-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Σήμερα πέρασα από τον δρόμο που συνήθιζα να αφήνω το αυτοκίνητο όσπου το βρήκα δυο φορές γρατζουνισμένο. Έξω ακριβώς από τα σπίτια που είχε συμβεί αυτό υπάρχουν 2 ντενεκέδες λαδιού γεμάτοι με κάτι βαρύ (ίσως χώμα) και μια πινακίδα σχήματος Π δεμένη με αλυσίδα σε ένα δέντρο. Έχω λόγο να του υποψιάζομαι ή όχι;Εγω θα εβγαζα τους τενεκεδες και θα εβαζα αλλο τενεκε με ροδες, δηλαδη θα εβρισκα ενα εγκατελειμενο και θα το ρυμουλκουσα μεχρι εκει η θα πληρωνα γερανο να το βαλει εκει. Η αν ειχα καποιο γνωστο με καποιο σαπακι που θα το πεταγε θα του ελεγα να το βαλει εκει.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Σήμερα πέρασα από τον δρόμο που συνήθιζα να αφήνω το αυτοκίνητο όσπου το βρήκα δυο φορές γρατζουνισμένο. Έξω ακριβώς από τα σπίτια που είχε συμβεί αυτό υπάρχουν 2 ντενεκέδες λαδιού γεμάτοι με κάτι βαρύ (ίσως χώμα) και μια πινακίδα σχήματος Π δεμένη με αλυσίδα σε ένα δέντρο. Έχω λόγο να του υποψιάζομαι ή όχι;Νομίζω (χωρίς σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να το προτείνω ή να το συστήνω) πως αν γρατζουνήσεις τα αυτοκίνητα που παρκάρουν εκεί δεν θα έχεις αδικήσει κάποιον...
Καλά, ούτε χαρτί δεν σου άφησαν;
Στην περιοχή μου σε έναν φίλο μου έκαναν τα εξής (όχι μια φορά, αλλά σταδιακά):
Γρατζουνισμα (ΠΟΛΕΣ φορές για να το εμπαιδώσει...)
Κατσαβίδιασμα 2 ελαστικών (όχι ταυτόχρονα)
Σπάσιμο πίσω υαλοκαθαριστήρα
Σπάσιμο εμπρός υαλοκαθαριστήρα και γρατζούνισμα του καπώ με αυτόν
Θάψιμο του αυτοκινήτου ΄με λάσπη (έβαλαν ένα βουνό επάνω στον εμπρός και άλλο ένα στον πίσω προφυλακτήρα, ήθελε ώρες σκάψιμο για να βγει.ΜΕΤΑ από αυτά του άφησαν σημείωμα απειλητικό...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
.............Ευτυχώς που δεν μένω Μαρούσι.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.............
Ευτυχώς που δεν μένω Μαρούσι.....
Άστα να πάνε... Κι εμένα μου βούλιαξαν το εμπρός δεξί φτερό του Ίμπιζα... Και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί παρά τα άπειρα όργια που κάνω όταν η κίνηση στο δρόμο και η κλίση του δρόμου το επιτρέπει (σε ανηφόρα αγκομαχάμε), προσέχω και δεν έχω ούτε γρατζουνιά (εκτός από πετραδάκια στην Εθνική), και μου το βούλιαξαν ενώ το είχα σε σημείο που ήταν εξαφανισμένο από την υπόλοιπη κίνηση, και είχα βάλει και την κουκούλα... Μου είπε πέρσι ο Μακρής να το φτιάξει με 100 ευρώ, αλλά δεν είμαστε για έξοδα...
Να τον βρω, να του γρατζουνήσω το μάτι!
-
Υ.Γ. Μην ξεχάσω τον ανεκδιήγητο γείτονα που τσακώθηκε με τον αδερφό μου και μου κατσαβίδιασε το δικό μου λάστιχο όταν παρκάριζα στην πιλωτή σε ιδιόκτητη θέση... Αλλά μπορείς να το αποδείξεις; Δεν μπορείς...
15 μέρες παρκαρισμένο ήταν (ήθελε σέρβις και είχα εξεταστική και δεν πρόφταινα και χρησιμοποιούσα τον Ούνο της γιαγιάς μου), αλλά το έβλεπα και ήταν εντάξει. Την τελευταία μέρα το λάστιχο ξαφνικά πίτα...
ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ?