-
Εγω οδηγαω, διπλα μου μια γνωστη και στο πισω καθισμα ενα φιλος. Στα εκατο μετρα βλεπω ενα μικρο σκυλακι πολυ τσαχπινουλικο με ταση να θελει να περασει απεναντι το δρομο. Εγω ετσι κι αλλιως δεν ετρεχα αλλα στα 20 μετρα το σκυλι ορμαει.
Αντιδρασεις:
Μια πεζη τουριστρια αρχισε να ουρλιαζει λες και ηταν κανενα παιδακι που ξεφυγε απο την προσοχη των γονεων του. Η γνωστη μου λεει σε ηρεμο υφος ' Μη το σκοτωσεις μωρε το κακομοιρο'. Και ο φιλος μου σε εντονο υφος: 'ΒΑΛΤΟ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ' -
Λαθος!!!
-
Ενταξει, δεν ειναι τπτ απιθανο αυτο που ειδα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω. Σημερα το μεσημερι λοιπον ημουν πρωτος σε φαναρι σε κεντρικο δρομο ΒΑ προαστιου. Αναβει πρασινο, ξεκιναω 'κανονικα' ακουω κατι να λυσσαει πισω μου, κοιταζω απο τον καθρεπτη κ διαπιστωνω οτι ειναι μια μωβ bmw που χορευει! Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο οδηγος της δεν το εκανε επιτηδες κ πασχιζε να την ισιωσει αλλα τα αλογα ηταν πολλα κ το λιγο παραπανω βυθισμα του γκαζιου ηταν υπεραρκετο για να αρχισουν τα φιδια.. Ομως κολαζομαι κ αναρωτιεμαι, ποσες 3θυρες, 2λιτρες κ βαλε, μωβ -προς μπλε - Ε36 να υπαρχουν στην Αττικη αραγε..;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...http://rapidshare.de/files/29314099/Mhxanh.3gp.html
Απορω πως δεν τρακαρε το αυτοκινητο με το καμεροφωνο, εγω θα το ειχα χασει...
Πραγματικά απίστευτο και μάλλον το έκανε επίτηδες γιατί να μην το έχει πάρει χαμπάρι μου φαίνεται πολύ δύσκολο...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...
http://rapidshare.de/files/29314099/Mhxanh.3gp.html
Πραγματικά απίστευτο και μάλλον το έκανε επίτηδες γιατί να μην το έχει πάρει χαμπάρι μου φαίνεται πολύ δύσκολο...
Προφανώς το είχε πάρει χαμπάρι, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...
Δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά...
-
Μπορεί και να μην ήθελε να κάνει (και μαγκιά της)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προφανώς η κοπέλα αισθανόταν άνετα έτσι... γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να την κρατήσει με το χέρι της...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Προφανώς η κοπέλα αισθανόταν άνετα έτσι... γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να την κρατήσει με το χέρι της...
Ακόμα και να μην το ήθελε ήταν πολύ δύσκολο να το συγκρατήσει. Σκέφου να είσαι συνεπιβάτης πάνω σε μια supersport μηχανή και να κρατάς με το ένα χέρι τον οδηγό και να έχεις το άλλο στον κ@λο σου! Εύκολο είναι;
-
Εγω νομιζω οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα. Οταν σε φυασει απο παντου, πανω σε μηχανη, με καμμια 100αρα χαω, δυσκολα θα καταλαβεις οτι εχει σηκωθει η φουστα σου. Δεν φοραω φουστα για να ξερω, αλλα μου φαινεται λογικο αυτο.
-
Το βαζω εδω γιατι βαριεμαι να ψαχνω το σχετικο θεμα περι τρακαρισματων.
