-
Ναι έχει δίκιο ο Leoussis. Θέλω να δω πρόσωπα...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Οι 'προβλεψεις' του ή μηπως 'μεταβλεψεις' του,γινονται σιγουρα απο το ταχυδρομειο τους.
Απο το ιντερνετ ειναι αδιαβλητα πιστευω τα πραγματα.Για να τελειώσει κάποτε η φιλολογία και τα σενάρια για τον διαγωνισμό και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους (άσχετα αν αυτό οδηγήσει στην 'ανεργία' κάποιους εφάνταστους σεναριογράφους του forum) θα ξεκινήσω από την τελευταία πρόταση του Σπύρου στην οποία θα συμπληρώσω και τα FAX.
Σχετικά με το θέμα που ξεκίνησε και συντηρεί ο Yannis-ChalkiRacingClub, για τον διαγωνισμό της Peugeot, θέλω να σας πώ πρώτα τα παρακάτω.
Α) Για την ομάδα των 14 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία παράβαση κανονισμών αλλά, κατά την άποψή μου, ούτε ηθικό θέμα τίθεται, αφού ο καθένας έχει την ταυτότητά του. Τυπικά και ουσιαστικά τίποτα μεμπτό.
Β) Για τον «μάγο» και την παρέα του, μετά την αλλαγή του κανονισμού αποφάσισε να παίξει με fax και όταν είδε ότι έχανε έδαφος, ξανάρχισε την ιστορία με τα γράμματα.
Γ) Για τους 27 βαθμούς (με άριστα το 24) στους οποίους αναφέρθηκαν δεν υπάρχει πρόβλημα λάθους. Απλώς είναι οι βαθμοί δύο αγώνων μαζί, καθώς τα γράμματα του πρώτου αγώνα δεν είχαν φτάσει στο περιοδικό όταν εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του αγώνα.
Δ) Το θέμα τις ενημέρωσης για τη προσωπική βαθμολογία του κάθε παίκτη σε κάθε αγώνα πιστεύω οτι η αναφορά είναι σκόπιμα ψευδής. Όλοι όσοι παίζουν μέσω internet ξέρουν οτι μπορούν να δουν την προσωπική τους βαθμολογία αναλυτικά σε κάθε αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα.
Πάντως για να τελειώνει το θέμα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού διαψεύδουν όλες τις Κασσάνδρες και βέβαια εκθέτουν πολλούς. Και αυτό γιατί από τους 40 που προκρίθηκαν για την τελική φάση μόνο οι 10 παίζουν μέσω ταχυδρομείου ή fax και συγκεκριμένα: Με ταχυδρομείο παίζουν οι 3 από το Ροδόλιβο και ένας «τυπικότατος» από τα Γιάννενα, ενώ οι υπόλοιποι 6 παίζουν με fax, που είναι εξίσου αδιάβλητο όπως το internet. Οι υπόλοιποι 30 παίζουν μέσω internet. Τώρα το αν αυτοί οι 30 ήταν πιο τυχεροί από ορισμένους «φωνακλάδες» του forum, που πιστεύουν ότι είναι ειδικοί του WRC, και κατάφεραν να πάρουν περισσότερους βαθμούς από αυτούς, δεν νομίζω ότι φταίει ούτε ο διαγωνισμός ούτε κανένας άλλος.
Και για αυτούς που τους αρέσουν τα στατιστικά θα σας πω μόνο ένα στοιχείο για να κλείσει το θέμα οριστικά. Ο πρώτος (μετά τον Μάγο) παίκτης παίζει με internet και έπιασε κατά μέσο όρο 8 βαθμούς (με άριστα το 24) σε κάθε παιχνίδι, ενώ ο τελευταίος της 30άδας 7,5. Αυτό δεν είναι κάτι απίθανο αν σκεφτείς ότι σημαίνει να πετύχεις 2 οδηγούς από τους οδηγούς της 8άδας στη σωστή θέση και άλλους δύο που τερμάτισαν στην 8άδα σε λάθος θέση, ή έναν οδηγό στη σωστή θέση (όποια και να είναι) και 4-5 που απλώς τερμάτισαν στην 8άδα.
-
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
Για να τελειώσει κάποτε η φιλολογία και τα σενάρια για τον διαγωνισμό και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους (άσχετα αν αυτό οδηγήσει στην 'ανεργία' κάποιους εφάνταστους σεναριογράφους του forum) θα ξεκινήσω από την τελευταία πρόταση του Σπύρου στην οποία θα συμπληρώσω και τα FAX.Δεν μας διαψευδεις για αυτα τα 'σεναρια' που γραψαμε, απλα εσυ δεν τα θεωρεις παρανομα και ανηθικα.
