-
ΠΑΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ = ΚΛΙΣΗ από τη στιγμη που δεν προσπερνάς;;;;;;;;
δλδ άμα σε μια στροφή με φουλ ορατότητα, την κόψω και την πάρω ευθεία πατώντας τη διπλή μπορούν να με γραψουν;?;?;?
για πείτε ρε παιδιά να ξέρουμε τουλάχιστον
-
Το ανεκδιηγητο που λενε οι εξεταστες οταν δινεις για διπλωμα 'η διπλη γραμμη ειναι σαν να εχεις τειχο, αμα την πατησεις σημαινει οτι μας σκοτωσες', ΔΕΝ το εχεις ακουσει?
-
για να πω την αληθεια το εχω ακούσει από το θειο μου (πριν 9 χρόνια ακριβώς).
kacey τι λεει ο ΚΟΚ ξερεις πάντως;
ισχύει αυτο με τη γραμμή σε περιπτωση απλού πατήματος χωρίς προσπέραση;;;;
-
Τυπικά η διπλή (όπως και η ζεβροειδής διαγράμμιση) δεν πατιέται για οποιοδήποτε λόγο.
Ο χρήστης ΚΟΚ, Άρθρο 3 έγραψε:
8. Στoυς oδηγoύς των oδικών oxημάτων απαγoρεύεται :
α) Nα διαβαίνoυν την εκ μιας ή δύo συνεxών γραμμών, κατά μήκoς, διαγράμμιση, ως και να κινoύνται στην αριστερή πλευρά αυτής. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το ανεκδιηγητο που λενε οι εξεταστες οταν δινεις για διπλωμα 'η διπλη γραμμη ειναι σαν να εχεις τειχο, αμα την πατησεις σημαινει οτι μας σκοτωσες', ΔΕΝ το εχεις ακουσει?Ε:Εάν αντί για διπλή γραμμή υπήρχε τοίχος θα τον παταγες?
Α:Αν ήταν τόσο χαμηλά όσο η διπλή γραμμή ναι! -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΠΑΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ = ΚΛΙΣΗ από τη στιγμη που δεν προσπερνάς;;;;;;;;Αν εννοείς 'διπλή συνεχόμενη γραμμή' και 'κλήση' αντίστοιχα, ναι.
Προσπερνάς δεν προσπερνάς.
Γι'αυτό να είσαι τυπικός.
-
avel
κλήση ήθελα να πω...πάντως πρωτη φορα το ακουω αυτό με τη διπλή.
καλά έκαναν και με εκοψαν δλδ 5 φορές στο δίπλωμα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σωρεία παραβάσεων και συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωροΠερισσότερες από 520 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το προσωπικό όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη μείωση της εγκληματικότητας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το προηγούμενο 24ωρο ελέγχθηκαν συνολικά 2.112 πολίτες και προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα 103 άτομα, ενώ για πέντε από τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης.
Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν 288 παραβάσεις για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, διευκόλυνσης της κυκλοφορίας και δημιουργίας κλίματος συνειδητής πειθαρχίας στις διατάξεις του ΚΟΚ και άλλες 232 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα, υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και περί αλλοδαπών.
Στη διάρκεια του 24ώρου, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, δέχθηκε συνολικά 2.852 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες για παροχή υπηρεσιών και συνδρομή τους, με αποτέλεσμα επανδρωμένα περιπολικά να επιληφθούν σε 384 περιστατικά.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Τι λε ρε παιδί μου...
Το επιασες το νοημα?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σωρεία παραβάσεων και συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωροΠερισσότερες από 520 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το προσωπικό όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη μείωση της εγκληματικότητας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το προηγούμενο 24ωρο ελέγχθηκαν συνολικά 2.112 πολίτες και προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα 103 άτομα, ενώ για πέντε από τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες είχαν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης.
Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν 288 παραβάσεις για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, διευκόλυνσης της κυκλοφορίας και δημιουργίας κλίματος συνειδητής πειθαρχίας στις διατάξεις του ΚΟΚ και άλλες 232 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα, υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων, προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και περί αλλοδαπών.
Στη διάρκεια του 24ώρου, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, δέχθηκε συνολικά 2.852 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες για παροχή υπηρεσιών και συνδρομή τους, με αποτέλεσμα επανδρωμένα περιπολικά να επιληφθούν σε 384 περιστατικά.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Τι λε ρε παιδί μου...
Πάαααααααααλι υστέρηση στην είσπραξη του Φ.Π.Α έχουν;; Αλίμονό μας
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Όντας για λίγο καιρό απών και περιοδεύων ανά την Ελλάδα, (έφτασα μέχρι Κύθηρα και ξανά επάνω) συνειδητοποίησα πως τον τελευταίο καιρό οι φίλοι μας έχουν βγει στο δρόμο με σκοπό να γεμίσουν τα ταμεία. (απόδειξή και το ότι μπήκα στο φόρουμ και γέμισε με θέματα για κλήσεις) Πέρασα από πολλά μπλόκα χωρίς πρόβλημα αλλά η τύχη μου την είχε στημένη κι εμένα χτες, μετά τη Ναύπακτο και πηγαίνοντας για Άμφισσα. Δε βρέθηκε κανεις να μου ανάψει τα φώτα.
Είμαι πίσω από ένα ενοικιαζόμενο Atoς για αρκετές στροφές οπότε και βγαίνουμε σε ευθεία. Στα πρώτα 30 μέτρα της ευθείας έχει ακόμα διπλή πριν αρχίσει η διακεκομμένη. Ε, σε αυτά τα 30 μέτρα βγαίνω κι εγώ, έχοντας πλήρη ορατότητα κι άδειο απέναντι ρεύμα, κι ενώ καλά καλά δεν έχει πατήσει το αριστερό μου λάστιχο αριστερά από τη γραμμή πετάγεται γοριλοειδής μπάτσος πίσω από ένα ασφαλίτικο με συμβατικές πινακίδες, μενόμενος για το έγκλημα που έκανα. Του εξήγησα πως απλά είχα βγει για να δω, και πως σε λίγο άρχιζε η διακεκομμένη, και πως δεν ερχόταν κανείς, τίποτα αυτός. Πάτησες ή δεν πάτησες τη διπλή διαχωριστική; επαναλάμβανε. Ε, τι να του πω, τυφλός είναι; Την πάτησα Ε, και την έφαγα.83 ευρουλάκια. Εννοείται πως στις άπειρες στροφές αυτού του κ@λόδρομου συνάντησα δεκάδες χάρους που έβγαιναν στο αντίθετο χωρίς αύριο, αλλά δεν είδα κανέναν αξιότιμο μπάτσο εκεί. Με τις υγείες μας. Τελικά, μέχρι να επιστρέψω Θεσσαλονίκη πέτυχα συνολικά εφτά μπλόκα. (!)
Περνάω από το σημείο που σε έγραψαν αρκετά συχνά .... Στο παρελθόν διακεκομμένη γραμμή υπήρχε καθ' όλο το μήκος της ευθείας. Σχετικά πρόσφατα άνοιξε κάποιο είδος καφετέριας στο σημείο και μπήκε διπλή γραμμή για να προστατέψει (υποτίθεται) τους θαμώνες της καθως εισέρχονται-εξέρχονται.
Μάντεψε...... από τότε και μόνο τότε βλέπω δει αστυνομία στο σημείο.... -
99.5Ε κοστούμι σήμερα τα ξημερώματα στην Β.Κωνσταντίνου στο γνωστό μπλόκο που έπαιξε σήμερα πανκαναλικά.
Μη χρήση ζώνης και δυσδιάκριτοι ανεμοθώρακες.
Στο τέλος επειδή του έκανα την εξής ερώτηση:'Αφού τα τζάμια είναι φιμέ και εγώ δυσδιάκριτος,πώς διέκρινες ότι δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας',η απάντηση ήταν η εξής:'θα στην χάριζα,αλλά βλέπω ότι το παίζεις εξυπνάκιας οπότε κάτσε να σε (γ)ράψω'.
Αυτά και εις άλλα με υγεία.
Και να φανταστεί κανείς ότι με το ζόρι κατέληξα από Β.Σοφίας στην Β.Κωνσταντίνου γιατί η πρώτη ήταν κλειστή εξαιτίας σύγκρουσης λεωφορείου πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ,πάλι τα κανάλια μαζεμένα.
Γ@μώ τους βασιλιάδες και τις βασίλισσές μου μέσα.
-
Να φορουσες ζωνη, να μη σε γραφανε...
-
Ευτυχώς κατέβαινα και τους είδα στο αντίθετο
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να φορουσες ζωνη, να μη σε γραφανε...Την επόμενη,στο υπόσχομαι
-
Για τη ζώνη δεν έχεις δικαιολογία, οπότε δεν πας και δικαστήριο για τις μεμβράνες
Απορίες:
-
στο πούλμαν που χρησιμοποιούσαν για κάλυψη-απόκρυψη, έδωσαν κλήση εκεί που ήταν παρκαρισμένο;
-
Στην παραλιακή γιατί δεν πήγαν βόλτα για αλκοτέστ; Έπεσε έξω ο δήμος Καισαριανής, ενώ της Γλυφάδας-Καλλιθέας είναι ΟΚ;
-
Αυτόν που δεν σταμάτησε τι του έκαναν;
-
-
GTI_
την κλήση την έφαγες για ζώνη ή για τζάμια?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Αυτόν που δεν σταμάτησε τι του έκαναν;
Στο ρεπορταζ εδειχνε κ καλα οτι τον κυνηγησανε και τον σταματησαν πιο κατω...
-
Πόσο δυσδιάκριτο ανεμοθώρακα φόραγες (μοντέλο-βαθμός μαυρίλας);
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
- Αυτόν που δεν σταμάτησε τι του έκαναν;
Στο ρεπορταζ εδειχνε κ καλα οτι τον κυνηγησανε και τον σταματησαν πιο κατω...
πλάνα αρχείου είχαν μείνει και τον κοιτούσαν στην αριστερή αυτό φάνηκε τουλάχιστον
-
Και στην Μαραθώνος είχαν μπλόκο...για πρώτη φορά στα χρονικά αλλά ήταν τόσο πυκνή η ροή της κίνησης που και να ήθελες δεν μπορούσες να τρέξεις.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα