-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ειναι γκαντέμης τελικά...
ουτε η Mercedes φταίει, ούτε ο τρόπος που το οδηγάει..Πρωτη δοκιμή πήρε χθες την MP4-21 και με το που βγήκε απο το garage, ουτε στα πιτς δεν πρόλαβε να μπεί και πήρε φωτια η μηχανή!!!!!!!
Και μαλιστα σε συνθηκες παγετου - Ρε παιδια που ειναι εκεινο το μπλε το smiley που κυλιεται κατω απ'τα γελια...
Προς το παρον:
ΥΓ Οπως φαινεται σημερα λογω καιρου δεν κινειται τιποτα στην πιστα...
-
massa-montoya μαζί στη φεράρι??? δε θα τερματίζουν τα μονοθέσια... για ευνόητους λόγους.
-
Να και η Williams. Η ομαδα εφανίζεται πολυ πολυ αισιόδοξη και σύμφωνα με τους αντιπροσώπους της εχει πολυ υψηλούς στόχους (την πρωτη 3άδα )
Και περί FW28: http://www.formula1.com/news/3952.html
-
... Αν ο Kimi Raikkonen κερδίζει το ίδιο εύκολα όπως σπάει τα χρονόμετρα, μπορεί και να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής ! (σ.σ. με τη Ferrari)
-
http://www.f1net.gr/articles/articles.php?id=2736
0.4 sec το γύρο που λέει το άρθρο είναι πολλά!!!
Αν επαληθευτεί δηλαδή θα μιλάμε για έκπληξη. -
Τετοιου ειδους μεταδοση εχουν ηδη McLaren και Honda. Φυσικα και ειναι πιο γρηγορο αλλα το νουμερο που υπαρχει στο αρθρο ειναι τουλαχιστον υπερβολικο. Παρεπιπτοντως η Williams ακομη λυνει τα προβληματα, ειναι αμφιβολο αν θα ξεκινησει τη χρονια με αυτο το οπλο.
-
απορώ που τα βρίσκει τα παπούτσια που διαλέγει ο ΜΣ κάθε φορά..... -
γιατι το μαφιόζικο κουστουμάκι?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τετοιου ειδους μεταδοση εχουν ηδη McLaren και Honda. Φυσικα και ειναι πιο γρηγορο αλλα το νουμερο που υπαρχει στο αρθρο ειναι τουλαχιστον υπερβολικο. Παρεπιπτοντως η Williams ακομη λυνει τα προβληματα, ειναι αμφιβολο αν θα ξεκινησει τη χρονια με αυτο το οπλο.Πόσες αλλαγές σχέσεων κάνουν κατά μέσο όρο στο γύρο οι οδηγοί σε όλες τις πίστες; Και πόσο χρόνο αναμένεται να κερδίζει σε κάθε τέτοια αλλαγή το κιβώτιο της Γουίλιαμς;
Αν μάθουμε τις δυο αυτές τιμές και τις πολλαπλασιάσουμε μεταξύ τους, μαθαίνουμε και το συνολικό κέρδος της Γουίλιαμς σε χρόνο ανά γύρο.
Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο υπερβολικό το νούμερο που γράφει το άρθρο.
-
Το συγκεκριμενο θεμα εχει αναλυθει στο Autosport αρκετες φορες και το συμπερασμα ειναι οτι ακομη και το πιο προηγμενο απο αυτα τα κιβωτια (το οποιο ανηκει στη Honda που παρουσιασε τη 3η γενια του) δε δινει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα.
-
Για φορμυλα 1 μιλαμε εδω.State of the art.
Εγω στον Williams εχω εμπιστοσυνη παρολο που δεν υποστηριζω την ομαδα του θελω να ξαναβρει την χαμενη περηφανια της γιατι το αξιζει αγαπα το σπορ και δεν του αξιζει να ειναι χαμηλα στο Grid και ξερω οτι ψαχνωταν ανεκαθεν με την τεχνολογια και εχει εκπλήξει πολλες φορες.Αν το εχει βρει αυτο με το κιβωτιο μπραβο του και μαγκια του. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το συγκεκριμενο θεμα εχει αναλυθει στο Autosport αρκετες φορες και το συμπερασμα ειναι οτι ακομη και το πιο προηγμενο απο αυτα τα κιβωτια (το οποιο ανηκει στη Honda που παρουσιασε τη 3η γενια του) δε δινει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα.Θυμάμαι μια παρόμοια, ημιπαράνομη τότε, υλοποίηση της Φεράρι πριν 2-3 χρόνια (ίμπορεί και παλαιότερα) που της έδινε πλεονέκτημα νομίζω 0,2 secs στο γύρο.
