-
Αυτό που είδα σήμερα θα το ακούσετε αύριο στις ειδήσεις, γιατί ήρθαν αρκετά κανάλια...
Ναι, δυστυχώς πρόκειται για αίμα.
Μερσεντές δεκαετίας '80 (αυτή με τα φαρδιά φανάρια, αλβανική την λέω γιατί κάποια εποχή όλες άρχισαν να κυκλοφορούν με αλβανικές πινακίδες) έκανε ερχόμενη από Ρενώ προς 3 γέφυρες σφήνες διαρκώς ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Αυτό σύμφωνα με οδηγούς που τους προσπέρασε και μετά τον ξαναείδαν. Στην δεξιά στροφή στις νέες γέφυρες που χτίστηκαν (εκεί που παλιότερα όποιος έκανε το λάθος έπεφτε στο ποτάμι) ακούμπησε στο κράσπεδο. Προσπάθησε 2-3 φορές να το επαναφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Προσέκρουσε σε προπορευόμενο Πόλο του οποίου την ουρά έκανε βίδες και απογειώθηκε. Έσκασε στην κολώνα του παρμπρίζ του Πόλο από την μεριά του οδηγού και μετά έγινε κυριολεκτικότατα (!) χαλκομανία επάνω σε κολώνα φωτισμού. Την κολώνα την χτύπησε με την οροφή της η Μερσεντές και έμεινε εκεί καρφωμένη, με το εμπρός μέρος να κοιτά προς Αθήνα και το πίσω προς Περιστέρι, η οροφή προς Πειραιά και το σασί Κηφισιά... Το σασί της Μερσεντές αγκάλιασε την κολώνα σε αρκετά μεγάλη καμπύλη. Ο οδηγός του Πόλο (ο οποίος και περιέγραψε το ατύχημα στην κατάθεσή του) δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Στον τόπο του δυστυχήματος ήταν τουλάχιστον 2 νοσοκομειακά, 3-4 περιπολικά και 2-3 πυροσβεστικά (με πρέσες). Είχαν βάλει κορίνες σε αρκετό μήκος νωρίτερα και είχαν άπειρους φάρους αναμμένους και έτσι ήταν ασφαλώς σεσημασμένος ο χώρος του ατυχήματος (λόγω του σημείου του ατυχήματος και του προχωρημένου της ώρας δεν ήταν απίθανο να συμβεί και κάτι ακόμα λόγω των συνεργείων, οπότε αυτή η κίνηση ήταν πολύ σωστή).
Δυστυχώς ο οδηγός της Μερσεντές σκοτώθηκε επί τόπου. Ακόμα πιο δυστυχώς είχε συνεπιβάτιδα μαζί του, η οποία σύμφωνα με μάρτυρες ήταν μάλλον ανήλικη. Η συνεπιβάτιδα είχε σφηνώσει πολύ άσχημα, και δύσκολα θα βγει. Πρέπει να είχε καταλήξει και αυτή, αφού όλοι έδειχναν να κινούνται με δέος και αργά. Δύσκολο να σωζώταν κάποιος σε αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση...
Προσοχή στους δρόμους, φίλοι μου. Προσοχή.
-
Να συμπληρώσω πως σύμφωνα με όσα άκουσα σήμερα το πρωί στις ειδήσεις, ο άντρας ήταν 40 και η γυναίκα 37 ετών.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να συμπληρώσω πως σύμφωνα με όσα άκουσα σήμερα το πρωί στις ειδήσεις, ο άντρας ήταν 40 και η γυναίκα 37 ετών.Και το σχετικο link http://greece.flash.gr/police/2002/10/24/20419id/
-
Αυτό που είδα σήμερα θα το ακούσετε αύριο στις ειδήσεις, γιατί ήρθαν αρκετά κανάλια...Ναι, δυστυχώς πρόκειται για αίμα.
