-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αυτες ειναι οι φορες που θεωρω οτι ηταν πραγματικη πολεμικη προετοιμασμενη επιχειρηση. Αμα θες να μου πεις που αλλου κανανε πολεμικες επιχειρησεις το συζηταμε.Και σχετικα το αμα παρακολουθω η οχι την επικαιροτητα, παραλουθω οτι εχω καιρο. Και μετα μπορω να ενημερωνωμαι οταν μιλαω με αλλους ανθρωπους.
ΝικοςΜε εξαίρεση την 11/9/2001, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σας επιτέθηκε κανείς εκτός από τους Ρώσους; Εσείς γιατί το κάνετε; Από Βιετνάμ μέχρι Γιουγκοσλαβία και Αφγανιστάν. Σας προκάλεσε κανείς; Μόνο τα λεφτά ήταν λόγος για τα πετρέλαια. Τι άλλο; Και σε άλλα τριτοκοσμικά μέρη ο κόσμος ζει εξαθλιωμένος, αλλά δεν πήγατε να 'βοηθήσετε'. Γιατί; Επειδή δεν έχει λεφτά και πετρέλαιο. Και η Γιουγκοσλαβία ήταν το τελευταίο όρθιο πρώην κομμουνιστικό κράτος (έστω και απομεινάρι). Άσε που γίνεται λόγος για ουράνιο στο υπέδαφος...
Περίεργο δεν είναι; Προετοιμάζεστε για πόλεμο, κάνετε πόλεμο, και οι άλλοι ούτε ιό στον υπολογιστή δεν σας έχουν ρίξει! Και ο πόλεμος γίνεται ενάντια στους τρομοκράτες, αλλά βαφτίζουμε τρομοκράτες όπου θέλουμε. Γιατί τότε δεν έχει αφανιστεί όλο το Ισραήλ; Με ξερά και χλωρά μαζί, με Εβραίους και Παλαιστίνιους μαζί.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Με εξαίρεση την 11/9/2001, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σας επιτέθηκε κανείς εκτός από τους Ρώσους;
Γιατί οι Ρώσοι πότε επιτεθήκανε;
Ψυχρός πόλεμος ήταν όχι πραγματικός. Αν είχε γίνει πραγματικός πόλεμος σήμερα δεν θα είμασταν μάλλον εδώ......... -
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ?Ετσι μου φαινεται και εμενα. Δεν υπηρχε λογικη πισω απο αυτη την επιθεση. Παντα πρεπει να κοιτας το μελλον και να σκεφτεσαι
Εαν το κανω αυτο τι θα γινει μετα? 'Θα μας την πεσουν με βομβαρδισμους οποτε πολλοι αθωοι θα πληρωσουν. Αλλα βασικα εμενα δεν με νοιαζει γιατι εχω τα μεσα αν αποφυγω ολα αυτα'
Νικος
Συμφωνώ απόλυτα!!! Στην Αμερική, ο απλός κοσμάκης, σκέφτεται ακριβώς όπως είπες; Γιατί αν όχι, τότε όλοι εμείς έχουμε δίκιο.
Αν ναι, σκέψου: αυτοί που τα έριξαν τα αεροπλάνα είχαν τρόπο να γλιτώσουν; Οι πρώτοι που σκοτώθηκαν ήταν! Σκέψου λοιπόν πόσο αγανακτισμένοι ήταν και πόσο πέρα από τα όρια είχαν φτάσει!
Από την άλλη οι ΗΠΑ σκέφτονται έτσι!!! Σου λέει, άρπα μια βροχή από βόμβες, και αν πας ποτέ να σηκώσεις κεφάλι, εμείς έχουμε τρόπο να την σκαπουλάρουμε (δηλαδή να σε ξαναπνίξουμε στην βόμβα).
Έλα όμως που κάποτε δεν σου κάθεται!
Και καλά, άντε να μπω στο σκεπτικό πως οι ΗΠΑ είναι αγγελούδια. Τον βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν γιατί τον έκαναν; Για εκδίκηση; Μα δεν σκέφτηκαν πως οι Αφγανοί τρομοκράτες θα θέλουν αντεκδίκηση;
Αντε, πάει κι αυτό. Στο Ιράκ με τι λόγο θα επιτεθούν; τι τους έκανε το Ιράκ; Και το γεγονός πως έχει όπλα δεν είναι δικαιολογία, γιατί και οι ΗΠΑ έχουν, και η Ελλάδα, και η λοιπή ΕΕ, και η ουδετερότατη Ελβετία έχει όπλα και οργανωμένο στρατό (με υποχρεωτική για τους άνδρες θητεία!). Δηλαδή εκτός από το Βατικανό θα τα τινάξουν όλα!!! Θέλω έναν σωστό λόγο. Τι σας έκανε και θα φάει βομβαρδισμό, ακόμα και ενάντια στην γνώμη του ΟΗΕ!!! (αν τόλμαγε ο Σαντάμ να κάνει κάτι τόσο σημαντικό ενάντια στον ΟΗΕ θα είχε γίνει η χώρα του θάλασσα!!)
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Με εξαίρεση την 11/9/2001, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σας επιτέθηκε κανείς εκτός από τους Ρώσους;
Γιατί οι Ρώσοι πότε επιτεθήκανε;
Ψυχρός πόλεμος ήταν όχι πραγματικός. Αν είχε γίνει πραγματικός πόλεμος σήμερα δεν θα είμασταν μάλλον εδώ.........Ναι, αλλά τότε ούτε και οι ΗΠΑ τους πολέμησαν, ενώ θεωρώ πιθανό να είχαν προβλήματα όπως εμείς με τους Τούρκους και να μην το πολυμαθαίναμε τότε. Γιαυτό εξαίρεσα την μοναδική περίπτωση να βρούν έναν εχθρό και να δω ποιούς πραγματικά βομβαρδίζουν και γιατί. Φυσικά το ξέρω! Τους αδύνατους με φυσικό πλούτο για τα λεφτά! Το θέμα είναι να δούμε και την άποψη που επικρατεί από εκεί. Δεν το αποκλείω να έχουν κάποιο δίκιο, αλλά πιστεύω πως περί προφάσεων πρόκειται, αλλιώς θα είχαμε και περισσότερα επιχειρήματα ως τώρα...