-
Τα Σούπερ Αγγούρια θα φοράνε Bridgestone
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=108417 -
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τα Super Aguri θα είναι κάτι παραπάνω από κινούμενα ανέκδοτα, άντε το πολύ-πολύ κινούμενες διαφημίσεις;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τα Super Aguri θα είναι κάτι παραπάνω από κινούμενα ανέκδοτα, άντε το πολύ-πολύ κινούμενες διαφημίσεις;Ε αφού χάσαμε τα κινούμενα ανέκδοτα του Στόνταρτ, έπρεπε να βρούμε αντικαταστάτη. Τουλάχιστον αυτοί έχουν και όνομα ανέκδοτο. Καταλαβαίνεις κατευθείαν περί τίνος πρόκειται!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τα Super Aguri θα είναι κάτι παραπάνω από κινούμενα ανέκδοτα, άντε το πολύ-πολύ κινούμενες διαφημίσεις;
Ε αφού χάσαμε τα κινούμενα ανέκδοτα του Στόνταρτ, έπρεπε να βρούμε αντικαταστάτη. Τουλάχιστον αυτοί έχουν και όνομα ανέκδοτο. Καταλαβαίνεις κατευθείαν περί τίνος πρόκειται!
Τουλάχιστον απ' ομάδα του Ακατανόμαστου βγήκε και κάνα ταλέντο (αρκεί να είχε χορηγό). Τούτοι εδώ δεν έχουν ούτε αυτοκίνητο, ούτε καν εγκατστάσεις! Και από οδηγούς, βολεύονται με τα αποφάγια των άλλων...
Κανονικά δεν έπρεπε να λέγονται Super Cucumber για να καταλαβαίνουν όλοι το αστείο;
-
Σίγουρα το μοτέρ της Honda θα έιναι απο τα δυνατότερα της νέας χρονιάς. Η Minardi δεν είχε ποτέ την υποστήριξη σε χρήματα για να αποκτά ισχυρούς κινητήρες άρα η Super Aguri είναι διαφορετική περίπτωση. Για τα ταλέντα πάω πάσο.
Αλλά όλα αυτά αφού παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο το Μάιο. Μέχρι τότε θα χρειάζονται ημερολόγιο για να μετρούν τους γύρους. Που πάνε οι καραμήτροι με μονοθέσιο του 2002 και μάλιστα εναρμονισμένο με τους νέους κανονισμούς (πιό αυστηρά crash test κλπ)
-
Δεν ξέρω τι να πω...
Η κατάσταση στην F1 φέτος μου μοιάζει πιο γελοία από ποτέ. Πάντα, ειδικότερα στην μετά-Bernie εποχή, η διπλωματία έπαιζε ρόλο, αλλά φέτος έχει ξεφτιλιστεί η υπόθεση...
Η κάθε εταιρία έχει 2 ομάδες και άλλες τόσες που τις επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα. Άμα έχουν τόσα λεφτά γιατί δεν τα επενδύουν σε μία ομάδα με αξιώσεις και στήνουν πανηγυράκια τύπου Aguri;
Τρέχει να νοικιάσει, λέει εγκαταστάσεις και να προσαρμόσει έναν κινητήρα σε ένα -καμία σχέση- μονοθέσιο μπας και προλάβει, όχι να γίνει ανταγωνιστικός, αλλά να γεμίσει μια θέση στο grid και μια γωνία της οθόνης μας!
Και όλα αυτά, δήθεν για να προωθηθούν νέα ταλέντα καθώς και η τεχνολογική πρόοδος! Ναι, καλά! Να μου δώσει και μένα η Honda να βάλω ένα κινητήρα στο αμάξι μου και να το στήσω στην γραμμή της εκκίνησης! Χειρότερα δεν θα πάω από αυτούς...
Μετά πρέπει να σκεφτούμε αν ο Kimi (και ο κάθε Κίμι) θα πιέζει αρκετά την Ferrari στην οποία ενδέχεται να πάει του χρόνου, μετά την αθλιότητα της καινούριας McLaren και την πρόωρη ανακοίνωση της συνεγασίας McLaren-Alonso. Στην οποία συνεργασία ενδέχεται να αναμίχθηκε ο αφεντικό και manager Briatore σε μια προσπάθεια να βγάλει κέρδος από την -πάρε, κυρία, πάρε, κλείνει το μαγαζί- διαφαινόμενη αποχώρηση της Renault από το Μεγάλο Τσίρκο.
