-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ο Norbert Haug δήλωσε πως για το 2005, δεν θα ήθελε να αφήσει τον Coulthard να φύγει από την ομάδα και μάλιστα ότι τον προτιμάει σε ρόλο δοκιμαστή...Με πρόλαβες...
Πάντως σχετικά με τις δοκιμές που κάνει η φερράρι δείτε τι γράφει το f1-live:
'Meanwhile, Ferrari began their four-day test in Barcelona with Luca Badoer working on on tyre testing and car development. However, the Ferrari test driver encountered 'a few engine problems' and was only able to complete 27 timed laps, the quickest in 1.18.557s.'Λέτε να δούμε κανά παράδοξο σε επόμενα GP??? Μπα θα το έχουν διωρθώσει...
-
http://motorsport.ert.gr/motorsport.asp?id=57195
Εδώ λέει ο Pizzonia θα ειναι αντικταστάτης του γερμανού. -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ο Norbert Haug δήλωσε πως για το 2005, δεν θα ήθελε να αφήσει τον Coulthard να φύγει από την ομάδα και μάλιστα ότι τον προτιμάει σε ρόλο δοκιμαστή...
Με πρόλαβες...
Πάντως σχετικά με τις δοκιμές που κάνει η φερράρι δείτε τι γράφει το f1-live:
'Meanwhile, Ferrari began their four-day test in Barcelona with Luca Badoer working on on tyre testing and car development. However, the Ferrari test driver encountered 'a few engine problems' and was only able to complete 27 timed laps, the quickest in 1.18.557s.'Λέτε να δούμε κανά παράδοξο σε επόμενα GP??? Μπα θα το έχουν διωρθώσει...
Παράδοξα είναι τα προβλήματα; Είναι πάρα πολλές οι φορές που η Ferrari, όπως κάθε άλλη ομάδα έχει προβλήματα αξιοπιστίας στις δοκιμές. Δε νομίζω ότι θα ρισκάριζε ποτέ να τρέξει κάτι αδοκίμαστο.
-
Λιγο ασχετο αλλα εχει αρκετο γελιο
Ελα ρε Rubens!!!Καποτε θα γινεις κ εσυ νο.1(κ καλα!!!!!)
ΥΓ:Μην αρχισετε τα μπινελικια!!!!Πλακα κανω -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Παράδοξα είναι τα προβλήματα; Είναι πάρα πολλές οι φορές που η Ferrari, όπως κάθε άλλη ομάδα έχει προβλήματα αξιοπιστίας στις δοκιμές. Δε νομίζω ότι θα ρισκάριζε ποτέ να τρέξει κάτι αδοκίμαστο.Αυτό εννοείται (σχετικά με το τελευταίο που είπες...)
Τώρα δε θα ειναι πρωτοφανές (λέεεεμε τώρα) να δεις τον Schumi (όχι το Barri) με ένα ωραιότατο πυροτέχνημα???Σεναριο επιστημονικής φαντασίας γράφω, μην αρπάζεσαι!!!
-
Παράδοξα είναι τα προβλήματα; Είναι πάρα πολλές οι φορές που η Ferrari, όπως κάθε άλλη ομάδα έχει προβλήματα αξιοπιστίας στις δοκιμές. Δε νομίζω ότι θα ρισκάριζε ποτέ να τρέξει κάτι αδοκίμαστο.
Αυτό εννοείται (σχετικά με το τελευταίο που είπες...)
Τώρα δε θα ειναι πρωτοφανές (λέεεεμε τώρα) να δεις τον Schumi (όχι το Barri) με ένα ωραιότατο πυροτέχνημα???Σεναριο επιστημονικής φαντασίας γράφω, μην αρπάζεσαι!!!
Σώπα μωρέ, σιγά μην αρπαχτώ. Ο 053 θα αρπάξει αν επαληθευτεί αυτό που λες!
Πάντως, το ότι η αξιοπιστία της Ferrari είναι απίστευτη δε σημαίνει ότι δεν είναι πολύ πιθανό να σπάσει. Η F1 είναι πολύπλοκη υπόθεση και είναι πολλά αυτά που μπορεί να στραβώσουν αν χαλαρώσεις έστω και λίγο.
Γενικά πάντως το σχόλιο μου εστιαζόταν στο ότι σχολιάστηκε μια βλάβη σε δοκιμές σαν προοίμιο πιθανής βλάβης σε αγώνα(δεν είχε σχέση δηλαδή με το ότι η αναφορά γινόταν για τη Ferrari).
