-
Αν έχετε renault μη τυχόν πάθετε κάτι αυτή την εβδομάδα. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό στο συνεργείο της περιοχής σας, την πατήσατε. Μετακομίζουν λέει στα κεντρικά και δεν στέλνουν ανταλλακτικά.
Πήγα το πρωί να αλλάξω ένα μαρκούτσι στα φρένα και μου λένε μετά τις 23 Σεπτεμβρίου (θα ...προσπαθήσουν όμως για νωρίτερα).
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου είπαν τουλάχιστον οτι μπορώ να φτιάξω ένα έξω... δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει θα έμενε μια εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο.
-
Αν έχετε renault μη τυχόν πάθετε κάτι αυτή την εβδομάδα. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό στο συνεργείο της περιοχής σας, την πατήσατε. Μετακομίζουν λέει στα κεντρικά και δεν στέλνουν ανταλλακτικά.
Πήγα το πρωί να αλλάξω ένα μαρκούτσι στα φρένα και μου λένε μετά τις 23 Σεπτεμβρίου (θα ...προσπαθήσουν όμως για νωρίτερα).
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου είπαν τουλάχιστον οτι μπορώ να φτιάξω ένα έξω... δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει θα έμενε μια εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο.
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
-
Γιατί απαράδεκτο αγαπητέ φίλέ;
Όντως συμβαίνει ακριβώς έτσι με την μεταφορά αποθήκης.Ήδη σιγά-σιγά θα αρχίσει η αποστολή ανταλλακτικών και όλα θα πάνε καλά.Η μεταφορά της αποθήκης σε νέο υπερσύγχρονο χώρο,θα ανεβάσει την ποιότητα παροχής υπηρεσίων, με κερδισμένο τον πελάτη.Η RENAULT έχει προσπαθήσει να καλύψει όσο δυνατόν τις περισσότερες ανάγκες των πελατών της,αλλά όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύψει.Εξάλου ένα μαρκούτσι δεν είναι σπάνιο ανταλλακτικό.Ψάχτε σε κάποιο άλλο συνεργείο σίγουρα θα το βρείτε.Λίγο υπομονή. -
Ela re sy k me tromakses!
Entaksy, an xreiastei k (xtypa ksylo) ginei kati, h relex olo k kati tha exei!
Pantos eimai sigouros oti me thn metakomish pragmati o pelaths tha vgei kerdismenos!
-
Kai εγω που νομιζα οτι εγινε κατι συνταρακτικο (Εφεραν επιτελους στην Ελλαδα τμημα της RENAULT SPORT!!!!!!)
Φιλε μου δεν εγινε και τιποτα λιγο καιρο υπομονη και παλι το επιπεδο θα ειναι ικανοποιητικοτατο.
Το μονο μου παραπονο απο την Renault ειναι οτι δεν εχουν σκεφτει εως τωρα να φερουν τμημα της Renault Sport εδω...
Δε πειραζει παντως διοτι σιγα σιγα την βρισκουμε την ακρη
Χαιρετω τους Renaultακηδες(ειμαστε η 2 δυναμη συμφωνα με την μελετη) και keep Renaulting. -
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Αν έχετε renault μη τυχόν πάθετε κάτι αυτή την εβδομάδα. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό στο συνεργείο της περιοχής σας, την πατήσατε. Μετακομίζουν λέει στα κεντρικά και δεν στέλνουν ανταλλακτικά.Πήγα το πρωί να αλλάξω ένα μαρκούτσι στα φρένα και μου λένε μετά τις 23 Σεπτεμβρίου (θα ...προσπαθήσουν όμως για νωρίτερα).
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Υπομονή από αύριο 18-9-2002 η RENAULT αρχίζει πάλι σιγά-σιγά την πώληση ανταλλακτικών στα μαγαζιά της.Ήδη έχει ολοκληρωθεί το 80%-90% της ματαφοράς της αποθήκης.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Kai εγω που νομιζα οτι εγινε κατι συνταρακτικο (Εφεραν επιτελους στην Ελλαδα τμημα της RENAULT SPORT!!!!!!)
