-
Χθες το απόγευμα τουλάχιστον δύο φορτηγά της FORD WRC Abu Dhabi (ή όπως γράφεται τέλος πάντων) βρίσκονταν στην Κορινθία. Τα είδα εγώ ο ίδιος. Είδα και ένα λευκό Focus RS, αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν μαζί τους ή ήταν τυχαίο.
Συγκεκριμένα η ομάδα ανεφοδιάστηκε με καύσιμα από την ΒΡ που βρίσκεται μετά την Ρίζα Ξυλοκάστρου και κατευθύνθηκε προς Τρίκαλα Κορινθίας, όπου και θα πραγματοποιήσει δοκιμές στη Ζήρεια. Απ όσο έμαθα, η ομάδα θα μείνει σε ξενοδοχείο στην Καρυά (10χλμ μετά τα Τρίκαλα).
-
Αν πήγε κάποιος σήμερα, ας μας ενημερώσει για το μέρος και τις άλλες λεπτομέρειες για να πάμε αύριο.
-
Μόλις επέστρεψα από την περιοχή δοκιμών.
Κάνω ένα μπάνιο και ποστάρω ακριβή θέση και φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από την περιοχή δοκιμών.Κάνω ένα μπάνιο και ποστάρω ακριβή θέση και φωτογραφίες.
περιμενουμε
-
Λοιπόν στο χάρτη βλέπετε λίγο τη θέση της ομάδας και της διαδρομής με κόκκινο χρώμα.
Ανεβαίνουμε από Ξυλόκαστρο για Τρίκαλα. Από εθνική, απλά βγαίνουμε στην έξοδο και συνεχίζουμε για Τρίκαλα. ΔΕΝ στρίβουμε στα Κάτω Τρίκαλα. Τα Τρίκαλα αποτελούνται από τρεις συνοικίες. Περνάμε από την Μεσαία και την Ανω συνοικία Τρικάλων και δε στρίβουμε πουθενά - ακολουθούμε τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει και περνάει μέσα απ το δάσος. Ο δρόμος αυτός μας βγάζει στο οροπέδιο της Ζήρειας. Περίπου 500μέτρα πριν το πάρκιν του χιονοδρομικού, στρίβουμε δεξιά στη διχάλα (χωματόδρομος). ΣΤα 100 μέτρα ήταν στημένη η ομάδα. Τα υπόλοιπα τα βλέπετε εδώ.http://maps.google.com/maps?ll=37.94881 ... 7&t=h&z=16
Φωτό θα ανεβάσω σε 10 λεπτά.
Επειδή έχω τραβήξει και μερικά βιντεάκια μικρής διάρκειας, μήπως ξέρετε πώς μπορώ να τα κόψω και να τα ενώσω μεταξύ τους;
-
Ξέρουμε αν θα είναι εκεί και αύριο?
-
Ρώτησα αλλά δεν ήθελαν να πουν. Πιστεύω οτι εκεί θα είναι ή εκεί γύρω. Οι χωμάτινες ακροπολικές διαδρομές στην περιοχή είναι περιορισμένες - σκέψου οτι υπάρχουν και μόνιμοι κάτοικοι στην περιοχή...
Αν μάθω κάτι, θα ενημερώσω εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
....................................................ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η FORD ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Χωρις σχολια!!!!
-
γουσταρουμε thymios
-
Να σαι καλά dim8!
Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα
Οι υπόλοιπες εδώ:
http://www.flickr.com/photos/thymios/se ... 718529456/ -
ΠΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΙΕΡΕΣ;;;
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ!
_
-
Τhymios ΑΨΟΓΟΣ.Τhanks και για τις πληροφορίες και για τις φώτο φυσικά.
-
Προβλεπω το Σ/Κ στο δρομο για το χιονοδρομικο να'χει μποτιλιαρισμα.
-
-
-
μπραβο ρε θυμιο και εμεις θα κατεβουμε αυριο!ελπιζω να τους βρουμε βεβαια!
μαλον θα κανουν και δοκιμες νυχτα λογικα!
-
Είναι ο δρόμος Χιονοδρομικό Ζήρειας-Γκούρα (το Φλέβάρη που ήμουν στη γειτονιά ήταν τελείως χιονισμένα, δεν διέκρινες καν που ήταν ο δρόμος). Πολύ ωραία διαδρομή.
Ποιός οδηγούσε thymios ? J-M ή M ?
-
Latvala.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι ο δρόμος Χιονοδρομικό Ζήρειας-Γκούρα (το Φλέβάρη που ήμουν στη γειτονιά ήταν τελείως χιονισμένα, δεν διέκρινες καν που ήταν ο δρόμος). Πολύ ωραία διαδρομή.Ποιός οδηγούσε thymios ? J-M ή M ?
Δεν είναι η διαδρομή Ζήρεια-Γκούρα! Μη μπερδεύεστε!
Από το σημείο που δείχνεω στη φωτό οτι αρχίζει η διαδρομή (κόκκινη γραμμή), η διαδρομή προς Γκούρα συνεχίζει και δεν στρίβει αριστερά. Προσοχή λοιπόν.
Πρώτη διχάλα: δεν πάμε αριστερα/ευθεία για Χιονοδρομικό και στρίβουμε δεξιά στο χωματόδρομο.
Δεύτερη διχάλα (μετά από 300μ περίπου): δεν πάμε ευθεία για Γκούρα, αλλά στρίβουμε αριστερά και ανεβαίνουμε στην ανηφορική διαδρομή.
-
Ο Νασος (πρεπει να) εννοει το κυριως δρομο, πριν αρχισεις τις εξοδους.
Διάφορα Νέα από το WRC