Σχετικά με το θέμα που ξεκίνησε και συντηρεί ο Yannis-ChalkiRacingClub, για τον διαγωνισμό της Peugeot, θέλω να σας πώ πρώτα τα παρακάτω.
Παλι εγω ειμαι ο 'κακος'. No problem! Oσο δεν γραφω ψεμματα εχω τη συνειδηση μου ησυχη.
Α) Για την ομάδα των 14 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία παράβαση κανονισμών αλλά, κατά την άποψή μου, ούτε ηθικό θέμα τίθεται, αφού ο καθένας έχει την ταυτότητά του. Τυπικά και ουσιαστικά τίποτα μεμπτό.
OK! Tου χρονου κατεβαινω με 30 συμμετοχες και αν βγω πρωτος [λεμε τωρα], κλεινω για παρτυ μου [και τα φιλαρακια μου] την πιστα των Μεγαρων και φυσικα κερδιζω χωρις κληρωση το 206.
Β) Για τον «μάγο» και την παρέα του, μετά την αλλαγή του κανονισμού αποφάσισε να παίξει με fax και όταν είδε ότι έχανε έδαφος, ξανάρχισε την ιστορία με τα γράμματα.
**Αρα εχουμε δικιο πως ειναι λαμογιο. **
Γ) Για τους 27 βαθμούς (με άριστα το 24) στους οποίους αναφέρθηκαν δεν υπάρχει πρόβλημα λάθους. Απλώς είναι οι βαθμοί δύο αγώνων μαζί, καθώς τα γράμματα του πρώτου αγώνα δεν είχαν φτάσει στο περιοδικό όταν εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του αγώνα.
Λογικο, αφου τα εστειλε τη Δευτερα. Αν τα ειχε στειλει κανονικα και με τα ποδια να'ρχοταν θα ηταν εκει.
Δ) Το θέμα τις ενημέρωσης για τη προσωπική βαθμολογία του κάθε παίκτη σε κάθε αγώνα πιστεύω οτι η αναφορά είναι σκόπιμα ψευδής**( !!!!! ). **Όλοι όσοι παίζουν μέσω internet ξέρουν οτι μπορούν να δουν την προσωπική τους βαθμολογία αναλυτικά σε κάθε αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα.
Εγω ειπα πως ΜΟΝΟ αν βλεπουμε ΟΛΟΙ τις προβλεψεις ΟΛΩΝ πριν την εναρξη του καθε αγωνα ο διαγωνισμος θα ειναι 'καθαρος'. Τι σχεση εχει η προσωπικη βαθμολογια με αυτο που ειπα???
Πάντως για να τελειώνει το θέμα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού διαψεύδουν όλες τις Κασσάνδρες και βέβαια εκθέτουν πολλούς. Και αυτό γιατί από τους 40 που προκρίθηκαν για την τελική φάση μόνο οι 10 παίζουν μέσω ταχυδρομείου ή fax και συγκεκριμένα: Με ταχυδρομείο παίζουν οι 3 από το Ροδόλιβο και ένας «τυπικότατος» από τα Γιάννενα, ενώ οι υπόλοιποι 6 παίζουν με fax, που είναι εξίσου αδιάβλητο όπως το internet. Οι υπόλοιποι 30 παίζουν μέσω internet. Τώρα το αν αυτοί οι 30 ήταν πιο τυχεροί από ορισμένους «φωνακλάδες» του forum, που πιστεύουν ότι είναι ειδικοί του WRC, και κατάφεραν να πάρουν περισσότερους βαθμούς από αυτούς, δεν νομίζω ότι φταίει ούτε ο διαγωνισμός ούτε κανένας άλλος.
Δεν ειπαμε ποτε οτι κλεβουν και αλλοι μεσω ταχυδρομειου εκτος απο τον 'μαντη'.
Για τους Ιντερνεταδες τα ειπαμε. Δεν κλεβουν αλλα παιζουν συνεταιρικα.
