-
AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ,Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ) -
AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ,Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ) -
Χρήστο ,
Γυρεύωντας πας !!!!
Εμείς όμως τι φταίμε ???
-
ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟΜΙΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ TABS . ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ?
-
Συγνώμη κε Χρήστο αλλά πάτε γυρεύοντας όπως λέει και ο κος Castor!
Ρε συ Γιώργο ρίξε μια δεκαπεντασέλιδη απάντηση να μάθουν ότι δεν κάνουν αστεία με τις δημοσιεύσεις σου!!!!!!
-
Πληροφορίες από γείτονές του tabs λένε πως βλέπουν αναμένο φως μέχρι τις 5 το πρωί κάποιες φορές, και τον βλέπουν στον υπολογιστή του να γράφει με μανία.
(Σύνδεση με αδερφό tabs) Μου έχει πάρει τα αυτιά!! Όλη νύχτα πληκτρολογεί!! Και καλά, αυτό το έκανε από τον Σεπτέμβρη, αλλά τον τελευταίο καιρό ακόμα και μετά που πάει για ύπνο παραμιλάει!!
'Καταραμένη πτυχιακή και με πιάνει και ο gavriil1' και κάτι τέτοια... Έχει παραισθήσεις; Βλέπει αρχάγγελους και παπαδοπαίδια; Να χαίρομαι που θα κονομήσω και δεύτερο δωμάτιο αν του σαλέψει τελείως;(Σύνδεση με υποκλοπέα ΟΤΕ) Έχει σταματήσει να μπαίνει τόσο συχνά στο ίντερνετ, οπότε μένει και λίγο ελεύθερη η γραμμή να τηλεφωνήσει και κανείς και να ακούσω κι εγώ τίποτις ενδιαφέρον.
(Σύνδεση με γείτονα tabs) Κάτι λέει έχει πήξει με την σχολή του, αυτυχώς δηλαδή!! Μου παίρνει μισή ώρα λιγότερο κάθε μέρα να πάω στο γραφείο, αφού δεν τον πετυχαίνω στην είσοδο!!
(Σύνδεση με βενζινά tabs) Καλά, ΤΩΡΑ τον ψάχνετε; Από τον Σεπτέμβριο που ανακάλυψε ένα φόρο για ρόδες χάθηκε. Να δεις πως το είπε... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΙ ΦΟΡΟΥ!!! Μάταια του λέω πως δεν μπήκε φόρος, αλλά πάει... Χάσαμε και τον πελάτη...
(Σύνδεση με ΟΤΕ) Καταστραφήκαμε!!! Χάσαμε το βασικό μας πελάτη!! Όλη μέρα online και να έρχεται με το έτσι θέλω η σχολή του και να ζητάει πτυχιακή... Δεν σκέφτεται την ελληνική οικονομία;
(Σύνδεση με Internet Provider) Με περηφάνεια σας αναφέρουμε πως αυξήσαμε την ταχύτητά μας κατά 30% από χθές!
(Σύνδεση με καθηγητή tabs) Arbeiten Thanassen!!!! Τι, μόνο για αυτοκίνητα θα γράφει;; ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ!!
(Παρατήρηση, η πτυχιακή μου έχει να κάνει με την εξοικονόμηση ενέργειας στον ΦΩΤΙΣΜΟ!! )(Σύνδεση με GeorgeTabs) Όχι τώρα, δεν μπορώ, δεν προλαβαίνω!!!
Που θα μου πάει όμως; Θα την τελειώσω τη ρημάδα!!! Γραφήματα για 3 κεφάλαια (και οι αντίστοιχοι πίνακες), και ένα εισαγωγικό κεφάλαιο έμεινε, καθώς και η έγκριση του καθηγητή.
Από το Παλλάδιο και μετά έγραψα ήδη 6 κεφάλαια πλήρως (35 σελίδες με εικόνες, περίπου 20+ χωρίς το κάθε ένα). Καταλαβαίνετε τι υπερωρία έπεσε...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, που αν δεν είχα την πτυχιακή θα ήταν!! ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ πουλάκια μου!!Την Τετάρτη με βλέπω είτε ράκος (και να μου τρώει το φαγητό ο kouk ) είτε αναπτερωμένο από το διάλειμμα και να σας παίρνω τα αυτιά (όπως συνέβη στον Κισσό )
Εκτός της πτυχιακής έχω να αλλάξω τακάκια (με το ζόρι φτάνω Πάτρα, όχι ταξίδι στην Ευρώπη!! ) να βγάλω διαβατήριο φωτογραφίες για διαβατήριο, να βγάλω εισιτήρια, να πλύνω ρούχα, να κάνω μικροψώνια που χρειάζεται (ευτυχώς που είμαι ο ίδιος ψώνιο και περιορίζεται η λίστα!! ), να σκεφτώ τι θα πάρω και να θυμηθώ τι ξέχασα να θυμηθώ!!! Πάλι καλά που έχουμε Ευρώ και γλιτώνω το συνάλλαγμα!
