-
Εγώ σκέφτομαι πάντως τον Τάκη να κάνει τη μετάδοση του αγώνα...
- 'Πίσω από τις Williams στη σχάρα της εκκίνησης υπάρχουν τα δύο Super Aguri έτοιμα να τιναχτούν. Λέτε να έχουμε επαφή στην πρώτη στροφή;'
- 'Ο Ralf Schumacher αντιμετωπίζει πρόβλημα με το εμπρός δεξί ελαστικό και η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη πλέον γι αυτόν, αφού έχει κολλημένο πίσω του το Super Aguri του Sato'
Δηλώσεις οδηγών μετά τον αγώνα: 'Είδα τα λάδια και αποφάσισα να φρενάρω λίγο νωρίτερα για την Τ1, όταν χτύπησε πίσω μου με δύναμη ένα Super Aguri'
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι πάντως τον Τάκη να κάνει τη μετάδοση του αγώνα...- 'Πίσω από τις Williams στη σχάρα της εκκίνησης υπάρχουν τα δύο Super Aguri έτοιμα να τιναχτούν. Λέτε να έχουμε επαφή στην πρώτη στροφή;'
- 'Ο Ralf Schumacher αντιμετωπίζει πρόβλημα με το εμπρός δεξί ελαστικό και η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη πλέον γι αυτόν, αφού έχει κολλημένο πίσω του το Super Aguri του Sato'
Δηλώσεις οδηγών μετά τον αγώνα: 'Είδα τα λάδια και αποφάσισα να φρενάρω λίγο νωρίτερα για την Τ1, όταν χτύπησε πίσω μου με δύναμη ένα Super Aguri'
-
Τα έχει βρεί αγγούρια η Μίντλαντ, με τα δύο γιαπωνέζικα μπροστά της. Σούπερ Αγγούρια!
...και κοιτάχτε πως ο Σάτο πέφτει στον τιμ μέητ του, ανθρακονήματα παντού, γέμισε ο δρόμος σούπερ αγγούρια. Τελείως αγγούρια τα πράγματα!!
-
Rosberg signs williams race deal
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Rosberg signs williams race dealΚαι μαλιστα θα ειναι μακροχρονιο συμβολαιο...!
-
http://www.sport24.gr/html/ent/639/ent.90639.asp
μαδαφάκα
Αυτήν θέλουμε στην Ferrai, ποιός Raikkonen... -
Επιβεβαιωμένα 5 χρόνια deal ο Rosberg. 'Button' case reloaded !
-
-
Ωραιες οι φωτο alonso, ανεβασε κι αλλες αμα εχεις - κουκλι η McLaren
Δε βλεπω κατι περιεργο-μεμπτο στο μονοθεσιο, μαλιστα εχει και προσφατες λεπτομερειες πανω.
-
http://www.sportnetwork.net/main/s176/st84057.htm
ÐôÝñõãá CDG ãéá ôï 2007;
-
Εχω καμια εικοσαρια φωτογραφιες αλλα με την συνδεση που εχω ειναι πικρα .Δεν πειραζει ομως σιγα σιγα θα τις ανεβασω ολες
-
Χθες πραγματοποιηθηκε και ο αγωνας που διοργανωνει καθε χρονο ο J.P.Montoya στην Cartagena της Κολομβιας καθε χρονο...
Εκει ελαβαν μερος εκτος απο τον Μοnty ονοματα οπως Liuzzi,Albers,Klien,De la Rosa,αλλα και Αμερικη οπως ο Helio Castroneves και ο νικητης των 500 μιλιων της Ινδιαναπολης Dan Wheldon...
Νικητης επειτα απο 2 σκελη αναδειχτηκε ο De la Rosa με 2ο τον Montoya και 3ο τον Roger Yasukawa.O J.P.M σε δραση...
Και το podium
-
Αυτα τα καρτακια δεν πρεπει να τραβανε μια
-
November 7 is the twelfth anniversary of late triple world champion Ayrton Senna's last F1 race win
-
[...................................................................]
-
Michael Schumacher has injured his right ankle while playing football in Switzerland. The seven time world champion, who is not scheduled to return to the F1 test tracks until January, was checked over by a resident medical unit at the ground but given the all-clear and simply told to pack his bruised ankle in ice.
αουτς! ευτυχώς τίποτα το σοβαρό.
-
Ετοιμαστείτε για 30 σελίδες γεμάτες ένταση και πάθος αναμεσα σε Σουμαχερικούς και Μοντογιακούς σχετικά με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τον καθένα. Πάρτε ποπ-κόρν και απολαύστε
-
Quiz: Ένα από τα παρακάτω νέα δεν είναι ψευδής πληροφορία. Ποιο;
-
Ο Adrian Newey φεύγει από τη McLaren και πάει στη Red Bull σύμφωνα με το ΒΒC.
-
Ο Michael Schumacher έκλασε και μύρισε λεβάντα.
-
-
Πάει κι αυτός...αντί να φύγει ο Illmor...
-
Είναι επίσημο:
Red Bull Racing is delighted to announce today that Adrian Newey will join the team as Chief Technical Officer at the end of February 2006.
Formula 1 - Διάφορα νέα