-
Συμφωνώ και με τους δυο σας. Σαφέστατα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για τον καθένα που διαβάζει τα γραφόμενά μας και σίγουρα στατιστικά αν το δούμε, ο περισσότερος κόσμος είναι πιθανότερο να προκαλέσει πρόβλημα.
Όμως το να γίνει μια ενημέρωση για το πού και το πότε είναι στα πλαίσια του λογικού και αναμενόμενου. Η ομάδα έχει εγκατασταθεί σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής κα ιόλο το Ξυλόκαστρο και οι γύρω περιοχές γνωρίζαμε εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες το πού και πότε. Το οτι δεν έγραψα τίποτα νωρίτερα έχει να κάνει με το οτι δεν ήξερα αν οι πληροφορίες ήταν αληθείς, πράγμα που τελικά αποδείχθηκε.
Δε βγήκα δλδ μια εβδομάδα πριν να πω τις πληροφορίες και να ωθήσω τον κόσμο μαζικά για ΣΚ στην Κορινθία...Αλλά απ τη στιγμή που βλέπεις κάτι και δεν γίνεται καθόλου κρυφά (οποιοσδήποτε θα μπορούσε να περάσει και να σταματήσει να δει τι γίνεται), νομίζω οτι δεν τίθεται θέμα συγκάλυψης, καθώς μόνο κάλυψη δεν υπήρχε!
Από την άλλη θεωρώ πως ό,τι κι αν λέμε εδώ μέσα αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 30-40 άτομα (έναντι 20 χθες) δεν θα υπάρχουν στο χώρο δοκιμών (εγώ εν τέλει δεν κατάφερα να πάω πάλι).
-
Απο τη στιγμη που εχουμε δει παμπολλα βιντεος με δοκιμες των ομαδων θα πει οτι δεν προσπαθουν και πολυ να τις κρατησουν μυστικες.
Η οποια μυστικοτητα για μενα οφειλεται ,οπως ελεχθη και πιο πανω,στην ευθυνη για καποιο ατυχημα με ενα τυχοντα θεατη.Εδω στον αγωνα η οργανωση εχει αποκλεισει με πλεγμα και πινακιδα τα επικινδυνα σημεια και παντα υπαρχει ο μαλακας που θα παει να κατσει ακριβως εκει.Ποσο μαλλον εδω που δεν εχουν την 'νομιμοτητα'να σου απαγορευσουν να σταθεις οπου θελεις.
Επαφιενται στη νοημοσυνη σου.
Γι 'αυτο καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε που λενε και στην αλλοδαπην. -
Αργκ, τελικα ουτε χθες πηγα, ουτε σημερα μπορουσα, ουτε αυριο θα μπορω (εχω πηξει με δουλεια-σχολη)...
Για την Citroen ξερουμε ποτε-που; -
Αν δεν τις ήθελαν μυστικές και ήθελαν μεγάλη παρουσία κόσμου θα έβγαζαν δελτίο τύπου, είναι πολύ οργανωμένοι σε κάτι τέτοια. Εφ΄όσον δε βγάζουν, τις προτιμούν μυστικές για πολλούς και διάφορους λόγους, που έχουν όλοι αναφερθεί. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι κρατικό μυστικό , ο οργανωμένος και γνώστης τοπικός, όπως ο thymios, εύκολα μπορεί να μάθει τι παίζει οπότε το να εμφανιστούν 20-30 άτομα (που, διαφωνώντας με τον HUNTER παραπάνω, θα πω ότι, ως φανατικοί και 'γνώστες' κατά πάσα πιθανότητα δεν ακολουθούν την κατανομή ηλιθίων στο γενικό πληθυσμό, αν και φυσικά δεν αποκλείεται η ύπαρξη και τέτοιων) είναι πιθανό και δεν ενοχλεί (μάλλον), αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι να εμφανιστούν 200-300 άτομα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για την Citroen ξερουμε ποτε-που;2008 δοκιμές Citroen στον Ελικώνα: βροχή, κρύο
2009 δοκιμές Citroen στο Μαίναλο: βροχή, κρύο
2011 δοκιμές Citroen στη Γαύδο -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Συνέχεια των πληροφοριών:
Η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο συνολικά 4 βράδια, πράγμα που σημαίνει οτι Τρίτη αναχωρούν. Πιθανότατα αύριο θα μετακινηθεί λίγο το πεδίο δοκιμών προς Γκούρα. Υπάρχει ένα κομμάτι σαφώς λιγότερο σφιχτό, πιο καλά πατημένο, πιο γρήγορο γενικά. Το έδαφος ποικίλει, υπάρχει καλό γαρμπίλι αλλά και τεράστιες πέτρες.Θα είμαι εκεί απ το πρωί
Η περιοχή γκούρα που βρίσκεται σε σχέση με χθεσινό σημείο κοντα στο χιονοδρομικό?
