-
GREECE [CMR3 PC]
1.GHARDHIKI 03:11.25 Focus
2.SPERKHIAS 02:38.22 Impreza
3.RENTINA 02:53.05 Focus
4.FOURNA 02:52.18 Focus
5.KALESMENO 03:23.19 Focus
6.MAKRAKOMI 03:25.19 LancerΣε PC με πληκτρολόγιο χωρίς cheats κλπ με τα απλά αυτοκίνητα που δίνει στο stages.
Δεν το παίζω πολύ συχνά όμως, δεν έχει τον ίδιο δείκτη εθισμού με τα προηγούμενα CMR. -
Κυκλοφορησε κ CMR 4 στο X-BOX για οσους δεν το γνωριζουν.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κυκλοφορησε κ CMR 4 στο X-BOX για οσους δεν το γνωριζουν.και στο PS2 .απο μια πρωτη ματια,χθες αργα το βράδι, δεν ειδα μεγαλη διαφορα στον χειρισμο που ειναι και το βασικο. Εχει όμως πολλα αυτοκινητα και οχι μονο FOCUS . αυτο που μου έκανε εντυπωση ειναι ότι αντι να αυξησουν τις καμερες που μπορεις να παιξεις τις μειώσανε.. Τωρα ειναι μονο 3 ,μεσα ,μονο δρομος,και ολο το αυτοκινητο απο πισω. Ελπιζω στην 10λεπτη επαφη μου να μην τα ειδα καλα τα πραγματα διαφορετικα.....
α και κατι ακομα οι ειδικες παλι εχουν ασχετα ονοματα...(ωραια θα ηταν να ελεγε Ελατεια...
-
όχι κώστα, ξαναπαίξε!
το 04 έχει άλλο μοντέλο φυσικής, το οποίο είναι πιο ωραίο! Ειδικά στα γλυστρίματα, πρέπει να μένεις στο γκάζι και δεν χαζογλυστράει όπως το προηγούμενο με τα τέσερα (στο οποίο, αν τσίμπαγες φρένο-χειρόφρενο συνήθως σταμάταγε την πλαγιολίσθηση)
Επιπλέον διορθώθηκαν οι ελλείψεις που είχε το 3, αλλά όχι το 2!!! Η πλάκα είναι πως πολλα κομμάτια-στροφές έχουν εμπνευστεί από το 1 και 2 και τα θυμάμαι, και κούφανα τον PSPOR(που στο σπίτι του παίζω)
Πάντως ας αποφασίσουν , εκεί που είχα συνηθίσει να βλεπω το καπό, άντε πάλι μόνο δρόμος!Πιο καλά ετσι πάντως -
Ερωτήσεις για το 4:
Η κάμερα από μέσα, είναι το ίδιο καλή με του 3 από μέσα;
Τα replay τι λένε;
Έχει επιλογή single rally, που το 3 δεν είχε;
Στα stages και single rally (αν έχει) μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις; (Στο stages του 3 δεν μπορείς)
Πόσες ειδικές ανά χώρα; Κάθε ειδική, έχει την ίδια διάρκεια με τα προηγούμενα; (~5χλμ) -
εγώ έχω ενθουσιαστεί με το παιχνίδι πάντως!αν θυμάστε, πιο παλιά, λέγαμε πως στην άσφαλτο μπαίνει με χίλια(το 3) πράγμα που δεν ήταν τόσο αληθοφανές, τώρα στο 04 φαίνεται πιο σωστή η αντίδραση του.
΄Δημήτρη, προφανώς εννοείς την κάμερα όπου βλέπεις τιμόνι κτλ! Ναι, πλάκα έχει, ειδικά όταν βρέχει, αλλά μη μου πεις πως παίζεις με αυτή είναι τρομερά δύσκολο!!!
Τα ριπλεϊ νομίζω πως δεν έχουν επιλογή για διαφορετικές κάμερες, αλλά είναι πολύ καλά(παρατήρησα πως δεν δείχνει καθόλου από μέσα)! Γενικά τα γραφικά είναι καλύτερα, αφού και τα μακρινά αντικείμενα δεν τρεμοπαίζον.
Μη σου πω ψέματα, αλλά όλα πρέπει να τα έχει που λες(6 ειδικές, κλασικά). Γενικά είναι πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι, με πολλά έξτρα, καμία σχέση με το 3 -
Kαι εγω το πηρα μολιςκυκλοφορησε και πραγματικα ειναι πολυ καλο,μονο που θελει πολυ χρονο γιατι με τις ρυθμισεις αλλαζει παραπολυ η συμπεριφορα του.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
όχι κώστα, ξαναπαίξε!Αυτό θα κάνω
Πάντος από ότι διάβασα και εσένα, Παναγιώτη, σε 'χαλάει' που δεν υπάρχει καμερα που να βλέπεις το καπό ε? μόνο δρόμος δεν λέει...αντε πάμε για χρόνους!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΩΤΑΝ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ SEMI AYTO ΣΑΣΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ VIEW ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ EXPAIRT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ!(ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ!) ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο RINGER ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ XSARA,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ GRIST! -
Μια απλή ερώτηση από έναν ιδιαίτερα περιστασιακό χρήστη: ρε παιδιά, πως μπορείτε να παίζετεσε άλλο mode εκτός από αυτό που βλέπεις όλο το αυτοκίνητο ? Πως αλλιώς, με την έλλειψη του αισθητηρίου του κ.... που έχουμε στα κανονικά αυτοκίνητα, μπορείτε να καταλάβετε αν το αυτοκίνητο υπερστρέφει, αν δεν βλέπετε το πίσω μέρος του ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια απλή ερώτηση από έναν ιδιαίτερα περιστασιακό χρήστη: ρε παιδιά, πως μπορείτε να παίζετεσε άλλο mode εκτός από αυτό που βλέπεις όλο το αυτοκίνητο ? Πως αλλιώς, με την έλλειψη του αισθητηρίου του κ.... που έχουμε στα κανονικά αυτοκίνητα, μπορείτε να καταλάβετε αν το αυτοκίνητο υπερστρέφει, αν δεν βλέπετε το πίσω μέρος του ?..απο τις γωνίες του δρόμου και το τρέμουλο στο χειριστήριο!Εκτός αν υπάρχει force feedback τιμονιέρα που επιπλέον ελαφρώνει και το τιμόνι!!! [ενας άλλος περιστασιακός χρήστης!]
