-
Παίδες ,
Το θέμα λέει: 'Μοντελισμός και scale models'.
Εσείς εδώ και 8 σελίδες μιλάτε για 'RC Models'.
Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σχετικές με το θέμα, ή θα μπει ο δημιουργός του να του αλλάξει τον τίτλο??
-
Μαλλον εχεις δικιο. Πρεπει να υπαρχουν χωριστα Posts. Μπορει λοιπον καποιος να δημιουργησει ενα για R/C;
-
Αφού λοιπόν τα παιδιά των R/C αποχωρούν συνεχίζω με scale models (1/18). Προστεθηκαν στη συλλογή το νέο evo VII wrc, 911 GT2 από auto art και η deltona της kyosho. Περιμένω από γερμανία ac cobra racing blue (kyosho) και lancia stratos alitalia από αμερική (δεν βρήκα πουθενά)!! Επίσης περιμένω caterham (green-yellow) από kyosho και focus wrc (2001, mcrae). Αυτά!
Ξεπαραδιάστηκα! -
1/1
-
προφανως εγραψε 1/18 και το 8 με την παρενθεση εγιναν
-
Σωστή η παρατήρηση σου, PoloGTi
Παίδες πόσο σας κοστίζουν περίπου τα 1/18 ?
-
Θα ήθελα πολύ να ήταν 1/1!!!!! Τα 1/18 ξεκινουν από 30Ε και πάνε μεχρι και 200 από όσο ξέρω. Η kyosho και η auto art είναι πολύ καλές σε ποιότητα με τιμή από 65 - 80. Σου τις συστήνω αν θέλεις επιλεγμένα κομμάτια.
-
f1pilot ,
Ποιά 1/18 έχεις στην συλλογή σου, ανα εταιρεία κατασκευής?
-
Passat τα έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ. Όλα τα supercars είναι buraggo ενώ τα υπόλοιπα είναι auto art.Από kyosho είναι η deltona και η 037 ενώ περιμένω όπως είπα πριν από kyosho την stratos alitalia και ac cobra.
-
Πρόσφατα ένας γνωστός μου απέκτησε ένα υδρογονοκίνητο μοντέλο της http://www.h-tec.com. Η κατασκευή είναι αρκετά απλή και διαθέτει μία κυψέλη καυσίμου, που λειτουργεί και ως μονάδα ηλεκτρόλυσης. Διαθέτει δύο μικρά δοχεία νερού, καθένα από τα οποία έχει μέσα του ανεστραμμένο ένα μικρότερο σε ύψος δοχείο για την αποθήκευση υδρογόνου το ένα και οξυγόνου το άλλο.
Κατ’ αρχήν όλα τα δοχεία γεμίζουν με νερό. Με την ηλεκτρόλυση τα δύο εσωτερικά δοχεία αποκτούν υδρογόνο το ένα και οξυγόνο το άλλο. Μετά την ηλεκτρόλυση, η κυψέλη συνδέεται στον κινητήρα και το μοντέλο κινείται πολύ αργά, ενώ τα εσωτερικά δοχεία των δεξαμενών νερού γεμίζουν πάλι με νερό.
Το μοντέλο έχει περισσότερο εκπαιδευτικό σκοπό και συνοδεύεται από εγχειρίδιο, όπου καταγράφονται τα θεωρητικά, με μαθηματικούς τύπους, καμπύλες κλπ.
-
Εγω πηρα ενα ηλιακο της Tamiya, περισσότερο σαν παιχνιδι για το μικρο (αν και ειναι ευαίσθητο)
http://www.ehobbies.com/mo-tam-76504.html
http://www.tamiyausa.com/product/item.p ... t-id=76504
Πλακα εχει. (ξερω ότι δεν ειναι κατι high tech σε συγκριση με τα προηγουμενα αλλα με 15 ευρωπουλα δειχνεις σε ένα παιδακι κάτι)
και ανοιγω το τοπικ παλι.....
-
egw exw ena thermiko thunder tiger tomahawk vx touring class ...genika protimw ta venzinokinita apo ta ilektrokinita, den 3erw giati, mallon apo ti sigouria pou sou dinoun kai tin isxy... omws epeidi sxedon pantou mou kanoun paratiriseis, den 3erw kanena kalo meros gia na pai3w, ektos apo mia pista stin peraia pou omws einai ligo makria... mipws 3erete an yparxei kamia pista pio konta i kai mesa sti thessaloniki....?
-
Λάθος post....
-
Δεν έχουμε το 'μεταλλικά και άλλα μοντέλα' γι' αυτό?
Μοντελισμός και scale models