Υ.Γ Δεν κάνω βιομηχανική κατασκοπεία(ούτε ξάδερφος του τζειμς μποντ είμαι) και με δεδομένο ότι παρακολουθώ από παιδί δεν ανήκω σε αυτούς που πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα.Θέλω ΑΠΛΑ να είμαι εκεί.
-
E πήγαινε ντε, δεν στο απαγόρευσε κανείς
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Συνέχεια των πληροφοριών:
Η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο συνολικά 4 βράδια, πράγμα που σημαίνει οτι Τρίτη αναχωρούν. Πιθανότατα αύριο θα μετακινηθεί λίγο το πεδίο δοκιμών προς Γκούρα. Υπάρχει ένα κομμάτι σαφώς λιγότερο σφιχτό, πιο καλά πατημένο, πιο γρήγορο γενικά. Το έδαφος ποικίλει, υπάρχει καλό γαρμπίλι αλλά και τεράστιες πέτρες.Θα είμαι εκεί απ το πρωί
Η περιοχή γκούρα που βρίσκεται σε σχέση με χθεσινό σημείο κοντα στο χιονοδρομικό?
Υ.Γ Δεν κάνω βιομηχανική κατασκοπεία(ούτε ξάδερφος του τζειμς μποντ είμαι) και με δεδομένο ότι παρακολουθώ από παιδί δεν ανήκω σε αυτούς που πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα.Θέλω ΑΠΛΑ να είμαι εκεί.
Είναι πολύ κοντά.
Από την αρχή της διαδρομής που έχω σημειώσει στο χάρτη, αντί για αριστερά στην κόκκινη γραμμή συνεχίζεις ευθεία και βγαίνεις στη Γκούρα (είναι χωριό). Σε αυτή τη διαδρομή υπάρχουν αρκετοί παράδρομοι. Πιθανότερη διαδρομή πιστεύω πως είναι απ τη λίμνη Δασίου (εκεί κοντά) προς Καρυά. Δεν έχει καθόλου κίνηση - χτες πέρασα από κει όσο πιο γρήγορα θα μπορούσα με τον ΠεζαίοΑύριο και Τρίτη είναι η σειρά του Χίρβονεν απ όσο έμαθα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι να εμφανιστούν 200-300 άτομα.Εγω,να σε πώ την αληθεια,αυτο περιμενα για σημερα να συμβει.Μαλλον η τιμη της βενζινης κοβει τα πόδια των θεατων
-
Εγώ βάζω και στοίχημα ό,τι και κανονικό πρόγραμμα να ανακοινωθεί από τις ομάδες για τις δοκιμές με χρόνους και τοποθεσία παραπάνω από 30 άτομα (και πολλά λέω) δεν μαζεύονται και με την προϋπόθεση να είναι και αργία (ΣαββατοΚύριακο κλπ).