Έτσι και γράφει ελληνικά το PC στο πανεπιστήμιο στην Ελβετία θα κάνω πάρτι! (Με σοκολάτες!! )
Να πάρει, και θα σας έγραφα κι άλλα, αλλά πρέπει να γυρίσω στην δουλειά... (Ξαφνικά ξεφούσκωσαν τα λάστιχα ολονών σας, ή ξεφυσάτε από ανακούφιση;; )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Που θα μου πάει όμως; Θα την τελειώσω τη ρημάδα!!! Γραφήματα για 3 κεφάλαια (και οι αντίστοιχοι πίνακες), και ένα εισαγωγικό κεφάλαιο έμεινε, καθώς και η έγκριση του καθηγητή.
Από το Παλλάδιο και μετά έγραψα ήδη 6 κεφάλαια πλήρως (35 σελίδες με εικόνες, περίπου 20+ χωρίς το κάθε ένα). Καταλαβαίνετε τι υπερωρία έπεσε...Γιώργο κουράγιο! Και εγώ μία από τα ίδια...Έχω γράψει 2000+ γραμμές κώδικα προγράμματος για τη διπλωματική μου (έλεγχος του ΡΗ με 'έξυπνο' ελεγκτή PID) και πρέπει τώρα να γράψω και το ...βιβλίο που εξηγώ τι έκανα.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Από το Παλλάδιο και μετά έγραψα ήδη 6 κεφάλαια πλήρως (35 σελίδες με εικόνες, περίπου 20+ χωρίς το κάθε ένα). Καταλαβαίνετε τι υπερωρία έπεσε...Γιώργο κουράγιο! Και εγώ μία από τα ίδια...Έχω γράψει 2000+ γραμμές κώδικα προγράμματος για τη διπλωματική μου (έλεγχος του ΡΗ με 'έξυπνο' ελεγκτή PID) και πρέπει τώρα να γράψω και το ...βιβλίο που εξηγώ τι έκανα.
Άουτς...
Το καλύτερο είναι που σήμερα είδα τον καθηγητή (του είχα δώσει κάποια κομμάτια την Παρασκευή) και μου είπε πωε ναι μεν κάποια κεφάλαια είναι πολύ καλά, αλλά και άλλα είναι κακά, και όταν τον ρώτησα τι ακριβώς μου είπε πως ήταν σε μερικά κεφάλαια ξερό το κείμενο χωρίς φωτογραφίες και διαγράμματα (ΟΚ, σωστό, αφού τα έβαλα το ΠΣΚ και τα έδωσα σήμερα) και είχε και άλλες ατέλειες που... δεν θυμάται!!
Αν δεν θυμάται, τότε δεν σημαίνει πως είναι αμελητέα; ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 10!!!
Άντε να τελειώνουμε, να φεύγουμε, τεζάρισα!!Να πάω και για ύπνο, σήμερα τελείωσα νωρίς (...το πρωί!! )
Καλή συγγραφή...
Υ.Γ. Άραγε μετά τόσες πτυχιακές τι γίνονται; Καταλήγουν σε κάλαθο; Και εμείς καθόμαστε να γράφουμε με τους μήνες...
-
Και τα 'λεγα... Μην τον τσιγκλάτε, τα θέλαμε και τα πάθαμε....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...και είχε και άλλες ατέλειες που... δεν θυμάται!!... που δε θυμάται; Ήθελε να πει που θα σου βρω κάτι ακόμα να κάνεις μην ανησυχείς
-
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Ο ΤΑBS ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ TABS ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ -
Βλέπεις τώρα APR?!!!...Αρχισε πάλι τις απαντήσεις που είναι μόνες τους ολόκληρες σελίδες,στα αλλα θέματα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βλέπεις τώρα APR?!!!...Αρχισε πάλι τις απαντήσεις που είναι μόνες τους ολόκληρες σελίδες,στα αλλα θέματα!!ΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΦΙΛΕ KOYK ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙ
-
Μπλέξαμε!
