-
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος το rally legend στην Ιταλια ειχε πολυ θεαμα.
Galli ο τρελος!
-
Εχει γραφτει κανεις στο WRCplus να μας πει εντυπωσεις ?
-
Σημερα(24/10/2014) εκανα κατι που εβριζα. γραφτηκα στο wrcplus.ακομα τοσες ωρες μετα τον αγωνα και ανασκοπηση της μερας δεν εχει βαλει . Επισης τα ινκαρ δουλευουν μονο οταν βαλεις δυο οδηγους μαζι,οταν βαλεις να δεις απο ενα οδηγο το βιντεο δεν παιζει.ΣΠΑΣΤΗΚΑ απιστευτα και εκανα τερματισμο συνδρομης κοινως ΤΕΡΜΑ.Βεβαια τον πληρωμενο μηνα δεν τον χανω.Πραγματικα δεν ξερω σε ποιους απευθυνονται θα επρεπε να ντρεπονται.ΑΙΣΧΟΣ!
Υ.Γ το αντιγραψα απο αλλο ποστ που εκανα στο petrolheads.gr
Υ.Γ ακομα και σημερα χαλια ειναι,καμμια βελτιωση! -
εισαι σιγουρος?
εμενα μου παιζει κανονικα το single driver.και χτες που ειδα.και τωρα το δοκιμασα ολα οκ. -
To single driver mode στον υπολογιστη δεν παιζει σωστα,ειναι σα να παταω συνεχεια pause kai play πολυ γρηγορα.στο ταμπλετ απλα φορτωνει και ποτε δεν παιζει.μονο αυτο με τους δυο οδηγους ταυτοχρονα παιζει καλα,αρα δεν ειναι θεμα ιντερνετ η θεμα υπολογιστη.τους εστειλα μειλ και μου ζητησαν διευκρινησεις,τις εδωσα και περιμενω απαντησεις.πιστευω παντως οτι αυτη η υπηρεσια επρεπε να ειναι δωρεαν.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
To single driver mode στον υπολογιστη δεν παιζει σωστα,ειναι σα να παταω συνεχεια pause kai play πολυ γρηγορα.στο ταμπλετ απλα φορτωνει και ποτε δεν παιζει.μονο αυτο με τους δυο οδηγους ταυτοχρονα παιζει καλα,αρα δεν ειναι θεμα ιντερνετ η θεμα υπολογιστη.τους εστειλα μειλ και μου ζητησαν διευκρινησεις,τις εδωσα και περιμενω απαντησεις.πιστευω παντως οτι αυτη η υπηρεσια επρεπε να ειναι δωρεαν.Αν θελεις πεσμας τι σου απαντησαν να δουμε και εμεις τι συμβαινει.
-
Λοιπόν αγαπητέ Fun.Στο pc παίζει τα βίντεο αλλά δεν τα παίζει κανονικά τα παίζει σπασμωδικά,όλα,είτε με ένα οδηγό μόνο του, είτε με συγκριτικό με δυο οδηγούς(επίσης πλάνα έχει από Πολωνία και μετά).Στο τάμπλετ παίζει μόνο τα βίντεο με δυο οδηγούς.Αυτά λίγο πολύ τους είπα.Μου είπαν να τους πω τι συσκευές χρησιμοποιώ,τι λογισμικό,τι browser χρήσιμοποιώ,ποιά έκδοση,μια screenshot απο τις συσκευές την ώρα του προβλήματος,και σε ποια χώρα είμαι.Μου απάντησαν οτι για το τάμπλετ πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή και για το pc την τελευταία έδοση του adobeflash player.λοιπόν εχω ήδη την τελευταία έκδοση οπότε ,όσον αφορα την εφαρμογή(για το τάμπλετ) να πως πως εκει δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις ένα οδηγό μόνο του σε ινκαρ παρά μόνο βίντεο με δυο οδηγούς(και χωρίς ήχο),επίσης στο τάμπλετ (η εφαρμογή) η πολωνία δεν έχει ινκαρ .
Γενικά .Oτι θες ρωτα.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνω.είναι περιττό να πω πως νιώθω εξαπατημένος -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Λοιπόν αγαπητέ Fun.Στο pc παίζει τα βίντεο αλλά δεν τα παίζει κανονικά τα παίζει σπασμωδικά,όλα,είτε με ένα οδηγό μόνο του, είτε με συγκριτικό με δυο οδηγούς(επίσης πλάνα έχει από Πολωνία και μετά).Στο τάμπλετ παίζει μόνο τα βίντεο με δυο οδηγούς.Αυτά λίγο πολύ τους είπα.Μου είπαν να τους πω τι συσκευές χρησιμοποιώ,τι λογισμικό,τι browser χρήσιμοποιώ,ποιά έκδοση,μια screenshot απο τις συσκευές την ώρα του προβλήματος,και σε ποια χώρα είμαι.Μου απάντησαν οτι για το τάμπλετ πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή και για το pc την τελευταία έδοση του adobeflash player.λοιπόν εχω ήδη την τελευταία έκδοση οπότε ,όσον αφορα την εφαρμογή(για το τάμπλετ) να πως πως εκει δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις ένα οδηγό μόνο του σε ινκαρ παρά μόνο βίντεο με δυο οδηγούς(και χωρίς ήχο),επίσης στο τάμπλετ (η εφαρμογή) η πολωνία δεν έχει ινκαρ .
Γενικά .Oτι θες ρωτα.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνω.είναι περιττό να πω πως νιώθω εξαπατημένοςΕυχαριστω πολυ για την απαντηση.
Τι να πω.... αν συνεχιστει μην ανανεωσεις την συνδρομη σου.
Ευχαριστω που με εβγαλες απο τις σκεψεις να γραφτω.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ERC και παλι ERC.
WRC..............my ass. -
προσεξτε γιατι το wrc+ τα βιντεο που εχουν ζοριζουν αρκετα παλαια pc και laptop.σε φιλο με centrino μονο στο low quality επαιζε και cpu usage 100%
nafpaktos τι υπολογιστη εχεις?cpu vga?
-
Το pc ειναι σχετικα παλιο αλλα ειναι δυνατον να παιζει στο ταμπλετ το comparison mode χωρις να κολλαει(to single driver mode οχι) ενω στο pc που ειναι πιο δυνατο να εχει θεμα( χρησιμοποιωντας χαμηλη ποιοτητα); επισης ποτε και σε κανενα βιντεο δεν εχω θεμα με το pc,βαζω hd στο tube για παραδειγμα και ειναι μια χαρα ,πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα,αλλα δεν ειναι μονο αυτο που με εχει χαλασει αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα προιον που εγινε στο ποδαρι.για τεχνικες λεπτομερεις θα το κοιταξω μιας και ο αδερφος μου ασχολειται με αυτα,εγω απλως σερφαρω. καποια στιγμη παντως θα το τσεκαρω και σε pc φιλου να δω τι γινεται.
-
ε αμα μου εχεις κανενα pentium 4 δεν βλεπεις ουτε τα email πλεον.αν εχεις παλιο core duo παλι θα ζοριζεται(εξαρταται και η καρτα γραφικων αν κανει επιταχυνση βιντεο.)το tablet ειναι πιο γρηγορο απο τα παλια pc.
-
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Ε ρε κηδείες που θα κάνει ο αποσυρμένος....
Θελω να δω την 'μαχη' με τον Ogier.
-
Το αλλο videaki που βγαινει στην πλαγια, το ειδατε ???
Κοντος ψαλμος αλληλουια.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το αλλο videaki που βγαινει στην πλαγια, το ειδατε ???
Κοντος ψαλμος αλληλουια.Φιλικα,
'el-em'
Α εκεί που βγήκε με 40 χλμ και το αμάξι δεν έπαθε τίποτα;; Ναι το είδα. Πόσο χιόνι είχε το είδες;;; Τι λάστιχα είχε το είδες;; Οτι είναι δοκιμές το είδες;;
Μην γίνεσαι Σάββας Θεοδωρίδης. -
αντε βρε vwδιαιτε, βαλτο στο αργο μπας και αντιγραψεις καμια κινηση
-
ατυχος ο τανακ εσπασε ο τροχος και εφυγε φουνταριστος στην λιμνη!
Youtube Video -
-
Από τα αυτοκίνητα που θα τρέξουν στο παγκόσμιο 2017 το c3 μου φαίνεται φαβορί.
Προβλέπω Meeke για πρωταθλητή, εκτός αν του κάνει τη ζωή δύσκολη ο Ogier που υπέγραψε στην m-sport -
Ogier με το Ford. Για να δούμε αν θα καταφέρει το repeat.
Το Ford ακούγεται τέλεια πάντως -
WRC Videos