-
Τελειο.ακομα πιο τελειο στο 246
http://4drivers.gr/press-room/item/2734 ... megei.html -
Πάρα πολύ καλό!!
-
'I'm fed up with this car'...
-
-
-
-
-
ΒΙΝΤΕΑΡΑ απο Πορτογαλία. Πραγματικά φοβερό το θέαμα που προσφέρουν τα σημερινά WRC. Τολμώ να πω πως αν υπήρχανε δυο-τρεις ικανοί οδηγοί ακόμα να κοντράρουν στα ίσια τον Ogier θα μιλούσαμε για τις καλύτερες μέρες του WRC.
-
Πολλούς θεατές φαίνεται να είχαν οι ειδικές...
-
-
ανατριχιαζεις απο το βιντεο,φαντασου να το δεις λαιβ και απο κοντα(μαξ 2-3 μετρα)
υγ απο τη χαρα του καμεραμαν χασαμε την εξοδο της δεξιας γμτ
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
ΒΙΝΤΕΑΡΑ απο Πορτογαλία. Πραγματικά φοβερό το θέαμα που προσφέρουν τα σημερινά WRC. Τολμώ να πω πως αν υπήρχανε δυο-τρεις ικανοί οδηγοί ακόμα να κοντράρουν στα ίσια τον Ogier θα μιλούσαμε για τις καλύτερες μέρες του WRC.Όσον αφορά το θέαμα και την ταχύτητα στο χώμα, το σημερινό επίπεδο είναι κορυφαίο. Στην άσφαλτο, όχι. Η καλύτερη περίοδος στην άσφαλτο ήταν με τα GrA, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '90.
-
Από το ιδιο σημείο με τον ΣΕΜΠ ΛΕΜΠ(από άλλη γωνία και με χαμηλή ανάλυση).Το πέρασμα του λέμπ μου φαίνεται πιο καθαρο.εσείς τι λέτε?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.Νομίζω οτι το σημείο δείχνει τη διαφορά στο στύλ των δυο οδηγών.Βέβαια όλα είναι σχετικά γιατί μιλάμε για το 2011,δηλαδή άλλες συνθήκες στην ειδική(υγρασία κλπ),ο ένας μπορεί να φόραγε πιο σκληρά ελαστικά,,ο οζιέ ας πούμε να πίεζε παραπάνω στο συγκεκριμέμο σημείο κλπ.Ακούω απόψεις.Επαναλαμβάνω ας μην αρπαχτουμε και ας μην τρολάρουμε(αυτό είναι και για μένα)
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Από το ιδιο σημείο με τον ΣΕΜΠ ΛΕΜΠ(από άλλη γωνία και με χαμηλή ανάλυση).Το πέρασμα του λέμπ μου φαίνεται πιο καθαρο.εσείς τι λέτε?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.Νομίζω οτι το σημείο δείχνει τη διαφορά στο στύλ των δυο οδηγών.Βέβαια όλα είναι σχετικά γιατί μιλάμε για το 2011,δηλαδή άλλες συνθήκες στην ειδική(υγρασία κλπ),ο ένας μπορεί να φόραγε πιο σκληρά ελαστικά,,ο οζιέ ας πούμε να πίεζε παραπάνω στο συγκεκριμέμο σημείο κλπ.Ακούω απόψεις.Επαναλαμβάνω ας μην αρπαχτουμε και ας μην τρολάρουμε(αυτό είναι και για μένα)Και οι δυο πάντως δεν το φοβούνται το γκάζι ... Γενικότερα όπως λες και εσυ ο Ogier έχει λίγο πιο επιθετικό στυλ στην οδήγηση του σε σχέση με Loeb.
-
ΤΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑ;;;
Αν ειναι δυνατον παιδες, απιστευτα πραγματα. Εξαιρετικοι και οι δυο.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
ΤΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑ;;;Αν ειναι δυνατον παιδες, απιστευτα πραγματα. Εξαιρετικοι και οι δυο.
Το επίπεδο των δύο γάλλων είναι αλλού. Μόνο όποιος τους έχει δει σε κομμάτια με κεκτημένη 5η και 6η, όπως αυτό, μπορεί να καταλάβει. Και σκέψου ότι αυτά τα κάνουν με 2 περάσματα στις αναγνωρίσεις, με το GPS να μοιράζει ποινές μόλις περάσουν τα 80 χλμ/ώρα. Όχι με 6-7 γρήγορα περάσματα που είχαν φτάσει τη δεκαετία του '90.
Το δυστύχημα είναι ότι, με αυτούς τους δύο εξωγήινους, από το 2008 που ουσιαστικά έφυγε ο Gronholm μάλλον θα ξαναδούμε συναγωνισμο μετά το 2020 που θα βαρεθεί ο Ogier. -
Εγω παω σε παρομοια φαση αλλα ρετρο 10 χρονια πισω και θα ηθελα πολυ να ημουνα στο 15:59 του παρακατω βιντεο:
Ακροπολις 2004Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε και ποια ειδικη διαδρομη ηταν? Νομιζω ηταν στο 2ο σκελος του Σαββατου.
-
Δροσοχώρι (;;)
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγω παω σε παρομοια φαση αλλα ρετρο 10 χρονια πισω και θα ηθελα πολυ να ημουνα στο 15:59 του παρακατω βιντεο:
Ακροπολις 2004Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε και ποια ειδικη διαδρομη ηταν? Νομιζω ηταν στο 2ο σκελος του Σαββατου.
Ελευθεροχώρι.
WRC Videos