-
Η συμπαθέστατη έννομος τάξη.
Παιδιά έχω φαει μια μόνο κλήση στα έξι χρόνια που οδηγώ (μπήκα σε απαγορευτικό 1μμ στην Ερυθραία και πάρκαρα) και αφού πάρκαρα ξεφύτρωσε το Όργανο. Λάθος μου ok να πληρώσω. Το πιο αστείο από όλα. Έπρεπε να δείτε τα ορθογραφικά λάθη στην κλήση «να κινείτΕ ανάπΩδα». Όλα λάθος Είπα στον λογιστή μου να την φυλάξει αλλά δυστυχώς την κράτησε η Εφορία.
Τώρα από πολύ insider σας αναφέρω ότι αν διαβάσετε εκθέσεις αστυνομικών στις σχολές (Αμυγδαλέζα, Μεσογείων, κ.λ.π) θα πέσετε κάτω με όλη την σημασία της λέξης.
Αν σας σταματήσουν σε Α.α.α, Αι..λ..κα.ν.ί. και Η.ε.. και δεν σας γράψουν μην παραξενευτείτε και πείτε έτσι εύκολα μου την χάρισαν. Υπάρχουν αστυνομικοί απόφοιτοι δημοτικού που αποφεύγουν την σύνταξη κειμένων. (Διορισθέντες τις χρυσές εποχές του 1980 από γνωστούς πολιτικούς.) -
Πολύ θα ήθελα να υπάρχει στο φόρουμ κάποιος υπευθυνος της τροχαίας να μας απαντησει σε μερικές ερωτησούλες. Λέτε να διαβάζουν τα γραφόμενα?
Μήπως να τους κοινοποιήσουμε το link του φόρουμ? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να υπάρχει στο φόρουμ κάποιος υπευθυνος της τροχαίας να μας απαντησει σε μερικές ερωτησούλες. Λέτε να διαβάζουν τα γραφόμενα?
Μήπως να τους κοινοποιήσουμε το link του φόρουμ?..τώρα Κώστα εσυ θεωρείς de facto,οτι ξερουν να χειρίζωνται υπολογιστή και Internet αυτοί που αναφερώμαστε ετσι???!!!!!
Πολλοί ξέρουν αλλα ακόμα νομίζω οτι ειναι η μειοψηφία στην Ε.Α.
Σιγα σιγα ομως πιστεύω οτι με τα νεα παιδιά που μπαίνουν στις Σχολές θα αλλάζει και η νοοτροπία!!...Μακάρι δηλαδή! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..τώρα Κώστα εσυ θεωρείς de facto,οτι ξερουν να χειρίζωνται υπολογιστή και Internet αυτοί που αναφερώμαστε ετσι???!!!!!
Σιγα σιγα ομως πιστεύω οτι με τα νεα παιδιά που μπαίνουν στις Σχολές θα αλλάζει και η νοοτροπία!!...Μακάρι δηλαδή!Έχεις δίκιο. Άλλωστε είναι και δημόσιοι υπάλληλοι. Αν έμπαιναν εδώ θα ήταν μόνο και μόνο για να πάρουν ιδέες για το πως σκέφτονται κάποιοι οδηγοί που το ψάχνουν λίγο παραπάνω. Ενώ το σωστό θα ήταν να κάνουν κι αυτοί τις προτάσεις τους για την καλυτερευση οδηγησης και οδικού δικτύου. Αλλά είπαμε δεν ξέρουν τι διαφορά μεταξύ πρόληψης και καταστολής. Το πάν είναι να μην πάθεις έμφραγμα και όχι να σωθείς από αυτό αν το πάθεις....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
..τώρα Κώστα εσυ θεωρείς de facto,οτι ξερουν να χειρίζωνται υπολογιστή και Internet αυτοί που αναφερώμαστε ετσι???!!!!!
