-
Προσωπικα την ειρωνια μεσω ενος pc δεν την ανεχομαι με τιποτα.Και βλεπεις ποσο ευκολα γινεται η κατασταση χαλια απο ολες τις πλευρες....Δεν θελει πολυ προσπαθεια...
Αν καποιος υπερ-εξυπνος κρινει κατι ως βλακωδες ας μην απαντησει και ας αφησει να κανουν τα κουμαντα τους αυτοι που πρεπει.Οσον αφορα το θεαμα,θα πω οτι ο πιο θεαματικος Ελληνας οδηγος που εχω δει με τα ματια μου ισως ειναι ο Αγγελιδης με την μερσεντες.Μιλαω για αγωνες ΠΠΡ.
-
Ο χρήστης takisl έγραψε:
**Προσωπικα την ειρωνια μεσω ενος pc δεν την ανεχομαι με τιποτα.**Και βλεπεις ποσο ευκολα γινεται η κατασταση χαλια απο ολες τις πλευρες....Δεν θελει πολυ προσπαθεια...
Αν καποιος υπερ-εξυπνος κρινει κατι ως βλακωδες ας μην απαντησει και ας αφησει να κανουν τα κουμαντα τους αυτοι που πρεπει.Οσον αφορα το θεαμα,θα πω οτι ο πιο θεαματικος Ελληνας οδηγος που εχω δει με τα ματια μου ισως ειναι ο Αγγελιδης με την μερσεντες.Μιλαω για αγωνες ΠΠΡ.
εξαρταται παντα πως το βλεπει κανει.Ως γνωστον δεν υπαρχει μονο ασπρο ή μαυρο.
,δεν θελει πολυ προσπαθεια,πιστευω το διαπιστωσες χαρην στον πρωτο σου ποστ περι 10''/χλμ....
οσο για το ποιος θα απαντησει σε κατι βλακωδες αν και οι περισσοτεροι απο εμας που σου απαντησαμε ,οντως παρασυρθηκαμε(φυσικα τιποτα το προσωπικο..),παρολα αυτα για καποιο λογο παρασυρθηκαμε,τον οποιο μπορεις να σκεφτεις περα απο τους αριθμους ,και περα απο το απολυτα πεζο μετεπειτα, 'ποιος ειναι ο πιο θεαματικος'.....
και για να ξεχαστουμε ευχαριστα δυο παντουλες....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ο γερος πηγαινε θεαματικα..δεν τον ενδιεφεραν οι χρονοι....
δλδ για την πλάκα του τα εκανα όσα εκανε? οχι για να γράφει χρονους?
μην πολύ γιατί η ιστορία δείχνει αυτό ακριβώς που λέει ο ASTRAKITCAR και οι υπόλοιποι.
Η μήπως νομίζεις οτι δεν γνώριζε ότι με λιγότερο χειρόφρενο και γυρίσματα θα έκανε καλύτερο χρόνο ?
Επίσης το ότι έτρεχε συνεχώς μεχρι την ηλικία αυτή σημαίνει ότι το γούσταρε πραγματικά.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
ο γερος πηγαινε θεαματικα..δεν τον ενδιεφεραν οι χρονοι....
δλδ για την πλάκα του τα εκανα όσα εκανε? οχι για να γράφει χρονους?
μην πολύ γιατί η ιστορία δείχνει αυτό ακριβώς που λέει ο ASTRAKITCAR και οι υπόλοιποι.
**Η μήπως νομίζεις οτι δεν γνώριζε ότι με λιγότερο χειρόφρενο και γυρίσματα θα έκανε καλύτερο χρόνο ?
**
Επίσης το ότι έτρεχε συνεχώς μεχρι την ηλικία αυτή σημαίνει ότι το γούσταρε πραγματικά.εχω μερικά πραματα να τον ρωτησω,μπορεις εστω κ σε ΡΜ να μου στειλεις το τηλ του ή το mail του ή οτιδηποτε τελοσπαντων?
ΦΕΡ'ΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 'ΣΤΟΜΑ' Κ ΠΑΙΡΝΩ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΙΣΩ. άλλωστε εχω ξεχασει τα γαλλικά μου
-
για να επανέλθουμε στο θέμα μας....