Ειμαι με C3 και θελω να μπω σε βενζιναδικο που βρισκεται στην αριστερη μερια του δρομου. Υπαρχει βεβαια διπλη γραμμη κατω στο οδοστρωμα αλλα δε βαριεσαι ολοι το κανουμε λιγο πολυ ειδικα οταν ειναι βενζιναδικο. Σταματαω λοιπον βγαζω φλας, κοιταζω απο το αντιθετο ρευμα, δέν ερχοταν κανεις, πισω μου παλι ελευθερα. Η εξοδος του βενζιναδικου ηταν μισομπλοκαρισμενη απο ενα αμαξι που ηταν σταματημενο κατα μικος της εξοδου και απο ενα αλλο αμαξι που εβγαινε και ηθελε να παει αριστερα, οποτε ειχε σταματησει με αριστερο φλας και ηταν ετοιμος να φυγει. Ηταν μαλιστα και γνωστος μου οποτε ξεκινησα κι εγω να μπω στο βενζιναδικο απο ενα μικρο περασμα που ειχαν αφησει τα δυο αμαξια. Σταματησα διπλα στο γνωστο μου και την ωρα που λεγαμε τα καθεκαστα - τί κανεις κτλ - το αλλο αμαξι που ηταν σταματημενο κανει οπισθεν και 'μπαμ' παει η πορτα του C3.
Βγαινει λοιπον μια 'γκομενα' βαρεων βαρων απο το αλλο αμαξι και μου κανει ενα 'χεσιμο' απο αλλη φαση.
'Μπηκες αναποδα'
'Εσυ φταις'
'Πατησες διπλη γραμμη ή οχι;'Και τί σε νοιαζει εσενα τί εκανα πριν σταματησω; Μπορει να εκανα και σουζες σε πειραζει;' Της λεω
'Δηλαδη αν ειμουνα πεζος παλι εγω θα εφταιγα που ειμουνα πισω σου και εκανες οπισθεν χωρις να κοιταξεις τους καθρεφτες σου;'Αν φωναζα την τροχαια δεν ξερω τί θα γινοταν αλλα φοβηθηκα μη τη 'φαω' που πατησα διπλη γραμμη και δεδομενου οτι αυτη η αγελαδα δεν ειχε παθει ζημια και η δικια μου ζημια διορθωνεται (με 2-3 σφυριες απο τη μεσα μερια η πορτα 'ξαναρχεται')χωρις καν να φαινεται εκανα λιγο το μαλακα και της ειπα να φυγει.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
: **Ομως κολαζομαι κ αναρωτιεμαι, ποσες 3θυρες, 2λιτρες κ βαλε, μωβ -προς μπλε - Ε36 να υπαρχουν στην Αττικη αραγε..; **Λάθος εκτίμηση! Μόνο στο Ε-36 και στο μωβ έπεσες μέσα.
-
Πέρασα πάλι σήμερα από το ίδιο σημείο και επιβεβαίωσα τα όσα είδα πριν από καμμιά εβδομάδα...
Στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην παραλιακή κοντά στο φανάρι της Αλίμου έχουν στήσει ένα SMART Fortwo που το έχουν μετετρέψει σε monster truck...
Η σύγκριση με το project του Αττάρτ απλά δεν μπορεί να γίνει αφού μιλάμε ότι μόνο οι ρόδες που έχουν βάλει σε αυτό είναι πάνω από ενάμιση μέτρο σε ύψος.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω ανεβάσει και φωτό για του λόγου το αληθές...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην παραλιακή κοντά στο φανάρι της Αλίμου έχουν στήσει ένα SMART Fortwo που το έχουν μετετρέψει σε monster truck...
-
Πριν από λίγες ημέρες είδα στον αυτοκινητόδρομο ένα μπλε Tοuareg 6.0 W12, εντυπωσιακό...
Και στο καπάκι μία Gallardo...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πέρασα πάλι σήμερα από το ίδιο σημείο και επιβεβαίωσα τα όσα είδα πριν από καμμιά εβδομάδα...Στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην παραλιακή κοντά στο φανάρι της Αλίμου έχουν στήσει ένα SMART Fortwo που το έχουν μετετρέψει σε monster truck...
Η σύγκριση με το project του Αττάρτ απλά δεν μπορεί να γίνει αφού μιλάμε ότι μόνο οι ρόδες που έχουν βάλει σε αυτό είναι πάνω από ενάμιση μέτρο σε ύψος.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω ανεβάσει και φωτό για του λόγου το αληθές...