-
Και εγω εχω ζησει τη μιση ζωη μου στην Αμερικη και την αλλη μιση εν Ελλαδι. Οταν βγεις εκτος Ελλαδος και ζησεις στην Αμερικη τα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα. Καθε φορα που ερχομαι ολοι με ρωτανε για το Αμερικανικο ονειρο. Πολλα ευκολα λεφτα και μετα αραξιλικι. Αυτο ειναι η μεγαλιτερη μπαρουφα που υπαρχει. Αμα δεν δουλεψεις σαν σκυλι δεν υπαρχει ονειρο. Δεν υπαρχουν 3-4 βδομαδες διακοπες. Δεν υπαρχουν αραχτα στην παραλια. Παντα δουλεβω 10-12 ωρες την ημερα. Και μετα με παιρνουν και τηλεφωνο το Σαββατο και την Κυριακη να με ρωτησουν πως γινεται αυτο και το αλλο.
Επιπλεον ζω στην Καλιφορνια που ειναι απο τα πιο μεγαλα κεντρα τεχνολογιας και ολα ειναι βασισμενα στην εξοικονομιση. Απο τις πηγες ενεργειας μεχρι το νερο που χρησιμοποιουμε.
Επισης χρησιμοποιουμε φυσικο αεριο και οχι καρβουνα και πετρελαιο. Που οπως ειναι γνωστο καιγεται πολυ πιο καθαρα. Επισης παρα πολλες εταιριες χρησιμοποιουνε φυσικο αεριο στα αυτοκινητα τους.
Και υπαρχουν παραδειγματα σαν και αυτα παντου.
Βασικα διαβαζοντας αυτα τα ειδους αρθρα με πιανει αηδια με τα κλασικα αντι-αμερικανικες ιδεες που σας πουλανε (και μας πουλαγανε οταν ημουν εκει) και εσεις τι χαβετε σαν ψαρια. (υποθετω ανεβαζουν την κυκλοφορια της Κυριακατικης)
Και φυσικα οι Αμερικανοι ξαφνιαστικανε με τα ζωα που ριξανε τα αεροπλανα στην Νεα Υορκη. Τι θες να το περιμενουν? Ειναι δικαιολογια αυτο? (Δεν μας αρεσει η εξωτερικη πολιτικη σας θα σκοτωσουμε 3 χιλιαδες αθωους να σας δειχουμε). Μα τι παληκαρια ηταν αυτη.
Το μονο που καταφερανε τωρα ειναι να χειροτερεψουν την κατασταση για ολο τον κοσμο. (και φυσικα αυτους που ειναι καταπιεσμένοι)
Νίκος
Κατ'αρχήν: Γιατί μιλάτε όλοι σας για Αμερική; Η Αμερική είναι ΗΠΕΙΡΟΣ, όχι χώρα!!! Άλλο ένα μεγαλομανές θέμα... Επίσης: Γιατί οι πολίτες των ΗΠΑ λέγονται Αμερικανοί, ανώ οι Βραζιλιάνοι λέγονται Λατινοαμερικανοί; ΟΛΟΙ είναι Αμερικανοί, και οι κάτοικοι των ΗΠΑ δεν έχουν ουσιαστικά όνομα, όπως ουσιαστικά και η χώρα δεν έχει όνομα. Εγώ πάντως τους λέω Η.Π.Αμερικάνους, για να γίνεται ο διαχωρισμός, γιατί δεν καταναλώνουν όλοι οι Αμερικάνοι πολύ, υπάρχουν και Χιλιανοί, και Αργεντίνοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Παρακάτω: δεν νομίζω να είπε κανείς ως τώρα πως στις ΗΠΑ έρχονται όλα μόνα τους! Φυσικά και απαιτείται σκληρή δουλειά, και αυτό είναι κάτι στο οποίο οι Γερμανοί υπερέχουν, αφού ναι μεν δουλεύουν, αλλά όχι έτσι, και απολαμβάνουν και μια καλή οικονομία. Πάντως το μόνο που δεν άκουσα σε αυτό το θέμα είναι βροχή δολλαρίων στους καθήμενους.
Η Καλιφόρνια έχει όντως τεράστιες εκτάσεις με αιολικά πάρκα κλπ. Τα κάναμε στην σχολή μας (σπούδασα Ενεργειακή Τεχνική). Επίσης κάτι άλλο που μάθαμε είναι πως (με στοιχεία 20ετίας) οι Η.Π.Αμερικάνοι ξοδεύουν περισσότερο νερό από τον μέσο κάτοικο ΕΟΚ (πάντα κατά κεφαλήν). Επίσης υπάρχει ένα μέγεθος που ονομάζεται Βιοχημικά Απαιτούμενο Οξυγόνο (ΒΑΟ). Μετράται σε γραμμάρια. Το ΒΑΟ μιας ουσίας είναι το οξυγόνο που απαιτείται Βιοχημικά για να αποδομηθεί η ουσία αυτή. Το ΒΑΟ ανά ημέρα για τα απόβλητα ενός Η.Π.Αμερικάνου είναι μεγαλύτερο από του αντίστοιχου κατοίκου ΕΟΚ. Σύμφωνα με λεγόμενα στο μάθημα από τότε η ψαλίδα έχει ανοίξει περισσότερο. Η κατανάλωση ενέργειας στις ΗΠΑ είναι κατά κεφαλήν μεγαλύτερη από ότι στην ΕΕ. Τώρα το γεγονός πως υπάρχουν αιολικά πάρκα (πολλά από τα οποία είναι 20ετίας και πλέον) βελτιώνει την κατάσταση, αλλά νομίζεις πως στην Ελλάδα, την Γερμανία, την Δανία και ΟΛΕΣ τις χώρες της ΕΕ δεν υπάρχουν αιολικά; Στην Γαλλία υπάρχουν και ηλιακά τα οποία είναι μπαρούφα όμως, γιατί η απόδοσή τους είναι κάτω του 50% και είναι πανάκριβα. Με λιγότερα από τα μισα χρήματα φτιάχνεις αιολικό διπλής δυναμικότητας. Στην Σκανδιναβική χερσόνησο έχουν συστήματα που παράγουν ενέργεια από τα κύματα της θάλασσας (!!!). Τα αυτοκίνητα των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από τα αντίστοιχα των ΗΠΑ, όντας και ταχύτερα από αυτά. Όταν η Audi κατασκευάζει αυτοκίνητα από αλουμίνιο (αν και το νέο S4 είναι σχεδόν 1700 κιλά) οι αντίστοιχες αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ φτιάχνουν θωρηκτά, με φυσικά ανάλογη επιβάρυνση στην κατανάλωση. Πόσο θωρηκτά; Έλα ντε! Έψαχνα στην chrysler για το βάρος του 300m, πουθενά! Θα πάρεις σπορ αμάξι και δεν σου λένε το βάρος; Ουάου! Πήγα στα τεχνικά χαρακτηριστικά (βλέπε link), και ούτε τις διαστάσεις του βλέπω!!! Μόνο πως είναι 255 άλογα από 3500 κυβικά (αμάξι πόλης...) http://www.chrysler.com/300m/specifications/specs.pdf