Σιγα σιγα ομως πιστεύω οτι με τα νεα παιδιά που μπαίνουν στις Σχολές θα αλλάζει και η νοοτροπία!!...Μακάρι δηλαδή!Έχεις δίκιο. Άλλωστε είναι και δημόσιοι υπάλληλοι. Αν έμπαιναν εδώ θα ήταν μόνο και μόνο για να πάρουν ιδέες για το πως σκέφτονται κάποιοι οδηγοί που το ψάχνουν λίγο παραπάνω. Ενώ το σωστό θα ήταν να κάνουν κι αυτοί τις προτάσεις τους για την καλυτερευση οδηγησης και οδικού δικτύου. Αλλά είπαμε δεν ξέρουν τι διαφορά μεταξύ πρόληψης και καταστολής. Το πάν είναι να μην πάθεις έμφραγμα και όχι να σωθείς από αυτό αν το πάθεις....
Σωστός!
Εχω παρατηρήσει οτι οταν εχει γίνει ατύχημα,και για μερικά χιλιόμετρα μετά,οι οδηγοί ειναι γενικά πιο 'μετριοπαθείς' στις αντιδράσεις τους.Μήπως μια καλή ιδέα θα ηταν να μπούν κάποια αυτοκίνητα 'πίτα' σε διάφορα σημεία? (Νομίζω οτι κατι τέτοιο υπάρχει στην Καβάλας?).
Και μήπως αν οι Τροχαίοι εστηναν μπλόκα σε πραγματικά επικίνδυνα σημεία,οι οδηγοί να μην παραπονιώντουσαν για τις κλήσεις που θα 'φάνε'? -
Τα πολύ παλιά χρόνια η Τροχαία στην Αθήνα έκανε εβδομάδα γιά την πρόλυψη ατυχημάτων και έβαζε σε πλατείες και διασταυρώσεις Τσαλακομένα!!!! αυτοκίνητα γιά παραδειγματισμό. Τότε οι οδηγοί ήταν και λιγώτεροι και τα αυτοκίνητα επίσεις, έτσι υπήρχε και περισσώτερος χώρος γιά την κίνηση ενός αυτοκινήτου στους δρόμους και οι οδηγοί δεν ακουμπούσαν τόσο συχνά ο ένας τον άλλον!! Τώρα πιά αυτά ανήκουν στο παρελθόν ανεπιστρεπτεί!!!!. Τα μπλόκα να τα στήνουν ΠΡΙΝ το επικύνδυνο σημείο ώστε να τους βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν λίγο, μόνο αυτό ειναι πρόληψις ΄λα τα άλλα ειναι εισπρακτικά μέσα και μόνο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχω παρατηρήσει οτι οταν εχει γίνει ατύχημα,και για μερικά χιλιόμετρα μετά,οι οδηγοί ειναι γενικά πιο 'μετριοπαθείς' στις αντιδράσεις τους.Μήπως μια καλή ιδέα θα ηταν να μπούν κάποια αυτοκίνητα 'πίτα' σε διάφορα σημεία? (Νομίζω οτι κατι τέτοιο υπάρχει στην Καβάλας?).
Και μήπως αν οι Τροχαίοι εστηναν μπλόκα σε πραγματικά επικίνδυνα σημεία,οι οδηγοί να μην παραπονιώντουσαν για τις κλήσεις που θα 'φάνε'?Μήπως όμως αν τα βάζουν παντού για ψύλλου πήδημα (και γνωρίζοντας την Ελλάδα μόνο έτσι θα γίνει) και όχι σε επικίνδυνα σημαεία καταλήξουμε απλώς να συνηθίσουμε τσαλακωμένα οχήματα και να μην μας επηρρεάζει πλέον η θέα τους; Όπως έγινε με τα δελτία ειδήσεων που ακούμε 10 νεκρούς το ΠΣΚ και λέμε πάλι καλά...