Φιλε μου δεν εγινε και τιποτα λιγο καιρο υπομονη και παλι το επιπεδο θα ειναι ικανοποιητικοτατο.
Το μονο μου παραπονο απο την Renault ειναι οτι δεν εχουν σκεφτει εως τωρα να φερουν τμημα της Renault Sport εδω...
Δε πειραζει παντως διοτι σιγα σιγα την βρισκουμε την ακρη
Χαιρετω τους Renaultακηδες(ειμαστε η 2 δυναμη συμφωνα με την μελετη) και keep Renaulting.Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες γι τμήμα της RENAULT-SPORT αλλά η κεντρική αντιπροσωπεία έχει επαφή με την RENAULT-SPORT και αν κάποιος θελήσει κάτι μπορεί να απευθυνθεί εκεί και θα εξυπηρετηθεί.Μην ξεχνάμε ό,τι η RENAULT είχε οργανώσει πολλά χρόνια πριν από άλλες εταιρίες ένα έπαθλο για τα αυτοκίνητά της
(5GT Turbo) με μεγάλη επιτυχία και άμμεση επαφή με την RENAULT-SPORT
όσον αφορά εξελιγμένα ανταλλακτικά.Να θυμίσω μερικά από τα ονόματα του τότε RENAULT-CUP. Σώτος Κοκκίνης, Πάνος Σπυρόπουλος, Γιάννης Παπαδημητρίου,Μάκης Θεργιάκης.Δήμος Ριζικάρης,Γιώργος Κικκινής,Μαρία Παυλή-Κορρέ,Σωτήρης Ζιάκας GASTON αλλά και συνοδηγοί όπως Γιάννης Χάλαρης, Γιάννης Σταυρόπουλος, Στέλλα Τοτόμη, Τώνια Παυλή,Νίκος Μαστροπέτρος,Ηλίας Βλαχογέννης, Μεσημέρης και πολλοί άλλοι που τώρα ξεχνώ.RENAULT και αγώνες είναι συνδυασμός που έρχεται από το παρελθόν
και προχωρά για ένα λαμπρο μέλλον! -
Φιλε thnvarveris εννοω φυσικα να φερουν ενα τμημα βελτιωσεων με εγγυημενα απο την αντιπροσωπεια ανταλλακτικα,εγκεφαλους,αναβαθμισμενα φρενα κτλ.κτλ.Πολλες εταιριες πχ.Seat-->Seatforce,Peugeot-->PeugeotSport ktl.εχουν φερει επισημα τμηματα βελτιωσεων.Γιατι οχι η Renault?
-
Φιλε thnvarveris εννοω φυσικα να φερουν ενα τμημα βελτιωσεων με εγγυημενα απο την αντιπροσωπεια ανταλλακτικα,εγκεφαλους,αναβαθμισμενα φρενα κτλ.κτλ.Πολλες εταιριες πχ.Seat-->Seatforce,Peugeot-->PeugeotSport ktl.εχουν φερει επισημα τμηματα βελτιωσεων.Γιατι οχι η Renault?Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο το τμήμα της SEAT ας πούμε με παράρτημα της SEAT SPORT.Νομίζω ό,τι είναι κάποιες βελτιώσεις που απλώς παίρνουν εγγύηση ανταλακτικών και εργασιών.Επιμένω ό,τι όποιος θέλει και βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη βρίσκει την άκρη με την RENAULT όντως όμως είναι πιο δύσκολα από ο,τι άλλες μάρκες.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Επιμένω ό,τι όποιος θέλει και βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη βρίσκει την άκρη με την RENAULT όντως όμως είναι πιο δύσκολα από ο,τι άλλες μάρκες.