Μερσεντές δεκαετίας '80 (αυτή με τα φαρδιά φανάρια, αλβανική την λέω γιατί κάποια εποχή όλες άρχισαν να κυκλοφορούν με αλβανικές πινακίδες) έκανε ερχόμενη από Ρενώ προς 3 γέφυρες σφήνες διαρκώς ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Αυτό σύμφωνα με οδηγούς που τους προσπέρασε και μετά τον ξαναείδαν. Στην δεξιά στροφή στις νέες γέφυρες που χτίστηκαν (εκεί που παλιότερα όποιος έκανε το λάθος έπεφτε στο ποτάμι) ακούμπησε στο κράσπεδο. Προσπάθησε 2-3 φορές να το επαναφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Προσέκρουσε σε προπορευόμενο Πόλο του οποίου την ουρά έκανε βίδες και απογειώθηκε. Έσκασε στην κολώνα του παρμπρίζ του Πόλο από την μεριά του οδηγού και μετά έγινε κυριολεκτικότατα (!) χαλκομανία επάνω σε κολώνα φωτισμού. Την κολώνα την χτύπησε με την οροφή της η Μερσεντές και έμεινε εκεί καρφωμένη, με το εμπρός μέρος να κοιτά προς Αθήνα και το πίσω προς Περιστέρι, η οροφή προς Πειραιά και το σασί Κηφισιά... Το σασί της Μερσεντές αγκάλιασε την κολώνα σε αρκετά μεγάλη καμπύλη. Ο οδηγός του Πόλο (ο οποίος και περιέγραψε το ατύχημα στην κατάθεσή του) δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά. Στον τόπο του δυστυχήματος ήταν τουλάχιστον 2 νοσοκομειακά, 3-4 περιπολικά και 2-3 πυροσβεστικά (με πρέσες). Είχαν βάλει κορίνες σε αρκετό μήκος νωρίτερα και είχαν άπειρους φάρους αναμμένους και έτσι ήταν ασφαλώς σεσημασμένος ο χώρος του ατυχήματος (λόγω του σημείου του ατυχήματος και του προχωρημένου της ώρας δεν ήταν απίθανο να συμβεί και κάτι ακόμα λόγω των συνεργείων, οπότε αυτή η κίνηση ήταν πολύ σωστή).
Δυστυχώς ο οδηγός της Μερσεντές σκοτώθηκε επί τόπου. Ακόμα πιο δυστυχώς είχε συνεπιβάτιδα μαζί του, η οποία σύμφωνα με μάρτυρες ήταν μάλλον ανήλικη. Η συνεπιβάτιδα είχε σφηνώσει πολύ άσχημα, και δύσκολα θα βγει. Πρέπει να είχε καταλήξει και αυτή, αφού όλοι έδειχναν να κινούνται με δέος και αργά. Δύσκολο να σωζώταν κάποιος σε αυτοκίνητο σε τέτοια κατάσταση...
Προσοχή στους δρόμους, φίλοι μου. Προσοχή.
Τί να προσέχουμε ρε Γιώργο? Δεν ξέρεις από που θα σού 'ρθει!!
Οι άλλοι προσέχουνε?
Τελικά, μάλλον tank χρειάζεσαι για να βγεις στους δρόμους. Άρα καλά κάνουν οι Γερμανοί και βγάζουν τέτοια αυτοκίνητα. Και τους κατακρίνετε κιόλας σε άλλο thread! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τί να προσέχουμε ρε Γιώργο? Δεν ξέρεις από που θα σού 'ρθει!!
Οι άλλοι προσέχουνε?
Τελικά, μάλλον tank χρειάζεσαι για να βγεις στους δρόμους. Άρα καλά κάνουν οι Γερμανοί και βγάζουν τέτοια αυτοκίνητα. Και τους κατακρίνετε κιόλας σε άλλο thread!Προσοχή προς πάσα κατεύθυνση. Αυτά που έγραψα ήταν αυτά που είπαν στις αναφορές τις αστυνομίας (και όπως μου τις μετέφερε άνθρωπος που τις άκουσε, ίσως να είναι και ολίγον χαλασμένο τηλέφωνο, αλλά η περιγραφή ταίριαζε με αυτά που είδα).
Όμως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως το Πόλο δεν τον έκλεισε την τελευταία στιγμή (κατά λάθος φυσικά, κανείς δεν αυτοκτονεί!!); Αν το έκανε, θα το έλεγε;
Και αυτός που σκοτώθηκε οδηγούσε ένα τάνκ από αυτά που 'καλά κάνουν οι Γερμανοί και βγάζουν'.