-
popo to epexa simera kai en8ousiastika!exoun ftiaxei oles tis elipsis pou ixe to 3 amaxia gameplay ri8misis!o derek ringer mou aresei!ta lei orea!pio kala grafika apo to 3.pezo apo tin in-camera kai ine porosi!anipomono na vgei gia pc ante tha perimenoume pali opos to 3..........
-
ρε παιδιά, αν έχειτε βρει cheats κάντε ένα κόπο να τα βάλετε, γιατί όσα έχω βρει δεν δουλεύουν
α να το πω εδώ για να μην με κοροϊδεύουν. Τρεχάτε στο καρφούρ!!Έχει πεζό WRC τηλεκατευθυνόμενα ¨1:14,μπαταρία 9,6Volt, 650 mamber, φορτιστή, με τελική 28χλμ(με τον stock κινητήρα και όχι τον περφόμμανς, που πιάνει και 31 και μπαίνει μετά), αναρτησούλες, διαφορικό, και αλλάζει και το κέλυφος πανεύκολα.
Τα έχει μόνο μόνο 50ευρώ, ενώ αλλού έχουν τα διπλάσια!!
υ.γ κώστα τελικά συνήθισα να μη βλέπω καπό και πάει πιο 'μπούνια' (για εμένα)αν και σε κάποια σημεία φαίνεται τρομακτικό,δεν συμφωνείς;; -
Eπιτρέψτε να παραθέσω ένα ωραίο (αν και όχι απόλυτα σχετικό με το CMR) που διάβασα στο http://www.sniffpetrol.com
NEW MOTORSPORT GAMES COMING SOON
Game: Richard Burns Rally 2004
Format: Sinclair Spectrum
What's it about?: You are copper topped rallyist Richard Burns and you are seeking the ultimate prize - a drive in the 2004 WRC. But to get there you must use cunning and skill to make a complete volte face seem like nothing unusual. Developers are already saying that use of brand new modelling techniques has allowed for distressingly realistic ginger hair and new levels of hyprocracy.Game: Jensen Button Chatshow
Format: Acorn Electron
What's it about?: You are pointy faced baby race ace Jensen Button and you have been invited on to a chat show. But there's one problem. Your girlfriend has been voted off Fame Academy leaving you precious little to talk about. You must use your skill and cunning to make vaguely sexist remarks and excruciating quips, thus making you seem like someone who is trying too hard to be a bit of a lad. Developers say that advanced modelling techniques have enabled them to give players new levels of embarrassment.Game: David Coulthard's Contract Re-negotiation
Format: Vic-20
What's it about?: You are freakishly lunk jawed F1 drone David Coulthard and you need to re-negotiate your contract for the 2004 season. There's only one problem: Everyone thinks you're a plodding dolt with no hunger to win whatsoever. You must use your skill and cunning to hide your apparent lack of skill and cunning. Only then will McLaren decide to ignore any number of other, highly talented drivers and annouce that your place in the team is assured. Developers say that use of advanced digital idiocy techniques will allow F1 fans to experience powerful feelings of confusion, injustice and disgust. -
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ 4 ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΚΑΛΗ (ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ? USB ΠΑΝΤΑ. -
ΩΠΑ!!! πού πήγε η τελευταία σελίδα;;
είχε και το ωραιο θέμα του nidosan(νομίζω)υγ. τώρα που έκανα ποστ, την έβγαλε(την σελίδα 7) Ωχ, λέτε να κανει τα ίδια που έκανε και πιο παλια;
-
Ρε παιδιά πώς το αντέχετε? παίρνω το Focus RS με τους περίπου 210 ίππους και πιάνω σε ανηφόρα και loose gravel 0-100 σε 2.8 δεύτερα... Τι π@@@ριά βγάλανε πάλι... Θα μου πείς έχει βγει κανένα καλύτερο?
Εγώ από τα ραλάκια θυμάμαι το περίεργο Rally Championship που υπέφερε από χειρισμό αλλά τα F2 ήταν F2 και όχι πύραυλοι , άσε που είχες πίστες κανονικού μεγέθους (μέχρι και 42 km ειδική θυμάμαι)...Κρίμα που δεν είχε συνέχεια..[/img]
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ 4 ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΚΑΛΗ (ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ? USB ΠΑΝΤΑ.εννοείς για πισι ότι είπαν νοέμβρη; Μακάρι γιατί το έχουν παρακάνει με το να προσπαθούν να ευνοούν τις παιχνιδομηχανές
-
enoite pote tha vgei tocolin 4 gia pc?
-
Μεγάλη π@π@ριά το CM παιδιά!
Το βγάλανε για παιδάκια...
Να δούμε πότε θα βγεί παιχνίδι ισάξιο του παλιού RALLY CHAMPIONSHIP!
WRC Games