Ως επί το πλείστον μία αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, επιφέρει πολλές αλλαγές στη λειτουργία του. Αν θελήσω να αυξήσω λίγο τη ροπή του κινητήρα σε συγκεκριμένη κλίμακα στροφών, θα έχω πληροφόρηση από τη Renault, για τις υπόλοιπες αλλαγές, όπως: θόρυβος, ομαλή λειτουργία κινητήρα, ρύποι κ.α. ή θα τα ανακαλύψω μόνος μου στη συνέχεια; Υπάρχουν μόνο έτοιμες λύσεις από τις οποίες κάποιος μπορεί να επιλέξει τι θέλει ή ετοιμάζονται και αλλαγές κατ' απαίτηση;
Οι αλλαγές - βελτιώσεις αυτοκινήτων Renault γίνονται μόνο στην Αθήνα; Πού έγκειται η δυσκολία που αναφέρετε στο να βρει κάποιος την άκρη;
-
δεν το καταλαβα ρε παιδια!αμα κλεισει η εταιρια ανταλακτικα τερμα?να κλεισουν και να ρημαξουν!!και οι αντιπρωσοπειες και τα εργοστασια απο που τα παιρνουν?VALEO MARELLI κλπ κλπ κλπ!!!απαγιστρωθειτε ρε παιδια απ τουσ νταβατζηδες!υπαρχουν στο εμποριο ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!εκτος κι αν θελετε να πληρωνετε και την προμηθεια τω εταιρειων!
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
...Επιμένω ό,τι όποιος θέλει και βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη βρίσκει την άκρη με την RENAULT όντως όμως είναι πιο δύσκολα από ο,τι άλλες μάρκες.
Ως επί το πλείστον μία αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, επιφέρει πολλές αλλαγές στη λειτουργία του. Αν θελήσω να αυξήσω λίγο τη ροπή του κινητήρα σε συγκεκριμένη κλίμακα στροφών, θα έχω πληροφόρηση από τη Renault, για τις υπόλοιπες αλλαγές, όπως: θόρυβος, ομαλή λειτουργία κινητήρα, ρύποι κ.α. ή θα τα ανακαλύψω μόνος μου στη συνέχεια; Υπάρχουν μόνο έτοιμες λύσεις από τις οποίες κάποιος μπορεί να επιλέξει τι θέλει ή ετοιμάζονται και αλλαγές κατ' απαίτηση;
Οι αλλαγές - βελτιώσεις αυτοκινήτων Renault γίνονται μόνο στην Αθήνα; Πού έγκειται η δυσκολία που αναφέρετε στο να βρει κάποιος την άκρη;
Η δυσκολία έγκειται στο ό,τι όπως είπε και παραπάνω ο CLIO-V6
η RENAULT είναι μια εταιρία που δεν έχει επίσημο τμήμα βελτίωσης και παράρτημα της RENAULT-SPORT.Παρ' όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι σε κάποια συνεργεία της που επειδή απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα της εταιρίας, αυτής που τώρα υπιστηρίζουν τον Π. Χατζητσοπάνη και πρίν τον Λεωνίδα έχουν και πείρα αλλά και την τεχνογνωσία για να μπορούν να βοηθήσουν.Υπάρχουν βέβαια και ταλαντούχοι μηχανικοί και εκτός δικτύου
