-
Εγινε σημερα τα ξημερωματα ενα απιστευτο τροχαιο στο κομματι της Ε.Ο. απο Παπαναστασιου για τη γεφυρα της Αλικαρνασου. Πριν ενα μηνα περιπου ειχε γινει αλλο ενα τροχαιο, και το ειχα γραψει εδω, ακριβως στο ιδιο σημειο.
Το σημερινο θα πρεπει να ειχε πολλους νεκρούς αν λαβουμε υποψη οτι τα ενεπλακομενα αυτοκινητα ηταν τουλαχιστον 5 και αφορουσε μετωπικη συγκρουση. Τρια απο αυτα τα αυτοκινητα τα εχει αφησει η ΕΛΠΑ στη γεφυρα της Αλικαρνασου, ενα παλιο αγροτικο Nissan, ενα 206 και ενα 106 αν μπορεσα να διακρινωκαλα γιατι και τρια αμαξια ειναι κυριολεκτικα διαλυμενα. Απο οτι ακουσα καποια απο τα αυτοκινητα επιασαν φωτια και αν περασει κανεις απο το σημειο θα δει χιλιαδες μικρα κομματια αυτοκινητων στην ακρη του δρομου. Λεπτομερια: Στο σημειο που εγινε το ατυχημα ηδη υπαρχουν δυο εκκλησακια, ενα για καθε μερια του δρομου. Δημιουργηθηκε οπως καταλαβαινετε μεγαλο κυκλοφοριακο κομφουζιο για αρκετη ωρα.
Αραγε θα υπαρξει καποια αντιδραση απο το Υπουργιο Περιβαλοντος Χωροταξιας και Δημοσιων Εργων Αθηνων, αντε και Θεσσαλονικης;
Ρωταω τωρα εγω...
Ακουσα οτι διαπλατυνσεις στην επαρχεια και λοιπα νησια, γινονται μονο μετα απο τα 20 εκκλησακια. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει αλλά ό,τι πιο βλακεία, fiat punto ασημί με θυληκή νεαρά οδηγό, και στο κέντρο του πίσω μέρους το σήμα της ferrari...
γιατι ειναι βλακεια? δηλαδη ειναι βλακειa που και οι Ferrari φοραν το σημα της fiat???
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
δεν είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει αλλά ό,τι πιο βλακεία, fiat punto ασημί με θυληκή νεαρά οδηγό, και στο κέντρο του πίσω μέρους το σήμα της ferrari
...
γιατι ειναι βλακεια? δηλαδη ειναι βλακειa που και οι Ferrari φοραν το σημα της fiat???
οκ δε το διευκρίνισα καλά. ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ήταν βλακεία
edit: προσωπική μου άποψη πάντα -
Αραγε θα υπαρξει καποια αντιδραση απο το Υπουργιο Περιβαλοντος Χωροταξιας και Δημοσιων Εργων Αθηνων, αντε και Θεσσαλονικης;
Ναι θα υπαρξει...
Μαντευεις??? Καμερουλα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγινε σημερα τα ξημερωματα ενα απιστευτο τροχαιο στο κομματι της Ε.Ο. απο Παπαναστασιου για τη γεφυρα της Αλικαρνασου. Πριν ενα μηνα περιπου ειχε γινει αλλο ενα τροχαιο, και το ειχα γραψει εδω, ακριβως στο ιδιο σημειο.
Το σημερινο θα πρεπει να ειχε πολλους νεκρούς αν λαβουμε υποψη οτι τα ενεπλακομενα αυτοκινητα ηταν τουλαχιστον 5 και αφορουσε μετωπικη συγκρουση. Τρια απο αυτα τα αυτοκινητα τα εχει αφησει η ΕΛΠΑ στη γεφυρα της Αλικαρνασου, ενα παλιο αγροτικο Nissan, ενα 206 και ενα 106 αν μπορεσα να διακρινωκαλα γιατι και τρια αμαξια ειναι κυριολεκτικα διαλυμενα. Απο οτι ακουσα καποια απο τα αυτοκινητα επιασαν φωτια και αν περασει κανεις απο το σημειο θα δει χιλιαδες μικρα κομματια αυτοκινητων στην ακρη του δρομου. Λεπτομερια: Στο σημειο που εγινε το ατυχημα ηδη υπαρχουν δυο εκκλησακια, ενα για καθε μερια του δρομου. Δημιουργηθηκε οπως καταλαβαινετε μεγαλο κυκλοφοριακο κομφουζιο για αρκετη ωρα.