Είδες πόσο χρήσιμη είναι η παθητική ασφάλεια; Και πάλι λιώμα έγινε... Ίσως με περισσότερη ενεργητική (και ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΑΖΑ!!!) να την γλίτωναν... Σίγουρα πάντως το 2,3 λίτρων τάνκ (βλέπε και άλλο θέμα για Maybach) δεν έσωσε. Και πως να σε σώσει άλλωστε από τον εαυτό σου;
Αυτό που είναι ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως ό,τι και να οδηγείς ο καλύτερος εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας είναι η παιδεία και ο εγκέφαλος. Αντί αυτού στις 'μεσογειακές' εκδόσεις για διάφορους (φορολογικούς; ) λόγους τα αντικαθιστούν με εγωισμό, ωχαδερφισμό, μίζα και λάδωμα, ημιμάθεια και αδιαφορία. Ενίοτε και με την ψευδαίσθηση της αθανασίας, ως νέοι Χαϊλάντερ.
Γιαυτό προσοχή και πάλι προσοχή...
-
Και αυτός που σκοτώθηκε οδηγούσε ένα τάνκ από αυτά που 'καλά κάνουν οι Γερμανοί και βγάζουν'.
Είδες πόσο χρήσιμη είναι η παθητική ασφάλεια; Και πάλι λιώμα έγινε... Ίσως με περισσότερη ενεργητική (και ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΑΖΑ!!!) να την γλίτωναν... Σίγουρα πάντως το 2,3 λίτρων τάνκ (βλέπε και άλλο θέμα για Maybach) δεν έσωσε. Και πως να σε σώσει άλλωστε από τον εαυτό σου;Αυτό που είναι ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως ό,τι και να οδηγείς ο καλύτερος εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας είναι η παιδεία και ο εγκέφαλος. Αντί αυτού στις 'μεσογειακές' εκδόσεις για διάφορους (φορολογικούς; ) λόγους τα αντικαθιστούν με εγωισμό, ωχαδερφισμό, μίζα και λάδωμα, ημιμάθεια και αδιαφορία. Ενίοτε και με την ψευδαίσθηση της αθανασίας, ως νέοι Χαϊλάντερ.
Δεν με κατάλαβες. Στον άνθρωπο με το Polo αναφερόμουν. Αυτός έπρεπε να έχει tank. Ήταν πολύ τυχερός που δεν έπαθε τίποτα!!!
Ο άλλος ότι και να είχε, την ίδια κατάληξη θα είχαμε. Ακριβώς γιατί είναι θέμα εγκεφάλου και παιδείας και όχι αυτοκινήτου. Άλλωστε το tank δε σε σώζει αν πηγαίνεις με 200 και στουκάρεις.Πάντως και εγώ γενικά συμφωνώ ότι θέλουμε αυτοκίνητα με ενεργητική και όχι παθητική ασφάλεια. Αλλά αυτά προϋποθέτουν εγκέφαλο είπαμε.
Μέχρι τότε (μέχρι πότε???) τα ανθρωπόμορφα τέρατα των δρόμων θα είναι κατά πολύ περισσότερα από οδηγούς σαν εσένα και εμένα.
Έχω πλεόν κουραστεί να γυρίζω από τη δουλειά μου μετά από 1 ώρα οδήγηση και να βγαίνω από το αυτοκίνητο σαν τον Schwarz (κόκκινος, ιδρωμένος, αηδιασμένος και εκνευρισμένος) επειδή ακριβώς είμαι στην τσίτα συνέχεια! -
Τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα που διπλοπαρκάρουν και όταν καλείς γερανό σε γράφουν κανονικά? Επιτέλους!
-
Χθες το απόγευμα γύρω στις 18:00 και κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία εθεάθη Hyundai Atos χρώματος τυρκουάζ με τα εξής χαρακτηριστικά:
Αριστερά των γραμμάτων Atos είχε προσθέσει ένα Γ και μετά το s είχε 2 πέταλα (Γάτος με πέταλα γαρ)
Τί να πω? Τα σχόλια δικά σας
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χθες το απόγευμα γύρω στις 18:00 και κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία εθεάθη Hyundai Atos χρώματος τυρκουάζ με τα εξής χαρακτηριστικά:Αριστερά των γραμμάτων Atos είχε προσθέσει ένα Γ και μετά το s είχε 2 πέταλα (Γάτος με πέταλα γαρ)
Τί να πω? Τα σχόλια δικά σας
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά τέτοια. Όλα ήταν Άτος πρώτης γενιάς (MPV) οπότε θεώρησα πως αφορούσαν εξοπλισμό.