Άντε λέω, να δω κάτι πιο οικονομικό (σεβασμός στον πλανήτη πρώτα). Βλέπω το sebring, 150 hp, 2400 cc.http://www.chrysler.com/sebring_sedan/s ... /specs.pdf
Εδώ έχει βάρος και διαστάσεις, 3208 λίβρες η ελαφρύτερη έκδοση (~1600 κιλά), όσο περίπου το S4 το οποίο είναι υπερπολυτελές αυτοκίνητο, όχι βασικό μοντέλο, και έχει και 75% μεγαλύτερο κινητήρα με σύστημα τετρακίνησης! Όλα αυτά μετράνε στην κατά κεφαλήν κατανάλωση ενέργειας...Έπειτα ποιος είναι ζώο με την ηθική ένοια του όρου, αυτός που από απόγνωση ρίχνει ένα αεροπλάνο σε ένα κτίριο ΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ, ή αυτός που βομβαρδίζει ένα χωριό, ένα τρένο, ένα πούλμαν, ένα νοσοκομείο με νεογέννητα (!!!), ένα σταθμό τηλεόρασης και μια πρεσβεία άσχετης χώρας, όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες και με επίσημε δικαιολογία του στυλ SHIT HAPPENS;
Να θυμίσω πως ο βομβαρδισμός αυτός (Γιουγκοσλαβία) έγινε για να προστατευτούν οι άμαχοι που σφάγιαζαν οι κακοί Σέρβοι! Καλά, ε, είστε καταπληκτικοί! Φοβερή δουλειά! Τους σκοτώσατε όλους τους άμαχους, έτσι ώστε τα καθίκια οι Σέρβοι να μην ξανασκοτώσουν! Μπράβο! Επιτυχία! Βεβαίως μερικοί γλιτώσαν (shit happens...) αλλά και αυτοί έφυγαν μετανάστες στην ΑΛΒΑΝΙΑ!!!! (σκέψου!!!)
Να ΤΟΝΙΣΩ πως όσο καιρό τους 'σφάγιαζαν οι κακοί Σέρβοι' ΔΕΝ έφυγαν από τα σπίτια τους, αυτό έγινε μόνο όταν οι καλοί ΗΠΑμερικάνοι έσπευσαν να τους βοηθήσουν! Well done, boys!
Τι περιμένεις; Να ΜΗΝ σου στείλουν συστημένο ένα τζέτ στο γραφείο σου;
Τώρα να πούμε και κάτι χαρούμενο. Στην Ελλάδα έζησες. Τρομοκρατία είδες; ΟΚ, 17 Νοέμβρη κλπ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΣ; Αυτοί εκτός από έναν φοιτητή (Αξαρλιάν) στην επί δεκαετίες πορεία τους χτύπησαν μόνο τους στόχους τους, οι οποίοι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν παιδιά, απλοί πολίτες και τουρίστες. Παρόλα αυτά οι ΗΠΑ (department of state) έδιναν ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα, λόγω τρομοκρατίας. Να ρωτήσω σε ποια χώρα εισέβαλαν ένοπλοι μαθητές και σκότωσαν πάνω από 10 άτομα ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ή θα φάω φάπα; Να ρωτήσω αν ήταν το μοναδικό περιστατικό δολοφονίας από ανήλικο σε σχολείο (όχι απλώς οπλοφορίας - οπλοχρησίας), ή θα φάω κι άλλη φάπα; Μάλλον πύραυλο με ζωγραφισμένη αστεροέσσα θα φάω... Άλλωστε τα παιδάκια αυτά είχαν ψυχολογικά προβλήματα επειδή οι γονείς τους ήταν χωρισμένοι, πράγμα που το δικαιολογεί 100%, και όχι σαν αυτά τα ζώα που έριξαν τα αεροπλάνα στους πύργους μόνο και μόνο γιατί οι ΗΠΑ έχουν καταστρέψει ΚΑΙ την πατρίδα τους ολόκηρη... Συγκρίνονται τα ματάκια του ξανθομπάμπουρα που κλαίει με τα χαζόματα εκατομυρίων μελαμψών μωρών που καλά θα κάνουμε να τα σκοτώσουμε πριν μεγαλώσουν και γίνουν τερορίστες;
Που φοβάσαι να περπατήσεις, στην Ελλάδα με τις ταξιδιωτικές οδηγίες που κανείς δεν πέθανε ξόφαλτσα (εξαίρεση το οδικό δίκτυο), ή στις ΗΠΑ που είναι από πάσα πλευρά θωρακισμένες και οπλοφορούν όλοι;
Αλλά ξέχασα, στην Αμερική δεν υπάρχει τρομοκρατία εκτός από τις 11/9/01.
Θα απαντησω το βραδυ. Τωρα πρεπει να βγαλω αυτα τα ευκολα λεφτα
Νικος
-
Έψαχνα στην chrysler για το βάρος του 300m, πουθενά! Θα πάρεις σπορ αμάξι και δεν σου λένε το βάρος; Ουάου! Πήγα στα τεχνικά χαρακτηριστικά (βλέπε link), και ούτε τις διαστάσεις του βλέπω!!! Μόνο πως είναι 255 άλογα από 3500 κυβικά (αμάξι πόλης...) http://www.chrysler.com/300m/specifications/specs.pdf
Τωρα μαλιστα. Να επεμβω. Μιλαμε για αυτοκινητιστικο θεμα.