Ρωταω τωρα εγω...
Ακουσα οτι διαπλατυνσεις στην επαρχεια και λοιπα νησια, γινονται μονο μετα απο τα 20 εκκλησακια.Κρίμα
Η αλήθεια είναι ότι στην Κρήτη τρέχουν όλοι πολύ κ τα καλοκαίρια έχει κ πολύ κίνηση κ τουρίστες πιωμένους ή που κάνουν βλακείες μιας κ δεν γνωρίζουν τους δρόμους κ τις ιδιοτροπίες τους, με αποτέλεσαμ κάθε καλοκαίρι να βλέπω διάφορα
BTW από την Κυριακή θα είμαι κ εγώ στα γύρω μέρη, προσοχή 2πλη λοιπόν ααααχαχαχαχαχα!Σήμερα το πρωϊ σε μία σχεδόν άδεια Αθήνα όλοι πήγαιναν κομάτια κ είδα 3-4 παρολίγον ατυχήματα να αποφεύγονται από καθαρή τύχη την τελευταία στιγμή!
Δυστυχώς όμως στην Λ. Ηρακλείου (κ Ελ Αλαμέιν) η κίνηση πυκνή, ο λόγος? αστυνομία είχε κλείσει τον δρόμο ώστε γερανός να σηκώσει ένα αρκετά κατεστραμμένο αυτοκίνητο!
Τι έγινε δεν γνωρίζω, απλά υποθέτω για να το σηκώνει από το διάζωμα κ να είναι χτυπημένο στο πλαϊ ότι στην αριστερή γλυστερή καμπή του δρόμου πρέπει να έφυγε με πολλά κ να δίπλωσε σε κολώνα... αλλά απλά υποθέτω, δεν γνωρίζω!Κρίμα...
Λίγη προσοχή χρειάζεται από όλους στους άδειους κ γλυστερούς δρόμους της Αθήνας, γιατί όλοι τρέχουν κ η πρόσφυση .... σαπουνιού δεν βοηθάει!Νικόλας
-
Μετά από άλλες 6 μέρες στην Κρήτη, τα γνωστά Το Χανιά-Πλατανιάς είναι ένας πολύ καλός δρόμος να δοκιμάζεις ESP, λάστιχα, αντοχές, αντανακλαστικά, παρατηρητικότητα, βουντού (από που θα πεταχτεί ο επόμενος) και διάφορες μαντικές ικανότητες.
Φυσικά τα τροχαία είναι 'φαινόμενο' κάθε μέρας και νύχτας
Χτες μετά από πολύ καιρό έκανα βόλτα καθημερινή ξημερώματα στην Αθήνα... σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουν τα καγκουράμαξα (και το δικό μου, αλλά σε άλλο τόπικ )
Α και βέβαια στην παραλιακή προς ΣΕΦ έγινε -πάλι- ένα δυστύχημα, η ουρά έφτανε μέχρι Τροκαντερό, οπότε την έκανα διακριτικά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μετά από άλλες 6 μέρες στην Κρήτη, τα γνωστά Το Χανιά-Πλατανιάς είναι ένας πολύ καλός δρόμος να δοκιμάζεις ESP, λάστιχα, αντοχές, αντανακλαστικά, παρατηρητικότητα, βουντού (από που θα πεταχτεί ο επόμενος) και διάφορες μαντικές ικανότητες.Τον παραλιακό εννοείς βέβαια?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μετά από άλλες 6 μέρες στην Κρήτη, τα γνωστά Το Χανιά-Πλατανιάς είναι ένας πολύ καλός δρόμος να δοκιμάζεις ESP, λάστιχα, αντοχές, αντανακλαστικά, παρατηρητικότητα, βουντού (από που θα πεταχτεί ο επόμενος) και διάφορες μαντικές ικανότητες.
Τον παραλιακό εννοείς βέβαια?