Δεν με ενοχλει καθολου [πιστεψε με] που δεν πηγα τελικο. Με ενοχλει να βλεπω κομπινες σε ενα διαγωνισμο-χαβαλε.Και για αυτούς που τους αρέσουν τα στατιστικά θα σας πω μόνο ένα στοιχείο για να κλείσει το θέμα οριστικά. Ο πρώτος (μετά τον Μάγο) παίκτης παίζει με internet και έπιασε κατά μέσο όρο 8 βαθμούς (με άριστα το 24) σε κάθε παιχνίδι, ενώ ο τελευταίος της 30άδας 7,5. Αυτό δεν είναι κάτι απίθανο αν σκεφτείς ότι σημαίνει να πετύχεις 2 οδηγούς από τους οδηγούς της 8άδας στη σωστή θέση και άλλους δύο που τερμάτισαν στην 8άδα σε λάθος θέση, ή έναν οδηγό στη σωστή θέση (όποια και να είναι) και 4-5 που απλώς τερμάτισαν στην 8άδα.
Ο Μ.Ο ειναι λογικος, απλα μαντες και ομαδες τον ανεβασαν περισσοτερο. -
Μάλιστα... Πάμε παρακάτω τώρα. Η Επόμενη μέρα;
Πρόταση για τη διενέργεια του επόμενου διαγωνισμού:α) Αποδοχή συμμετοχής μόνο μέσω mail, sms & fax
b) Δημοσίευση των προβλέψεων στη σελίδα του διαγωνισμού, την ημέρα εκκίνησης του εκάστοτε αγώνα:
[list:1of2sxgd][:1of2sxgd]Για τα mail: ενοποίησή τους σ' ένα και δημοσίευση[/1of2sxgd]
[:1of2sxgd]για τα sms: αυτόματη έκδοση αποτελεσμάτων σε excel και δημοσίευση[/1of2sxgd]
[:1of2sxgd]για τα fax: καταχώρηση σε excel και δημοσίευση[/1of2sxgd][/list:u:1of2sxgd]Βέβαια για τα παραπάνω απαιτείται:
[]σύμφωνη γνώμη της Peugeot (στην αποδοχή κοψίματος των γραμμάτων) μετά από πλήρη αιτιολογία
[]εξοπλισμός για αποδοχή και επεξεργασία sms. Για το λόγο αυτό τα sms μπορεί να μην ενδεικνυνται.Φυσικά, εκτός της αξιοπιστίας του διαγωνισμού, προέχει (και για τον δωροθέτη) η μαζική συμμετοχή του κόσμου. Δεν νομίζω ότι τα γράμματα να αποτελούν τόσο μεγαλο ποσοστό (εκτός κι αν κάνω λάθος)
Επιπλέον, θέματα 14αδας δεν μπορούν να κοπούν αφενός γιατί δεν είναι δυνατόν και αφετέρου γιατί δεν είναι παράνομο.
-
Η αληθεια ειναι πως οι δηλωσεις του αγαπητού SK20 με εκαναν να στεναχωρεθω...
Οχι για τους χαριτομενους χαρακτηρισμους των 'γκρινιαριδων' του Forum, αλλα περισσοτερο γιατι αυτοι ειδικοι του WRC που απο καθαρά 'εκδικητικά κινητρα', οπως αφήνεται να εννοειθει, προκαλουν φασαρία, παιρνουν μέρος σε έναν διαγωνισμό του οποιου η αναξιοπιστία ειναι μια θλιβερή πραγματικότητα αναγνωρισμενη πλεον και απο τους ιδιους τους υπευθυνους διοργανωτες του...
Δεν ξέρω αν το επόμενο βημα ειναι να επιτραπει στα διάφορα ΤΕΑΜ να παρουν και την LION χρησιμοποιώντας πορτιτσες και παραθηρακια αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να διασφαλιστει το πλαισιο του διαγωνισμού με τροπο που δεν θα επιτρεπει **λαμογια **και **Μαντεια **
**Και επιτέλους ας μου εξηγησετε γιατι αυτη η προσπαθεια να φανει οτι ολα ειναι καλως καμομενα σε αυτον τον διαγωνισμο οταν απο την μια αναγνωριζεται την υπαρξη απάτης και απο την αλλη με τις ενεργειες σας την αποδεχεστε ?! **
**Ε λοιπον ο διαγωνισμος πασχει !!!!! Ο διαγωνισμός πλεον ειναι διαβλητος και κρινεται ως εχει!!!! ** -
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον syele. Απλά οι τρύπες που υπήρχαν να μην επαναληφθουν και να κοιτάξουμε/τε να κανουμε/τε το 2004 πιο σφιχτό. Αυτό θα γίνει μόνο όταν ψηφίζουμε με ηλεκτρονικά μεσα και φάξ και όταν αναρτώνται οι προβλέψεις μας πριν τον αγώνα (σαν το WRC forum).
