-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το Autosport αποκαλυπτει τις λιστες με τους οδηγους που ειναι υποψηφιοι για τις 2 Williams. Ετσι εχουμε:Mark Webber, David Coulthard, Giancarlo Fisichella και Jacques Villeneuve στην Α-list
Scott Dixon, Marc Gene, Nick Heidfeld και Antonio Pizzonia στην B-list
ΟΚ τον Αυστραλο τον εχουν ευκολα αφου μενει ελευθερος με την μεχρι τωρα πορεια των πρασινων. Απο εκει και περα ομως;
Ας γυρίσει ο Jac και ας έχει ομόσταυλο τον David ή τον Webber.
Πάντως και ο Heidfeld αξίζει μια θέση στην Williams. Γενικά ο Γερμανός έχει αδικηθεί με τις επιλογές του και σίγουρα ο ίδιος θα θυμάται την αδικία όπως ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει με την μεταγραφή του Kimi στην McLaren. Πάντως προσωπικά δεν θα ήθελα τον Fisicho στην Williams. -
Τα πραγματα οσον αφορα το νεο διδυμο της Williams για το 2005 ειναι αρκετα περιπλοκα.Κατ'αρχην δεν πιστευω πως o Webber θα παει στην ομαδα του Grove για το 2005 εξαιτιας του Briatore,για τον οποιο πονταρω πως θα τον τοποθετησει διπλα στον Alonso στην Renault,δημιουργωντας ετσι ενα ισχυρο διδυμο για την επομενη χρονια.Οσον αφορα τον Coulthard και τον Villeneuve εχω την πεποιθηση πως αυτο ειναι το καλυτερο διδυμο γαι τον Sir Frank,ο οποιος θα εχει να επιδειξει αλλα και να παρει το αιμα του πισω απο τον Dennis,συν τοις θα εχει τη δυνατοτητα να παρουσιασει ενα δυνατο διαφημιστικο διδυμο ισαξιο με αυτο της McLaren,γι'αυτο και πρεπει να επιλξει τους δυο αυτους πιλοτους για την επομενη χρονια.
Τωρα οσον αφορα τον Fisico,καλυτερα να μεινει εκει που ειναι,διοτι μου φαινεται πως δεν ειναι ανταξιος των προσδοκιων για μια τετοια ομαδα.
Τελος, Dixon-Pizzonia-Gene και λοιποι,καλο θα ηταν να περιμενουν λιγακι,επειδη μια μετακινηση σε μια τοσο μεγαλη ομαδα απευθειας θα ηταν δικοπο μαχαιρι γι'αυτους! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Κατ'αρχην δεν πιστευω πως o Webber θα παει στην ομαδα του Grove για το 2005 εξαιτιας του Briatore,για τον οποιο πονταρω πως θα τον τοποθετησει διπλα στον Alonso στην Renault,δημιουργωντας ετσι ενα ισχυρο διδυμο για την επομενη χρονια.Ρε παιδιά, μήπως έχουμε υπερεκτιμήσει λίγο τον Αυστραλό? Εκτός από μερικούς καλούς χρονομετρημένους γύρους στα δοκιμαστικά (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού) δεν έχει να αποδείξει ούτε διάρκεια στην απόδοση (το πιο σημαντικό) ούτε σταθερότητα σε συνθήκες αγώνα.
Οσον αφορα τον Coulthard και τον Villeneuve εχω την πεποιθηση πως αυτο ειναι το καλυτερο διδυμο γαι τον Sir Frank
Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Coulthard για να μας αποδείξει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει στην μέχρι τώρα πορεία του στην Formula 1? Δεν νομίζω ότι μπορεί εύκολα πλέον να ξεφύγει από τον 'λύθαργο' που έχει πέσει εδώ και 2-3 χρόνια. Αν τελικά η Williams τον επιλέξει για του χρόνου πιστεύω ότι θα ξεκινάει την σεζόν με ένα σοβαρό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Φάνη μήπως για αυτόν τον λόγο θέλεις τον Σκωτσέζο στην Williams?!?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
[...]