Σε ένα όμως κάποιος κόλλησε ένα 'Ι' κάτω από το 'Γ' και έγινε ΠATOS!!! Καλά, δεν το είδε ο ιδιοκτήτης να το βγάλει;
Στο ράλι ΕΛΠΑ είδα ένα μπλέ OPEL AGILA. Είχε αφαιρέσει το Α (από το Αgila) και είχε βάλει ένα G (από Agila) και ένα Ο (από ΟPEL). Έτσι έγινε GOGILA! (προφέρεται Γκοντζίλα! )
-
Στα Καλαβρυτα που πηγα ενας ειχε ενα κοκκινο παλιο ΤΟΥΟΤΑ MR2 (νομιζω) και ειχε βαλει μπροστα το κιτρινο αυτοκολλητο σημα της FERRARI και πισω εγραφε ferrari με τεραστια γραμματα. Η συνοδηγος μου που δεν ξερει απο αυτα ειπε κοιτα μια FERRARI, αλλα εγω τη διορθωσα και ειπα κοιτα ενα κιτσαριο!
-
Μία που μιλάμε για κιτσαρίες...
Χθες σε συνεργείο 'όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω' ΚυρΜήτσος Power Tuning, στην Ιερά Οδό είδα κόκκινο CRX 'σαύρα' με τεράστια φτερούγα (από μαχητικό) με δύο εξατμίσεις (μπουριά σόμπας). Ως γνωστό το τελικό των CRX είναι εγκάρσια τοποθετημένο. Αυτός λοιπόν είχε ανοίξει μία ακόμη τρύπα όπου και κόλλησε τα επινικελωμένα ρετάλια της σόμπας του.
Και βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν οι 3 (ολογράφως 'τρεις') τρύπες με μαύρο μεταλικό πλέγμα στο καπώ για να αναπνέει το Τούρμπο (και ο κενός εγκέφαλος του κατόχου)!Μιλάμε για πολύ κακό CRX.
Υ.Γ. Ευτυχώς που ήταν CRX, θα μπορούσε να είναι Opel Ascona 1.2 'TURBO'
-
Ας ανεβαζουμε (οσοι εχουν) φωτογραφιες στο τοπικ με τετοια κιτς οχηματα.
Θυμαμαι ο Νικος Δημου παλαιοτερα που δημοσιευε καποιες απιστευτες φωτογραφιες. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Στα Καλαβρυτα που πηγα ενας ειχε ενα κοκκινο παλιο ΤΟΥΟΤΑ MR2 (νομιζω) και ειχε βαλει μπροστα το κιτρινο αυτοκολλητο σημα της FERRARI και πισω εγραφε ferrari με τεραστια γραμματα. Η συνοδηγος μου που δεν ξερει απο αυτα ειπε κοιτα μια FERRARI, αλλα εγω τη διορθωσα και ειπα κοιτα ενα κιτσαριο!To έχω δει και εγώ σε αναγνωρίσεις Αχαιός και ΕΛΠΑ και πηγαίνοντας για σκι. Πρέπει να είναι κάτοικος Καλαβρύτων - Κλειτορίας.
Έχω δει στην Καλλιθέα το ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ!!!!!!!!! Ναι, περίμενα τον ΣΠΟΚ να βγει να με χαιρετήσει!!!
Παιδιά, λέω να μην επεκταθούμε άλλο σε αυτό το θέμα για αυτά τα αυτοκίνητα, Τι λέτε να ανοίξουμε άλλο θέμα για αυτό;
Το ανοίγω επιτόπου!
Καλή ιδέα με τις φωτογραφίες! Να τις δείχνουμε στο θέμα εκείνο!!Το θέμα έχει τίτλο:
Ιδιοκατασκευές, Παράξενα Αυτοκίνητα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=19786#19786 -
Σημερα μπηκα στην πρωτη υπογεια εξοδο κατω απο τη Συγγρου για Νέα Σμύρνη και ειδα ενα BMW(ο οδηγος μιλαγε στο κινητο) και πισω του ενα φορτηγο να ερχονται αντιθετα. Νομιζα οτι εκανα λαθος και μπηκα στην προηγουμενη υπογεια αρα πηγαινα αναποδα, αλλα τελικα πηγαιναν αυτοι αναποδα!!! Φυσικα δεν ειχαν καταλαβει τιποτα, αλλα πιστευω οταν πλησιασαν στο τελος της υπογειας θα το καταλαβαν.
-
Στον δρόμο προς Βείκου από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο... σε ένα σημείο υπάρχουν 4 πινακίδες STOP. 2 δεξιά και 2 αριστερά με απόσταση 1 μέτρο μεταξύ τους!!!!