Το 2009 ήξερα ακριβώς που ήταν η CITROEN, ήταν πανεύκολη η πρόσβαση, είχα δώσει και το τηλέφωνο μου δημόσια για περαιτέρω οδηγίες, μου τηλεφώνησαν καμιά δεκαρία άτομα και δεν ήρθε κανένας από αυτούς.
Τώρα που η μετακίνηση λόγω τιμών βενζίνης-διοδίων είναι πολυτέλεια και καθένας το σκέπτεται δυο φορές.
Για το καιρό που λέει ο Νάσσος το 2009 να προσθέσω εκτός από βροχή και κρύο και χαλάζι με το τσουβάλι!
Στην ορεινή Ελλάδα ο καιρός αυτή την εποχή είναι άστατος και ευμετάβλητος και πρέπει να είσαι έτοιμος για το χειρότερο πάντα. -
παιδια μολις γυρισα απο τις δοκιμες της Φορντ.
Ακριβως μπροστα μου εξοδο του Λατβαλα με ευτυχως μονο μια σπασμενη ζαντα και κανα στραβο ψαλιδι.
Η εξοδος εγινε 50 μετρα απο το σερβις που ειχαν στησει
Πολυ ωραια περασματα,με τελειο οδοστρομα,και καμπες 4ης-5ης χρησιμοποιωντας ολο το πλατος του δρομου
Ατομα που ηταν εκειοχι παραπανω απο 40-50 χωρις να διμιουργηθει το παραμικρο.Ολοι τους πειθαρχειμενοι και σε σωστα σημεια. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
παιδια μολις γυρισα απο τις δοκιμες της Φορντ.
Ακριβως μπροστα μου εξοδο του Λατβαλα με ευτυχως μονο μια σπασμενη ζαντα και κανα στραβο ψαλιδι.
Η εξοδος εγινε 50 μετρα απο το σερβις που ειχαν στησει
Πολυ ωραια περασματα,με τελειο οδοστρομα,και καμπες 4ης-5ης χρησιμοποιωντας ολο το πλατος του δρομου
Ατομα που ηταν εκειοχι παραπανω απο 40-50 χωρις να διμιουργηθει το παραμικρο.Ολοι τους πειθαρχειμενοι και σε σωστα σημεια.Πόσο μακριά από τον δρόμο της πρώτης μέρας ήταν; Το βρήκες εύκολα;
-
ρωτωντας κατι τοπικους σε ενα μαντρι,το βρηκαμε.Εκανες δεξια σε μια διχαλα,περναγες μια λιμνη στα αριστερα σου και μετα απο λιγο τους βρηκαμε.Συνολο 7,5 χλμ χωματοδρομος.Ηταν δλδ αλλα 5-6 χλμ προς τα δεξια απο χθες.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μια λιμνη στα αριστερα σουΛίμνη Δασίου.
-
. Δεν έχει καθόλου κίνηση - χτες πέρασα από κει όσο πιο γρήγορα θα μπορούσα με τον Πεζαίο
Αύριο και Τρίτη είναι η σειρά του thymioνεν απ όσο έμαθα.
-
Μόλις επέστρεψα από τις δοκιμές.
Σήμερα ήταν η σειρά του Χίρβονεν. Η διαδρομή ήταν κοντά στα Τρίκαλα, στην είσοδο του χωριού Καρυά, σε μια γρήγορη ανηφορική διαδρομή. Εντυπωσιακός ο Μάρκο, πίεσε πάρα πολύ το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα με τα ελαστικά. Η δοκιμή διακόπηκε και ανέβηκε ο Μάρκο με τον επικεφαλής των ελαστικών, για να εντοπίσουν σε ποιά σημεία της διαδρομής διαπιστώνεται αυξημένη φθορά. Οι δοκιμές συνεχίζονται στις 9:30 με νυχτερινή δοκιμή. Απ όσο έμαθα (με κάθε επιφύλαξη πάντα) οι οδηγοί αναφέρουν οτι το αυτοκίνητο είναι σχετικά αργό στις φουρκέτες.Δυστυχώς αύριο λόγω φόρτου εργασίας μάλλον δε θα είμαι εκεί. Για όσους θέλουν να πάνε, οι δοκιμές θα συνεχιστούν στη διαδρομή της Κυριακής.