Οσον αφορα τον Coulthard και τον Villeneuve εχω την πεποιθηση πως αυτο ειναι το καλυτερο διδυμο γαι τον Sir Frank
Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Coulthard για να μας αποδείξει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει στην μέχρι τώρα πορεία του στην Formula 1? Δεν νομίζω ότι μπορεί εύκολα πλέον να ξεφύγει από τον 'λύθαργο' που έχει πέσει εδώ και 2-3 χρόνια. Αν τελικά η Williams τον επιλέξει για του χρόνου πιστεύω ότι θα ξεκινάει την σεζόν με ένα σοβαρό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Φάνη μήπως για αυτόν τον λόγο θέλεις τον Σκωτσέζο στην Williams?!?
Βασικά Ο DC είναι πολύ καλός στην εξέλιξη του μονοθεσίου (δίνει καλό feedback) - ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει, πράγμα που δεν ισχύει για τον JVil... Οπότε με τον DC θα φτιάξει το αυτοκίνητο που θα δώσει στον JV για να πάρει το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να κάνει τη ζωή του Michael πολύ δύσκολη.
-
Η πρόσφατη ιστορία της ΜακΛάρεν όμως μάλλον επιβεβαιώνει τρανά τον 'λήθαργο του Κούλθαρντ', ακόμα και σε επίπεδο εξελικτή...
Μήπως τελικά ήταν ο Χάκινεν αυτός που συντελούσε βασικά στην εξέλιξη;
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Κατ'αρχην δεν πιστευω πως o Webber θα παει στην ομαδα του Grove για το 2005 εξαιτιας του Briatore...
Ρε παιδιά, μήπως έχουμε υπερεκτιμήσει λίγο τον Αυστραλό? Εκτός από μερικούς καλούς χρονομετρημένους γύρους στα δοκιμαστικά (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού) δεν έχει να αποδείξει ούτε διάρκεια στην απόδοση (το πιο σημαντικό) ούτε σταθερότητα σε συνθήκες αγώνα.
Εγω αντιθετα πιστευω οτι περυσι ηταν πολυ σταθερος (για να μην γραψω ο πιο σταθερος απ' ολους) ολη τη χρονια. Για την ταχυτητα του δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτα βεβαιοι αν δεν τον δουμε σε κορυφαιο μονοθεσιο. Μου φαινεται παντως τουλαχιστον 'σβελτος'...
(συμφωνω απολυτως)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η πρόσφατη ιστορία της ΜακΛάρεν όμως μάλλον επιβεβαιώνει τρανά τον 'λήθαργο του Κούλθαρντ', ακόμα και σε επίπεδο εξελικτή...Μήπως τελικά ήταν ο Χάκινεν αυτός που συντελούσε βασικά στην εξέλιξη;
Εκτός κι αν η σχεδίαση έχει εγγενείς αδυναμίες...
Από κεί και πέρα, δεν πιστεύω οτι ο Ron τον κρατάει τόσα χρόνια μόνο και μόνο επειδή κάνει καλό PR... και σίγουρα κάτι παραπάνω απο εμάς θα ξέρει. -
Τωρα οσον αφορα τον Fisico,καλυτερα να μεινει εκει που ειναι,διοτι μου φαινεται πως δεν ειναι ανταξιος των προσδοκιων για μια τετοια ομαδα.
Τί λες τώρα;
Δεν έχεις ιδέα τί μπορεί να κάνει ο Φιζικέλα!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η πρόσφατη ιστορία της ΜακΛάρεν όμως μάλλον επιβεβαιώνει τρανά τον 'λήθαργο του Κούλθαρντ', ακόμα και σε επίπεδο εξελικτή...
Μήπως τελικά ήταν ο Χάκινεν αυτός που συντελούσε βασικά στην εξέλιξη;
Εκτός κι αν η σχεδίαση έχει εγγενείς αδυναμίες...
Από κεί και πέρα, δεν πιστεύω οτι ο Ron τον κρατάει τόσα χρόνια μόνο και μόνο επειδή κάνει καλό PR... και σίγουρα κάτι παραπάνω απο εμάς θα ξέρει.Μέχρι πριν λίγους γύρους που ξαναξύπνησε ο Μπάτον ήταν ο μόνος 'μάχιμος' ή τουλάχιστον 'με όνομα' βρεττανός οδηγός.