RENAULT που επίσης μπορούν να κάνουν καλή δουλειά.Και στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση πρέπει ο πελάτης να δείξει μεγάλη προσοχή, στην επιλογή των μηχανικών.Ονόματα και τι και πως νομίζω ό,τι δεν μπορούμε
να προβάλουμε εδώ. -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
δεν το καταλαβα ρε παιδια!αμα κλεισει η εταιρια ανταλακτικα τερμα?να κλεισουν και να ρημαξουν!!και οι αντιπρωσοπειες και τα εργοστασια απο που τα παιρνουν?VALEO MARELLI κλπ κλπ κλπ!!!απαγιστρωθειτε ρε παιδια απ τουσ νταβατζηδες!υπαρχουν στο εμποριο ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!εκτος κι αν θελετε να πληρωνετε και την προμηθεια τω εταιρειων!Αν μιλάς για αναλώσιμα σίγουρα υπάρχουν πιο φτηνά.Τα υπόλοιπα ανταλακτικά όμως είναι δύσκολο να τα βρεις στο εμπόριο.Ξεχνάς επίσης ότι τα επίσημα συνεργεία των εταιρειών δίνουν εγγύηση ανταλακτικών και εργασιών, που πιστεψέ με πολλές φορές είναι πολύ χρήσιμο.Επίσης πρέπει να ξέρεις ό,τι τα ανταλακτικά που πουλούν οι αντιπροσωπείες είναι διαφορετικών προδιαγραφών από τα όμοια
ανταλακτικά που πουλούν τα διάφορα μαγαζιά και αυτό δεν είναι ορατό με το μάτι. -
φιλε μου thvarveris δεν ξερω ακριβως ποσο αμεσα εισαι συνδεδεμενος με το αυτοκινητο αλλα σε πληροφορω οτι ναι μεν στο εμποριο υπαρχουν ιμιτασιον ανταλλακτικα αλλα υπαρχουν και τα ΓΝΗΣΙΑ τα οποια δεν εχουν απολυτως ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ διαφορα με τα λεγομενα γνησια του κατασκευαστη.παρε πχ ενα ρουλεμαν της εταιριας το οποιο μπορει και να ειναι ΝΤΝ και αυτο που θα τοποθετησεις απ το εμποριο να ειναι SKF το οποιο ειναι και καλυτερο απ το εργοστασιακο!!και συνηθως αυτα τα εφαρμοζουν φθηνιαρηκες εταιριες για λογους κοστους.οσο για το θεμα των εγγυηεσεων αυτο ειναι ενα τρομοκρατικο παιγχνιδι των εταιρειων για να αρμεγουν τον πελατη επι μονιμου βασεως στα SERVICE και οταν το αυτοκινητο περασει τις 100000km που δε σημενει οτι παλιωσε αλλα πχ ενα ρεταρισμα ειναι χρονοβορο για μια εταιρια να βρει το προβλημα και λογιστικα δε συμφερει με τον τροπο τους τον διωχνουν.πολυ απλα η εταιρια θελει το αμαξι μονο για τα SERVICE.το ευκολο μασουλημα και οσο για τισ εγγυησεις μαλλον δε βλεπετε τα ψιλα γραματα.δεν καλυπτουν φρενα συμπλεκτες ντιζες κλπ κλπ.και τι καλυπτουν ρε παιδια?μη κοψει στροφαλο σε ενα χρονο?οσο για την τεχνικη καταρτιση γατονια ειναι ολοι τους!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Επιμένω ό,τι όποιος θέλει και βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη βρίσκει την άκρη με την RENAULT όντως όμως είναι πιο δύσκολα από ο,τι άλλες μάρκες.