Φωτό σε λίγο!
-
Μερικές ακόμη φωτό, οι υπόλοιπες στο σύνδεσμο της υπογραφής μου
-
...Δυστυχώς αύριο λόγω φόρτου εργασίας μάλλον δε θα είμαι εκεί. Για όσους θέλουν να πάνε, οι δοκιμές θα συνεχιστούν στη διαδρομή της Κυριακής.Φωτό σε λίγο!
Θύμιο
Κατ' αρχή respect!Αν δεν σου κάνει κόπος μας γράψε μας πάλι μια περιγραφή για το που είναι η διαδρομή της Κυριακής (για μπερδεύουν οι πιο πίσω επιμέρους επιγραφές) ή βάλε και καμιά φωτογραφία από το Google.
-
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... ee7887dd8c
Φαντάζομαι οτι από το σύνδεσμο αυτό μπορείτε να βρείτε συντεταγμένες και θέση.
Για όσους ξέρουν την περιοχή, η Διαδρομή ξεκινά στο Βορρά από τον περιφερειακό Τρικάλων. Μπαίνουμε στα Μεσαία Τρίκαλα και στρίβουμε δεξιά για Καρυά. Μετά το ξενοχοχείο Ηλιοβασίλεμα, δεν συνεχίζουμε ευθεία στην φουρκέτα (που μας βγάζει Καρυά) αλλά ανεβαίνουμε κανονικά την αριστερή φουρκέτα. Δύο στροφές μετά, υπάρχει δεξιά μας ένας χωματόδρομος. Αυτό είναι το Βόρειο μπλε σημείο που έχω βάλει.
Νότια πρόσβαση: Απ την περιοχή του οροπεδίου της Ζήρειας (πιο γρήγορα κομμάτια) ακολουθούμε το δρόμο προς χιονοδρομικό και στη διχάλα στρίβουμε δεξιά για Γκούρα. Μετά από περίπου 1,5χλμ στρίβουμε δεξιά στην μπλε πινακίδα Λίμνη Δασίου και ακολουθούμε ένα χωματόδρομο πλατύ (ευθεία για πολλά μέτρα).
Σε περίπτωση που ο δρόμος έχει κλείσει, υπάρχει πρόσβαση στο μέσο της διαδρομής. Πάμε κανονικά για Καρυά, όπως περιέγραψα πιο πάνω και λίγο πριν μπούμε στο χωριό (έχοντας φτάσει στο οροπέδιο) υπάρχει αριστερά μας ένας χωματόδρομος. Χαρακτηριστικό είναι οτι είναι σαν ένας μικρός λόφος που χωρίζεται στη μέση, ενώ υπάρχει και μια ξύλινη πινακίδα με σκίαστρο - οι κλασσικές πληροφοριακές πινακίδες που βάζουν στα δάση. Αυτός ο δρόμος μας οδηγεί μετά από λίγα χλμ στο μέσο της μπλε διαδρομής μας
Σημείωση: Η διαδρομή ΔΕΝ είναι ολόκληρη αυτή που περιγράφω στο λινκ, αλλά ένα τμήμα της μπλε γραμμής, οπότε θέλει λίγο ψάξιμο!
Ελπίζω οι πληροφορίες μου να είναι σωστές και να μη σας στείλω άσκοπα - γενικά αποφεύγουν να πουν που θα είναι την επόμενη μέρα και γίνεται...κατασκοπεία
-
Ευχαριστώ
Άσχετο
Από τις φωτογραφίες σου των τελευταίων ημερώ, οι φωτογραφίες με τις παπαρούνες είναι όλα τα λεφτά!
Διάφορα Νέα από το WRC