-
DHMHTRHS
SXETIKA ME TOYS TROXONOMOYS , OLOI MAS EXOYME NA POYME POLLA PERISTATIKA AN TO CAJOYME. TVRA NA DEITE POY UA ARXISOYN NA KYNHGOYN GIA TO SHMA TELVN KYKLOFORIAW.ME MEGENUYTIKO FAKO UA CAXNOYN TA PAMPRIZTVN IX MAS. 5000 DRX EINAI AYTES-XAZOI EINAI;MAKARI NA HTAN OI DROMOI MAS KANONIKOI ,H PAIDEIA MAS SAN ODHGOI ACOGH KAI META OLA TA ALLA UA DIORUONONTAN,ALLA.....................................!
EDV POY TA LEME FTAIEI KAI H EJOYSIA LIGO. OTAN SOY DINOYN LIGH APO AYTHN THN RIMADA KABALAS LIGO TO KALAMI KAI DEN MPOREIS NA FRENAREIS,ETSI EINAI DYSTHXVS.EINAI TO MIKROBIO.
UA MOY PEITE OI PROISTAMENOI TI KANOYN;
APLA TIPOTA. PHGAINETAI NA ARAPONEUHTE SE ENAN DKTH TROXAIAS GIA KAPOIA PARABASH POY SAS EPIBLHUHKE ASKOPVS KAI UA DEITE APANTHSH. YPARXOYN KAI OI EJAIRESEIS PAANTA.
''PERISTATIKO POY SYNEBH STHN PATRA THN DEYTERA 28/10 KAI VRA 1930 AG.NIKOLAOY KAI KANAKARH.
PARKARISMENO ENA AYTOKINHTO(PALAIO) SE GVNIA XVRIS NA EMPODIZEI KAI NA EINAI ENTELVS EPANV STIS DIABASEIS. APENANTI ENA OCTAVIA KAI MESA ENAS APLOS TROXONOMOS KAI ENAS ANVTEROS AJKOS ME MAGKIKO STYL. GRAFOYN TO IX KAI ERXETAI ENAS TALAIPORIMENOS KYRIOS(MEROKAMATIARHS) ME TO ENA MVRO STHN AGKALIA TOY KAI TO ALLO H GYNAIKA TOY (TO OPOIO HTAN ARRVSTO). BLEPEI THN KLHSH KAI PAEI NA PARAKALESEI NA THN SBHSOYN GIATI HTAN STON PAIDIATRO KAI TOYS DEIXNEI TO BIBLIARIO YGEIAS. O AN.AJKOS ME ENA BLEMA PERIFRONHSHS TON KOITAJE KAI DEN APANTHSE , ENV O ALLOS TOY EIPE HSASTE PARANOMA PARKARISMENOS,DEN SBHNETAI. EGV STAMATHMENOS (PEZOS) STO FANARI KAI PARAKOLOYUOYSA. DEN HTAN ADIKIA;
SE MIA POLH POY GINETAI O PANIKOS KAI DEN EXEIS POY NA PARKAREIS NA MHN EXEIS LIGO EYAISUHSIA GIA TO PAIDAKI; ETOS AN DEN EXEIS KAI DEN JEREIS TI SYMAINEI NA EINAI ARRVSTO.
EYXOMAI NA MHN TOYS TYXEI KAI BREUOYN STHN UESH TOY.
AN KAI SYNADELUOS - SYNADELUO DEN GRAFEI. -
Στο Μαρούσι στην συμβολή των οδών Ευκαλύπτων, Γ.Κοτζιά και άλλων στην περιοχή του κτήματος Βορρέ είναι μια αραχνοειδής διασταύρωση. Έχει 3 δρόμους εισόδου, και 4 εξόδου. ΚΑΙ οι 3 είσοδοι έχουν ΣΤΟΠ. Παλιότερα μια έξοδος ήταν ανάποδα (είσοδος) και τότε υπήρχαν 4 ΣΤΟΠ.
-
Δοκιμάσατε να κινηθείτε στο Ψυχικό τώρα που έκλεισε το φανάρι του Φάρου; Εγώ χάθηκα και ρώτησα τον κόσμο, αλλά και έναν αστυνομικό. Όλοι μου έδωσαν οδηγίες να πάω ανάποδα σε έναν μονόδρομο, γιατί δεν ήξεραν νόμιμο τρόπο να φτάσω εκεί που ήθελα!
Αλήθεια, γράφουν τίποτα οι 4Τ τώρα που πεζοδρόμισαν ένα τμήμα της Κασσιόπης, σχεδόν έξω από την πόρτα τους;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Αλήθεια, γράφουν τίποτα οι 4Τ τώρα που πεζοδρόμισαν ένα τμήμα της Κασσιόπης, σχεδόν έξω από την πόρτα τους;
Για όλο αυτό το μπάχαλο των δήμων έχει αρθρα ο ΚΚ στους 4Τ Νοεμβρίου. Ο Ν.Τσάδαρης έχει αναφορά για την Κασσιόπης.
-
Χαιρετώ την εκλεκτή ομήγυρη
Τελικά το να κυκλοφορούμε στην Αθήνα μοιάζει όντως με το να οδηγείς συγκρουόμενα στο λούνα πάρκ..μόνο που τα ρίσκα είναι λίγο μεγαλύτερα. Διαβάστε λοιπόν τι μου συνέβη σε μιά μέρα μέσα.(α) Το πρωί,φεύγοντας για την δουλειά, στο μονόδρομο που βγαίνει απο το σπίτι μου daihatsu terios full extra που λένε (με όλα τα χρώμια, bull bars κλπ. δηλαδή) έχει μπεί ανάποδα. Συναντιόμαστε λοιπόν και αντί να λουφάξει σε μια γωνία και τουλάχιστον να το βουλώσει για να περάσω, αρχίζει και τσουλάει προς τα πάνω μου για να κάνω εγώ πίσω. Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ κάνω πίσω και μόλις περνάει δίπλα μου κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει 'μένω εδώ τι να κάνω'. Τα παίρνω που λέτε του λέω ότι κι εγώ μένω στον ίδιο δρόμο και τέλος πάντων τα 30 μέτρα που θα έκανε για να πάει κανονικά δεν θα τα κάνει με τα πόδια για να κουραστεί. Πάει αυτό.
(β) Το βράδυ 12:30 γυρνώντας σπίτι απο τον Κηφισο, μετά την γέφυρα της Αχαρνών είμαι στην αριστερή και βγάζω φλάς για να πάω στην δεξιά λωρίδα και να στρίψω για Μπουρνάζι. Πάω στη μεσαία λωρίδα και είναι μπροστά ένα punto με 50!!. Συνεζίζω για την δεξιά και μόλις πάω να περάσω δίπλα απο το punto βλέπω το παράθυρο ανοικτό και ένα τύπο πάνω σε ένα παπάκι, χωρίς φώτα!!!, να κρατάει το χέρι του συνοδηγού και να τον τραβάνε. Τώρα ήμουν λίγο πιο κουρασμένος ή αφηρημένος και τον είχα πάρει παραμάζωμα τι θα γινόταν ρε παιδιά.
(γ) Είμαι σε ένα φανάρι και περιμένω για να πάω ευθεία. Δίπλα μου αριστερά υπάρχει λωρίδα με φανάρι για στροφή αριστερά. Έρχεται και χώνει λοιπόν τη μούρη του ένα toledo 180 HP, προφανώς αυτοκίνητο test drive με τα αυτοκόλλητα στις πόρτες. Ο μάγκας οδηγός έχει μέσα γυναίκα και πιτσιρίκι 5-6 χρονών λυμένο να κόβει βόλτες στο πίσω κάθισμα, μαρσάρει και με το που ανάβει το φανάρι για ευθεία κάνει τη σφήνα παιρνώντας χιλιοστά μπροστα απο τον προφυλακτήρα μου.Αυτά που λέτε σε μια μέρα.. επεράσαμε όμορφα που λέει και το τραγουδάκι.
Υ.Γ. Το πιό ωραίο βέβαια το έχω δεί πριν 5-6 χρόνια στην Εθνική απο Τρίπολη για Κόρινθο. Κυρία 50+ , με τεράστιο Ν στο πίσω παρμπρίζ, να πηγαίνει στην μεσαία λωρίδα με 50-60 και κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζει φλάς. Έκατσα πίσω της να δώ τι στην ευχή έκανε και μετά απο κάνα δεκάλεπτο κατάλαβα ότι έβγαζε φλάς στις καμπές του δρόμου!! Είχε ο δρόμος αριστερή καμπή, τσούπ το αριστερό φλάς, δεξιά καμπή τσούπ το δεξί. Ακόμη γελάω όταν το θυμάμαι.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!