Ως επί το πλείστον μία αλλαγή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, επιφέρει πολλές αλλαγές στη λειτουργία του. Αν θελήσω να αυξήσω λίγο τη ροπή του κινητήρα σε συγκεκριμένη κλίμακα στροφών, θα έχω πληροφόρηση από τη Renault, για τις υπόλοιπες αλλαγές, όπως: θόρυβος, ομαλή λειτουργία κινητήρα, ρύποι κ.α. ή θα τα ανακαλύψω μόνος μου στη συνέχεια; Υπάρχουν μόνο έτοιμες λύσεις από τις οποίες κάποιος μπορεί να επιλέξει τι θέλει ή ετοιμάζονται και αλλαγές κατ' απαίτηση;
η RENAULT είναι μια εταιρία που δεν έχει επίσημο τμήμα βελτίωσης και παράρτημα της RENAULT-SPORT.Παρ' όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι σε κάποια συνεργεία της που επειδή απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα της εταιρίας, αυτής που τώρα υπιστηρίζουν τον Π. Χατζητσοπάνη και πρίν τον Λεωνίδα έχουν και πείρα αλλά και την τεχνογνωσία για να μπορούν να βοηθήσουν.Υπάρχουν βέβαια και ταλαντούχοι μηχανικοί και εκτός δικτύου
RENAULT που επίσης μπορούν να κάνουν καλή δουλειά.Και στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση πρέπει ο πελάτης να δείξει μεγάλη προσοχή, στην επιλογή των μηχανικών.Ονόματα και τι και πως νομίζω ό,τι δεν μπορούμε
να προβάλουμε εδώ.Παιδια εχω ενα clio 1,4 16v mtv-που αυτη τη στιγμη ειναι 110 δυναμομετρημενα αλογα+5 αλογα απο ενα παραλληλο εγκεφαλακι που εχω βαλει ομως δεν εχω προλαβει να το δυναμομετρησω.Για να τοα κανω αυτα εχω φαει ολο το κοσμο.Εχω δωσει πολλα λεφτα παραπανω και βεβαια δεν εχουν γινει αυτα σε καμμια αντιπροσωπεια της Renault.Το οτι δεν εχω φτασει στα 120 αλογα πχ.εν μερει οφειλεται και στο οτι δε θελω να ανοιξω το μοτερ.τουλαχιστον οχι ακομα.Αν και μονο αν η Renault ειχε ενα τμημα βελτιωσεων(που στο εξωτερικο υπαρχει--πχΓαλλια,Γερμανια κτλ.)θα προχωρουσα παρακατω.Και μη μου πειτε οτι πολλοι κατοχοι Renault δεν θελουν να βελτιωσουν τα αμαξια τους...Ολοι εχουμε το μικροβιο μεσα μας.Εδω βλεπω διλιτρα(Clio sport)φτιαγμενα.Το θεμα ειναι ομως στη πολιτικη της εταιριας.Δε νομιζω και στη κεντρικη αντιπροσωπεια να παει καποιος πως μπορει να βρει καποια ακρη για να φερει ανταλλακτικα απο το αγωνιστικο τμημα Renault sport που ειναι ενα απο τα καλυτερα τμηματα εξελιξης στο κοσμο!!!
Μηπως θα πρεπει σιγα σιγα να στελνουμε γραμματα στη Γαλλια???
Δεκτες οι οποιες προτασεις σας...... -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
φιλε μου thvarveris δεν ξερω ακριβως ποσο αμεσα εισαι συνδεδεμενος με το αυτοκινητο αλλα σε πληροφορω οτι ναι μεν στο εμποριο υπαρχουν ιμιτασιον ανταλλακτικα αλλα υπαρχουν και τα ΓΝΗΣΙΑ τα οποια δεν εχουν απολυτως ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ διαφορα με τα λεγομενα γνησια του κατασκευαστη.παρε πχ ενα ρουλεμαν της εταιριας το οποιο μπορει και να ειναι ΝΤΝ και αυτο που θα τοποθετησεις απ το εμποριο να ειναι SKF το οποιο ειναι και καλυτερο απ το εργοστασιακο!!και συνηθως αυτα τα εφαρμοζουν φθηνιαρηκες εταιριες για λογους κοστους.οσο για το θεμα των εγγυηεσεων αυτο ειναι ενα τρομοκρατικο παιγχνιδι των εταιρειων για να αρμεγουν τον πελατη επι μονιμου βασεως στα SERVICE και οταν το αυτοκινητο περασει τις 100000km που δε σημενει οτι παλιωσε αλλα πχ ενα ρεταρισμα ειναι χρονοβορο για μια εταιρια να βρει το προβλημα και λογιστικα δε συμφερει με τον τροπο τους τον διωχνουν.πολυ απλα η εταιρια θελει το αμαξι μονο για τα SERVICE.το ευκολο μασουλημα και οσο για τισ εγγυησεις μαλλον δε βλεπετε τα ψιλα γραματα.δεν καλυπτουν φρενα συμπλεκτες ντιζες κλπ κλπ.και τι καλυπτουν ρε παιδια?μη κοψει στροφαλο σε ενα χρονο?οσο για την τεχνικη καταρτιση γατονια ειναι ολοι τους!Όσον αφορά την RENAULT που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό από μέσα όχι τσιγκούνα δεν είναι με τις εγγυήσεις, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Τα μονα ανταλακτικά που δεν έχουν εγγύηση στη RENAULT είναι τα λαμπάκια και οι υαλοκαθαριστήρες.Όλα τα άλλα ειναι μέσα πράγμα που αναφέρει και το βιβλίο εγγύησης.Τα παλιά αυτοκίνητα είναι ευπρόσδεκτα στη RENAULT γιατί η κοινή λογική λέει ό,τι αυτά θα φέρουν λεφτά στα συνεργεία.Κατά καιρούς δε, γίνονται κάποιες προοθητικές ενέργειες ανταλακτικών που αφορούν, κυρίως αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων.Τα γνήσια ανταλακτικά που πουλιούνται στο εμπόριο είναι κυρίως κωδικοί που η εταιρία εχει αλλάξει με άλλους πιο εξελιγμένους.Οι μαστόροι δεν είναι όλοι ''γατόνια'' 'οπως λες αλλά κακά τα ψεματα φίλε δεν αρκεί μονο το ταλέντο αλλά χρειάζεται και τεχνογνωσία που δυστυχώς ή ευτυχώς κατέχουν μόνο οι επίσημες αντιπροσωπείες.Πλέον όπως ξέρεις τα αυτοκίνητα είναι περισσότερο ''ηλεκτρονικά'' παρά μηχανικά και τον απόλυτο έλεγχο έχουν και θα έχουν όσο περνάει ο καιρός οι επίσημες αντιπροσωπείς.Να ξέρεις όμως ό,τι θα είναι και για το καλό του πελάτη και όχι μόνο για το καλό της τσέπης του αντιπροσώπου.
-
να προβάλουμε εδώ.Παιδια εχω ενα clio 1,4 16v mtv-που αυτη τη στιγμη ειναι 110 δυναμομετρημενα αλογα+5 αλογα απο ενα παραλληλο εγκεφαλακι που εχω βαλει ομως δεν εχω προλαβει να το δυναμομετρησω.Για να τοα κανω αυτα εχω φαει ολο το κοσμο.Εχω δωσει πολλα λεφτα παραπανω και βεβαια δεν εχουν γινει αυτα σε καμμια αντιπροσωπεια της Renault.Το οτι δεν εχω φτασει στα 120 αλογα πχ.εν μερει οφειλεται και στο οτι δε θελω να ανοιξω το μοτερ.τουλαχιστον οχι ακομα.Αν και μονο αν η Renault ειχε ενα τμημα βελτιωσεων(που στο εξωτερικο υπαρχει--πχΓαλλια,Γερμανια κτλ.)θα προχωρουσα παρακατω.Και μη μου πειτε οτι πολλοι κατοχοι Renault δεν θελουν να βελτιωσουν τα αμαξια τους...Ολοι εχουμε το μικροβιο μεσα μας.Εδω βλεπω διλιτρα(Clio sport)φτιαγμενα.Το θεμα ειναι ομως στη πολιτικη της εταιριας.Δε νομιζω και στη κεντρικη αντιπροσωπεια να παει καποιος πως μπορει να βρει καποια ακρη για να φερει ανταλλακτικα απο το αγωνιστικο τμημα Renault sport που ειναι ενα απο τα καλυτερα τμηματα εξελιξης στο κοσμο!!!
Μηπως θα πρεπει σιγα σιγα να στελνουμε γραμματα στη Γαλλια???
Δεκτες οι οποιες προτασεις σας......Η RENAULT-SPORT παράγει κυρίως προ'ι'όντα για αγώνες και όχι για βελτιώσεις.Το CLIO 1400 16V δεν έχει ομολογκασιόν για αγώνες και μάλλον δεν υπάρχουν πράγματα τουλάχιστον για το μοτέρ του από την RENAULT-SPORT.Αν κάνεις γράμμα στη Γαλλία πιθανόν να σου στείλουν κάποιο ενημερωτικό έντυπο και εν' τέλει θα σε παραπεμψουν στη εδώ αντιπροσωπεία.
