-
Προσωπικα, εχω διαφορετικη αποψη για το ποια WRC ηταν θεαματικοτερα, αλλα οπως αρχικα τοποθετηθηκες, δεν μου αφηνες περιθωρια να την διατυπωσω.
'el-em'[/quote]
πες μας ρε Λωρη εχει ενδιαφερον -
Υ.Γ Κυριε Λωρη και εγω περιμενω την αποψη σας για το θεμα θεαμα!
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Προσωπικα, εχω διαφορετικη αποψη για το ποια WRC ηταν θεαματικοτερα, αλλα οπως αρχικα τοποθετηθηκες, δεν μου αφηνες περιθωρια να την διατυπωσω.'el-em'
πες μας ρε Λωρη εχει ενδιαφερον[/quote]
Αν και οι περισσοτεροι δεν αξιζουν να μαθουν την αποψη μου, γιατι απο την συμπεριφορα τους συμπεραίνω οτι την απαξιωνουν απολυτα, πιστευω οτι τα WRC του 99-2003 ηταν τα πιο θεαματατικα αυτης της γενειάς των αυτοκινητων του Παγκοσμίου.
¨Εχοντας τρεξει με ολες τις γενειες των WRC (εκτος απο την τελευταια), θεωρω οτι η γενεια αυτη ηταν η πιο challenging στον χειρισμο και σιγουρα η πιο θεαματικη.Φιλικά,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Εγω πανω στο θεμα θεαμα πιστευω οτι τα σημερινα wrc ειναι .οι σημερινοι οδηγοι δεν οδηγουν με τοποθετησεις,φλικ,πλαγιολισθησεις αφου με τα σημερινα αυτοκινητα δεν χρειαζεται.αυτο σημαινει μειωμενο θεαμα.ΟΜΩΣ αν σε λενε ΛΕΜΠ η ΟΖΙΕ δινεις θεαμα στριβοντας εξωπραγματικα οποτε πλεον το θεαμα εχει να κανει με το αν το περασμα ειναι εξωπραγματικα γρηγορο και οχι με το αν γλιστρησε το αμαξι.αρα σημερα εχουμε οζιε και αντε λατβαλα που να κανουν τετοια περασματα. .Αντιθετα με τα wrc πρωτης γενιας 97-98-99 αλλα και τα gr.a(oχι τα πρωτα)ΟΛΟΙ οι οδηγοι γλιστρουσαν,φλικαραν,τοποθετουσαν(αλλος περισσοτερο αλλος πιο λιγο) οποτε τοτε βλεπαμε ωραιο θεαμα απο ΠΟΛΛΟΥΣ οδηγους αφου οπως προειπα ολοι εκανα .Συνοψιζοντας λεω οτι τα σημερινα αυτοκινητα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ και προσωπικα εχω παθει τραλαλα με αυτα που κανουν αλλα μονο λιγοι οδηγοι μπορουν να το δωσουν αυτο το θεαμα,οζιε αντε και γιαρι,ενω παλιοτερα ολοι γλιστρουσαν οποτε ειχαμε πιο πολυ θεαμα σε ποσοτητα ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(σε περασματα)που κανεις δεν θα μπορουσε να διανοηθει στο παρελθον.Αυτα απο εμενα, για να ακουω και τους υπολοιπους.Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ότι είναι τα πιο θεαματικά. Μπορεί να έχω δει τον Burns και τον McRae να κατεβαίνουν με το πλάι για πολλά μέτρα στο Στείρι ή την Καλοσκοπή, αλλά αυτά που έχω δει με τα σημερινά WRC από Loeb, Ogier, Latvala, Neuville, ακόμα και Ostberg και Hirvonen, είναι ένα σκαλοπάτι πάνω (για να μην πω δύο).
Στο μόνο που διαφωνώ είναι με την ποσότητα. Δεν είχαμε όλες τις χρονιές παλιότερα ποσότητα. Υπήρχαν χρονιές που στο Ακρόπολις έβλεπες το πολύ 2-3 οδηγούς να προκαλούν ενδιαφέρον.
Επίσης, σαφώς ένα αυτοκίνητο με 50 πόντους διαδρομή ανάρτησης είναι γενικά λιγότερο δύσκολο για τον οδηγό από τα παλιότερα που με το ζόρι είχαν τη μισή διαδρομή και πολύ μεγαλύτερη σκληρότητα. Και σίγουρα η μικρότερη διαδρομή το κάνει πιο άτσαλο και πιο 'θεαματικό' με την παλιά έννοια που περιγράφει ο συμφορουμίτης παραπάνω. Αλλά πλέον αυτό είναι ξεπερασμένο.Υ.Γ. Καλά όλα αυτά, αλλά αλλού είναι το ζουμί: Ακρόπολις θα ξαναγίνει;
-
-
Καλησπέρα ...
Έκανα συντονισμό της τηλεόρασης μιας και χρειαζόταν (από χθες τα ξημερώματα) και βλέπω ένα από τα κανάλια που ανιχνεύτηκαν δείχνει συνεχώς πλάνα από αγώνες του group b (dvd too fast too race) αν δεν κάνω λάθος. Το είδε κανείς σας ? Ξέρει κανείς τι κανάλι είναι αυτό ?Δείχνει ασταμάτητα από τις 17.30 έως τώρα....!!
-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Καλησπέρα ...
Έκανα συντονισμό της τηλεόρασης μιας και χρειαζόταν (από χθες τα ξημερώματα) και βλέπω ένα από τα κανάλια που ανιχνεύτηκαν δείχνει συνεχώς πλάνα από αγώνες του group b (dvd too fast too race) αν δεν κάνω λάθος. Το είδε κανείς σας ? Ξέρει κανείς τι κανάλι είναι αυτό ?Δείχνει ασταμάτητα από τις 17.30 έως τώρα....!!
Μαλλον κανενας ξεχασμενος γιαπωνεζος θα ειναι στα χαρακωματα στο Ιβοζιμα
και δεν του ειπαν ακομα οτι τελειωσε ο πολεμος.
-
-
-
-
-
κινηση mat απο το wrc απο εκει που ψαχναμε τα onboard με το κυαλι τωρα λεει εχει πανω απο 400 onboard απο την φιλανδια!! 5ευρω το μηνα ειναι ενα λογικο ποσο πιστευω.
-
-
-
Και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος,αφιερωμενη στον dim8 και ας εχει βγαλει χολη για το δικον μου.
Λεμπ 2011
upload gambar -
https://www.facebook.com/photo.php?v=338021026363055
Νομιζω ο συγκεκριμενος συνδεσμος θελει λογαριασμο στο φουμπου.ειναι βιντεο απο τον αγωνα St Ursainne του ευρωπαικου πρωταθληματος αναβασεων.
-
Edit
Δεν θελει λογαριασμο στο φουμπου το βιντεο. -
Χωρις σχολια!την εκλεψα απο το μπλογκ του Βαρμπολντ!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Χωρις σχολια!την εκλεψα απο το μπλογκ του Βαρμπολντ!H Φινλανδικη μαφια μαζεμενη !!!
Φιλικα,
'el-em'
WRC Videos