-
Γενικά πάντως το σχόλιο μου εστιαζόταν στο ότι σχολιάστηκε μια βλάβη σε δοκιμές σαν προοίμιο πιθανής βλάβης σε αγώνα(δεν είχε σχέση δηλαδή με το ότι η αναφορά γινόταν για τη Ferrari).Μηχανικά προβλήματα στις δοκιμές αποτελούν ενδείξεις για ενδεχόμενο ('οχι τρομοκρατικό χτύπημα ) πρόβλημα κ στον αγώνα. Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η McLaren...
Βέβαια θα μου πεις άλλο Ferrari και άλλο McLaren. Και θα έχεις δίκιοΥΓ. Αυτό δε σημαίνει ότι αυτή η εξωπραγματική αξιοπιστία θα κρατησει για πολύ.
-
Γενικά πάντως το σχόλιο μου εστιαζόταν στο ότι σχολιάστηκε μια βλάβη σε δοκιμές σαν προοίμιο πιθανής βλάβης σε αγώνα(δεν είχε σχέση δηλαδή με το ότι η αναφορά γινόταν για τη Ferrari).
Μηχανικά προβλήματα στις δοκιμές αποτελούν ενδείξεις για ενδεχόμενο ('οχι τρομοκρατικό χτύπημα ) πρόβλημα κ στον αγώνα. Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η McLaren...
Αναλόγως. Αν είναι χειμερινές δοκιμές και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα αποστάσεις αγώνα επειδή σπάει συνέχεια τότε ναι, μπορεί να σημαίνει ενδεχόμενο πρόβλημα στον αγώνα. Στην πορεία της σεζόν όμως, αν θέλεις να περάσεις νέα πράγματα στο μονοθέσιο και κάτι δεν πάει καλα στις δοκιμές έχεις περιθώριο να χρησιμοποιήσεις τα δοκιμασμένα μέρη.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν τη Βαρκελώνη που η BAR με τη Ferrari έκαναν μαζί δοκιμές στο Μουτζέλο και η Ferrari δοκίμαζε το νέο κινητήρα(αν δεν κάνω λάθος). Σε 3-4 μέρες δοκιμών έμεναν σχεδόν συνέχεια, αλλά προφανώς απλώς δεν έτρεξαν τα προβληματικά εξαρτήματα. Αντιθέτως πέρσι όταν η F2003-GA προβλημάτιζε με την αξιοπιστία της δεν είχαν τέτοια επιλογή και γι αυτό έτρεξαν με την F2002 μέχρι και την Ίμολα.
-
Αναλόγως. Αν είναι χειμερινές δοκιμές και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα αποστάσεις αγώνα επειδή σπάει συνέχεια τότε ναι, μπορεί να σημαίνει ενδεχόμενο πρόβλημα στον αγώνα. Στην πορεία της σεζόν όμως, αν θέλεις να περάσεις νέα πράγματα στο μονοθέσιο και κάτι δεν πάει καλα στις δοκιμές έχεις περιθώριο να χρησιμοποιήσεις τα δοκιμασμένα μέρη.Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν τη Βαρκελώνη που η BAR με τη Ferrari έκαναν μαζί δοκιμές στο Μουτζέλο και η Ferrari δοκίμαζε το νέο κινητήρα(αν δεν κάνω λάθος). Σε 3-4 μέρες δοκιμών έμεναν σχεδόν συνέχεια, αλλά προφανώς απλώς δεν έτρεξαν τα προβληματικά εξαρτήματα. Αντιθέτως πέρσι όταν η F2003-GA προβλημάτιζε με την αξιοπιστία της δεν είχαν τέτοια επιλογή και γι αυτό έτρεξαν με την F2002 μέχρι και την Ίμολα.
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Αλλά αυτό ισχύει κυρίως για τη φερράρι που έχει το πλέον αξιόπιστο αυτοκίνητο!
-
Συμφωνα με το autosport.com o Ralph Schumacher ειναι πιθανον να μεινει 3 μηνες εκτος μονοθεσιου αφου εξετασεις εδειξαν οτι εχει 2 καταγματα στην σπονδυλικη στηλη (Vertebrae).
Κριμα ειναι πολυ ατυχος! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Συμφωνα με το autosport.com o Ralph Schumacher ειναι πιθανον να μεινει 3 μηνες εκτος μονοθεσιου αφου εξετασεις εδειξαν οτι εχει 2 καταγματα στην σπονδυλικη στηλη (Vertebrae).
