-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............Και σε αυτούς τους 4 ΔΕΝ ημουνα κι εγω!
Παίδες συγγνώμη αλλα τελικά ηρθα με ΟΛΗ την οικογένεια και αλλα 4 αυτοκίνητα με φίλους επίσης...οικογενειακώς.Οποτε όπως καταλαβαίνετε.......!Τελικά πήγα Πριόλιθο στα 800μ απο την εκκίνηση και εχασα το πρωϊ τους Πετσάκους απο...κακή συνενόηση!!! με τους υπόλοιπους της παρέας.
-
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ) BTS, thvarveris,sp0+ και takinen.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............
Και σε αυτούς τους 4 ΔΕΝ ημουνα κι εγω!
Παίδες συγγνώμη αλλα τελικά ηρθα με ΟΛΗ την οικογένεια και αλλα 4 αυτοκίνητα με φίλους επίσης...οικογενειακώς.Οποτε όπως καταλαβαίνετε.......!Τελικά πήγα Πριόλιθο στα 800μ απο την εκκίνηση και εχασα το πρωϊ τους Πετσάκους απο...κακή συνενόηση!!! με τους υπόλοιπους της παρέας.
Ok kouk.
Ελπίζω να τα πούμε στον επόμενο. -
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............
Και σε αυτούς τους 4 ΔΕΝ ημουνα κι εγω!
Ok kouk.
Ελπίζω να τα πούμε στον επόμενο.Κι εγω takinen!!! ......
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ) BTS, thvarveris,sp0+ και takinen.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν (ούτε και εγώ μέχρι χθες) ο spo+ είναι εκκολαπτόμενος οδηγός αγώνων με rallye N2. Να ειμαστε όλοι στον επόμενο αγώνα του και να φτιάξουμε πραγματική αυτή τη φορά εξέδρα!!!
-
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ (ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ) BTS, thvarveris,sp0+ και takinen.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν (ούτε και εγώ μέχρι χθες) ο spo+ είναι εκκολαπτόμενος οδηγός αγώνων με rallye N2. Να ειμαστε όλοι στον επόμενο αγώνα του και να φτιάξουμε πραγματική αυτή τη φορά εξέδρα!!!
Βεβαίως ..και πρέπει!!!Συμμετέχει και σε αναβάσεις?
Ορίστε παίδες,forumας αγωνιζόμενος!!! ..και νέος! -
Ναι αναβάσεις, μεχρί στιγμής δεν έχει κάνει ραλλύ αλλά από ότι κατάλαβα θέλει και σκοπεύει.
Anyway, είτε σε ανάβαση είτε σε ραλλύ εμείς θα είμαστε εκεί και ελπίζω να μας ενημερώσει για τα σχέδιά του!!! -
Δεν τα κατάφερα για Φτέρη αφού είχαμε βάπτισμα του καινούργιου Land Rover http://www.to4x4.gr/site/parnitha0802/grindex.html
και έτσι περιορίστηκα στο Φενεό http://www.to4x4.gr/site/27elpa2002/grindex.html -
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΩ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ BTS,THVARVERI,TAKINEN.
ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ -
H Πορταριά γλυστράει! Να προσέχεις!!! Πάντως εγώ θα είμαι εκει!
Ps. Sorry για το στήσιμο στη Φτέρη1 αλλά όπως σας είπα καθυστέρησα Διακοφτό και Πετσάκους οπου ο Ιάπωνας που με μετέφερε ούρλιαζε οτι δεν γουστάρει στροφές και βουνα!!!
-
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ.ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΛΙΚΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΛΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΓΛΥΣΤΕΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. -
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............Ήμασταν 2, ήμασταν 3, ... θα 'μαστε 1013!!!!
Προσθέστε και εμένα στα περίπου 10 τελευταία αυτοκίνητα της Φτέρης ΙΙ. Ξεπερνώντας αρκετές αντιξοότητες έφτασα επιβάτης Yamaha XT από τη θαυμάσια διαδρομή μέσω Μονής Ταξιαρχών.
... Και επειδή έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στον καιρό, ήρθα με κοντομάνικο και σορτσάκι. Φάγαμε στην επιστροφή δεκάλεπτη βροχή, αλλά μέχρι να φτάσουμε Πάτρα στεγνώσαμε
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΩ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣΣτην Πορταριά συνήθως κάθομαι λίγο πιο πάνω απο το βενζινάδικο.Και θα ειμαι και φέτος εκει η οπου αλλου δώσουμε ραντεβού.
Και φυσικά θα φροντίσουμε να μας πάρεις είδηση.
Τι λέτε να φτιάξουμε πανώ 'SP0+ 4T Forum Forza!'? -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣΣΠΥΡΟ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ Ε-MAIL ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ(ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ!
ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!
-
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............Θα ήταν 14 και 5 αντίστοιχα τα άτομα, αλλά καθώς το forum είχε εκπροσώπηση και στην οργάνωση του αγώνα, έπρεπε να είμαι Διακοφτό και Ευρωστίνα...
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Θα ήταν 14 και 5 αντίστοιχα τα άτομα, αλλά καθώς το forum είχε εκπροσώπηση και στην οργάνωση του αγώνα, έπρεπε να είμαι Διακοφτό και Ευρωστίνα...
Συγχαρητήρια τοτε alman!Εξαιρετική οργάνωση!!Και του χρόνου
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣΣΠΥΡΟ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ Ε-MAIL ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ(ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ!
ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ BTS.ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ E-MAIL ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ Ε-MAIL ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ BTS.ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ E-MAIL ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ Ε-MAIL ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ POST ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ E-MAIL! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ POST ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ E-MAIL! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ,ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ SERVICE PARK ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ TRAVAGLIA ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣΣτην Πορταριά συνήθως κάθομαι λίγο πιο πάνω απο το βενζινάδικο.Και θα ειμαι και φέτος εκει η οπου αλλου δώσουμε ραντεβού.
Και φυσικά θα φροντίσουμε να μας πάρεις είδηση.
Τι λέτε να φτιάξουμε πανώ 'SP0+ 4T Forum Forza!'?ΦΙΛΕ KOUK ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ
Σε ποιά Ειδική θα είστε;