Αυτό σε μια αγγλική ομάδα παίζει ρόλο... Μην ξεχνάμε τα μύδια!! (media)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το Autosport αποκαλυπτει τις λιστες με τους οδηγους που ειναι υποψηφιοι για τις 2 Williams. Ετσι εχουμε:Mark Webber, David Coulthard, Giancarlo Fisichella και Jacques Villeneuve στην Α-list
Scott Dixon, Marc Gene, Nick Heidfeld και Antonio Pizzonia στην B-list
ΟΚ τον Αυστραλο τον εχουν ευκολα αφου μενει ελευθερος με την μεχρι τωρα πορεια των πρασινων. Απο εκει και περα ομως;
Το συμβόλαιο του Webber όμως βρίσκεται στο συρτάρι του Briatore
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Τί λες τώρα;
Δεν έχεις ιδέα τί μπορεί να κάνει ο Φιζικέλα!
Δηλαδη για πες μου εσυ που ξερεις,τι μπορει να κανει ο Fisichella;
Eγω το μονο που ξερω ειναι οτι βρισκεται στην F1 απο το 96' και το μονο που εχει καταφερει μετα απο 128 GP,ειναι μια pole και μια νικη ,ενω εχει σημειωσει και 96 βαθμους.Τωρα εσυ θα μου πεις.Ομως ποιος φταιει γι'αυτο;
Μηπως ο Ζanarini,μπαααα
Μηπως η κακη του τυχη μπαααα
Μηπως το οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εχει κινησει το ενδιαφερον των αφεντικων των μεγαλων ομαδων,διοτι εχει φτωχες επιδοσεις,εχω την πεποιθηση πως μαλλον αυτο ειναι. -
Μηπως το οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εχει κινησει το ενδιαφερον των αφεντικων των μεγαλων ομαδων,διοτι εχει φτωχες επιδοσεις,εχω την πεποιθηση πως μαλλον αυτο ειναι.Ενώ ο Ralf Schumacher που κίνησε το ενδιαφέρον των αφεντικών των μεγάλων ομάδων έχει πολύ πλούσιες επιδόσεις. Το γεγονός ότι όταν ήταν teamates ο Fisichella τον βίασε το παραβλέπουμε.
Το δε πολύ μεγάλο ανερχόμενο αστέρι J. Button έχει επίσης πολύ πλούσιες επιδόσεις. Το γεγονός οτί και αυτόν ο Fisichella τον βίασε το παραβλέπουμε.
Το γεγονός ότι έχει βιάσει όλους τους ομόσταυλούς του επίσης το παραβλέπουμε.
Αλλά είπαμε αποκλειστικό κριτήριο για τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων είναι οι επιδόσεις............. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το γεγονός ότι έχει βιάσει όλους τους ομόσταυλούς του επίσης το παραβλέπουμε.
Αλλά είπαμε αποκλειστικό κριτήριο για τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων είναι οι επιδόσεις.............ΟΚ η λεξη βιασε ειναι ειναι καπως ακομψη αλλα τεσπα ετσι ειναι, ο Fisico εχει κερδισει ολους τους team mate του. Αυτο που πληρωνει ομως ειναι εκεινο τον βροχινο αγωνα (Nurburgring ηταν; ) που μπορουσε να κερδισει αλλα εκανε ενα τρομερο λαθος και βγηκε εκτος. Αδικο το ξερω αλλα οι ''ειδικοι'' της F1 αποφανθηκαν τοτε οτι δε διαθετει το καταλληλο killer instict.
Μακαρι να εχει αυτη την ευκαιρια αν και εχω την αισθηση οτι για 2ο οι διοσκουροι θα επιλεξουν καποιον πιτσιρικα. Θα διακινδυνεψω και ενα ονομα αν και ειναι νωρις: Jamie Green.