Πρωτα να πω οτι δεν καταλαβαινω γιατι γινετε λογος για το 300Μ (ειρθε ως παραδειγμα και σε αλλα θρεντς), σαν να ειναι το 300Μ το αντιπροσωπευτικοτατο ΗΠΑμερικανικο αυτοκινητο. Καμια σχεση. Αλλα για χαρι λογου:
Το οτι δεν βρηκες το σπεκς (βαρος) του 300Μ και οτι αμεσως εβγαλες συμπερασμα γραφοντας 'Θα πάρεις σπορ αμάξι και δεν σου λένε το βάρος; Ουάου!' κατι το οποιο οδηγει αμεσως σε συγκεκριμενη συμπεριφορα, σε αυτην την περιπτωση εναντια στα λεγομενα Αμερικανικα αυτοκινητα, ειναι το τελοιο παραδειγμα της παραπληροφορησης η οποια τις περισσοτερες φορες (οχι αυτην την φορα) οδηγητε σε προπαγανδα.
Στο λινκ που εβαλες:
http://www.chrysler.com/300m/specifications/specs.pdf...εαν πας στην σελιδα δυο, κατω απο WEIGHT AND CAPACITIES θα δεις οτι το βαρος του 300Μ ειναι εκει. Γραφει:
Base Curb Weight (lb) . . . . . . . . . 3,591 (Special 3,650)
Το οποιο σημενει: 1630 κιλα για το απλο και 1657 για την εκδοση Special.Εχω δει παρα πολλα τετοια παραδειγματα. Εχω δει εφημεριδες να γραφουν αρθρα και να κανουν μεταφραση ΗΠΑμερικανικα περιοδικα/εφημεριδες και το νοημα να αλλαζει σε σημειο που να ειναι αντιθετο απο αυτο που πραγματικα γραφει το αρθρο. Εχω δει απροσεξιες τετοιου ειδους σαν την δικη σου χιλιαδες. Και θεμητα και αθεμητα οπως την δικη σου. Το λυπηρο ειναι οτι το λαθος σου σε οδηγει οπως εγραψα, σε ΑΠΟΨΗ για κατι. Και επηδει εχεις λιγες φορες την πιθανοτητα να ερθεις σε επαφη με την ΗΠΑμερικανικου θεματος θεματα (οπως πχ αμερικανικα αυτοκινητα), το margin of error αυξανετε λογο του οτι το sample ειναι μικρο. Προσηχη λοιπον, τα ματια και τα αυτια ποιο ανοιχτα και το στομα και τις αποψεις πιο περιορισμενες ηταν οι συμβουλες ακομη και...Ελληνων! δασκαλων στο δημοτικο/Γυμνασιο που πηγα στην Ελλαδα.
Άντε λέω, να δω κάτι πιο οικονομικό (σεβασμός στον πλανήτη πρώτα). Βλέπω το sebring, 150 hp, 2400 cc.http://www.chrysler.com/sebring_sedan/s ... /specs.pdf
Εδώ έχει βάρος και διαστάσεις, 3208 λίβρες η ελαφρύτερη έκδοση (~1600 κιλά), όσο περίπου το S4 το οποίο είναι υπερπολυτελές αυτοκίνητο, όχι βασικό μοντέλο, και έχει και 75% μεγαλύτερο κινητήρα με σύστημα τετρακίνησης! Όλα αυτά μετράνε στην κατά κεφαλήν κατανάλωση ενέργειας...Σαν να το κανεις επιτηδες.
3208 λιμπρες = 1456 κιλα. Συγκρινοντας το Σιμπρινγ με το Ες 4 εισαι 448 λίμπρες εξω (εις βαρος του Κράισλερ που οδηγουν οι ΗΠΑμερικανοι και εις βαρος του επιχηρηματος σου). Και μετα μου λες να πιστευω αυτα που ακουω απο Ελληνες δημοσιογραφους που μαλιστα γραφουν σε Αντι-Αντιαμερικανικη εφημεριδα/περιοδικο. Εκει να δεις πανυγιρια.
Βλεπεις ποσο ευκολο ειναι να πεφτεις εξω ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ μαλιστα χωρις καν να το θελεις? Σε βλεπουν οι αλλοι εδω οτι εχεις γραψει μερικα αλλα πολυ ομορφα ποστς και οτι εισαι γενικα εξυπνος, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ αμεσως λογο αυτου του παρελθονοντος σου και ΜΠΑΜ! δημιουργουν αποψη και μαλιστα ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ. Πορομενη διοτι το ακουσαν/διαβασαν απο σενα. Και αν το δουμε αυτο απο γενικη γραμμη να γινετε σε χιλιαδες τετοιες περιπτωσεις στο Ιντερνετ, στα ΜΜΕ, σε συζητησεις, κτλ, ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ και χρόνια, ΟΡΙΣΤΕ η Αντι-ΗΠΑμερικανικη αντιληψη.
-
Εγω ακομα παντως θελω να μου απαντησουν οι Gavriil kai Titsataki στα κατα τα αλλα πανασχετα ερωτηματα μου.Αλλωστε το 95%+απο οσους γραφουμε σε αυτο το τοpic ειμαστε λαθος...
Δε πειραζει αν καθομαστε να συζητησουμε για το που εκαναν επεμβασεις-στρατιωτικες επιχειρησεις οι ΗΠΑ,θα μας παρει πολυ περισσοτερο χρονο απο οσο εκαναν οι αρχες να βρουν την 17Ν.
Οσο για το που εγιναν πολεμικες επιχειρησεις καλυτερα θα ηταν αν ρωταγες που ΔΕΝ εγιναν.....
Στην Ελλαδα δεν καψαμε ποτε μαυρο επειδη απλα δε μας αρεσε το χρωμα του.Ουτε απαγορευσε κανεις την εισοδο σε εστιατοριο,πανεπιστημιο σε καποιον που ηταν μαυρος.
Αλλα τι σας λεω τωρα ε?
