-
Εντάξει δεν είπε και δεν θα το πάρει το DTM σίγουρα ο αλφα. Υπάρχουν (κάποιες) ελπίδες!!!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
-
Ο Mark Smith,υστερα απο 3 χρονια απουσιας απο την ομαδα της Jordan επιστρεφει στην βρετανικη ομαδα.Να σημειωθει πως στην ομαδα του Eddie βρισκοτανε απο το 1991 και μαλιστα ηταν ο σχεδιαστης της ''θρυλικης'' 191.Τα τελευταια 3 χρονια βρισκοτανε στην Renault και απ'οτι φαινεται χανει αλλο ενα σημαντικο προσωπο η ομαδα απο το Enstone...
Θα μου κανει μεγαλη εντυπωση,αν καταφερει το 2005 να βρεθει μεσα στην πρωτη 4αδα στο κατασκευαστων... -
Καλό για τη Jordan πάντως. Όσο για την Ρενώ δύσκολα τα πράγματα
ειδικά μετα την αποχώρηση του Gascoye. Αλλά που ξέρετε μπορεί να αναδειχτεί κάποιο άλλο ταλέντο. -
Φιλε ''Raikkonen''(ποιο ειναι το ονομα σου),σημερα βγηκε μια ειδηση που σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο,κυριως για τον νεαρο Φινλανδο Kimi Raikkonen.
Συγκεκριμενα κυκλοφορησαν στον τυπο φωτογραφιες,οπου ο Kimi βρεθηκε να ειναι μεθυσμενος καθως διασκεδαζε στα Καναρια Νησια.Περυσι τον ιδιο καιρο,ο νεαρος Φινλανδος ειχε παλι πιαστει στην Φινλανδια μεθυσμενος.....
Μου φαινεται πως η Jenny,πρεπει να αρχισει να ''τραβαει μερικα αυτια'' σιγα σιγα...!!! -
Ανδρέας είναι το όνομά μου.
Με λυπεί η είδηση και δε μου αρέσει αυτό.
Πάντως κ ο οικογενειάρχης Shumi έτσι γιόρτασε
τον 6ο τίτλο του πέρυσι πίνοντας, με πούρο και κάνοντάς
τα όλα γυαλιά καρφιά (μαζί με τον Panis και τον αδερφό του).
Ούτε αυτό μου άρεσε.Σίγουρα δε μου κάνεις πλάκα ε?
ΥΓ1. Νομίζω ότι έχω δει το βίντεο στη φιλανδία όπου ήταν πάνω σε ένα
πλοίο. Ήταν για κλάμματα...ΥΓ2. Όντως πρέπει να τον συμμαζέψει επειγώντος η γυναίκα του.
ΥΓ3. Και όπως θα έλεγε και ο Πόποτας: 'Τάξης και ηθική!!!'
-
Χρονια λοιπον και για την γιορτη σου χθες.
Η ειρωνεια ειναι πως στην Suzuka του 2003,παραλιγο να ειχαν πλακωθει Michael και Kimi,διοτι ο δευτερος ειχε πει στον Γερμανο την ωρα που ηταν μεθυσμενος,οτι δεν μπορει να βλεπει το ιδαλμα του,σε τοσο εξευτελιστικη κατασταση και ετσι παραλιγο να ειχαμε συρραξεις...
Τωρα ο Φινλανδος πραττει κατι παρομοιο για δευτερη φορα χωρις καποια συγκεκριμενη αιτια,τον Γερμανο τον δικαιολογω περυσι αφου γιορταζε τον 6ο του τιτλο,τον Φινλανδο παντως σε καμια περιπτωση..... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Χρονια λοιπον και για την γιορτη σου χθες.Ευχαριστώ!:D
Η ειρωνεια ειναι πως στην Suzuka του 2003,παραλιγο να ειχαν πλακωθει Michael και Kimi,διοτι ο δευτερος ειχε πει στον Γερμανο την ωρα που ηταν μεθυσμενος,οτι δεν μπορει να βλεπει το ιδαλμα του,σε τοσο εξευτελιστικη κατασταση και ετσι παραλιγο να ειχαμε συρραξεις...
Τωρα ο Φινλανδος πραττει κατι παρομοιο για δευτερη φορα χωρις καποια συγκριμενη αιτια,τον Γερμανο τον δικαιολογω περυσι αφου γιορταζε τον 6ο του τιτλο,τον Φινλανδο παντως σε καμια περιπτωση.....4 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
α) Γιόρταζε (ξανά) ότι παντρέυτηκε!