Προσωπικά δεν θα παραπονιόμουν αν έτρωγα κλήση για υπερβολική ταχύτητα σε επικίνδυνο σημείο. Ίσως ένιωθα πως είμαι γκαντέμης (μάλλον τυχερός όμως που δεν σκότωσα/σκοτώθηκα), αλλά γρήγορα θα καταλάβαινα. Από την άλλη όμως σε επικίνδυνα σημεία και εγώ και πολλοί άλλοι κόβουν. Αυτοί που δεν κόβουν είναι αυτοί που όλα τα ξέρουν και ολα τα μπορούν. (ξερόλες και μπορόλες κοινώς). Αυτοί είναι και οι πλέον επικίνδυνοι. Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν τιμωρούνται. Και στην ευθεία είναι πιθανό να γράψεις 50% και βάλε των οχημάτων. Στο επικίνδυνο σημείο λιγότερο από 10%. Άρα η ΕΠΕΝΔΥΣΗ είναι ΑΣΥΜΦΟΡΗ και αποφεύγεται...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και μήπως αν οι Τροχαίοι εστηναν μπλόκα σε πραγματικά επικίνδυνα σημεία,οι οδηγοί να μην παραπονιώντουσαν για τις κλήσεις που θα 'φάνε'?Μήπως όμως αν τα βάζουν παντού για ψύλλου πήδημα (και γνωρίζοντας την Ελλάδα μόνο έτσι θα γίνει) και όχι σε επικίνδυνα σημαεία καταλήξουμε απλώς να συνηθίσουμε τσαλακωμένα οχήματα και να μην μας επηρρεάζει πλέον η θέα τους; Όπως έγινε με τα δελτία ειδήσεων που ακούμε 10 νεκρούς το ΠΣΚ και λέμε πάλι καλά...
Προσωπικά δεν θα παραπονιόμουν αν έτρωγα κλήση για υπερβολική ταχύτητα σε επικίνδυνο σημείο. Ίσως ένιωθα πως είμαι γκαντέμης (μάλλον τυχερός όμως που δεν σκότωσα/σκοτώθηκα), αλλά γρήγορα θα καταλάβαινα. Από την άλλη όμως σε επικίνδυνα σημεία και εγώ και πολλοί άλλοι κόβουν. Αυτοί που δεν κόβουν είναι αυτοί που όλα τα ξέρουν και ολα τα μπορούν. (ξερόλες και μπορόλες κοινώς). Αυτοί είναι και οι πλέον επικίνδυνοι. Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν τιμωρούνται. Και στην ευθεία είναι πιθανό να γράψεις 50% και βάλε των οχημάτων. Στο επικίνδυνο σημείο λιγότερο από 10%. Άρα η ΕΠΕΝΔΥΣΗ είναι ΑΣΥΜΦΟΡΗ και αποφεύγεται...
Συμφωνούμε GeorgeTabs!!
Αλλα ο λόγος που θα πρέπει να υπάρχει πρόληψη επιπέδου 'γκάου' ειναι οτι απευθύνεται σε ατομα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταλάβουν τι σημαίνει 'επικίνδυνο σημείο'!!!!
Ολοι εμεις ισως καταλάβουμε οτι δεν γίνεται να μπεις σε στροφή με ανάποδη κλίση με οσα,και να αντιδράσουμε κλείνοντας την τροχιά μας ή με ελάττωση της ταχύτητας με ηρεμο τρόπο ή με οτι αλλο.
Ο 'γκάου' θα 'σκαρφαλώσει' στα φρένα και οποιον πάρει ο Χάρος!!!Αυτός ο οδηγός μπορεί να επηρεάζεται και περισσότερο απο την εικόνα ενος τσαλακωμένου αυτοκινήτου (..για λίγο ομως,οσο κάνει η μπριζόλα να κατέβει τον οισοφάγο!! )!!!! -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Καλα, επαθα την πλακα μου με κατι που μου ειπε ενας φιλος μου και εχω καθε λογο να τον πιστευω με τοσα που εχουν δει τα ματια μου... Μου ειπε οτι υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!! Καλα, εχουμε τρελλαθει τελειως??? Να το εχω υπ'οψην μου να μην αφησω την επομενη φορα το cliaki μου να πάει μόνο του για ψώνια γιατι έχω πολλά έξοδα αυτή την περίοδο, μη μου έρθει και καμια κληση στα καλα καθούμενα. Για να καταλήξω, κλειδώστε όλοι τις πόρτες στα γκαραζ σας μην την κοπανήσουν τα αμάξια σας γιατι οι τροχαίοι είναι παντα σε εγρήγορση!!!!!Γιατί απορείτε; Eνδεικτικα σας αναφέρω πως το πρώτο άρθρο του Bρεττανικού K.O.K. λέει ρητά: «Do not attempt to drive if you are blind.» (μην επιχειρήσετε να οδηγήσετε αν είστε τυφλός!). Mην ξεχνάτε πως τους νόμους τους φτιάχνουν άνθρωποι σαν κι εμάς (κι ακόμα χειρότεροι...), οπότε η άγνοια του αντικειμένου και τα λάθη είναι δεδομένα. Eδώ υπάρχουν δικαστές που δικάζουν υποθέσεις αυτοκινήτων και δεν έχουν καν δίπλωμα, κι όταν τους ρωτήσεις σου λένε πως δεν χρειάζεται, γιατί δικάζουν κατά νόμον. Όπως λέει και μια γερμανική παροιμία, «Tα λουκάνικα και οι νόμοι είναι καλύτερα να μην δεις πως φτιάχνονται!».