Αχ βρε Χρήστο, τι το ήθελες...
Σήμερα έμαθα και πόσο στοιχίζουν στην εταιρεία τα κατεβατα του Γιωργάκη μας... Και το χειρότερο... Τον προκαλείτε εδώ και θα αφήσει μόνο τον Γαβρηλ στην αυτοκίνηση... Πάιζουν μονότερμα σε διαφορετικό γήπεδο τώρα...
Για να δούμε..
Αυριο από κοντά, παίδες!
ΣΧ -
Μα δε νομίζω να χάθηκα ποτέ για περισσότερες από 24 συνεχείς ώρες!!
Μόνο όταν τρέχαμε Λαμία και Παλλάδιο έγινε αυτό.
Πάντως αντι-tabs φάρμακο υπάρχει!!
Από 13 Δεκεμβρίου ή το αργότερο από πρωί της 14ης Δεκεμβρίου μέχρι τουλάχιστον 19 Δεκεμβρίου δεν θα έχω υπολογιστή με ίντερνετ. Αλλά μέχρι μετά την Πρωτοχρονιά δύσκολο να διαβάσω καν τα θέματα, οπότε λογικά δεν θα γράψω σχεδόν καθόλου (όχι για τα δικά μου δεδομένα, αλλά γενικά...)
Άντε, σας έφεξε!!!
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Μπλέξαμε!
Αχ βρε Χρήστο, τι το ήθελες...
Σήμερα έμαθα και πόσο στοιχίζουν στην εταιρεία τα κατεβατα του Γιωργάκη μας... Και το χειρότερο... Τον προκαλείτε εδώ και θα αφήσει μόνο τον Γαβρηλ στην αυτοκίνηση... Πάιζουν μονότερμα σε διαφορετικό γήπεδο τώρα...
Για να δούμε..
Αυριο από κοντά, παίδες!
ΣΧΠόσο κοστίζουν; Πήρατε νέο σκληρό ή όχι ακόμα;
Γράφω και στην αυτοκίνηση, αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον τελευταία. Σε σχέση με το νορμάλ γράψιμο του gavriil1 γράφω περισσότερα στην αυτοκίνηση από εκείνον, αλλά τον προκαλούν με θέματα περί ΗΠΑ και φουντώνει και δώστου κατεβατά!!!
Πάντως από τότε που τον πέρασα γράφει αδιάκοπα!!
Να κόψω για να κόψει κι αυτός;Πάντως ο Πρωταθλητής 2002 βλέπω να μην είναι Ευρωπαίος!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βλέπεις τώρα APR?!!!...Αρχισε πάλι τις απαντήσεις που είναι μόνες τους ολόκληρες σελίδες,στα αλλα θέματα!!
ΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΦΙΛΕ KOYK ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙ
Τωωρα πάει!!!..Την πατήσαμε APR!!
Το θέμα είναι να μην ξεκινήσει, αν ξεκινήσει...βράσε ρύζι και μίλα κινέζικα!!!!! -
Έχω τον καλύτερο καθηγητή στον κόσμο!!!!!!!!!!
Εκτός του ότι του άρεσε η εργασία, μου είπε να του την πάω έτοιμη τον Φεβρουάριο (πλέον έμεινε δουλειά λίγων ημερών, οπότε ΑΝΕΣΙΣ!!! ) και όταν γυρίσω από το ταξίδι να του τηλεφωνήσω και θα φροντίσει να γίνει η εξέταση ανάμεσα σε επιστροφή και στρατό!!
Επίσης μου είπε πως δεν τον ενδιαφέρει να την εκτυπώσω, αρκεί να έχω ένα CD με autorun και καλή πλοήγηση. Οπότε και πιο εύκολο είναι για μένα να το φτιάξω από το να ψάχνω τους τυπογράφους, και γλιτώνω αρκετά χρήματα!!!
Επίσης αυτή η εργασία θα δίνεται σαν CD, στους φοιτητές σαν σύγγραμα ας πούμε, οπότε μάλλον όντως είναι καλή δουλειά!!
Μου έφυγε ένα μενίρ από το στήθος και είμαι Red Bull!!! (Red μάτια από τα ξενύχτια και αντανακλαστικά Bull από την αποχαύνωση! )
-
να υποθέσουμε δηλαδή οτι κερνάς σήμερα το τραπέζι????
για διες λίγο τα μυνηματα σου στο yahoo...και απάντησε
αν θές βέβαια....
Η ΑΓΓ. ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ GEORGE TABS