Τώρα για του χρόνου:
- Θα ψηφίζουμε 8αδα? (υπ'όψιν ότι οι οδηγοί θα είναι πολύ λιγότεροι)
- Θα είναι το ίδιο σύστημα βαθμολογίας? (Το 2-1 φαίνεται πιο ανταγωνιστικό)
- Θα κερδίζει η 30αδα?
- βάλτε ότι άλλο θέλετε και πέστε γνώμες.
-
Πρόταση!
Οσοι δεν καλύφτηκαν από τον Σωκρ΄'ατη να μην ξανασυμμετέχουν στο διαγωνισμό! Δεν είναι υποχρεωτικό!
και υπενθύμιση... ο διαγωνισμός δεν είναι της Λάιον γ.μτ... Οι 4Τροχοί και ο μ....ς ο δ/ντης τους τον σκέφτηκε, τον στήσαμε και η Λάιον τον υποστήριξε και βέβαια στοιχίζει και στις δύο πλευρές... Είμαστε μάλιστα έτοιμοι να δεκτούμε παρατηρήσεις, σχόλια και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για ένα ακλύτερο διαγωνισμό αύριο. Αποδεδειγμένα αντιδρούμε στην κριτική σας και υλοποιούμε αμέσως κα΄θε αίτημα παρά το μικρό αριθμό φορουμάδων σε σχέη με τους αναγνώστες μας γενικότερα!
Αλήθεια.. Στέλιο, Κώστα κ.α αξίζει να συνεχίσουμε?
.
Στρ -
Η ΨΗΦΟΣ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (ΜΕΣΩ PC) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ 1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ.
ΤΟ SMS ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (OI ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΣΩ SMS) ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ .
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ SMS ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Η ΟΚΤΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ , ΝΟΜΙΖΩ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ''ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ''ΝΕΟΥ'' 6ΟΥ,70Υ Η 8ΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ...
ΚΑΛΟ ΖΥΜΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝ ΟΨΗ 2004. -
Pedia kali lisi tha itan an mporouse o ka8enas na vlepi tis provlepsis kai ton alon diagonizomenon etsi oste tha mporousame na kseroume pote epekse o kathe pektis kai ti epekse !!
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Pedia kali lisi tha itan an mporouse o ka8enas na vlepi tis provlepsis kai ton alon diagonizomenon etsi oste tha mporousame na kseroume pote epekse o kathe pektis kai ti epekse !!Και τι θα κερδισουμε με αυτο?
Η προταση μου
Καταργηση του ταχυδρομιου και αποστολη με φαξ και ιντερνετ.
Για το σμσ δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.ΥΓ.Στρατη, μην το βαζεις κατω, ειδικως και γενικως!
Χωρις να θελω να μιλησω απο θεση ισχυος, πιστευω πως η βολτα στην πιστα με τα αγωνιστικα και ισως καποια ταξιδακια για wrc,ειναι ηδη αρκετα καλα δωρα.
Προσωπικα για μενα το κινητρο του διαγωνισμου ηταν παντα η βολτα στην πιστα και αυτο το ειχα δηλωσει και περυσι στην Κατερινα,μετα το τελος της εκδηλωσης.
ΥΓ2.Και βολτα στις Σερρες δεν ειναι ασχημη ιδεα!
Υγ3.Ενα καλο δωρο θα μπορουσε να ηταν και ενα σεμιναριο αγωνιστικης οδηγησης, εδω ή στην Ιταλια πχ! -
του χρόνου δεν έχει νόημα να συνεχίσει η αποστολή με το ταχυδρομείο, αφού μπάζει και τελικά είναι το μονο πρόβλημα του διαγωνισμού. Από την άλλη, αν κάποιος μαζεύει εκατό άτομα και παίζει 'ολτουγκεδερόπουλος' δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!(αλήθεια, τί θα κάνουν το αμάξι τόσα άτομα; )
Φαξ, ίντερνετ και ες εμ ες του χρόνου.Δεν είναι τυχαίο πως πολύ διαγωνισμοί έχουν εγκαταλείψει το ταχυδρομείο και κινούνται στο δίπτυχο ιντερνετ-sms. Επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει όταν είχα προτείνει τα ες εμ ες. Θα ανέβει πολύ ο διαγωνισμός παιδιά. Με μια λογική χρέωση θα παίζει πολύς κόσμος, αφού ίντερνετ δεν έχουν πολλοί έλληνες και το να στείλεις γράμμα, απαιτεί γραμματόσημα, που απαιτούν αναμονή στη ουρά(και που χάνονται τα άτιμα όσα και να πάρεις!).