β) Ήθελε να μοιάσει στο ίνδαλμα του!
γ) όλα τα παραπάνω!
δ) τίποτα από τα παραπάνω!Τηλεφωνήστε στο 90 28 27 26 4 με χρέωση 2 ευρώ/sec και κερδίστε ένα σκουτερ από την εταιρεία ΑνΤοΔειτεΓραψτεΜας ΑΕ !
ΥΓ. Σοβαρά τώρα, όποιος και να'ναι είναι κατακριτέο.
-
Ωπ φαουλ, Ανδρεα χρονια πολλα!
Στα του KR τωρα (αν και δεν ηθελα να το γραψω γιατι παραειναι κιτρινο) οι κακες γλωσσες λενε οτι η γυναικα του τον εστειλε εξου και το ταξιδι-ξεσαλωμα. Ετσι και αλλιως οι Φιλανδοι εχουν τη φημη των μπεκροκανατων, οποτε η συμπεριφορα του δεν ειναι ανεξηγητη. Αλλο που σε εμας τους Ελληνες κατι τετοια μας αναβουν λαμπακια (και πολυ καλα κανουμε). Σε καθε περιπτωση στελνει στα σκουπιδια ενα ιματζ που με τοση προσπαθεια του ειχε δημιουργησει η McLaren και η Mercedes...
-
Δε νομίζω ότι στέλνει κάτι στα σκουπίδια.
Εμείς είμαστε φίλοι του σπορ και όχι κουτσομπόληδες της κακιάς ώρας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός, είτε λέγεται Schumacher, είτε Raikkonen είτε Τραμπάκουλας να μπεκροπίνει και να ξεσαλώνει όποτε θέλει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το θεωρήσουμε κατακριτέο.
-
Ο Mark Smith,υστερα απο 3 χρονια απουσιας απο την ομαδα της Jordan επιστρεφει στην βρετανικη ομαδα. [...] Τα τελευταια 3 χρονια βρισκοτανε στην Renault και απ'οτι φαινεται χανει αλλο ενα σημαντικο προσωπο η ομαδα απο το Enstone...
Θα μου κανει μεγαλη εντυπωση,αν καταφερει το 2005 να βρεθει μεσα στην πρωτη 4αδα στο κατασκευαστων...Πολύ καλή κίνηση για τη Jordan, καμία ανησυχία για τη Renault. Οι δομές που είχε συγκροτήσει ο Gascoyne καλά κρατούν ακόμα και αυτές είναι που την έφτασαν τη Renault ψηλά και όχι τα πρόσωπα (ή τουλάχιστον αυτό θέλω εώ να πιστεύω ). Όσο θα υπάρχει ένας Flavio και ένας Pat Symonds και ένα κάρο τρελο-μηχανικοί και ηλεκτρονικάδες, εγώ δε φοβάμαι τίποτα για το μέλλον της ομάδας. Ίσια ίσια που χαίρομαι γιατί η Jordan (αυτό θα είναι το όνομα?) - Toyota θα έχει τα φόντα για καλύτερα πράγματα. Τώρα αν θα τα πετύχει...
-
Ρε παιδιά επειδή ο άνθρωπος ήπιε 2 φορές τα τελευταία 2 χρόνια λίγο παραπάνω δεν σημαίνει ότι είναι και κανένας μπεκρής! Μην τρελαθούμε! Θα έπρεπε να ανυσηχήσουμε αν αυτό ήταν ένα συχνό φαινόμενο.
Προσωπικά δεν μου χάλασε την καλή εικόνα που είχα γι'αυτόν. -
Ρε παιδια για καθιστε λιγο,γιατι θα με τρελλανετε.....