Κανενας απο εμας δεν ειναι κομπλεξικος..Απλα λεμε την αληθεια που παντα ποναει.Δε παιρνουμε καμμια διαμαχη σε προσωπικο επιπεδο αλλα μαθετε να βλεπετε τα πραγματα οχι απο μια πλευρα(Ο σατανας Λαντεν-που οσο σκοτωνε Ρωσους ηταν καλος-εριξε τα αεροπλανα στους τιμιους και καλους ΗΠΑμερικανους)διοτι παντα το νομισμα εχει 2 πλευρες.Στη περιπτωση αυτη η αληθεια ειναι στην αλλη πλευρα... -
Αλλα βασικα καλιτερα να το γυρισουμε στα αυτοκινητα που μπορουμε να τα βρουμε καλυτερα.
Νικος
Κατι το οποιο προσπαθησα απο την αρχη αλλα...
-
Κανείς μας δεν έχει κόμπλεξ απέναντι στους Αμερικανούς όπως ειπώθηκε. Δηλαδή το να λες την αλήθεια ή αυτό που σου φαίνεται σαν αλήθεια από πότε έγινε κόμπλεξ;ΟΚ να στο πω αλλιως.
Αυτη την αληθεις που νομιζεις οτι ξερεις, αυτοι που σου την μετεφεραν (ασχετω με ποιο τροπο), εχουν κομπλεξ αντι-αμερικανισμου και γενικα νοιωθουν μειονεκτηκα.
Πως σου φενετε τωρα? Ποιο κατανοητο?
-
Επίσημα, το ελληνικό κράτος όπως και η προπαγάνδα, αν υπήρχε, θα ήταν υπέρ της χώρας σου και όχι κατά. Σκέψου το. Επίσημα δεν μας συμφέρει να είμαστε αντιαμερικάνοι.
Σωστα. Και γιαυτο η επισημη Ελληνικη σταση στον πολεμο στην Σερβια απο το....ΝΑΤΟ! (και οχι ΗΠΑ οπως το εχετε καταντησει στην Ελλαδα), ηταν συμφωνοι με το ΝΑΤΟ και την ΗΠΑμερικανικη σταση κατα του Μιλοσεβιτς, οπως επισης και αυτη κατα του Αφγανισταν οπως ξερεις.
Επισημα δεν σας συμφερει να ειστε Αντι-Αμερικανοι και δεν ειστε. Επισημα.
Συμφωνουμε. Απο εκει και περα ομως αρχιζουν τα λυπηρα. Τουλαχιστον λυπηρα.
-
Το επιχείρημα ( το μόνο που σου έχει απομείνει από ότι καταλαβαίνω) οτι δεν έχουμε ζήσει εκεί, σαφώς και δεν στέκει γιατί ούτε και εσύ έχεις ζήσει σε όλη την Αμερική ωστε να είσαι σε θέση να βγάλεις συγκεντρωτικά συγκριτικά στοιχεία. Ούτε και εγώ ξέρω τι ρεύμα καταναλώνουν στην Εκάλη ή στην Πίνδο.
Εγω δεν ειμαι ομως αυτος που σου λεω οτι δεν ξερεις τι γινετε στην Ελλαδα. Διοτι με αυτα που ισχυριζεσε/στε για το τι συμβαινει στις ΗΠΑ, ειναι σαν να μου λες, εγω ζω αλλου. Στην χωρα Σικαγο.
Για οσο αξιζει να σημειωθει, αν και μπαινω σε λεπτομεριες που δεν θελω, λογο δουλειας ειμαι το 40% του χρονου μου σε αλλες πολεις. Οπως Νεα Υορκη, Σαν Φρανσισκο, Νταλας, Ουασινγτον και αλλου. Στην προηγουμενη δουλεια το ιδιο, μονο σε διαφορετικα, πιο μικρα μερη/μικρες πολεις. Τις ΗΠΑ τις εχω ταξιδεψει πιο πολυ απο τον μεσο ΗΠΑμερικανο. Πολυ πιο πολυ. Εχω επισκευθει τουλαχιστον το 65% των πολιτειων των ΗΠΑ και απο πλευρας πλυθησμου, επειδη παω σε μεγαλα κεντρα, ισως να εχω επισκευθει πολεις που καλυπτουν το 85% του πλυθησμου (285 εκ.).
Ξερω τουλαχιστον τα βασικα για την ζωη σε αυτη την χωρα. Και σου λεω. Δεν εχετε ιδεα με αυτα που διαβαζω και ακουω. Ιδεα.
Ο λογος που δεν επεκτυνομε ειναι διοτι δεν βλεπω σχεδον κανενα να ειναι καλοπροερετος και να εχει ανοιχτα τα αυτια και ματια του περισσοτερο απο το στομα του. Σορρυ. Η προκαταλυψη παει συννεφο. Εαν δω αλλαγη συμπεριφορας, θα σας πω τι γνωμη εχω για διαφορα. Ισως και σε αλλο φορουμ.
Μου κάνει όμως εντύπωση που δεν παίρνεις θέση σε πιο φλέγοντα θέματα. Καταδικάζεις τις σφαγές αμάχων, χωρίς λόγο, από το λαό σου, ναι ή όχι;
Καταδικάζεις την καταστροφή με το έτσι θέλω του πλανήτη ναι ή όχι;
Καταδικάζεις την απροθυμία της χώρας σου να συνεργαστεί με όλες τις άλλες για ένα καθαρότερο αύριο ναι ή όχι;Ο λογος ειναι παραπανω γραμμενος. Μολις τον διαβασες.
Υγ προς george (KW είναι μονάδα μέτρησης ισχύος και όχι κατανάλωσης εχεις δίκιο. Προσωπικά δεν είχα όμως δικαίωμα να παραποιήσω το άρθρο, αν και μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.)
Για αυτα το 'τυπογραφικα λαθη', διαβασε το αμεσως προηγουμενο μυνημα μου στον GeorgeTabs.