-
Ο χρήστης dimitrelis έγραψε:
Καλα, επαθα την πλακα μου με κατι που μου ειπε ενας φιλος μου και εχω καθε λογο να τον πιστευω με τοσα που εχουν δει τα ματια μου... Μου ειπε οτι υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!! Καλα, εχουμε τρελλαθει τελειως??? Να το εχω υπ'οψην μου να μην αφησω την επομενη φορα το cliaki μου να πάει μόνο του για ψώνια γιατι έχω πολλά έξοδα αυτή την περίοδο, μη μου έρθει και καμια κληση στα καλα καθούμενα. Για να καταλήξω, κλειδώστε όλοι τις πόρτες στα γκαραζ σας μην την κοπανήσουν τα αμάξια σας γιατι οι τροχαίοι είναι παντα σε εγρήγορση!!!!!
Γιατί απορείτε; Eνδεικτικα σας αναφέρω πως το πρώτο άρθρο του Bρεττανικού K.O.K. λέει ρητά: «Do not attempt to drive if you are blind.» (μην επιχειρήσετε να οδηγήσετε αν είστε τυφλός!). Mην ξεχνάτε πως τους νόμους τους φτιάχνουν άνθρωποι σαν κι εμάς (κι ακόμα χειρότεροι...), οπότε η άγνοια του αντικειμένου και τα λάθη είναι δεδομένα. Eδώ υπάρχουν δικαστές που δικάζουν υποθέσεις αυτοκινήτων και δεν έχουν καν δίπλωμα, κι όταν τους ρωτήσεις σου λένε πως δεν χρειάζεται, γιατί δικάζουν κατά νόμον. Όπως λέει και μια γερμανική παροιμία, «Tα λουκάνικα και οι νόμοι είναι καλύτερα να μην δεις πως φτιάχνονται!».
mou thimizei ta manual twn ilektrikwn siskevwn pou lene
No1 valte to stin mpriza! -
Ο χρήστης dimitrelis έγραψε:
Eνδεικτικα σας αναφέρω πως το πρώτο άρθρο του Bρεττανικού K.O.K. λέει ρητά: «Do not attempt to drive if you are blind.» (μην επιχειρήσετε να οδηγήσετε αν είστε τυφλός!).Και πολύ καλά λέει! Όμως το λέει σε ΒΙΒΛΙΟ και εγώ που είμαι ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ μπορώ να το διαβάσω! Άρα οδηγώ κανονικά!! Ίσως αργότερα να βάλουν σύστημα σαν τις μελωδικές κάρτες που να λέει το άρθρο αυτό ηχητικά μόλις ανοίγεις το βιβλίο!!!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
υπαρχει αρθρο του ΚΟΚ (για την ακριβεια αρθρο 13, παρ. Α) που λεει οτι 'καθε κινουμενο οχημα η συνδυασμος οχηματων πρεπει να εχει οδηγο' !!!!!! Καλα, εχουμε τρελλαθει τελειως??? Να το εχω υπ'οψην μου να μην αφησω την επομενη φορα το cliaki μου να πάει μόνο του για ψώνια γιατι έχω πολλά έξοδα αυτή την περίοδο, μη μου έρθει και καμια κληση στα καλα καθούμενα.To νόημα του άρθρου αυτού είναι κυρίως να μην δέσω το δεύτερό μου αυτοκίνητο πίσω΄από το πρώτο με σχοινί και να το πάω στο συνεργειο χωρίς να υπάρχει οδηγός μέσα. Κάτι σαν rollercoaster του τρόμου δηλαδή!!