το δα κι εγώ, τελικά είναι Unimog με αμάξωμα fortwo
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το βαζω εδω γιατι βαριεμαι να ψαχνω το σχετικο θεμα περι τρακαρισματων.Ειμαι με C3 και θελω να μπω σε βενζιναδικο που βρισκεται στην αριστερη μερια του δρομου. Υπαρχει βεβαια διπλη γραμμη κατω στο οδοστρωμα αλλα δε βαριεσαι ολοι το κανουμε λιγο πολυ ειδικα οταν ειναι βενζιναδικο. Σταματαω λοιπον βγαζω φλας, κοιταζω απο το αντιθετο ρευμα, δέν ερχοταν κανεις, πισω μου παλι ελευθερα. Η εξοδος του βενζιναδικου ηταν μισομπλοκαρισμενη απο ενα αμαξι που ηταν σταματημενο κατα μικος της εξοδου και απο ενα αλλο αμαξι που εβγαινε και ηθελε να παει αριστερα, οποτε ειχε σταματησει με αριστερο φλας και ηταν ετοιμος να φυγει. Ηταν μαλιστα και γνωστος μου οποτε ξεκινησα κι εγω να μπω στο βενζιναδικο απο ενα μικρο περασμα που ειχαν αφησει τα δυο αμαξια. Σταματησα διπλα στο γνωστο μου και την ωρα που λεγαμε τα καθεκαστα - τί κανεις κτλ - το αλλο αμαξι που ηταν σταματημενο κανει οπισθεν και 'μπαμ' παει η πορτα του C3.
Βγαινει λοιπον μια 'γκομενα' βαρεων βαρων απο το αλλο αμαξι και μου κανει ενα 'χεσιμο' απο αλλη φαση.
'Μπηκες αναποδα'
'Εσυ φταις'
'Πατησες διπλη γραμμη ή οχι;'Και τί σε νοιαζει εσενα τί εκανα πριν σταματησω; Μπορει να εκανα και σουζες σε πειραζει;' Της λεω
'Δηλαδη αν ειμουνα πεζος παλι εγω θα εφταιγα που ειμουνα πισω σου και εκανες οπισθεν χωρις να κοιταξεις τους καθρεφτες σου;'Αν φωναζα την τροχαια δεν ξερω τί θα γινοταν αλλα φοβηθηκα μη τη 'φαω' που πατησα διπλη γραμμη και δεδομενου οτι αυτη η αγελαδα δεν ειχε παθει ζημια και η δικια μου ζημια διορθωνεται (με 2-3 σφυριες απο τη μεσα μερια η πορτα 'ξαναρχεται')χωρις καν να φαινεται εκανα λιγο το μαλακα και της ειπα να φυγει.
Αλήθεια, εδώ τι γίνεται;
-
Παιρνει κληση ο ενας για την διπλη γραμμη, αν και ειναι ο λογος του εναντιον του λογου της αλλης, δηλαδη κανονικα δεν μπορει ο τροχαιος να βεβαιωσει παραβαση που δεν ειδε ο ιδιος αλλα του ειπαν οτι εγινα, απλα υποθετω οτι απο την θεση του αυτοκινητου σε σχεση με την εξοδο του πρατηριου μπορουσαν ευκολα να καταλαβουν οτι οντως μπηκε αναποδα.
στο τρακαρισμα σε καθε περιπτωση, αφου ηταν σταματημενος και ΗΔΗ στο σημειο που ηταν οταν ΞΕΚΙΝΗΣΕ η αλλη να κανει οπισθεν, εχει ευθυνη η ηλιθια που εκανε οπισθεν χωρις να ελεγξει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
: **Ομως κολαζομαι κ αναρωτιεμαι, ποσες 3θυρες, 2λιτρες κ βαλε, μωβ -προς μπλε - Ε36 να υπαρχουν στην Αττικη αραγε..; **
Λάθος εκτίμηση! Μόνο στο Ε-36 και στο μωβ έπεσες μέσα.
Στο 2λιτρη+ γιατι επεσα εξω; Γμτ! κ ηλπιζα να δημιουργησω ενα μινι σκανδαλο! la prossima volta violetto propelista..
Παντως πρεπει να υπαρχουν τελικα περισσοτερες απο οσες νομιζα γιατι πετυχα κ χθες μια ιδια προς Αστερα με διαφορετικες ζαντες ομως.. -
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!