ε ναι, εκεί με την 'καλή' την άσφαλτο (ναι ξέρω, πας και από πάνω και τα γλυτώνεις, αλλά αν μένεις santa marina δεν έχεις επιλογές)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μετά από άλλες 6 μέρες στην Κρήτη, τα γνωστά Το Χανιά-Πλατανιάς είναι ένας πολύ καλός δρόμος να δοκιμάζεις ESP, λάστιχα, αντοχές, αντανακλαστικά, παρατηρητικότητα, βουντού (από που θα πεταχτεί ο επόμενος) και διάφορες μαντικές ικανότητες.Φυσικά τα τροχαία είναι 'φαινόμενο' κάθε μέρας και νύχτας
Χτες μετά από πολύ καιρό έκανα βόλτα καθημερινή ξημερώματα στην Αθήνα... σαν τα σαλιγκάρια βγαίνουν τα καγκουράμαξα (και το δικό μου, αλλά σε άλλο τόπικ )
Α και βέβαια στην παραλιακή προς ΣΕΦ έγινε -πάλι- ένα δυστύχημα, η ουρά έφτανε μέχρι Τροκαντερό, οπότε την έκανα διακριτικά.
Μα σε παρακαλώ είναι γραφικότατος ο δρόμος!
άσε που κάνει όλους εμάς τους πτωχούς θνητούς να αισθανόμαστε ότι έχουμε 300+ άλογα! (βλέπεις το Ι να γράφει την... 3η για πλάκα)
Πάντως είναι ότι πρέπει για 'side show' ! ακόμα θυμάμε στον Σταλό (αμέσως μετά το Maria's restaurant) κ την αριστερή (προς Χανιά) το σκηνικό με μία 33 κ ένα suzuki κ οι 3 με τα πλάγια!
Ευτυχώς την γλύτωσα εγώ, εν αντιθέση με τους άλλους δύο που ακούμπησαν κ o ένα έκανε crash test με το κάλαθο των σκουπιδιών....
καλά τυχερός ήταν που είχε τρελή ποσότητα σκουπιδιών έξω από τον κάδο κ... έκοψε αρκετά πριν σκάσει στον ίδιο τον κάδο! -
Όσοι φεύγουν από το Kitchen - Bar ... υπάρχει φανάρι για να βγεις στην παραλιακή το οποίο συνήθως έχει και κίνηση.... συνήθως οι πρώτοι στο κόκκινο πάνε και πιο μπροστά λίγο στο φανάρι με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν ότι το μπορστά μέρος του αυτοκινήτου είναι εκτεθειμένο στο πέρασμα του τραμ .
Ταυτόχρονα ο από πίσω τους έχει κολλήσει στον προφυλακτήρα ... και εκεί που κάθεσαι στο φαναράκι έρχεται το τραμ με κατεύθυνση Γλυφάδα...... και απλά βλέπουν και προσεύχονται!!!! -
Επιστρέφοντας σήμερα από Καβάλα πέτυχα στη Ρεντίνα (κάπου μετά την Ασπροβάλτα) και μου έτυχαν μέσα σε 2 χιλιόμετρα δύο Μ@Λ@ΚΕΣ που πέταξαν αλουμινένιο κουτάκι αναψυκτικού από το παράθυρο του συνοδηγού!!!
Πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι;; Από ένα αγροτικό έριξαν 2 τενεκεδάκια-ευτυχώς προς το 'χαντάκι' και ένα από ένα accent το οποιό πέρασε λίγο δίπλα από τις ρόδες μου.Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έσκαγε στο τζάμι μου ή πάνω σε καμιά μηχανή...
Αν υπήρχαν φανάρια που σταματούσα δίπλα τους θα έκανα μεγάλη φασαρία...Λϊγο αργότερα προσπέρασα το accent (το αγροτικό έστριψε) και διαπίστωσα ότι μέσα βρισκόταν ζευγάρι σχετικά ηλικιωμένω μαζί με 3 παιδάκια,τα οποία ήταν πραγματικά χύμα στο αυτπκίνητο.Το ένα όρθιο στα πόδια της συνοδηγού,ένα ανάμεσα στα 2 εμπρός καθίσματα και ένα όρθιο πίσω.
Ελπίζω όταν ο #%@# σκοτωθεί στον δρόμο (με το καλό) να μη τα πάρει ούτε αυτά ούτε και κανέναν άλλον μαζί του!
-
Γυρίζοντας προχτές από τα Γρεβενά,μέ προσπερνάει ένα Megane Scenic II μέ γερμανικές πινακίδες.
Κοιτώντας τό από τόν καθρέφτη μου αντιλαμβάνομαι ότι έχει ανοιχτό καπώ.
Πατάω γκάζι,τόν φτάνω από δίπλα καί τού κάνω νόημα.
Αυτός έκοψε ταχύτητα καί νόμιζα ότι θα σταματήσει να τό τσεκάρει.
Μετά από λίγο όμως,μέ ξαναπροσπέρασε καί πάλι μέ ανοιχτό τό καπώ.
Η ταχύτητα εκεί,πρέπει να ήταν κοντά στά 100χ.α.ω.
Τό τί θα συνέβαινε άν έπιανε ταχύτητα μεγαλύτερη δέν θέλω να τό σκέφτομαι. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γυρίζοντας προχτές από τα Γρεβενά,μέ προσπερνάει ένα Megane Scenic II μέ γερμανικές πινακίδες.
Κοιτώντας τό από τόν καθρέφτη μου αντιλαμβάνομαι ότι έχει ανοιχτό καπώ.
Πατάω γκάζι,τόν φτάνω από δίπλα καί τού κάνω νόημα.
Αυτός έκοψε ταχύτητα καί νόμιζα ότι θα σταματήσει να τό τσεκάρει.
Μετά από λίγο όμως,μέ ξαναπροσπέρασε καί πάλι μέ ανοιχτό τό καπώ.
Η ταχύτητα εκεί,πρέπει να ήταν κοντά στά 100χ.α.ω.
Τό τί θα συνέβαινε άν έπιανε ταχύτητα μεγαλύτερη δέν θέλω να τό σκέφτομαι.Γίνε και συ Martin στο Ακρόπολις του 2004 ώρα!Μπορείς!
-
Τι λέγαμε για ανοιχτά καπό την ώρα της οδήγησης;
Σταματημένος σε φανάρι στην Καβάλας για αριστερή στροφή, ακούω ένα μεταλλικό θόρυβο πίσω και ξαφνικά περνάει ένα Seicento με πολλά προς Αθήνα και το καπό στο παρμπρίζ
ευτυχώς ο οδηγός ήταν ψύχραιμος κι ο δρόμος άδειος έβγαλε φλας και σταμάτησε δεξιά. Βρήκε έξω και προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε
Πάλι καλά...
-
Μόλις πριν λίγο συνέβη, στην Συγγρού. Πάνω σε ένα παλιό σεντάν (νομίζω Σάνι ήταν) ήταν στηριγμένα μεγάλα καδρόνια, Θεός ξέρει πώς ήταν στερεωμένα... Κάνει να φρενάρει ο τύπος και φεύγουν μπροστά τα καδρόνια και σκάνε στο δρόμο. Ευτυχώς δεν υπήρχαν παραπάνω συνέπειες, αλλά δεν θέλω να φανταστώ το ενδεχόμενο να ήμουν πίσω του στη Συγγρού με καμιά 90ριά χιλιόμετρα με την μηχανή και να έφευγαν τα καδρόνια...
-
Παραλιακη σημερα λιγο μετα τις γεφυρες της Συγγρου στο αντιθετο ρευμα ενα οχημα παρκαρισμενο δεξια με τρειλερ τουμπα
Λιγο πιο πισω ηταν ομως το καλο>>> Το σκαφος ειχε φυγει πανω στο δρομο!!!! -
Quiz:
σε πόσα χρόνια θα καλυφτεί το παρμπρίζ;
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... /signs.jpg
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Quiz:σε πόσα χρόνια θα καλυφτεί το παρμπρίζ;
Όπελ Καντέτ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Quiz:
σε πόσα χρόνια θα καλυφτεί το παρμπρίζ;
Όπελ Καντέτ?
Ναι, και το ίδιο χρώμα με το δικό μας (πρέπει να ήταν αρκετά δημοφιλές το συγκεκριμένο)... κρίμα...
-
Συλλέκτης !!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!