Πρεπει να καταλαβει πρωτα απ'ολα ο ιδιος,και υστερα μερικοι που του εριξαν ελαφρυντικα οτι απο τη στιγμη οπου ειναι ενα δημοσιο προσωπο,πρεπει να δεχθει και καποιες συνεπειες και καποιους περιορισμους οσον αφορα την προσωπικη και κοινωνικη ζωη του και απ'οτι φαινεται δεν τον εχει κατανοησει απολυτα αυτον τον ρολο ο νεαρος Φινλανδος......Και συγγνωμη τωρα msamaro,αλλα που ξερεις αν εχει μεθυσει μονο δυο φορες στη ζωη του;;;;;
Απλως εκεινες τις δυο φορες ετυχαν να τον πετυχουν μερικοι paparazzi,ποσες ακομα εχει βρεθει σε παρομοια ή ακομα σε πιο αθλια κατασταση; -
Θα συμφωνήσω με τον Fanis F1. Μου αρέσει ως οδηγός (δύσκολο να το καταλάβει κανείς ) αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος Ραικόννεν περνάει καλώς ή κακώς πρότυπα λόγω της δουλειάς του θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικός. Ήδη έχει ξεφύγει γενικώς η κατάσταση με το αλκοόλ στις μικρές ηλικίες και αν τα 'πρότυπα' αρχίσουν να διαφημίζουν
μία κακιά συνήθεια ε τότε...ΥΓ. Ευχαριστώ Go_For_Pole!
-
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον Hellenic_Tifosi. Είναι αναφέρετο δικαίωμα του καθενός να ξεσαλώσει αν θέλει - πολύ περισσότερο τώρα που είμαστε εκτός σαιζόν. Έτσι κι αλλιώς δεν δόθηκε μεγάλη σημασία στο γεγονός αυτό. Ας το αφήσουμε να ξεχαστεί κι εμείς...
-
Και συγγνωμη τωρα msamaro,αλλα που ξερεις αν εχει μεθυσει μονο δυο φορες στη ζωη του;;;;;
Απλως εκεινες τις δυο φορες ετυχαν να τον πετυχουν μερικοι paparazzi,ποσες ακομα εχει βρεθει σε παρομοια ή ακομα σε πιο αθλια κατασταση;Eπειδή ακριβώς δε ξέρω πόσες φορές έχει μεθύσει στη ζωή του, αναφέρω μόνο τις 2 που έγινε αντιληπτός. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον με υποθέσεις και χωρίς αποδείξεις. (π.χ. Αφού τον είδαν μία φορά... θα το έχει κάνει και άλλες...)
Άποψη μου είναι ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και δεν θα επιρεάσει καθόλου την καριέρα του. -
Καλά ρε παιδιά πού διαβάζετε όλα αυτά τα 'νέα'???
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Fanis F1. Μου αρέσει ως οδηγός (δύσκολο να το καταλάβει κανείς ) αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος Ραικόννεν περνάει καλώς ή κακώς πρότυπα λόγω της δουλειάς του θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικός. Ήδη έχει ξεφύγει γενικώς η κατάσταση με το αλκοόλ στις μικρές ηλικίες και αν τα 'πρότυπα' αρχίσουν να διαφημίζουν
Δε νομίζω ότι ο Raikkonen ζήτησε ποτέ να θεωρείται 'πρότυπο', και γενικά θεωρώ όλη αυτή την επιχειρηματολογία περί προτύπων πολύ 'politically correct' για τα γούστα μου.
Δεν κατάλαβα σε τι φταίει ο κακομοίρης να έχει ένα κάρο κόσμο δερβέναγα πάνω από το κεφάλι του, λες και τους χρωστάει τίποτα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε νομίζω ότι ο Raikkonen ζήτησε ποτέ να θεωρείται 'πρότυπο', και γενικά θεωρώ όλη αυτή την επιχειρηματολογία περί προτύπων πολύ 'politically correct' για τα γούστα μου.
Δεν κατάλαβα σε τι φταίει ο κακομοίρης να έχει ένα κάρο κόσμο δερβέναγα πάνω από το κεφάλι του, λες και τους χρωστάει τίποτα.
Εμμέσως με το να είναι οδηγός της Formula1 έστω και ασυνείδητα
'ζητάει' να είναι πρότυπο. Εν τέλει η μπάλα έπιασε τώρα το Raikkonen
αλλά όλοι οι celebrities πάνω κάτω τα ίδια κάνουν. Ναι οι οδηγοί έχουν καταλήξει celebrities.Αλλά το παρααναλύσαμε το θέμα, καθένας με τις απόψεις του.
Δε μου άρεσε, αλλά θα συνεχίσω να είμαι οπαδός του (οδηγού) Raikkonen. -
Φωτογραφίες είδε κανείς και που;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Φωτογραφίες είδε κανείς και που;Κυκλοφορουν αλλα δυστυχως το site (http://www.ten-tenths.com) που τις ειδα θα ειναι κατω λογω αναβαθμισης για δυο μερες.
Formula 1 - Διάφορα νέα