Πάντως τα πιο οφθαλμοφανή είναι αυτά που συνήθως ξεχνιούνται και κάνουν τη ζημιά. Σκέψου να μην υπήρχε ο νόμος πως απαγορεύεται να αφαιρέσεις την ζωή κάποιου. Είναι αυτονόητο πως απαγορεύεται. Αν όμως δεν είχε νόμο θα σκότωνα τον γείτονα που ρίχνει τα νερά από πάνω και θα ζούσα ελεύθερο πουλί!
-
Μετά απο αυτό που έγινε τι να ξαναγράψουμε και εμείς στο forum...
-
Τι έγινε δηλαδή;
Κάποια καλόπαιδα πήγαν να ληστέψουν μια γυναίκα (ώ, τι ανδρισμός!!! πώς λέμε Ρομπέν των δασών; ΚΑΜΙΑ σχέση!!)
Ο αστυνομικός απέτρεψε την ληστεία κάνοντας σινιάλο με τα φώτα του (πιο ειρηνικά ΔΕΝ γινόταν!!)
Μετά κάλεσε την άμεσο δράση (ΟΦΕΙΛΕ!!!)
Του επιτέθηκαν τα καλόπαιδα με πέτρα στο παρμπριζ. Άγνωστο μένει από το ρεπορτάζ αν ήταν κόκκος άμμου ή βράχος σαν τον Όλυμπο. Αν ήρθαν την έριξαν και το έβαλαν στα πόδια ή αν έμειναν εκεί έτοιμοι να τον λιντσάρουν που τους χάλασε την 'μπάζα'. Αυτός πυροβόλησε (άγνωστο πόσο φοβισμένος ή επίτηδες, σημαδεύοντας ή σπασμωδικά) και τραυμάτισε έναν θανάσιμα.
Που είναι το έγκλημα; Το ρεπορτάζ δεν είναι αρκετά σαφές για να το πούμε...
Γενικώς όμως, αν σε τέτοια καλόπαιδα φέρονταν οι αστυνομικοί πραγματικά άσχημα και δεν τα βλέπουν να ρίχνουν γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο για να τους πάρουν το μηνιάτικο για τσιγαριλίκια και λοιπές δραστηριότητες, και δεν τους χαϊδεύουν τα αυτιά οι δικηγόροι μετά απαλλάσοντάς τους (τα καημένα τα παιδιά κλπ...), τότε οι μανάδες μας δεν θα έτρεμαν να βγούν μόνες τους έξω, και θα ζο΄πυσαμε σε έναν κόσμο ΑΛΛΟΝ.
Πολλά άσχημα κάνει η αστυνομία. Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι άσχημο. Δεν ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ τουλάχιστον κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ αυτό... Ας είναι υπερβολικοί σε 5-6 καλόπαιδα, και μετά συζητάμε αν θα βρεθεί 7ος... Με την τωρινή ανέχεια είναι χιλιάδες...
-
Τι έγινε δηλαδή;Κάποια καλόπαιδα πήγαν να ληστέψουν μια γυναίκα (ώ, τι ανδρισμός!!! πώς λέμε Ρομπέν των δασών; ΚΑΜΙΑ σχέση!!)
Ο αστυνομικός απέτρεψε την ληστεία κάνοντας σινιάλο με τα φώτα του (πιο ειρηνικά ΔΕΝ γινόταν!!)
Μετά κάλεσε την άμεσο δράση (ΟΦΕΙΛΕ!!!)
Του επιτέθηκαν τα καλόπαιδα με πέτρα στο παρμπριζ. Άγνωστο μένει από το ρεπορτάζ αν ήταν κόκκος άμμου ή βράχος σαν τον Όλυμπο. Αν ήρθαν την έριξαν και το έβαλαν στα πόδια ή αν έμειναν εκεί έτοιμοι να τον λιντσάρουν που τους χάλασε την 'μπάζα'. Αυτός πυροβόλησε (άγνωστο πόσο φοβισμένος ή επίτηδες, σημαδεύοντας ή σπασμωδικά) και τραυμάτισε έναν θανάσιμα.