-
Μα καθε εταιρια που εχει αγωνιστικο τμημα,την εξελιξη την κανει αρχικα για τους αγωνες.Στη συνεχεια πολλα στοιχεια απο τους αγωνες περνανε στη παραγωγη.Εχω στειλει e-mail σε μια επισημη αντιπροσωπεια της Renault στη Γαλλια σχετικα με εγκεφαλο και μου ειχαν απαντησει πως εχουν βελτιωμενο και με εγκριση απο τη Renault για 1400.Βεβαια το θεμα ειναι οτι ενω εκανε 3000φραγκα(περιπου 170000δρχ τοτε)δεν εκανα παραγγελια διοτι δεν ηθελα να μπλεχτω με το internet.Υπαρχει περιπτωση για δημιουργια ενιαιου με clio1,6 16v οποτε λογικα θα ερθουν διαφορα καλουδια.(μην ξεχναμε πως οι διαφορες ενος 1400 με ενα 1600(clio-megane)ειναι ελαχιστες.
Αλλα επειδη ξεφυγα απο το θεμα μας.εγω απλα ηθελα να αναφερθω στην ελλειψη γενικα after-market προιοντων με την εγκριση της αντιπροσωπειας.(και οι βελτιωσεις ανηκουν στον ορο after market.)
Τελοσπαντων ας ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα ερθει κατι απο καπου . -
Μα καθε εταιρια που εχει αγωνιστικο τμημα,την εξελιξη την κανει αρχικα για τους αγωνες.Στη συνεχεια πολλα στοιχεια απο τους αγωνες περνανε στη παραγωγη.Εχω στειλει e-mail σε μια επισημη αντιπροσωπεια της Renault στη Γαλλια σχετικα με εγκεφαλο και μου ειχαν απαντησει πως εχουν βελτιωμενο και με εγκριση απο τη Renault για 1400.Βεβαια το θεμα ειναι οτι ενω εκανε 3000φραγκα(περιπου 170000δρχ τοτε)δεν εκανα παραγγελια διοτι δεν ηθελα να μπλεχτω με το internet.Υπαρχει περιπτωση για δημιουργια ενιαιου με clio1,6 16v οποτε λογικα θα ερθουν διαφορα καλουδια.(μην ξεχναμε πως οι διαφορες ενος 1400 με ενα 1600(clio-megane)ειναι ελαχιστες.
Αλλα επειδη ξεφυγα απο το θεμα μας.εγω απλα ηθελα να αναφερθω στην ελλειψη γενικα after-market προιοντων με την εγκριση της αντιπροσωπειας.(και οι βελτιωσεις ανηκουν στον ορο after market.)
Τελοσπαντων ας ελπιζουμε οτι καποια στιγμη θα ερθει κατι απο καπου .Το CLIO 1600 16V έχει ομολογκασιόν για αγώνες οπότε θα υπάρχουν πράγματα από την RENAULT-SPORT.Και εδώ αν μια αντιπροσωπεία εγγυηθεί την μετατροπή θεωρείται ό,τι είναι επίσημη μετατροπή.Για τον συγκεκριμμένο κινητήρα έχω ρωτήσει και εγώ στον BOZIAN και δεν υπήρχε τίποτα τουλάχιστον το καιρό που ρώτησα.Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που όπως είπες εξελίσουν κάποια ανταλλακτικά.Σου προτείνω να μην μπλέξεις! Επαναλαμβάνω υπάρχουν άνθρωποι ειδικά για σας που μενετε στην Αθήνα που κατεχουν το πράγμα καλά.Στη λέσχη σας οι πιο παλοί RENAULTκηδες γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αλλά μάλλον τα κρατάνε για λογαριασμό τους.
ιδιοκτήτες Renault: προσοχή αυτή την εβδομάδα