Κριμα ειναι πολυ ατυχος!Οντως ο Ralf εχει σταθει αρκετες φορες ατυχος κατα τη διαρκεια της καριερας του,αφου εχει εμπλακει σε πολυ σοβαρα ατυχηματα οπως στο Indy 2004,σε δοκιμες περσι τον Σεπτεμβρη στη Monza,αλλα και στην Αυσταρλια του 2002.Τα τελευταια νεα λενε πως χανει σιγουρα τα GP της Γαλλιας,Αγγλιας,Γερμανιας,Ουγγαριας και πιθανον του Βελγιου,παρολα αυτα δεν αποκλειεται το ενδεχομενο να χασει ολοκληρη την υπολοιπη χρονια.
Να πουμε πως σημερα ο Ralf εχει γεννεθλια αφου κλεινει τα 29 του χρονια!Δεν μπορω να πω πως η μοιρα του επιφυλαξε το καλυτερο δωρο.
-
Δεν μπορώ να πω πως ο Ralf μου είναι συμπαθής οδηγός αλλά εννοείται πως θα ήθελα να τον δω όσο το δυνατόν πιο σύντομα υγιή και γρήγορο.
Αναρωτιέμαι όμως, αν έχει υπογράψει αλλού, μήπως σε συννενόηση με τη Williams θελήσει να τερματίσει εδώ τη σεζόν. Αυτό θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές.
Πάνω απ' όλα όμως προέχει η υγεία του!
-
Αναρωτιέμαι όμως, αν έχει υπογράψει αλλού, μήπως σε συννενόηση με τη Williams θελήσει να τερματίσει εδώ τη σεζόν. Αυτό θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές.
Τι συμφερον θα ειχε η Williams απο αυτο?
-
Ο Ralf ούτως η άλλως θα φύγει από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Η Williams λοιπόν είτε θα του αποκαλύπτει πράγματα σχετικά με το αυτοκίνητο(τα οποία φυσικά θα πάρει μαζί του στη νέα του ομάδα), είτε θα τον κρατάει 'αποκομμένο', κάτι που φυσικά δεν είναι προς το συμφέρον της. Άλλωστε, αν λείψει 3 μήνες όπως λέγεται μετά βίας θα προλάβει 3-4 αγώνες στο τέλος.
Οπότε αν χωρίσουν τώρα όμορφα και καλά κάνει ο καθένας τα πλάνα του όπως νομίζει καλύτερα.
-
Μετά το περσινό του ατύχημα, ο Ralf ποτέ δεν ξαναβρήκε πραγματικά τον εαυτό του. Μετά και από αυτό, δεν ξέρω αν θα έχει το κουράγιο να ξαναφτάσει τα ίδια στάνταρτ... Βέβαια, πού ξέρεις, ίσως να ενεργήσει αντίστροφα.
Ούτε εγώ τον θεωρώ κορυφαίο, αλλά φαντάζομαι ότι όλους μας στενοχωρεί ο τρόπος με τον οποίο μένει τόσο πίσω... Αν συνέχιζε χωρίς μεγάλες ατυχίες και ποτέ δεν κατάφερνε να κάνει το κάτι παραπάνω, τότε άλλο. Αφήστε που με την σημερινή σύνθεση του grid, τέτοιοι πιλότοι χρειάζονται. Η απώλεια ακόμη και ενός 'μέσου' πιλότου είναι για 'μένα κακή είδηση. Μακάρι μόνο να σταθεί σαν ευκαιρία να αναδειχτεί κάποιος νέος που θα έχει να δώσει. Τότε το ξανασυζητάμε.
-
Στο in.gr http://www.in.gr/auto/f1_afp/f1/flash/el/f1.htm βγήκε ενα αρκούντως εντυπωσιακό νέο site για την F1 με την χορηγία της Mercedes!!
Ανάλυση της πίστας,του αγώνα,βαθμολογίες κλπ κλπ!!
Ωραίος σχεδιασμός!! -
Αγανάκτησε η BAR με την αναξιοπιστία του κινητήρα της... Εντάξει, δεν έχει και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Mclaren αλλά συνήθως βλέπει τον ένα από τους δύο οδηγούς της να περνούν τη γραμμή του τερματισμού....
http://www.autopress.gr/gnews/show.asp?ID=5566 -
Παραδεχτηκε ο Ralf οτι του χρονου θα τρεξει για Toyota...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Παραδεχτηκε ο Ralf οτι του χρονου θα τρεξει για Toyota......http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=6099
-
Πριν από λίγο είδα στο EuroSportNews ότι ο Hakinen σκέφταιται σοβαρά την επιστροφή του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1.
Εγώ προσωπικά πάντως θεωρώ κάτι τέτοιο αδύνατο, απλά μου έκανε εντύπωση που το είδα στην συχνότητα του EuroSportNews...
Formula 1 - Διάφορα νέα