ΥΓ Τακη φυσικα και εχεις δικιο για το συμβολαιο του MW ομως ξερεις επισης οτι ειναι πολυ πιθανο μερικα εκατομμυρια ευρω να αλλαξουν γνωμη στον Flavio. Τωρα θα μου πεις, μα ποτε εδωσαν οι μπλε λεφτα για να αποκτησουν καποιον; Ποτε ειναι η απαντηση. Ομως απο την αλλη πλευρα, για ποιον αλλο πιλοτο σταζει μελι το στομα τους (εκτος φυσικα του MS) ; Για κανενα αλλον πλην του MW... Το συνδρομο Alan Jones δε ξεπερνιεται ευκολα.
-
ΡΕ παιδια εχετε λαθοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....Ο Wurz τον το 98 τον Fisico....18-17 σε βαθμους....9-7 σε δοκιμαστικα....Απο κει κ περα ο Alex ειχε πολυ κακη αντιμετωπιση απο τους ανθρωπους της Benetton κατι αντιστοιχο με Button 2002 που ειχε τον Trulli....Ο Fisico δεν αξιζει...Τελειωσε....Coulthard-Dixon οπως εχω ξαναπει αλλα εχω πει κ σε thread ειναι για μενα το ιδανικο διδυμο για Williams...O Bernoldi ειναι για μενα αδικημενος κ οχι o Heidfeld που το μονο που εκανε το 2000 ηταν να πεφτει στον Alesi...Κ ο Firman αδικηθηκε....
-
Κι εμενα με απογοητευει ο GF φετος, ο Massa τον ψιλοβιαζει μεχρι τωρα.
-
Τα εξώγαμα τι θ'απογίνουν, αλοίμονο;
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Ο Fisico δεν αξιζει...Τελειωσε....Coulthard-Dixon...Ρε παιδια τι να πω τώρα? Τι άλλο θα πρέπeι να κάνει τελικά αυτός ο περίεργος για να τον πετάξουν με τις κλωτσιές από την Formula 1?????
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ο Fisico δεν αξιζει...Τελειωσε....Coulthard-Dixon...
Ρε παιδια τι να πω τώρα? Τι άλλο θα πρέπeι να κάνει τελικά αυτός ο περίεργος για να τον πετάξουν με τις κλωτσιές από την Formula 1?????
Ποιον εννοεις τωρα???Το Fisico ή τον Coulthhard
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλλά είπαμε αποκλειστικό κριτήριο για τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων είναι οι επιδόσεις.............
Δηλαδη για να καταλαβω,εχεις την πεποιθηση πως τα αφεντικα των μεγαλων ομαδων οι οποιοι εχουν ενα σκασμο λεφτα νοιαζονται για τα χρηματα και για τους χορηγους που θα φερει ενας πιλοτος στην ομαδα τους;Αν νομιζεις κατι τετοιο,εγω δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω.
-
Αλλά είπαμε αποκλειστικό κριτήριο για τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων είναι οι επιδόσεις.............
Δηλαδη για να καταλαβω,εχεις την πεποιθηση πως τα αφεντικα των μεγαλων ομαδων οι οποιοι εχουν ενα σκασμο λεφτα νοιαζονται για τα χρηματα και για τους χορηγους που θα φερει ενας πιλοτος στην ομαδα τους;Αν νομιζεις κατι τετοιο,εγω δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω.
Φυσικά και νοιάζονται, γιατί το το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους είναι από τις χορηγίες, και οι χορηγοί ενδιαφέρονται για την διαφημιστική αξιοποισιμότητα των οδηγών της ομάδας που σπονσοράρουν. Φυσικά, μια μεγάλη ομάδα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να έχει οδηγούς που είναι καλοί και στα Promotions και στον αγώνα, πράγμα που δεν ισχύει απαραίτητα για τις μικρές.
Βέβαια, άλλο είναι 'παίρνω οδηγό που αρέσει στους χορηγούς που έχω [αλλά όχι μόνο γι'αυτό]' και άλλο 'παίρνω τον οδηγό που κουβαλάει μαζί του και 2-3 χορηγούς [με μοναδικό άλλο κριτήριο να μπορεί να μπαίνει στο 107%, και μάλιστα όχι πάντα,] που δεν θα τους είχα αλλιώς'
Formula 1 - Διάφορα νέα