Το να πρέπει να δημοσιεύονται οι προβλέψεις όλων πριν το διαγωνισμό, δεν το θεωρώ απαραίτητο, μου φαντάζει και δύσκολο αν έχουμε τα sms, αλλά και στην τελική, φαντάζει ως απαίτηση κάποιον φίλων για ασφαλιστική δικλείδα απέναντι σε αναξιοπιστία του περιοδικού. Αυτό με πειράζει. Εγώ αν θεωρούσα πως υπάρχει η παραμικρή περίπτωση το περιοδικό να μην είναι εντάξει, δεν θα έπαιζα. -
ΦΕΤΟΣ ΣΑΣ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΤΡΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΖΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΦΕΤΟΣ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΧΤΑΔΑ ΤΟΥΑΛΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 5-6 ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ SMS. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ 6 ΣΤΟΥΣ 8 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΩΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΦΕΤΟΣ ΣΑΣ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΤΡΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΖΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΦΕΤΟΣ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΧΤΑΔΑ ΤΟΥΑΛΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 5-6 ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ SMS. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ 6 ΣΤΟΥΣ 8 ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΩΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.Φιλε μου, αυτο που λες ειναι πρακτικα αδυνατο πιστευω, δηλ σε καθε αγωνα καποια εκατονταδες ατομα να κερδιζουν και απο ενα δωρακι.
Οπως επισης πιστευω πως αυτη η λογικη των δωρων δε συναδει με την γενικοτερη φιλοσοφια του διαγωνισμου.
Τα δωρα πρεπει να ειναι λιγα. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αλήθεια.. Στέλιο, Κώστα κ.α αξίζει να συνεχίσουμε?Στρ
Η αλήθεια είναι ότι εσείς βάζετε το χέρι στην τσέπη! Δική σας είναι και η απόφαση. Εφόσον ψηφίζουμε μόνο ηλεκτρονικά και πατάξουμε την γκρίνια, καλό είναι να συνεχιστεί με όλα τα καλούδια που λέει κι ο Σπύρος.
-
Φιλε μου, αυτο που λες ειναι πρακτικα αδυνατο πιστευω, δηλ σε καθε αγωνα καποια εκατονταδες ατομα να κερδιζουν και απο ενα δωρακι.
Οπως επισης πιστευω πως αυτη η λογικη των δωρων δε συναδει με την γενικοτερη φιλοσοφια του διαγωνισμου.
Τα δωρα πρεπει να ειναι λιγα.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΤΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑ Ε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΝΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ 6 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΡΑ ΑΚΥΡΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.
ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. -
Ο χρήστης SK20 έγραψε:
Γιατί είχα την εντύπωση ότι το εκπρόθεσμο ταχυδρομείο είχε καταργηθεί?
-
Κλειδί για την αξιοπιστία ενός τέτοιου διαγωνισμού είναι η δημοσίευση των προβλέψεων την μέρα που θα αρχίζει ο αγώνας, όπως προτείνει o syele.
Δεν ξέρω αν μπορει να γίνει αλλά είναι η μόνη λύση.Πάντως δεν μπορούν μερικοί 'εξυπνοι' να μας βγάζουν την γλώσσα κοροϊδευτικά.Δεν τιμάει ούτε παίκτες και φυσικά ούτε τους διοργανωτές και δωροθέτες!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- Θα είναι το ίδιο σύστημα βαθμολογίας? (Το 2-1 φαίνεται πιο ανταγωνιστικό)
Κωστα θα διαφωνησω. Ειναι πολυ ευκολο καποιος να πιασει 4-5 οδηγους σε λαθος θεση. Εξαλλου πολλες φορες βαζουμε 4-5 σιγουρους στις πρωτες θεσεις και μετα γεμιζουμε τις υπολοιπες θεσεις στην τυχη. Γι'αυτο αξιζουν περισσοτεροι βαθμοι σε καποιον που πιανει σωστη θεση. Μεσα απο τη σωστη θεση πρεπει να ξεχωριζει ο νικητης. Αν θελουμε πιο σφιχτη βαθμολογια ας βαλουμε 2 βαθμους για οποιον χανει τον οδηγο κατα μια θεση. Αλλα ειπαμε αυτο ειναι πιο πολυπλοκο.
Στρατη μην ανησυχεις και καθολου να μην αλλαξει ο διαγωνισμος, οσο και αν μερικοι θελουν να εκμεταλλευτουν το περιοδικο και τη Lion, οσο και αν φωναζουμε πιστευω θα συνεχισουμε να παιζουμε για διασκεδαση και οτι προκυψει. Εγω δεν αποχωρω παντως και ας κανουν οι λοποδυτες οσα κολπα θελουν.Θα βρεθει λυση γι'άυτους. Αρκει να το θελησουμε και να συνεχισουμε να 'φωναζουμε'.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Στρατη μην ανησυχεις και καθολου να μην αλλαξει ο διαγωνισμος, οσο και αν μερικοι θελουν να εκμεταλλευτουν το περιοδικο και τη Lion, οσο και αν φωναζουμε πιστευω θα συνεχισουμε να παιζουμε για διασκεδαση και οτι προκυψει. Εγω δεν αποχωρω παντως και ας κανουν οι λοποδυτες οσα κολπα θελουν.Θα βρεθει λυση γι'άυτους. Αρκει να το θελησουμε και να συνεχισουμε να 'φωναζουμε'.
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ FAIRPLAY ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ. -
Ας αφήσουμε επομένως τα παράπονα (δίκαια μεν, άσκοπα πλέον δε) κι ας περάσουμε σε προτάσεις. Ας μαζέψουμε 5-10 γνώμες σχετικά με το σύστημα βαθμολόγησης και τον τρόπο... αστυνόμευσης(!) κι ας αφήσουμε μετά τα κεφάλια να διαλέξουν / απορρίψουν / κατασταλάξουν σε ένα πιο δίκαιο (κατά το δυνατόν) αποτέλεσμα.
Η πρότασή μου λοιπόν.
Τρόπος βαθμολόγησης: Να παραμείνει το 3-1 για την βαθμολογούμενη οκτάδα, αλλά να προστεθούν bonus πόντοι (πχ 2 πόντοι) για εκείνον που θα βρίσκει τουλάχιστον 6 οδηγούς, ανεξαρτήτως θέσεως, ώστε να μην αισθάνονται αδικημένοι οι φίλοι που θα καταφέρνουν να βρίσκουν 6 (πράγμα όχι εύκολο την χρονιά που έρχεται) και που πιθανόν να χάνουν την ακριβή τους θέση (πράγμα πάντα πολύ πιθανόν). Αν είναι δηλαδή να γίνει κάποια αλλαγή, σκεφτείτε και την παραπάνω. Και χωρίς αυτήν, πάντως, το 3-1 δίνει τη δυνατότητα να καλύψει κανείς μεγάλες διαφορές, γι' αυτό και το προτιμώ.Τώρα για το άλλο μεγάλο θέμα, είναι αλήθεια ότι μόνο ένα σύστημα με sms, όπως αναφέρθηκε, μπορεί να αναβαθμίσει τον αριθμό συμμετοχών, δεδομένου ότι θα κοπούν οι συμμετοχές μέσω ταχυδρομείου. Διότι οι τελευταίες απλά δεν περπατούν! Ακόμα και για τους νόμιμους παίκτες του ταχυδρομείου, η κατάσταση των τελευταίων αγώνων πρέπει να ήταν τραγική, αφού αναγκάζονταν να ψηφίσουν 15-20 μέρες νωρίτερα, έχοντας ελάχιστη ενημέρωση περί του αγώνα.
Επομένως, δεδομένου ότι όλοι διαθέτουν ένα κινητό (εντάξει, σχεδόν όλοι, εγώ πχ αρνούμαι να πάρω), το μόνο που αρκεί είναι ένα σύστημα υποδοχής και επεξεργασίας των μηνυμάτων, το οποίο αγνοώ πόσο πολύπλοκο μπορεί να είναι. Και ασφαλώς +internet (+fax?).
Τέλος, όσον αφορά τις πολλαπλές συμμετοχές, δεν βλέπω το λόγο γιατί να διαμαρτυρόμαστε, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την ευσυνειδησία του καθενός. Αν είναι στραβός ο άλλος δεν αλλάζει ούτε με κουβέντες ούτε με παράπονα. Αυτά.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2003