-
ΕΠΙΣΗΜΑ ειμαστε ΑΝΤΙ ΗΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ οπως ολος ο πλανητης ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ και οπως συμφερει τα αμερικανακια ειμαστε ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!βλεπετε οι ανθρωποι ακολουθουν το ρητο ΔΙΑΙΡΕΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ!!ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΜΕ!και βαση αυτης της λογικης τους συμφερει οι αδυναμοι να ειναι εστω και τυπικα με το πλευρο τους.παντως γουσταρω που την ΚΙΝΑ τη φοβουνται ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ
-
Όμως διαφωνείς πολύ παθιασμένα και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα σε αυτό το θέμα, όπως γινόταν από την άλλη πλευρά στο αυτοκινητιστικό θέμα των διακοπών σου. Γιατί;
Πως ειναι δυνατον να 'διαφωνω παθιασμενα' οταν ακομη δεν εχω αρχισει να γραφω την γνωμη μου? Και ο λογος που 'διαφωνω ...χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα ' ειναι επηδει δεν εχω αποφασισει εαν θα αρχισω να γραφω αυτα τα επιχειρηματα. Δεν βλεπεις τι γραφω?
-
Με εξαίρεση την 11/9/2001, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σας επιτέθηκε κανείς εκτός από τους Ρώσους; Εσείς γιατί το κάνετε;
Διοτι εαν τους αφηναμε να επιτεθουν πρωτοι οπως λες, θα ειχαμε εκκατο 9/11/2001 μεχρι τωρα (απο τον 2ο πολεμο και μετα).
Και αυτο ειναι το μοτο του Μπους αυτη την στιγμη. Θα επιτεθουμε το Ιρακ και αλλους, πριν μας επιτεθουν πρωτοι. Τι θες δηλαδη? Να περιμενουμε να ριξουν καποιο βιολογικο/χημικο (ακομη και πηρυνικο) στο κεντρο του Μανχατταν για να αντιδρασουμε? Αυτο που εκαναν στις 9/11 δεν φτανει για να δωσει σε αυτους που σκεφτοντε να καταλαβουν οτι αυτοι οι ανθρωπο ειναι ικανοι για ολα. Που σημενει οτι εαν ειχαν την δυνατοτητα για χρηση χημικου/βιολογικου/πυρηνικου, θα το εκαναν. Ειναι λοιπον θεμα χρονου. Σταματα τους τωρα πριν επιτεθουν ξανα.
-
Και σε άλλα τριτοκοσμικά μέρη ο κόσμος ζει εξαθλιωμένος, αλλά δεν πήγατε να 'βοηθήσετε'. Γιατί; Επειδή δεν έχει λεφτά και πετρέλαιο.
Ας πουμε οτι οι ΗΠΑ κανουν στρατιωτικες επιχηρεισεις σε μερη που χρειαζοντε βοηθεια (οπως ομολογεις), αλλα που σε αυτα τα μερη υπαρχει και επισης συμφερον για τις ΗΠΑ (πεστο πετρελαιο ή οτι αλλο θες). Κατι τετοιο ειναι κακο? Του κανει διαβολικους του ΗΠΑμερικανους?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Έψαχνα στην chrysler για το βάρος του 300m, πουθενά! Θα πάρεις σπορ αμάξι και δεν σου λένε το βάρος; Ουάου! Πήγα στα τεχνικά χαρακτηριστικά (βλέπε link), και ούτε τις διαστάσεις του βλέπω!!! Μόνο πως είναι 255 άλογα από 3500 κυβικά (αμάξι πόλης...) http://www.chrysler.com/300m/specifications/specs.pdf
Τωρα μαλιστα. Να επεμβω. Μιλαμε για αυτοκινητιστικο θεμα.
Πρωτα να πω οτι δεν καταλαβαινω γιατι γινετε λογος για το 300Μ (ειρθε ως παραδειγμα και σε αλλα θρεντς), σαν να ειναι το 300Μ το αντιπροσωπευτικοτατο ΗΠΑμερικανικο αυτοκινητο. Καμια σχεση. Αλλα για χαρι λογου:
Το οτι δεν βρηκες το σπεκς (βαρος) του 300Μ και οτι αμεσως εβγαλες συμπερασμα γραφοντας 'Θα πάρεις σπορ αμάξι και δεν σου λένε το βάρος; Ουάου!' κατι το οποιο οδηγει αμεσως σε συγκεκριμενη συμπεριφορα, σε αυτην την περιπτωση εναντια στα λεγομενα Αμερικανικα αυτοκινητα, ειναι το τελοιο παραδειγμα της παραπληροφορησης η οποια τις περισσοτερες φορες (οχι αυτην την φορα) οδηγητε σε προπαγανδα.
Στο λινκ που εβαλες:
http://www.chrysler.com/300m/specifications/specs.pdf...εαν πας στην σελιδα δυο, κατω απο WEIGHT AND CAPACITIES θα δεις οτι το βαρος του 300Μ ειναι εκει. Γραφει:
Base Curb Weight (lb) . . . . . . . . . 3,591 (Special 3,650)
Το οποιο σημενει: 1630 κιλα για το απλο και 1657 για την εκδοση Special.Εχω δει παρα πολλα τετοια παραδειγματα. Εχω δει εφημεριδες να γραφουν αρθρα και να κανουν μεταφραση ΗΠΑμερικανικα περιοδικα/εφημεριδες και το νοημα να αλλαζει σε σημειο που να ειναι αντιθετο απο αυτο που πραγματικα γραφει το αρθρο. Εχω δει απροσεξιες τετοιου ειδους σαν την δικη σου χιλιαδες. Και θεμητα και αθεμητα οπως την δικη σου. Το λυπηρο ειναι οτι το λαθος σου σε οδηγει οπως εγραψα, σε ΑΠΟΨΗ για κατι. Και επηδει εχεις λιγες φορες την πιθανοτητα να ερθεις σε επαφη με την ΗΠΑμερικανικου θεματος θεματα (οπως πχ αμερικανικα αυτοκινητα), το margin of error αυξανετε λογο του οτι το sample ειναι μικρο. Προσηχη λοιπον, τα ματια και τα αυτια ποιο ανοιχτα και το στομα και τις αποψεις πιο περιορισμενες ηταν οι συμβουλες ακομη και...Ελληνων! δασκαλων στο δημοτικο/Γυμνασιο που πηγα στην Ελλαδα.
Εδώ έχει βάρος και διαστάσεις, 3208 λίβρες η ελαφρύτερη έκδοση (~1600 κιλά), όσο περίπου το S4 το οποίο είναι υπερπολυτελές αυτοκίνητο, όχι βασικό μοντέλο, και έχει και 75% μεγαλύτερο κινητήρα με σύστημα τετρακίνησης! Όλα αυτά μετράνε στην κατά κεφαλήν κατανάλωση ενέργειας...Σαν να το κανεις επιτηδες.