Που είναι το έγκλημα; Το ρεπορτάζ δεν είναι αρκετά σαφές για να το πούμε...
Συμφωνώ λοιπόν ότι με ΑΥΤΟ το ρεπορτάζ δεν μπορούμε να βγάλουμε ΚΑΝΕΝΑ συμπέρασμα...
Γενικώς όμως, αν σε τέτοια καλόπαιδα φέρονταν οι αστυνομικοί πραγματικά άσχημα και δεν τα βλέπουν να ρίχνουν γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο για να τους πάρουν το μηνιάτικο για τσιγαριλίκια και λοιπές δραστηριότητες, και δεν τους χαϊδεύουν τα αυτιά οι δικηγόροι μετά απαλλάσοντάς τους (τα καημένα τα παιδιά κλπ...), τότε οι μανάδες μας δεν θα έτρεμαν να βγούν μόνες τους έξω, και θα ζο΄πυσαμε σε έναν κόσμο ΑΛΛΟΝ.
Πολλά άσχημα κάνει η αστυνομία. Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι άσχημο.
Αν για αυτά τα καλόπαιδα υπάρχει ένας μπάτσος να του φερθεί «πραγματικά άσχημα» όπως λες τότε για κάθε μπάτσο που έχει κάνει τα «πολλά άσχημα» (αρκετά από αυτά τα άσχημα διαβάζουμε και στο forum) που επίσης λες ποιος υπάρχει για να του φερθεί το ίδιο άσχημα? Μάλλον κανένας!
Άδικο δεν είναι?Ας είναι υπερβολικοί σε 5-6 καλόπαιδα, και μετά συζητάμε αν θα βρεθεί 7ος... Με την τωρινή ανέχεια είναι χιλιάδες...
Ενδιαφέρον....!
Γυρνάμε και πάλι σε εποχές που βγάζαμε κρεμασμένους τους δολοφόνους για να βλέπουν τι θα πάθουν οι μελλοντικοί και πιθανοί δολοφόνοι...!
Οπότε ας θυσιάσουμε 5 δολοφόνους για να φοβηθούν και οι άλλοι ...
Βλέπω και στις χώρες που έχουν ακόμα ηλεκτρική καρέκλα...Η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη...
Η λύση ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ είναι μάλλον ξεπερασμένη...
Εξάλλου είναι υπερβολή να σημαδεύεις κάποιον στο κεφάλι οπότε καλή αρχή !
Μάλλον ας βρούμε άλλες λύσεις...
Ας αρχίσουμε απο σωστη εκπαίδευση των αστυνομικών και μετά βλέπουμε... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν για αυτά τα καλόπαιδα υπάρχει ένας μπάτσος να του φερθεί «πραγματικά άσχημα» όπως λες τότε για κάθε μπάτσο που έχει κάνει τα «πολλά άσχημα» (αρκετά από αυτά τα άσχημα διαβάζουμε και στο forum) που επίσης λες ποιος υπάρχει για να του φερθεί το ίδιο άσχημα? Μάλλον κανένας!
Άδικο δεν είναι?Πολύ άδικο...
Να βλέπεις να τους χαϊδεύουν και να τους κουβαλάνε χωρίς χειροπέδες όπως τους υπολοίπους θνητούς, να τους φέρνουν από πίσω πόρτες στην αίθουσα και όχι μπροστά από το μενόμενο πλήθος όπως στους άλλους...Ενδιαφέρον....!
Γυρνάμε και πάλι σε εποχές που βγάζαμε κρεμασμένους τους δολοφόνους για να βλέπουν τι θα πάθουν οι μελλοντικοί και πιθανοί δολοφόνοι...!
Βλέπω και στις χώρες που έχουν ακόμα ηλεκτρική καρέκλα...Η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη...
