-
-
Αν οι κανονισμοι οσον αφορα τη χρηση κινητηρα εμεναν ως ειχαν,τοτε η Jordan θα φοραγε φετος τον περσινο κινητηρα της Jaguar.Tωρα ομως που οι κανονισμοι αλλαξανε για φετος η Cosworth ειναι υποχρεωμενη να δωσει το ιδιο μοτερ που θα φοραει και η R5 διοτι θα ειναι φτιαγμενο για να αντεχει για περιπου 800 χλμ.,ενω το περσινο ηταν σχεδιασμενο για να βγαζει περιπου 400χλμ.
-
Στο Eurosport άκουσα ότι φέτος θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα γίνει στην Imola σύμφωνα με δηλώσεις του Bernie.
Πάει κι αυτό. Μάλλον πρέπει να πούμε καλημέρα στην Τουρκία -
Η συνεντευξη του Bernie ήταν στην Gazzetta dello Sport και εκτος απο αυτο που εγραψε ο Στελιος ειπε και αλλα ενδιαφεροντα. Για οσους γνωριζουν Ιταλικα, μερικα αποσπασματα θα βρειτε εδω:
http://www.italiaracing.net/news_FORMUL ... asp?id=264
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Στο Eurosport άκουσα ότι φέτος θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα γίνει στην Imola σύμφωνα με δηλώσεις του Bernie.
Πάει κι αυτό. Μάλλον πρέπει να πούμε καλημέρα στην ΤουρκίαΚρίμα, κρίμα...
-
Υπάρχει κάποιο url που να περιέχει συγκεντρωτικά όλους τους κανονισμούς για το 2004; Γιατί κάπου τα έχω μπερδέψει με τις συνεχείς (εν)αλλαγές. Οσο για την Imola είναι χρόνια που το παλεύουν όλες οι ομάδες (πλην Ferrari) ώστε να μην υπάρχουν 2 gp στην Ιταλία, και είναι και η χρονιά που θα είναι έτοιμη και η πίστα στην Τουρκία. Ιδου λοιπόν η χρυσή ευκαιρία για τον Μπέρνιε
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάει κι αυτό. Μάλλον πρέπει να πούμε καλημέρα στην Τουρκία
Αυτο ηταν αναμενομενο αφου οι Τουρκοι ειχαν υπογραψει συμβολαιο απο το καλοκαιρι πως θα διοργανωνουν GP απο το 2005.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Πάει κι αυτό. Μάλλον πρέπει να πούμε καλημέρα στην Τουρκία
Αυτο ηταν αναμενομενο αφου οι Τουρκοι ειχαν υπογραψει συμβολαιο απο το καλοκαιρι πως θα διοργανωνουν GP απο το 2005.
Και χώρια από αυτό, πρώτον δύο GP στην Ιταλία είναι πολλά και δεύτερον μετά το 94 που άλλαξε μορφή, η Ίμολα δεν ήταν πλέον και η πιό συναρπαστική πίστα του πρωταθλήματος, αλλά μάλλον μια από τις πιό βαρετές!
Κατα τη γνώμη μου, καλά κανουν που τη βγάζουν από το ημερολόγιο του 2005, για να δούμε και ένα GP σε άλλη, καινούργια χώρα. Κι ας είναι η Τουρκία αυτή η χώρα!
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Κατα τη γνώμη μου, καλά κανουν που τη βγάζουν από το ημερολόγιο του 2005, για να δούμε και ένα GP σε άλλη, καινούργια χώρα. Κι ας είναι η Τουρκία αυτή η χώρα!
Είναι όμως μιά ιστορική πίστα με ωραίες και άσχημες [ AYRTON ] στιγμές της F1.
Θα προτιμούσα να γινόντουσαν βελτιώσεις παρά να πάνε στη Τουρκία ή οπουδήποτε αλλού.
-
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σε λίγες ώρες με το αυτοκίνητο θα είμαστε στην πίστα
-
[quote='gsina']Υπάρχει κάποιο url που να περιέχει συγκεντρωτικά όλους τους κανονισμούς για το 2004;
Μπες στο site της FIA http://www.fia.com
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Μπες στο site της FIA http://www.fia.comΤάκη μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο τον κανονισμό που άλλαξε και έχει σχέση με το κάλυμα του κινητήρα? Thanks
-
Ένας κινητήρας ΠΣΚ.
Αν χρειαστεί άλλος χάνεις κάποιες θέσεις στο γκριντ νομίζω.
-
Αλλο εννοουσε ο Αγγελος Γιωργο.
Ο κανονισμος για το καλυμα οριζει συγκεκριμενες διαστασεις που πρεπει αυτο να εχει. Συγκεκριμενα οριζει μεγαλυτερες διαστασεις για να αυξηθει ο χωρος των χορηγων. Αντιστοιχα οριζονται νεες ελαχιστες διαστασεις για τα πλαινα των πισω πτερυγων, επισης πολυ μεγαλυτερα απο οτι παλιοτερα.
Τωρα σχετικα με το καλυμα, βρες μια φωτο απο ενα φετινο μονοθεσιο και παρατηρησε το τελειωμα του αναμεσα στους πισω τροχους. Εκει θα φανει ξεκαθαρα το μεγεθος της αλλαγης.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν χρειαστεί άλλος χάνεις κάποιες θέσεις στο γκριντ νομίζω.
10 για την ακριβεια!
-
Μάλλον βρέθηκε ο Νο2 πιλότος για την ομάδα της Jordan. Είναι ένας Ιταλός, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι (αν και το διάβασα πριν από 2 ώρες) . Ελπίζω πάντως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί η Jordan δεν νομίζω πως έχει την δυνατότητα να πειραματίζεται πλέον...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μάλλον βρέθηκε ο Νο2 πιλότος για την ομάδα της Jordan. Είναι ένας Ιταλός, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι (αν και το διάβασα πριν από 2 ώρες) . Ελπίζω πάντως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί η Jordan δεν νομίζω πως έχει την δυνατότητα να πειραματίζεται πλέον...Ιταλος;;;;;
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μάλλον βρέθηκε ο Νο2 πιλότος για την ομάδα της Jordan. Είναι ένας Ιταλός, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι (αν και το διάβασα πριν από 2 ώρες) . Ελπίζω πάντως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί η Jordan δεν νομίζω πως έχει την δυνατότητα να πειραματίζεται πλέον...Θα είναι ο Giorgio Pantano!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Μάλλον βρέθηκε ο Νο2 πιλότος για την ομάδα της Jordan. Είναι ένας Ιταλός, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι (αν και το διάβασα πριν από 2 ώρες) . Ελπίζω πάντως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί η Jordan δεν νομίζω πως έχει την δυνατότητα να πειραματίζεται πλέον...
Θα είναι ο Giorgio Pantano!!!
Και ποιον χορηγο εχει;Γιατι χωρις χορηγο αποκλειεται να τον επαιρνε.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Θα είναι ο Giorgio Pantano!!!
Και ποιον χορηγο εχει;Γιατι χωρις χορηγο αποκλειεται να τον επαιρνε.
Δεν γνωρίζω ποιον ακριβώς χορηγό θα φέρει, αλλά ξέρω ότι θα είναι παραπάνω από ένας!!!
Formula 1 - Διάφορα νέα