3208 λιμπρες = 1456 κιλα. Συγκρινοντας το Σιμπρινγ με το Ες 4 εισαι 448 λίμπρες εξω (εις βαρος του Κράισλερ που οδηγουν οι ΗΠΑμερικανοι και εις βαρος του επιχηρηματος σου). Και μετα μου λες να πιστευω αυτα που ακουω απο Ελληνες δημοσιογραφους που μαλιστα γραφουν σε Αντι-Αντιαμερικανικη εφημεριδα/περιοδικο. Εκει να δεις πανυγιρια.
Βλεπεις ποσο ευκολο ειναι να πεφτεις εξω ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ μαλιστα χωρις καν να το θελεις? Σε βλεπουν οι αλλοι εδω οτι εχεις γραψει μερικα αλλα πολυ ομορφα ποστς και οτι εισαι γενικα εξυπνος, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ αμεσως λογο αυτου του παρελθονοντος σου και ΜΠΑΜ! δημιουργουν αποψη και μαλιστα ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ. Πορομενη διοτι το ακουσαν/διαβασαν απο σενα. Και αν το δουμε αυτο απο γενικη γραμμη να γινετε σε χιλιαδες τετοιες περιπτωσεις στο Ιντερνετ, στα ΜΜΕ, σε συζητησεις, κτλ, ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ και χρόνια, ΟΡΙΣΤΕ η Αντι-ΗΠΑμερικανικη αντιληψη.
O μοναδικός λόγος που πήρα τα δύο αυτοκίνητα αυτά ήταν πως ήταν τα μόνα αυτοκίνητα με συγκρίσιμο σχήμα με τυπικά αυτοκίνητα (το PT Cruiser μόνο τυπικό δεν είναι). Επίσης δεν πήρα εκτός δρόμου οχήματα (τα οποία τα λέμε γενικώς τζηπ στην Ελλάδα) ή cabrio ακριβώς για να μην είναι εξαιρετικά βαριά.
Τώρα έκανα λάθος, όντως υπήρχαν τα βάρη και οι διαστάσεις, και μάλιστα στην πρώτη σελίδα. Φαίνεται οι πολλές ώρες στο internet με στράβωσαν. Όσο για τα κιλά είπα περίπου ακριβώς γιατί ξέρω πως 1 κιλό = 2 λίβρες περίπου. Την ακριβή αναλογία δεν την ήξερα. Παρόλα αυτά είναι οικονομικό - οικολογικό ένα οικογενειακό αμάξι 2500 κυβικά με περισσότερα από 1450 κιλά απόβαρο;
Και πόσο σπορ είσαι με 1630 κιλά; Και στο άλλο θέμα σου με το S4 έλεγα πως οι Γερμανοί το έκαναν κοιλαράδικο! Και μιλάμε για αυτοκίνητο ένα λίτρο μεγαλύτερο σε κινητήρα και τετρακίνητο, με ό,τι έξτρα υπάρχει...
Αν πάω σε άλλες μάρκες (Pontiac, Trans Am, Chevrolette, Dodge, Jeep κλπ) θα βρώ ελαφρύτερα ή βαρύτερα αμάξια; (δεν μιλώ για διαφορές 20-30 κιλά) Κινητήρες θα βρώ μικρότερους ή μεγαλύτερους;
Πάντως προπαγάνδα και εντυπώσεις δεν προσπάθησα να δημιουργήσω, και για αυτόν τον λόγο δεν ανέφερα τίποτα για κατανάλωση. Το Sebring με τον 'μικρό' κινητήρα (2400 κυβικά) έλεγε πως στο highway έχει κατανάλωση 30. Φαντάζομαι εννοεί 30 μίλια στο γαλόνι. Αυτό πόσα λίτρα ανα 100 χιλιόμετρα είναι;
-
Αν ναι, σκέψου: αυτοί που τα έριξαν τα αεροπλάνα είχαν τρόπο να γλιτώσουν; Οι πρώτοι που σκοτώθηκαν ήταν! Σκέψου λοιπόν πόσο αγανακτισμένοι ήταν και πόσο πέρα από τα όρια είχαν φτάσει!
Αυτο που ονομαζεις εσυ 'αγανακτηση' και 'περα απο τα ορια' το ονομαζω εγω πλυση εγγεφαλου και πορωση.
Βλεπεις τον Χουλιγκαν που δεν νοιαζεται για την δικη του σωματικη ασφαλεια (αλλα οχι και των αλλων συνπολιτων) που κραζει υπερ της Λιβερπουλ καθε Κυριακη? Αυτο σημαινει πορωση. ΜΟνο που οι 19 της 9/11 την ειχαν φτασει σε 50% με 100% υψηλοτερο σημειο. Το εχουν κανει επιστημη το μισος στην...Αραβια (π.χ). Και μιλαω για τους Ακραιους Ισλαμιστες/Αραβες, αλα Μπιν Λαντεν. Οχι για ολους φυσικα.
Και καλά, άντε να μπω στο σκεπτικό πως οι ΗΠΑ είναι αγγελούδια. Τον βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν γιατί τον έκαναν; Για εκδίκηση; Μα δεν σκέφτηκαν πως οι Αφγανοί τρομοκράτες θα θέλουν αντεκδίκηση;
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορεις να απαντησεις σωστα σε αυτη την ερωτηση:
'Τον βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν γιατί τον έκαναν; '
Ετσι νομιζεις? Οτι για εκδικηση εγινε αυτο?
Αντε, πάει κι αυτό. Στο Ιράκ με τι λόγο θα επιτεθούν; τι τους έκανε το Ιράκ; Και το γεγονός πως έχει όπλα δεν είναι δικαιολογία, γιατί και οι ΗΠΑ έχουν, και η Ελλάδα, και η λοιπή ΕΕ, και η ουδετερότατη Ελβετία έχει όπλα και οργανωμένο στρατό (με υποχρεωτική για τους άνδρες θητεία!).
Και δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να δεις την διαφορα μεταξυ μιας Ελλαδος να εχει οργανωμενο στρατο και ενος Ιρακ. Μενω αναυδος.