Όμορφες εικόνες από όλες τις εποχές και πολύ καλή ποιότητα....
http://www.stage6.com/user/Marzelazo/vi ... 8/BEST-WRC
(Αυτός με την Μερκ 190 και το Νο12 τον ξέρει κανείς?)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για να επανέλθουμε στο θέμα μας....Όμορφες εικόνες από όλες τις εποχές και πολύ καλή ποιότητα....
Quiz.
Οδηγεί την Mercedes 190E του video. Οδηγεί φέτος Lancer Evo 9 στο PWRC. Λείπει σχεδόν μια δεκαετία από το WRC, όταν και οδηγούσε Lancer κατηγορίας Ν στην αρχή, ημιεργοστασιακό Lancer Gr A στη συνέχεια...
Ποιός είναι;;;; -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
για να επανέλθουμε στο θέμα μας....
Όμορφες εικόνες από όλες τις εποχές και πολύ καλή ποιότητα....
Quiz.
Οδηγεί την Mercedes 190E του video. Οδηγεί φέτος Lancer Evo 9 στο PWRC. Λείπει σχεδόν μια δεκαετία από το WRC, όταν και οδηγούσε Lancer κατηγορίας Ν στην αρχή, ημιεργοστασιακό Lancer Gr A στη συνέχεια...
Ποιός είναι;;;; -
Πολύ βοήθησες, τον θυμάμαι σε 2-3 Ακρόπολις με το EVO.
-
Ουβε Νιττελ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ουβε Νιττελ -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εχω μερικά πραματα να τον ρωτησω,μπορεις εστω κ σε ΡΜ να μου στειλεις το τηλ του ή το mail του ή οτιδηποτε τελοσπαντων?
ΦΕΡ'ΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 'ΣΤΟΜΑ' Κ ΠΑΙΡΝΩ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΙΣΩ. άλλωστε εχω ξεχασει τα γαλλικά μου
Μπαα ....
Ασε καλύτερα, πολύς κόπος για μηδέν αποτέλεσμα ..
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
εχω μερικά πραματα να τον ρωτησω,μπορεις εστω κ σε ΡΜ να μου στειλεις το τηλ του ή το mail του ή οτιδηποτε τελοσπαντων?
Μπαα ....
Ασε καλύτερα, πολύς κόπος για μηδέν αποτέλεσμα ..
για λυπηση ψαχνεις? α κ τώρα εγινε πολυς κοπος ε? γιατι ετσι όπως το ε8εσες στην αρχη φανηκε οτι το εχεις ετοιμο.φερ'το λοιπον.
8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ (εννοείται εννοω σε μια 'επισημη' συνεντευξη του,οχι συγκεκριμένα video που να μιλαει)
-
Γιατί να το κάνω ? Για να σου αλλάξω γνώμη και να σε μεταπείσω ?
.....
Καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου.Μελέτησε λίγο την πορεία του (το 85 στην Κορσική με υποδεέστερο σε κυβικά, ιπποδύναμη και εξέλιξη αυτοκίνητο σε σχέση με Audi και Lancia τους έδειξε τον δρόμο) και τις κατόπιν επιλογές του και θα δείς ότι μετράνε και άλλα πράγματα εκτός απο τον απόλυτο χρόνο.
Ειδικά για τον συγκεκριμένο που ξεκίνησε απο κασκαντέρ και κατέλειξε δοκιμαστής περνώντας όλα τα ενδιάμεσα στάδια δεν φαίνεται να προσπάθησε ποτέ να έχει κορυφαία αυτοκίνητα ή να βρεθεί σε ομάδα για να πάρει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
.... γιατι ετσι όπως το ε8εσες στην αρχη φανηκε οτι το εχεις ετοιμο.φερ'το λοιπον.
Πού ακριβώς το είδες αυτό και σε τι αναφέρεσαι ?
Αν μιλάς για το αν ήξερε ή όχι να πάει γρηγορότερα στην άσφαλτο, οκ άστο καλύτερα.Επειδή όμως είμαστε αρκετά off topic και κουράζουμε και τους υπόλοιπους, αν θές στείλε πμ.
-
Ω ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΙΝΚΑΖ
το οτι παντα ηταν στη 'δουλεψη' της ρενω σου λεει κατι?
