-
φάνη, δεν έχεις πρόβλημα με τις σημειώσεις; ο συνοδηγός μου αργεί χαρακτηριστικά να διαβάσει (μήπως να φωνάξω τον george tabs; ). κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φάνη, δεν έχεις πρόβλημα με τις σημειώσεις; ο συνοδηγός μου αργεί χαρακτηριστικά να διαβάσει (μήπως να φωνάξω τον george tabs; ). κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό...Να σου πω την αληθεια,δεν το προσεξα...
Θα το παιξω και θα σου πω. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
φάνη, δεν έχεις πρόβλημα με τις σημειώσεις; ο συνοδηγός μου αργεί χαρακτηριστικά να διαβάσει (μήπως να φωνάξω τον george tabs; ). κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό...Οντως αργει λιγο,αλλα οι ενδειξεις εμφανιζονται κανονικα...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΚΟΜΑ ? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? ΠΗΓΑ ΣΤΑ SEVEN VIDEO NET ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 307 ??
-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΚΟΜΑ ? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? ΠΗΓΑ ΣΤΑ SEVEN VIDEO NET ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 307 ??Τωρα.....,εχει περιπου δυο εβδομαδες που κυκλοφορει.
Εγω προσωπικα αντεγραμμενο το εχω,αλλα τωρα αν περιμενεις να το νοικιασεις απο τα SEVEN,''φεξε μου και γλιστρησα''.........!!!
Γενικως τα video-club,αργουν πολυ να φερουν καινουρια παιχνιδια,ποσο μαλλον οταν δεν εχουν συμπληρωσει ουτε μηνα κυκλοφοριας... -
ξανανοικιασα το κολιν 5 δεν εχει βγει για πισι σε μουφα,και πωροθηκα εχω ξεκληδωσει φιεστα και την εχω δει αθανασσουλας ,το εσκορτ και την εχω δει κυρκος και αλλα πολλα αμαξια που εχουν γραψει ιστορια και γραφουν αυτη τη στηγμη στα ραλι .και συνεχιζω να ξεκληδωνω .το nfs underground 2 pote βγαινει?
-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΚΟΜΑ ? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? ΠΗΓΑ ΣΤΑ SEVEN VIDEO NET ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 307 ??προσωπικά το είχα παραγγείλει από εξωτερικό, αλλά ακύρωσα την παραγγελία γιατί μου το έκαναν δώρο στο μεταξύ, οπότε θεωρητικά έχει κυκλοφορήσει και εδώ. το 307 είναι το γνωστό 307 wrc, μόνο που είναι πιο αξιόπιστο . επίσης είναι τετρατάχυτο!
-
Termatisa to WRC 4..exete kati na rotisete gia to game?
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Termatisa to WRC 4..exete kati na rotisete gia to game?ναι: πώς σου φάνηκε;
-
Περιμένω εντός τις εβδομάδας την σπασμένη έκδοση του WRC 4, μέχρι εκείνη τη μέρα όμως παδέυω τα νέυρα μου με το CMR5, αν δεν κάνω κάτι λάθος, δέν νομίζετε οτι πάει υπερφυσικά γρήγορα το αυτοκίνητο? το παρατήρισα για πρώτη φωρ'α στην Ισπανία οπου για κάποιο λόγο πείγενα σε πατημένα κομμάτια με 6 στο κόφτη, αν καταφέρω να τραβήξω φωτό θα την βάλω να τη δείτε, αλλα και στην Ελλάδα τα ίδια ειδικά στην Ρεντίνα και στο Γαρδίκη.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Περιμένω εντός τις εβδομάδας την σπασμένη έκδοση του WRC 4, μέχρι εκείνη τη μέρα όμως παδέυω τα νέυρα μου με το CMR5, αν δεν κάνω κάτι λάθος, δέν νομίζετε οτι πάει υπερφυσικά γρήγορα το αυτοκίνητο? το παρατήρισα για πρώτη φωρ'α στην Ισπανία οπου για κάποιο λόγο πείγενα σε πατημένα κομμάτια με 6 στο κόφτη, αν καταφέρω να τραβήξω φωτό θα την βάλω να τη δείτε, αλλα και στην Ελλάδα τα ίδια ειδικά στην Ρεντίνα και στο Γαρδίκη.to cmr5 to exeis σπασμενο σε μουφα δηλαδη , εγω δεν μπορω να το βρω
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
to cmr5 to exeis σπασμενο σε μουφα δηλαδη , εγω δεν μπορω να το βρω
Αποκλειεται να μην μπορεις να το βρεις....
Πηγαινε σε ενα καταστημα που πουλαει CD για PSκ.τ.λ,και θα το βρεις,δεν υπαρχει περιπτωση... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
to cmr5 to exeis σπασμενο σε μουφα δηλαδη , εγω δεν μπορω να το βρω
Αποκλειεται να μην μπορεις να το βρεις....
Πηγαινε σε ενα καταστημα που πουλαει CD για PSκ.τ.λ,και θα το βρεις,δεν υπαρχει περιπτωση...εχω παει και μου λενε οτι δεν το εχουν σπασει ακομα και οταν θα γινει αυτο θα ειναι 4 cd
-
Εχει βρει κανείς κανα cheat στο WRC4 που να ανοίγει ολα τα αυτοκίνητα και τις πίστες. Το κολπο του 3 δεν δουλεύει όπως αναμενόταν...
-
Αμάν ρε παιδιά! Όλοι πειρατικά παίρνετε τα παιχνίδια σας;
-
εχω παει και μου λενε οτι δεν το εχουν σπασει ακομα και οταν θα γινει αυτο θα ειναι 4 cd
Αποκλειεται,να γινεται κατι τετοιο.....
Χθες το πηρε αντεγραμμενο ενας φιλος μου. -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αμάν ρε παιδιά! Όλοι πειρατικά παίρνετε τα παιχνίδια σας;Τι να κανουμε;;;Δεν εχουμε παππου τον Ecclestone.....
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
εχω παει και μου λενε οτι δεν το εχουν σπασει ακομα και οταν θα γινει αυτο θα ειναι 4 cd
Αποκλειεται,να γινεται κατι τετοιο.....
Χθες το πηρε αντεγραμμενο ενας φιλος μου.απο που ρε μαστορα
-
το απογευμα περνω στα χερια μου το NFS U 2
-
απο που ρε μαστορα
Απο το Αιγιο ρε μαστορα.....και'συ δεν μπορεις να το βρεις σε ολοκληρη Αθηνα...
WRC Games