Δηλαδή εκτός από το Βατικανό θα τα τινάξουν όλα!!!
Και επηδει δεν μπορεις να δεις την παραπανω διαφορα, ερχεσαι και γραφεις το παραπανω για το Βατικανο, το οποιο αγουγετε γελοιο μεν, καποιος που δεν εχει αποψη ομως, το τυπωνει και το ξαναλεει οταν του ερθει η ευκαιρια. Και οριστε το πως μεταδιδεται ο ιος του Αντι-Αμερικανισμου με γεωμετρικο ρυθμο σε αυτους που δεν εχουν καταλαβει τα βασικα για το το τι συμβαινει στον κοσμο σημερα. Απιστευτο.
-
Επίσημα, το ελληνικό κράτος όπως και η προπαγάνδα, αν υπήρχε, θα ήταν υπέρ της χώρας σου και όχι κατά. Σκέψου το. Επίσημα δεν μας συμφέρει να είμαστε αντιαμερικάνοι.
Σωστα. Και γιαυτο η επισημη Ελληνικη σταση στον πολεμο στην Σερβια απο το....ΝΑΤΟ! (και οχι ΗΠΑ οπως το εχετε καταντησει στην Ελλαδα), ηταν συμφωνοι με το ΝΑΤΟ και την ΗΠΑμερικανικη σταση κατα του Μιλοσεβιτς, οπως επισης και αυτη κατα του Αφγανισταν οπως ξερεις.
Επισημα δεν σας συμφερει να ειστε Αντι-Αμερικανοι και δεν ειστε. Επισημα.
Συμφωνουμε. Απο εκει και περα ομως αρχιζουν τα λυπηρα. Τουλαχιστον λυπηρα.
Μου φαίνεται πως κι εσείς από ίδιους δημοσιογράφους ενημερώνεστε, που όπως εγώ, άλλα βλέπουν κι άλλα γράφουν. Πότε ήταν η θέση της Ελλάδας θετική στο ΝΑΤΟ απέναντι στην Γιουγκοσλαβία;
Εκτός αν σαν επίσημη θέση εννοείς την θέση που κρατάει μια χώρα μετά από μήνυμα σαν αυτό που είπε ο Μπούς μετά τις 11/9/01 για το ποιος είναι φίλος και τα λοιπά... Σε αυτήν την περίπτωση δεν έκανε η Ελλάδα το ΝΑΤΟ ένα με τις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ το έκαναν!
-
φιλε gavriil λυπαμαι που θα στο πω αλλα δυστιχως η αμερικανικη κοινωνια εχει καταφερει ΚΑΙ τους αλλοδαπους να τους κανει ανθρωπινα τηλεχειριζομενα οντα στα μετρα τους!δεν ειναι δυνατον να εισαι λογικα σκεπτομενος πολιτης και να μου λες οτι οι ΗΠΑ γα....ν και δερνουν για να μην τους επιτεθουν οι αλλοι πρωτοι!να ερθω και γω σπιτι σου να αφανισω την οικογενεια σου για να μην υπαρχει το ενδεχομενο να με χτυπησεις!τι λες?ουτως η αλλως απ οτι καταλαβαινω εισαι εκτος γεγονοτων και εξελιξεων.τουλαχιστον δεν αναρωτηθηκες με την απλη λογικη[ενα+ενα]γιατι σε ολο τον πλανητη να εχουν το φοβο επιθεσης ΜΟΝΟ και παλι το τονιζω ΜΟΝΟ οι ΗΠΑ?οταν εχεις σκατα φαγωμενα κινεισαι και ανλογα!πηγα στη ΔΕΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και ηταν το μανο περιπτερο που κοιτουσαν και τι χρωμα βρακι φορας.και καλα να παθουν.χρειαζετε και λιγο φοβος.γιατι ταχημικα να τα ριξουν στις ΗΠΑ και να μη ταριξουν στην ιαπωνια!!εσυ τι λες?τωρα για την επιθεση που ετοιμαζουν στον SANTAM σε πληροφορω οτι ο αμερικανος ΧΕΣΤΗΚΕ για την τρομοκρατια.τα πετρλαια κυνηγανε τα καθηκια να παρουν που τα εκμεταλευονται τωρα ευρωπαικες εταιριες.το σχεδιο τους ειναι να ριξουν την κυβερνηση και να αναθεωρησουν τα συμβολαια πετρελαιου με το μερος τους.αγνωστα φυσικα αυτα για τον ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.
-
Ο λογος που δεν επεκτυνομε ειναι διοτι δεν βλεπω σχεδον κανενα να ειναι καλοπροερετος και να εχει ανοιχτα τα αυτια και ματια του περισσοτερο απο το στομα του. Σορρυ. Η προκαταλυψη παει συννεφο. Εαν δω αλλαγη συμπεριφορας, θα σας πω τι γνωμη εχω για διαφορα. Ισως και σε αλλο φορουμ.Καλά τώρα νομίζεις οτι μας κοροιδεύεις;;;;
Δηλαδή από πού και ως πού είσαι εσύ αυτός που θα καθορίσει ένα επίπεδο της αρεσκείας του σε όλη τη συζήτηση για ...να καταδεχτεί να μας απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι είσαι κατακομπλεξαρισμένος κατά της Ελλάδας, σχεδόν τη μισείς χωρίς να ξέρω ή να με αφορά τι σου έχει κάνει.
Η γραφή σου είναι 100% ανθελληνική από την πρώτη σου μεχρι την τελευταία σου αναφορά στο 4Τ forum, το οποίο παρακολουθώ από την αρχή.
Παρόλα αυτά δεν σου έβαλα καμία προυπόθεση για να συζητήσω μαζί σου.
Και ούτε εσύ έχεις δικαίωμα στον ελευθερο διάλογο να θέτεις προυποθέσεις.
Αν δεν σου αρέσει ...δεν σε κρατάει κανείς. Κατά τα άλλα υποθέτω οτι εκτός απο το quiter εκει, χρησιμοποιείτε που και που και τη λέξη chicken, για κάποιον που φοβάται, υπεκφεύγει, αποφεύγει.... σωστά;
American Dream. Η άλλη όψη του νομίσματος