Κατα τ' άλλα, η Ferrari συνεχίζει να γράφει τους υπόλοιπυς κατασκευαστές στα παλαιότερα των υποδημάτων της, κάνοντας ολόχρονα δοκιμές. Και καλά κάνει! Εδώ οι άλλοι συντηρούν δύο ομάδες, στις δοκιμές θα κολλήσουμε. Αφού πεφτει και το παραδάκι από την υπογραφή της Συμφωνίας Ομονοίας με τη Fia. Επίσης ψάχνει εναγωνίως τον νέο Μιχαλάκη στο πρόσωπο του Rossi...Στην καλύτερη περίπτωση θα τον βρει, στην χειρότερη θα κάνει μια πολύ καλή μαρκετινίστικη κίνηση!
Γενικότερα, πειραματιζόμαστε με τα λάστιχα, τα δοκιμαστικά, τα ηλεκτρονικά μπας και καταφέρουμε να προσθέσουμε καθόλου αλάτι σε αυτήν την άχρωμη και άοσμη σούπα που λέγεται F1...
Συγγνώμη για το χωρίς νόημα κείμενο, αλλά έπρεπε κάπου να εκφράσω την αγανάκτησή μου! Ούτε wrc δεν μπορούμε να δούμε πια, έτσι πως το κάνανε! Στο δι@ολο!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θυμάμαι μια παρόμοια, ημιπαράνομη τότε, υλοποίηση της Φεράρι πριν 2-3 χρόνια (ίμπορεί και παλαιότερα) που της έδινε πλεονέκτημα νομίζω 0,2 secs στο γύρο.Το 'ημιπαράνομο' σκέλος της υλοποίησης δεν είχε σχέση με τις αλλαγές του κιβωτίου, απλώς κάποιος δημοσιογράφος του F1 Racing εφηύρε έναν κανόνα από το κεφάλι του περί 'μέγιστου επιτρεπτού χρόνου αλλαγής ταχυτήτων'.
Απ΄ όσο έχω τουλάχιστον διαβάσει δε νομίζω ότι η Ferrari τα τελευταία χρόνια καινοτόμησε ποτέ στο μηχανισμό του κιβωτίου, αλλά περισσότερο στο υλικό (χρησιμοποιώντας από νωρίς ανθρακονήματα στο περίβλημα), αλλά και στο 'πακετάρισμα' του με την πίσω ανάρτηση.
Έχει κάποιος κάποιο λινκ για τη λειτουργία των 'Seamless shift' κιβωτίων;
-
Μη βιαζεστε να κρινετε τον Suzuki, προκειται για πολυ φιλοδοξο ανθρωπο. Η ομαδα της F1 ειναι το κερασακι σε μια σκαλα που εχει στησει εδω και χρονια καλυπτοντας ολες τις πτυχες του μηχανοκινητου (F3, F. Nippon, Ιαπωνικα GT και IRL). Το γεγονος οτι ολα αυτα τα χρονια εχει σταθερη υποστηριξη απο συγκεκριμενες εταιριες (Autobacs, Honda, Bridgestone και αλλες) σημαινει οτι κανει κατι σωστα
Η ολη φιλοσοφια ειναι να προωθησει το Ιαπωνικο ταλεντο και πρεπει να παραδεχτειτε οτι ειναι ενα κομματι της αγορας που εχει ενδιαφερον, ενα σωστο business case. Οσο για τη βιασυνη να μπει φετος στο χωρο, γιατι οχι; Η F1 ειναι μια ευκαιρια που ερχεται μια φορα στη ζωη του ομαδαρχη, ειτε την αρπαζεις, ειτε μενεις να αναρωτιεσαι τι θα ειχε γινει. Το project μακροπροθεσμα θα διαθετει κινητηρες και κιβωτια Honda, ενω η τεχνικη ομαδα ειναι στελεχωμενη και συμπαγης (απο τα χρονια της Arrows). Αν μη τι αλλο αυτες ειναι συνθηκες αξιοπρεπους πορειας, ενδεχομενως και κατι παραπανω σε βαθος χρονου.
Formula 1 - Διάφορα νέα