πότε ειχε δλδ την ευκαιρια να βρε8ει σε ΠΠΡ με αξιολογη ομαδα κ δε δεχτηκε? αυτο δεν το εχω ακουσει ποτέ,γι'αυτο κ ρωτω.δε σε βλεπω να ψαχνεις ομως για να αποδειξεις αυτο που λες.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ??
8ελω να τη δω το καταλαβαινεις?
-
καλα,οσον αφορα το αν δεν δεχτηκε προταση απο αλλη εταιρεια,
ειναι σιγουρο οτι θα ειχε δεχτει ,σε παραπανω απο μια σεζον,και αρνηθηκε εκ του αποτελεσματος.
Να μην του εχουν κανει στο παρελθον προταση απο αλλη εταιρεια (με καλυτερο αυτοκινητο της εκαστοτε περιοδου) απλως δεν υπαρχει περιπτωση.η σχεση του (στην προκειμενη) ρανιοττι με την ρενο ειναι δεδομενη και κινητρο τοτε για τις εκαστοτε αποφασεις του (και της εταιρειας).
κατι αναλογο με τη σχεση που εχει δημιουργηθει με λοεμπ και τη σιτροεν
κατι αναλογο με τον πανιζζι και την πεζο
και φυσικα υπαρχουν και αλλοι.
(πληροφοριακα και ασχετα τα τελευταια! ) -
δε μου αρεσουν οι αερολογιες
ο αν8ρωπος ειναι γεννημενος το '45. δλδ το 85 ήταν ηδη 40 ετων.πώς πού πότε εχετε δει εσεις καποια εταιρια να 8ελει να ξεκινησει ενα project με εναν σαραντάρη?
επειδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερομαι,εχετε καποιο στοιχειο για αυτα που λέτε?
-
ο ανθρωπος ετρεχε αρκετα πιο πριν με διαφορες αλπιν 110 και μετα 310 ρενο 5(ατμοσφαιρικο) αλπιν ,κλπ δεν εγινε γνωστος μετα το 85,που παρολαυτα αν ρωτησουμε διαφορους το 87 πχ αν ειχε μια λαντσια δεν θα βαζανε και στοιχημα ποιους και ποιους θα περναγε.....
μην ξεχνας οτι μεχρι σχετικα προσφατα οι σαρανταρηδες κερδιζαν χαλαρα και οι 30κατι ηταν οι νεοτεροι πρωταθλητες με εκπληξεις 25ρηδων εως 30αρηδων.
επιπλεον μιλαμε για φαινομενο οσον αφορα τον ρανιοττι αν ,οπως σωστα λες,υπολογισεις οτι τα υπερανωμαλα περασματα που βλεπουμε με τα διαφορα ρενο του ΄90 γινονται απο ανθρωπο 45 συν.....
τελος βρε τζο μπαρ ,τι στοιχεια (τοσο συγκεκριμενα περι προτασεων!) μπορει να εχουμε στο ελλαντα για εναν που οδηγουσε γκορντινι.
καλο χρυσο και αγιο το ιντερνετ,αλλα ......
(προσωπικα ειναι σαν να μου ζητας αποδειξη οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος και τα δεντρα πρασινα,σε εναν τοπ οδηγο να μην εχει γινει προταση.....)σορι για τις οφ τοπικ τοποθετησεις
οτι αλλο περι αυτου με πμ.... γιατι το ξεσκισαμε!και για τυχον παραπονο του εν λογω ποστ ος γνησιο οφ τοπικ,κατι μικρο αλλα ον!
http://www.youtube.com/watch?v=MiqtT5ff ... re=related -
μαλιστα μαλιστα
τώρα βεβαια τι8εται το εξης ερωτημα: λες οτι ηταν γνωστος κ απο πιο πριν. ΟΚ.να υπολογιζεις ομως οτι μιλουμε για μια εποχη που ειδε ΜΕΓΑ8ΗΡΙΑ στο χωρο αυτο.ας πουμε οτι ήταν η χρυση εποχη του α8ληματος...
ακομα κ μια 10ετια πισω να πας (που δλδ ακομα κ τοτε ηταν 30!!),πώς να 'πειστει' μια εταιρια μεγαλη να επενδυσει σε εναν τετοιο αν8ρωπο?
μην κοιτας τώρα που τα πραγματικα ταλεντα ειτε δεν υπαρχουν είτε δεν μπορουν να φανουν (με τα ρομποτάμαξα,κ δεν αναφερομαι μοναχα στα ράλυ ε),μιλουμε για εποχες που 'εφτανε' μια καλη ιδεα να ειχες σαν μηχανικο τιμ κ να πηγαινες με αξιωσεις για το πρωτα8λημα (κ με το σωστο οδηγο βεβαια).επειδή δε γνωριζω ακριβως πώς εγινε κ δεν εκατσε ποτέ σε αλλα μπακετ εκτος του ρομβου,κ ουτε μου αρεσει να κανω παιρνω ως δεδομενες ικασιες κ μονο που κανω απο μονος μου (οπως κανετε εσεις δλδ),8α σας προτεινα να μην ειστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ σε τπτ.
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ειναι σιγουρο οτι θα ειχε δεχτει ,σε παραπανω απο μια σεζον,και αρνηθηκε εκ του αποτελεσματος.
Να μην του εχουν κανει στο παρελθον προταση απο αλλη εταιρεια (με καλυτερο αυτοκινητο της εκαστοτε περιοδου) απλως δεν υπαρχει περιπτωση.αφου ειναι τοσο σιγουρο πια,κανετε εναν κοπο να βρειτε στοιχεια...
το ιδιο ισχυει κ γι'αυτο:
Η μήπως νομίζεις οτι δεν γνώριζε ότι με λιγότερο χειρόφρενο και γυρίσματα θα έκανε καλύτερο χρόνο ?
δε λεω οτι δεν ισχυει,λεω οτι 8ελω να το δω καπου γραμμενο.
που 8ελω να καταληξω: που βασιζεται αυτη η απολυτοσυνη,το 'ετσι ειναι τελεια κ παυλα' ?
8α ειχε τεραστια διαφορα εάν λεγατε: **προσωπικα πιστευω οτι 8α δεχτηκε προτασεις κλπκλπ ** ή υπο8ετω οτι τα χειροφρενα τα εκανε περισσοτερο για το 8εαμα κλπκλπ
-
πολυ κακο για το τιποτα ειναι η γνωμη μου...ειναι μεγαλος οδηγος και αυτο φαινεται απ το το τροπο οδηγησης του ο οποιος εχει χαρακτηρα.ειναι αναγνωρισιμος (για κατι θετικο)??ναι.αρα ειναι καλος σ αυτο που κανει
-
@joe bar team
ψαξε στο νετ,βρες τους χρονους του απο τις χρονιες με τον Μπουγκ στο γαλλικο πρωταθλημα με κλιο κιτ καρ και θα απαντησεις μονος σου στις ερωτησεις που βαζεις.ξερεις καποιον αλλο με ρενω 5 τουρμπο(ισως το πλεον δυστροπο αυτοκινητο) που να νικησε λαντσιες και σια?
και ο αλλεν χρονια με το γκρουπο φιατ ηταν, λες και αυτος να μην ειχε προτασεις?
ψαξε και δες χρονους με ρενω 5 τζι τι γκρουπ Ν και πες μας τι καταλαβαινεις για αυτον απεναντι σε δελτονες με πρωταθλητες ευρωπης και ιταλιας.
ψαξε πορτογαλιες με ρενω 11 Α απεναντι στους 5 χρονια σερι με λιγοτερα αλογα και μειον ενα διαφορικο(χωμα εεεε?)
μολις τα μελετησεις θελω να μας βρεις ενα παρομοιο παραδειγμα με καποιον 40αρη-50αρη που να τα βαζει με εργοστασιακα ανωτερα αυτοινητα με τα ιδια αποτελεσματα.
επισης να ειναι ταχυς με μπροστοκινητα Ν-Α-ΚΙΤΚΑΡ-ΠΙΣΩΜΗΧΑΝΑ .το οτι ζητας αποδειξεις απο ελληνες για να σου αποδειξουν γραπτως για το εαν και ποτε εγινε προταση και γιατι δεν την αποδεχθηκε, πριν απο 10-20-30 χρονια, λυπαμαι αλλα αδυνατω...
WRC Videos