-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WRC χωρίς Ακρόπολις, Φιλανδία, Μόντε, Σουηδία............
ΡΕ ΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ FIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακρόπολις; Πιο Ακρόπολις;
ΑΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα το Rally of Greece εννοείτε.
-
τι την θελουν την Τουρκια παλι μονοι τους θα τρεχουν......
-
Πολύ ανωμαλια αρμενιζει εκει στη FIA.
Ας ελπίσουμε να μην πραγματοποιηθει το προγραμμα αυτο.
-
Ας ελπίσουμε ότι θα αποφασίσουν ένα πυρήνα σίγουρων αγώνων και ένα σύνολο από περιφερειακούς αγώνες που θα γίνονται εναλλάξ...
_
-
Το εργο αυτο αν θυμαστε ειχε ξαναπαιχθει το 94,το 95 (τη χρονια που κερδισε ο Βωβος) και το 96.
Θεωρηθηκε σαν αποτυχημενο και εγκαταλειφθη.Τωρα το ξαναβγαζουν απο την ναφθαλινη.
Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ( ιδιως το 2010 ) η περιοδος τελειωνει σχετικα νωρις ,τον Οκτωβρη και μεταθετει την 'απραξια' του Ιουλιου στο τριμηνο του χειμωνα.Αυτο μαλλον τα εργοστασια θα το ζητησαν για να εχουν τον καιρο να παρουσιαζουν τα νεα αυτοκινητα στις αρχες του χρονου και οχι μεσα στην αγωνιστικη περιοδο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το εργο αυτο αν θυμαστε ειχε ξαναπαιχθει το 94,το 95 (τη χρονια που κερδισε ο Βωβος) και το 96.Δηλαδή, το Ακρόπολις δε θα μετείχε στο ΠΠΡ ούτε το 1997; Πόσες ήσαν οι διαφορετικές χώρες που συμμετείχαν σε εκείνο τον κύκλο επανάληψης του ΠΠΡ; Μάλλον 10+ χρόνια αργότερα το έχουν μελετήσει καλύτερα το θέμα και επιστρέφουν δριμύτεροι.
Βέβαια από το πρόσφατο παρελθόν ξέρουμε πως τα προβλήματα διοργάνωσης δε λείπουν και με βάση την πρόταση αυτή οι διοργανώτριες χώρες ανοίγουν από τις 16 στις 24. Η αύξηση (+50%) είναι ίσως μεγάλη για να προκύψει σύντομα ένα νέο σχήμα αγώνων ΠΠΡ, δίχως οργανωτικά προβλήματα και με την απόδοση που επιζητεί η FIA σε διάφορους τομείς.
-
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ PHILL MILLS,ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ S-14 ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΙΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ PHILL MILLS,ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ S-14 ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !!!
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΙΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
To ντεμπούτο ήταν προγραμματισμένο για τον Αύγουστο και το Ράλλυ Φινλανδίας, όμως μετά από πιέσεις του Petter Solberg οι υπεύθυνοι της ομάδας του υποσχέθηκαν πως θα είναι έτοιμο στο Ακρόπολις.
Μακάρι να το δούμε στα ελληνικά βουνά, αν και η προσωπική μου άποψη είναι πως οι υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν...
-
Νεα εμφανιση για το επισημο site του Wrc, χωρις συνδρομη αυτη την φορα! Δειχνει καλυτερο μενει να αποδειχθει στην πράξη!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Νο 2 ΤΗΣ PRODRIVE ΤΟΝ Κο KEN REES ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΩΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ 2008.
ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ,ΗΤΑΝ- Ο MΑRKO MARTIN ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ PRODRIVE ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ S-14 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
- Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ CATERING KAI HOSPITALITY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ). ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ 50,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ TESTING ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΟΚΙΜΩΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙZΩ ΟΤΙ Η CITROEΝ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ TESTING ME THN C4 ΠΡΟΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ !!!
- Ο DΑVID LAPWORTH ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ CATERING KAI HOSPITALITY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ 50,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.250.000 ευρώ δεν ακούγονται και λίγα... (πάει στο 'κάποιες')...
Τι ποσοστό του προϋπολογισμού για τους πρώτους 5 αγώνες να είναι άραγε τα χρήματα αυτά;_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ CATERING KAI HOSPITALITY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ 50,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
250.000 ευρώ δεν ακούγονται και λίγα... (πάει στο 'κάποιες')...
Τι ποσοστό του προϋπολογισμού για τους πρώτους 5 αγώνες να είναι άραγε τα χρήματα αυτά;_
Μικρό.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ CATERING KAI HOSPITALITY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ 50,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
250.000 ευρώ δεν ακούγονται και λίγα... (πάει στο 'κάποιες')...
Μικρό.......
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.
'EL-EM'
-
[quote='el-em']
-
Ο MΑRKO MARTIN ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ PRODRIVE ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ S-14 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΠΑΛΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Τα νέα χρώματα του Focus...
Σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά μάλλον 'παρδαλό'... Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε...
-
....αντε και χανουμακια στο επομενο... ????.....
μιλαμε για τα χρωματα της Νο1 ομαδας........οχι για τον τυχαρπαστο...
πως δεν τα γραψανε και στα αραβικα.......δεν,δεν,δεν μου αρεσει περισσοτερο η ιδεα αυτη του κλασσικα αγοραζω τα παντα
υγ. καστρολ και μπιπι δεν φανταζομαι να ειναι υπερευχαριστημενοι απο αυτο που βγαινει στην ...οθονη...
αλλα περι ορεξεως...ισως αντικατοπτριζει και την εικονα του WRC.
-
γραφει στο παρμπριζ-φασα και 'φροντ αμπου νταμπι',
λες και τρεχει ο τοπικος αντιπροσωπος -
δεν μου αρέσει, βάλανε το κόκκινο για τονίσει τους άραβες και το χαλάσανε...
-
Τι καρναβαλι ειανι αυτο;
Χειροτερο και απο την περσυνη Renault F1 ειναι.
Διάφορα Νέα από το WRC