Ας αρχίσουμε απο σωστη εκπαίδευση των αστυνομικών και μετά βλέπουμε...Συμφωνώ πως άλλες λύσεις είναι καλύτερες. Αλλά όταν πριν κάποια χρόνια έκαιγαν προκλητικά τις ελληνικές σημαίες και καλυπτόντουσαν από το άσυλο ενός κτιρίου που είναι 'σπίτι της παιδείας', όταν επί σειρά ετών το βανδάλιζαν με τον χείριστο τρόπο και όταν ακόμα και σήμερα δεν τολμώ να περπατήσω καν στους γύρω δρόμους 1 βδομάδα πριν και μετά, πιστεύω πως ένα μεμονωμένο τέτοιο περιστατικό, χωρίς να δικαστεί από 200 κανάλια επί 300 χρόνια ο αστυνομικός θα είχε αλλάξει την ιστορία...
Άσχημο και αποφευκτέο, αλλά και στην ανοχή υπάρχουν όρια...
-
Άδικο δεν είναι?Πολύ άδικο...
Να βλέπεις να τους χαϊδεύουν και να τους κουβαλάνε χωρίς χειροπέδες όπως τους υπολοίπους θνητούς, να τους φέρνουν από πίσω πόρτες στην αίθουσα και όχι μπροστά από το μενόμενο πλήθος όπως στους άλλους...Ενδιαφέρον....!
Ας αρχίσουμε απο σωστη εκπαίδευση των αστυνομικών και μετά βλέπουμε...Συμφωνώ πως άλλες λύσεις είναι καλύτερες. Αλλά όταν πριν κάποια χρόνια έκαιγαν προκλητικά τις ελληνικές σημαίες και καλυπτόντουσαν από το άσυλο ενός κτιρίου που είναι 'σπίτι της παιδείας', όταν επί σειρά ετών το βανδάλιζαν με τον χείριστο τρόπο και όταν ακόμα και σήμερα δεν τολμώ να περπατήσω καν στους γύρω δρόμους 1 βδομάδα πριν και μετά, πιστεύω πως ένα μεμονωμένο τέτοιο περιστατικό, χωρίς να δικαστεί από 200 κανάλια επί 300 χρόνια ο αστυνομικός θα είχε αλλάξει την ιστορία...
Άσχημο και αποφευκτέο, αλλά και στην ανοχή υπάρχουν όρια...
Τέτοια θέματα δεν αναλύονται καλά και όπως θέλουμε μέσω forum...
Η συνέχεια σε συνάντηση του forum! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τέτοια θέματα δεν αναλύονται καλά και όπως θέλουμε μέσω forum...
Η συνέχεια σε συνάντηση του forum!Με χαρά!!!
Όσοι θέλουν μαζευόμαστε Λιβαδειά (Αγία Άννα) την Κυριακή για την ανάβαση, αλλιώς κανονίζουμε κάτι άλλο στο 'κλεινόν άστυ'. -
Δυστυχώς το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ ψηλά. Ατομα αψυχολόγητα και πολλές φορές συμπλεγματικά περνάνε μια εκπαίδευση και κουβαλάνε όπλο! Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνουν συνάνθρωπό μας, θυμάμαι παλαιότερα είχαν πυροβολήσει ένα παιδί με mini cooper επειδή δε σταμάτησε για έλεγχο αν θυμάμαι καλα και άλλον ένα πιό πρόσφατα για άλλο λόγο... Και μετά παραπονιέμαι επειδή με πήγαν φέτος 3 φορές στο τμήμα για εξακρίβωση και τις 2 χωρίς να κάνω κάτι ή να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου! Δε σας κρύβω το γεγονός ότι έχω συναντήσει και υποδείγματα αστυνομικών οι οποίοι ήταν τυπικοί μέχρι αηδίας αλλά δυστυχώς είναι μόνο μια εξαίρεση. Μας αντιμετωπίζουν σαν εγκληματίες και εμείς δε κάνουμε τίποτα.
-
Oses fores me exoun stamatisei gia tupiko elegxo kai alcotest itan eugenikoatatoi mazi mou, to idio ki egw.
Diaforetika kserw ta dikaiwmata mou kai upaprxoun kai ta endika mesa.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα