-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
υ.γ κώστα τελικά συνήθισα να μη βλέπω καπό και πάει πιο 'μπούνια' (για εμένα)αν και σε κάποια σημεία φαίνεται τρομακτικό,δεν συμφωνείς;;Λοιπόν το game δεν έχει καμμία σχέση αμά το παίξεις με τιμονί πέρνει τουλάχιστον 30% πάνω σε ρεαλισμο. Παρόλα αυτά συνεχίζω να θεωρώ ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Παναγιώτη εχεις δίκιο δεν είναι και τόσο φοβερό το να μην βλέπεις καπό. Ασε που όντος φένεται που τρομακτικό. αντε να βάζουμε και κανενα χρόνο σιγα σιγα...
πάντος αν είναι αλήθεια ότι στο expert παίζει μόνο η In-car camera... τοτε έχουμε πρόβλημα -
einai opos exis sinithisi.ego panta pezo in camera se ola ta pexnidia kai ta pao poly kala.ine pos to niothis apo mesa.pantos diafono me ton aki to 4 den in p@#!#ria!ine olokliromeno game.kamia sxesi me to rally championship.oti kai na leme to kanena allo pexnidi rally den pianei to gameplay tis codemasters
-
einai opos exis sinithisi.ego panta pezo in camera se ola ta pexnidia kai ta pao poly kala.ine pos to niothis apo mesa.pantos diafono me ton aki to 4 den in p@#!#ria!ine olokliromeno game.kamia sxesi me to rally championship.oti kai na leme to kanena allo pexnidi rally den pianei to gameplay tis codemasters
Αν το CMR4 είναι όπως το 3 αλλά με default αυτοκίνητο το Xsara, τότε είναι πλήρης αποτυχία.Είχα αγοράσει το 3 για το PS2.Τελικά δεν με ενθουσίασε.
Χάλια replay, χωρίς εισαγωγικό video να τρέχεις σε ειδικές της usa και japan...
Η κορυφή για WRC fanatics είναι τα WRC και WRC II Extreme που περιέχουν όλες τις χώρες που περνάει το πρωτάθλημα και όλα τα official αυτοκίνητα.
Ο χειρισμός του CMR3 δεν είναι και ότι καλύτερο εν αντιθέσει με τα WRC, WRC II Extreme που πραγματικά ζείς τον αγώνα.Και εάν έχεις και τιμονιέρα τότε δεν ξεκολάς... -
Το cmr 04 ειναι καταπληκτικο παιχνιδι μe παρα πολυ καλο handling,ειναι τελειως διαφορετικο απο το 3 με πολυ καλυτερα γραφικα ηχο και με τισ ρυθμισεις που μπορεις πλεον να κανεις σε ολα τα modes προσομειωνει καλυτερα απο καθε αλλο παιχνιδι τα rally.Οσο αφορα το wrc ii δεν συμφωνω οτι ειναι καλο ειδικα το handliing (οι μπαριερες σε τραβανε πανω τους,αν χτυπησεις καπου το αυτ/το πεταγεται σχεδον εξω απο την τηλεοραση,damage δεν υπαρχει,pace notes οι χειροτερες που εχω ακουσει,drifts ειναι σχεδον αδυνατο να κανεις.)Μη ξεχναται οτι προκειται για παιχνιδια αλλα το CMR04 ειναι πολυ καλο αλλαοχι τελειο (στα αρνητικα του ειναι τα replay και οτι ειναι πολυ ευκολο τελειωσα το πρωταθλημα 1ος εχοντας κανει πολυ καλους χρονους με την πρωτη ισως φταιει που παιζω πολλα χρονια rally games.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
GREECE [CMR3 PC]1.GHARDHIKI 03:11.25 Focus
2.SPERKHIAS 02:38.22 Impreza
3.RENTINA 02:53.05 Focus
4.FOURNA 02:52.18 Focus
5.KALESMENO 03:23.19 Focus
6.MAKRAKOMI 03:25.19 LancerΝα και οι δικοί μου χρόνοι, βελτιωμένοι σε σχέση με τους αρχικούς μου:
- GHARDHIKI 03:09:05
- SPRKHIAS 02:36:84
- RENTINA 02:50:66
- FOURNA 02:50:60
- KALESMENO 03:09:82
- MAKRAKOMI 03:23:59
Ολοι οι χρόνοι γίνανε με το Mitsubishi Lancer. Περιμένω σύντομα απαντήσεις με καλύτερους χρόνους!
-
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΤ ΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ SKINSΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ FABIA ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ SUBARU,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ PEZO 206. ΤΟ SITE EINAI http://WWW.RACINGSIMULATION.COM. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ CMR3.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ COLIN MCRAE 4 ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ WRC 3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ WRC. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ FOTOS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ 206 ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ MARLBORO ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ FOCUS ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΑΛΑ 206.
-
Όντως η σειρά WRC είναι κορυφαία από άποψη γραφικών και ειδικών διαδρομών και εχει κα πολύ καλο gameplay αλλά οχι κορυφαίο. εγώ δυστηχώς δεν έχω PS2 οπότε περιμένω (όπως και πολύ άλλοι) το Colin McRae Rally 4 και το Richard Burns Rally που όπως διάβασα στο επίσημο site βγαίνει το μάρτιο του 2004, όσο για το CMR4 άγνωστο ακόμα πότε θα παρουσιαστεί!!!
-
kai esi krinis apo tis foto?den leo entiposiako na pezis me ta teleftea cars alla prepi na doume to gameplay prota.
-
Ο χρήστης Peugeot-άκιας έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ COLIN MCRAE 4 ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ WRC 3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ WRC. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ FOTOS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ 206 ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ MARLBORO ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ FOCUS ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΑΛΑ 206.σε απευθείας σύγκριση, δαγκωτό κόλιν από..πάντα. Στο WRC έξυνες λίγο τη μπαριέρα ήταν σα να κόλλαγες πάνω σε...σκρατς της 3M, ενώ κανά ντριφτάρισμα δεν γινόταν της προκοπής. ΧΑΛΙΑ
Τελικά, πάντα τα επίσημα παιχνιδια χάνουν από τους ανεπίσημους ανταγωνιστές.
για ps2 έχετε βρει κανά τσιτ; -
katse na vgi prota kai na doume to gameplay tou.as mi entiposiazomaste apo ta new wrc cars(e den leo ine porosi na pezis me to fetino focus)alla ama to gameplay ine patata opos ta progoumena den nomizo na ftasi to 4 pou ine korifi
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
kai esi krinis apo tis foto?den leo entiposiako na pezis me ta teleftea cars alla prepi na doume to gameplay prota.Το WRC II Extreme το εχω παιξει σε PS2 ολο το πρωταθλημα και οπως ειπα απο gameplay δεν φτανει το CMR3 αλλα εχει καταπληκτικες ειδικες που ειναι πολυ πιο αληθοφανεις απο οτι το CMR3. Οποτε φυσιολογικα το WRC III θα ειναι ακομα καλυτερο!!!!
-
pou ise deegman?to site pou les den litourgi gia ta skins tou colin 3 ti ginete?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
pou ise deegman?to site pou les den litourgi gia ta skins tou colin 3 ti ginete?ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ SITE, ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
pou ise deegman?to site pou les den litourgi gia ta skins tou colin 3 ti ginete?
ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ SITE, ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.
Ενα site με αρκετα πραγματα για το CMR2 & CMR3 ειναι το http://www.felzi.de.
-
ε λοιπον κατεβασα τη σεζον 2003 για το κολιω 3!εχει το φαμπια!αλλα δεν ειναι ακριβως ιδιο εχει το αμαξωμα του mg rover!εχει πεζο 206 κανονικοτατο!με τα χρωματα τα επισημα και στο παραθυρο λεει burns-reid!!!ποροση!!εχει τι ξαρα του μακρει ολοιδια.εχει το φοκους ειδια χρωματα με του 2003 αλλα χωρις τιν αεροτομη.εχει το σουμπαρου του μακινεν! λεω τι διαολο wrc 3 πεζω??πεδια κατεβαστε το ειναι 45mb.απλα το κανεις install και αυτο ηταν.και να εχετε ολα τα αμαξια ξεκλειδωτα.
-
Pedia etixe teleftea na paro sta xeria mou ena ps2 kai na pekso to colin Mc 4 to opio sti kirioleksia ine g****o idietera otan to pezis apo tin thesi tou odigou exi ekina ta triksimata pou akougode pragmatika mesa apo ena agonistiko tis klasis WRC den ksero ti na po!!! emena mou arese para poli alla distixos me to xiristirio den boris na exis kali esthisi tou gaziou kai arketes fores sou ksefegi kai varai 8ares ..... me apotelesma na arxizi na diploni agriaa . Pados kata tin gnomi mou to pexnidi den exi kamia sxesi me ta progenestera tou!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΛΙΝ 4 ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ PC!!!!!OLEEE κατεβασα και 14 φωτο απο το site tis codemasters χsystem οντως ειναι κορυφαιο!!!αντε να βγει για το pc δεν μπορω να περιμενω,............
-
από ότι λέει θα έχει και multiplayer (επιτέλους) από Lan ή απλά online. ελπίζω να έχουν φτιαχτεί και τα προβλήματα ήχου και κραδασμού (στις τιμονιέρες) της προηγούμενης έκδοσης που υποτίθεται ότι λύθηκαν με το patch . Δε φτάνει που το βγάζουν μισό και χρόνο πριν για ps2/xbox....έχει και προβλήματα ....
Μακάρι να μας αποζημιώσει γιατί έχουν δώσει περισσότερη σημασία στα παιχνίδια στρατηγικής μάλλον. Προσωπικά μόνο μηχανοκίνητου παίζω εγώ
τη σεζόν 2003 για το colin 3 πού την βρίσκουμε?
-
http://www.bhmotorsports.com/CMR3,εχει οτι θες,εγω παντως παιζω το 4 σε ps2 και εχουμε με κατι κολλητους πρωταθλημα οπου γινεται χαμοςBy the way το 205 δεν παιζεται με την καλη εννοια.
WRC Games