-
BlueKiller χωρίς να θέλω να γίνω κουραστική...την αίσθηση αυτή μου την έδινε απο την πρώτη ημέρα και όχι τώρα που υποτίθετε οτι τα τακάκια είναι σχεδόν τελειωμένα...μάλιστα το πήγα και σε συνεργείο της Karenta και ο τεχνικός απλά και ευγενέστατα μου είπε: έτσι είναι τα φρένα του Polo, θα τα συνηθίσεις...
όσο για το φτιάξιμο που λέγαμε...προς το παρόν θέλω να του βάλω μια αεροτομή...και κατά τον Φλεβάρη να ασχοληθώ με ζαντες και λάστιχα....[εξωτερικό φτιάξιμο δηλαδής] ....είμαι λίγο επιφυλακτική στο να πειράξω μηχανικά μέρη ακόμα...αλλά σε λίγη δύναμη ακόμα δεν θα έλεγα όχι...τι θα μπορούσα να κάνω???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
BlueKiller χωρίς να θέλω να γίνω κουραστική...την αίσθηση αυτή μου την έδινε απο την πρώτη ημέρα και όχι τώρα που υποτίθετε οτι τα τακάκια είναι σχεδόν τελειωμένα...μάλιστα το πήγα και σε συνεργείο της Karenta και ο τεχνικός απλά και ευγενέστατα μου είπε: έτσι είναι τα φρένα του Polo, θα τα συνηθίσεις...όσο για το φτιάξιμο που λέγαμε...προς το παρόν θέλω να του βάλω μια αεροτομή...και κατά τον Φλεβάρη να ασχοληθώ με ζαντες και λάστιχα....[εξωτερικό φτιάξιμο δηλαδής] ....είμαι λίγο επιφυλακτική στο να πειράξω μηχανικά μέρη ακόμα...αλλά σε λίγη δύναμη ακόμα δεν θα έλεγα όχι...τι θα μπορούσα να κάνω???
Den ginese kourastiki min fobasai. Tora oso afora ta frena, eisai poly apaititiki alla den einai kako auto... Tha mporouses na veltioseis tin aisthisi topothetontas solinakia aeroporikou typou p.x Goodridge (kapos etsi ta lene) i akoma kalytera topothetontas nea frena apo alli ekdosi tou Polo (p.x tou GTi alla xreiazese 15ares zantes) i apo Ibiza 20VT kai Corrado G60 (ligo xtreme )
Oso afora to exterior distixos den exoun asxolithei toso poly oi 'beltiotes' me to polaki mas, opos asxolithikan me to MK4 H aerotomi einai std (san auti tou GTi) tin opoia ta eksousiodotimena tis VW tin dinoun apo 110.000drx mexri 130.000 bameni kai topothetimeni Me psaksimo omos mporeis na tin vreis para poly ftinotera !
To diko mou exterior kit tha einai kapos etsi :
Grilies tou GTi (done)
Front spoiler bameno tou GTi (diakritiko kai den einai poly xamilo)
Aerotomi GTi
Fridakia
Xamiloma 3.5cm
Mpouka 90mm (mallon tha tin allakso me oval)Oso afora to xlimintrisma perisoteron alogon ego exo topothetisi stin thesi tou 'mama' filtrokoutiou to C.D.A tis BMC (barelaki) kai exo kanei ena custom made intake kai ferno drosero aera apo tin maska (dipla apo to sima tis VW) kai exo kai ena kit eksatmiseis me 2 eleuthera, anoksidota kazanakia (mesaio,teliko). Me auta ta apla pragmatakia egine allo autokinito, dynamose ikanopoitika kai eidika stis ropes. Kostos BMC 180 euro (topothetimeno) kai to kit eksatmiseis 250 euro.
Omos den sto protino, oxi giati den einai aksiopisto alla giati i baboura tis eksatmiseis ores ores einai porotiki, kai tin goustareis alla kapoies stigmes sou leipei i iremia pou eixe prin to polaki. An kai i douleia pou ekanan einai fantastiki akribos opos tin ithela apo thema thoribou (mexri tis 3000rpm den akougete kan) sto taksidi einai kourastiki giauto kai den sou protino tin eksatmisi. To BMC ama thes balto tha sou aresei o ixos pou kanei (roufigma)
Oti xreiasteis stile mou pm i email . Elpsio na se boithisa
P.S Mia simbouli. Ama agapas to polaki sou min pigeneis stin Karenta oute kan na pernas apekso
-
πολύ γουστάρω!!!
πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα
για τα σωληνάκια, μάλλον υψηλής πίεσης λέγονται, κάτι αντίστοιχα με των μοτοσυκλέτων...τα έχω στα υπ'οψιν μου...καλα εσύ τι ζάντες έχεις? οι δικές μου είναι 15αρες...
όσο για την αεροτομή, άκου να δείς ατυχία, ήθελε να μου την κάνει δώρο ο κολλητός μου, την είχε παραγγείλει μάλιστα και με τα αρχικά μου επάνω...και την μέρα που την παρέλαβε, την είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κατέβηκε για κανα 20λεπτο και όταν γύρισε στο αμάξι του είχαν σπάσι το τζάμι, πάρει την αεροτομή και ένα δερμάτνιο μπουφάν...μιλάμε την πλήρωσε χρυσάφι και δεν την ευχαριστήθηκε κανείς
λοιπον έχουμε και λέμε...γριλλιες τις πήραμε, χαμήλωμα 3cm έχουμε κάνει, spoiler χμμμ..το βρίσκω λίγο υπερβολικό, φρυδάκια-not bad, not bad, αεροτομή είναι μέσα στα σχέδια είπαμε...τωρα στα τελεύταία με μπέρδεψες λίγο τι ακριβώς είναι η μπουκα 90mm και τι το CDA της BMC
και η συμβουλή για την Karenta δεκτή, αλλά όταν δεν έχεις δικό σου μηχανικό/συνεργείο τι κάνεις??? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πολύ γουστάρω!!!
πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα
για τα σωληνάκια, μάλλον υψηλής πίεσης λέγονται, κάτι αντίστοιχα με των μοτοσυκλέτων...τα έχω στα υπ'οψιν μου...καλα εσύ τι ζάντες έχεις? οι δικές μου είναι 15αρες...
όσο για την αεροτομή, άκου να δείς ατυχία, ήθελε να μου την κάνει δώρο ο κολλητός μου, την είχε παραγγείλει μάλιστα και με τα αρχικά μου επάνω...και την μέρα που την παρέλαβε, την είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κατέβηκε για κανα 20λεπτο και όταν γύρισε στο αμάξι του είχαν σπάσι το τζάμι, πάρει την αεροτομή και ένα δερμάτνιο μπουφάν...μιλάμε την πλήρωσε χρυσάφι και δεν την ευχαριστήθηκε κανείς
λοιπον έχουμε και λέμε...γριλλιες τις πήραμε, χαμήλωμα 3cm έχουμε κάνει, spoiler χμμμ..το βρίσκω λίγο υπερβολικό, φρυδάκια-not bad, not bad, αεροτομή είναι μέσα στα σχέδια είπαμε...τωρα στα τελεύταία με μπέρδεψες λίγο τι ακριβώς είναι η μπουκα 90mm και τι το CDA της BMC
και η συμβουλή για την Karenta δεκτή, αλλά όταν δεν έχεις δικό σου μηχανικό/συνεργείο τι κάνεις???Nai opos akribos ta ipsilis stis mixanes ! Oso afora tis Zantes exo akoma tis mama me ta mama lastixa opote an katalaba kala kai esy tis idies exeis. 14ares me 185/55/ lastixo kai oxi 15ares
Oso gia tin aerotomi makari na eixa kai ego tetoious kolitous na mou kanane tetoia dora ! Bad luck omos
Tora gia to exterior, tha ithela na mou peis gia to xamiloma ton 3cm. Ebales mono elatiria (kai an nai pia ? ) i ta ebales mazi me amortiser ?
Loipon fridakia :
Kathreptes (ksexasa na to grapso) :
C.D.A BMC INDUCTION KIT :
Mpouka - Eksatmisi telioma 90mm
Mpouka - Eksatmisi Oval
Oso afora to service kai genikos to thema synergio mporo na se sistiso kai na sou protino 2 eksousiodotimena KALA kai aksiopista...
P.S sto thema looking ksexasa na anafero fisika tis membranes ! 3M i Llumar kai oi 2 korifaies me 8 kai 6 xronia antoistixa eggyisi.
Episis to front spoiler pou leo einai to mikro pou exoun ta Polo GTi maura (abafta) ta opoia einai poly diakritika kai poly omorfa an baftoun! Kostos 20.000drx agora ! -
Ο χρήστης BlueKiller έγραψε:
Oso afora to xlimintrisma perisoteron alogon ego exo topothetisi stin thesi tou 'mama' filtrokoutiou to C.D.A tis BMC (barelaki)Πόσο μπορεί να βελτιώσει την ιπποδύναμη και τη ροπή το C.D.A της BMC;
-
Analoga to autokinito, kai an exoun ginei alles paremferei beltioseis.
-
BlueKiller, κατατοπιστικές οι φωτό, σε ευχαριστώ...αλλά θέλω και πληροφορίες για τους προμηθευτές...περιμένω e-mail, αν δεν σου κάνει κόπο
για το χαμήλωμα που με ρώτησες, άλλαξα αμορτισερ και ελατήρια...
Bilstein τα κίτρινα και ελατήρια ημίσκληρα, δεν θυμάμε το όνομα αλλά είναι γνωστά...είναι πολύ καλύτερο πλέον στις στροφές και καθόλου κουραστικό...ο τεχνικός που μου τα τοποθέτησε με συβούλευσε να βάλω τα ημίσκληρα, γιατί θα ήταν λίγο άβολα τα σκληρά...ίσως δοκιμάσω τα σκληρά την επόμενη φορά!!!
VW POLO 1.4 75hp η 100hp? Ποιο & γιατι?