-
και το τελευταιο μερος οσων εγραψε ο λεμπ εχουν ενδιαφερον...
So, now, I have a little free time before Sweden. I will be able to devote myself to my family and take a piloting course to make some progress. Just to make myself clear: I am speaking about a helicopter ...
-
ρε παιδια , ξερετε κανα site με τορρεντ για τις ανασκοπησεις των αγωνων?
η γενικα , κ να μην ειναι τορρεντ δε με πειραζειthanks!!
-
γραψε στο google πχ wrc monte carlo 08 torrent και θα σου βγαλει διαφολα λινκ για να κατεβασεις.
-
http://www.racing-underground.com/index.ru
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ TORRENTS ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ MOTORSPORTS -
thanks!!! πολυ καλο site το παραπανω
-
the history of M.C.
-
-
-
Μάλλον αυτός με το κόκκινο εφερε τόσες σβούρες που έχασε τον προσανατολισμό του και τον ξαναβρήκε όταν είδε ότι πήγαινε για μετωπική με τον άλλον.....
-
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Ι ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ..
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Ι ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για κάτι δευτερόλεπτα πιστεύω να πήγαινε αντίθετα.. Και στο κάτω κάτω τίγκα στο χιόνι ήταν, λίγο άγνωστη να είναι η ειδική χάνεσαι για πλάκα. Μάλλον αυτό που λέει ο Λώρης έγινε.
-
Αν ειχε φερει και τπτ σβουρες πιο πριν (μιλαω για δευτερολεπτα πριν)μπορει να εχασε τον προσανατολισμο του ή οχι?
-
Κατι δε μου αρεσει.......
Το πρωτο αυτοκινητο εχει 'γυρισει' για να στριψει μια αριστερη μπροστα(?) απο την καμερα και εξαφανιζεται,ενω το δευτερο ερχεται ευθεια !
Μπορει να κανω και λαθος....
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Youtube Videoκαι το παντα επικαιρο θεμα ''τι κανουμε οταν δουμε sos''
Ανατριχιλα αυτο το χτυπημα!
Και ο συνοδηγος βγηκε ολόκληρος και αλώβητος.
-
Εντάξει όλοι έχουμε δει βιντεάκια του αλλά εγώ αυτό τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί....
Μα καλά αυτός ο άνθρωπος με το χειρόφρενο κοιμότανε ??????
Ορισμένα περάσματα του πραγματικά είναι σοκαριστικά....τι τράβαγε και αυτός ο καημένος ο συνοδηγός του....αναρωτιέμαι αν προλάβαινε να διαβάσει τίποτα
-
απο τα κορυφαια βιντεακια που εχουν μπει!!
αυτο που παντα μου εκανε εντυπωση σε αυτον ειναι οτι ηταν ταχυς με οποιοδηποτε αυτοκινητο οδηγουσε!
τι μπροστοκινητο,τι πισωμηχανο τι γκρουπ Ν τι κιτ καρ, παντα στην κορυφη,αλλα ταυτοχρονα και θεαματικος!θυμαμαι παλια σε πρωταθλημα γαλλιας με τον μπουγκαλσκι τιμ μειτ, να σφαζονται στα δεκατα, με την διαφορα οτι οταν εβλεπες σε βιντεοκασετα τα περασματα τους, ο Ρανιοτι ηταν μακραν και πιο θεαματικος.
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ οδηγος και με 20ετη+ διαρκεια...
-
ο loeb παιζει να του ριχνει 10 δευτερολεπτα το χιλιομετρο......με το ιδιο αμαξι.....
θεωρητικα μιλωντας παντα... -
Jean Ragnotti..ίσως ένας από τους κορυφαίους γάλους( μαζί με τον Darniche) σε όλα τα εδάφη!!Τώρα το αν ο seb του έριχνε η όχι είναι θεωρητικό..άλλες εποχές!!
-
To γεγονός είναι όμως ότι για τον ένα 20+ χρόνια μετά την εποχή του, ψάχνουμε και ξαναβλέπουμε τα βίντεο του και για τον άλλο ακόμα και δωρεάν ανασκόπηση που έδινε περιοδικό αυτοκινήτου αυτόν τον μήνα δεν ασχολείθηκε κανείς.
WRC Videos