-
μπορεί να μην είμαι διαχειριστής/συντονιστής, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν, οκ;
no offence -
Στανταρ. Εγώ αυτό που ήθελα να δείξω το έδειξα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ìðïñåß íá ìçí åßìáé äéá÷åéñéóôÞò/óõíôïíéóôÞò, áëëÜ ôï èÝìá èåùñåßôáé ëÞîáí, ïê;
no offenceÊÜôóå ñå ôç ëÞîáí ôï èÝìá!¸÷ïõìå ôüóç þñá ðïõ áêïýìå ôï ðáñáëëÞñçìá ôïõ archi êáé íá âãÜëïõìå êáé ôï óêáóìü êéüëáò ? Áõôü ìáò ëåò?
-
Επιτέλους, αρχίζουν και μερικοί να αντιδρούν στους οπαδούς της προς τα κάτω εξίσωσης! Άντε να φάνε κράξιμο και διάφοροι μπάτλερ...
Τι εννοώ με το τελευταίο; Μα, πολύ απλά, μιλώ για την περίπτωση ατόμων που πήγανε σε κάποια άλλη χώρα, κάνουν κάποια δουλειά αντίστοιχη μ'αυτήν που θα κάνανε εδώ ή και κατώτερη σε πόστο, αλλά με πιο καλά λεφτά, και αντιμετωπίζουν εμάς τους ιθαγενείς ως 'κατώτερους'. Αν ξαναδιαβάσω υπαινιγμούς ότι εμείς που ζούμε στην Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τα αυτοκίνητα άλλων χωρών επειδή δεν παράγουμε ή το άλλο το τρομερό 'έχεις οδηγήσει το αυτοκίνητο; Αν όχι, πώς εκφέρεις γνώμη;' λες και είμαστε τίποτα ηλίθιοι και δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τη σχετική αρθρογραφία, θα ρίξω το πιο χοντρό κράξιμο που έχει πέσει σε αυτοκινητιστικό φόρουμ.
-
Ει ψιιιτ εσεις που μιλατε για προσπερασμα απο δεξια και που αυτο επιτρεπεται..για πιαστε διαβαστε τον ΚΟΚ μισο λεπτακι γιατι μου φαινεται οτι (εν μερει) ολοι εχετε κανει λαθος. Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα, εμενα παντως με τα απλα ελληνικα που καταλαβαινω και ετσι οπως τα λεει ο ΚΟΚ, τα συμπερασματα μου ειναι:
α) μπορεις να προσπερνας απο δεξια ΚΑΙ στην εθνικη αμα εχει 3+ λωριδες.
β) σαφεστατα και ΔΕΝ μπορεις να πηγαινεις αριστερη λωριδα και αργα, η αριστερη ειναι μονο για προσπερασμα. Το αν αυτο ειναι πρακτικως εφαρμοσιμο οταν ολες οι λωριδες εχουν ιδιο αριθμο αυτοκινητων/επιπεδο κινησης, νομιζω ειναι προφανεστατα οχι, αλλα συμφωνα με τον νομο σαφεστατα και ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ακρη να περασει ο πιο γρηγορος. Και φυσικα το οτι κινεισαι στο οριο του εκαστοτε δρομου δεν σου δινει το δικαιωμα να εμποδιζεις αυτους που θελουν να πανε πιο γρηγορα. -
- Κάποιοι έχουν το ζωνάρι τους λυτό.
- Δεν πάμε καλάαααα... Τα κλειδιά στον υπόνομο και του λέμε και μπράβο; Ας της έκανε μήνυση η, αν ήταν μάγκας, ας έπαιρνε τα κλειδιά κάποιου στα μέτρα του. Άντε γιατί με πολλούς τσάμπα μάγκες - μαλάκες έχουμε μπλέξει. Αν ήταν καμιά όμορφη πιτσιρίκα, ακόμα και χειρότερα να του είχε κάνει μάλλον το τηλέφωνό της θα προσπαθούσε να πάρει, μιλώντας της γλυκά.
- Κάτι λίγα χρόνια πίσω σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά με άνδρα οδηγό, του πέταξα τα κλειδιά σε διπλανή περίφραξη με σκυλιά ελεύθερα (οι ιδιοκτήτες έλλειπαν). Το ευχαριστήθηκα (μαζί με κάτι ψιλές που έπεσαν) γιατί ήταν κόπανος, αλλά άλλους δεν έκλεισα - ταλαιπώρησα - καθυστέρησα και κατέληξα κατηγορούμενος στο δικαστήριο.
-
ililias
εχεις καταλαβει οτι η τυπισσα, αφου παραλιγο να τον πεταξει κατω απο μλκια της, μετα **προσπαθησε **να τον χτυπησει πατωντας **επιτηδες **φρενο μπροστα του? Μια χαρα της εκανε, εγω ακομα θα την εδερνα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ililiasεχεις καταλαβει οτι η τυπισσα, αφου παραλιγο να τον πεταξει κατω απο μλκια της, μετα **προσπαθησε **να τον χτυπησει πατωντας **επιτηδες **φρενο μπροστα του? Μια χαρα της εκανε, εγω ακομα θα την εδερνα...
Ίσως κι εγώ. Ίσως, πάλι, και να της πατούσα μια μήνυση, χρησιμοποιώντας σαν μάρτυρα κάποιον από τους αυτόπτες. Η και δίχως μάρτυρα, αν κανένας δεν δεχόταν (Ελληνική πρωτοτυπία κι αυτή), καταγγελία στην αστυνομία. Και μόνο που θα ερχόταν στο τμήμα για ανάκριση, θα την έκανε να το ξανασκεφτεί για την επόμενη φορά. Η θα την ακολουθούσα (αν δεν είχα τίποτε πιο σοβαρό να κάνω) και θα μιλούσα ήρεμα στον 'άνδρα του σπιτιού', 99% θα με καταλάβαινε. Η θα της έπαιρνα τα κλειδιά και θα τα πετούσα, επιδεικτικά, 100 μέτρα πιο κάτω.
Αν, πάντως, μέσα στα νεύρα μου της έπαιρνα τα κλειδιά και τα πετούσα στον υπόνομο, δεν θα ήμουν καθόλου υπερήφανος μετά. Και δεν μπορώ να πω μπράβο σε αυτόν που το έκανε. -
Ει ψιιιτ εσεις που μιλατε για προσπερασμα απο δεξια και που αυτο επιτρεπεται..για πιαστε διαβαστε τον ΚΟΚ μισο λεπτακι γιατι μου φαινεται οτι (εν μερει) ολοι εχετε κανει λαθος. Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα, εμενα παντως με τα απλα ελληνικα που καταλαβαινω και ετσι οπως τα λεει ο ΚΟΚ, τα συμπερασματα μου ειναι:
α) μπορεις να προσπερνας απο δεξια ΚΑΙ στην εθνικη αμα εχει 3+ λωριδες.
ε ψιτ, το γεγονός ότι το συζήτησες και αποφάνθηκες δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
Έλεος πια, ο κοκ δεν δίνεται με υποσημείωση που να επιτρέπει την ελέυθερη ερμηνεία.
Που λέει ο κοκ ρε πιλότε ότι σε αυτοκινητόδρομο προσπερνάς από δεξιά;
Τελευταία φορά που κοίταξα, από δεξιά περνάς μόνο όταν είσαι σε στοίχους (πόλη) και εκτός πόλης μόνο αν ο μπροστινός στρίβει αριστερά και περιμένει με τα φλας κάπου στο μέσον.
Το γεγονός ότι χωράς ή ότι ο άλλος δεν λέει να ξεκαβαλήσει την αριστερή δεν σημαίνει ότι τον περνάς από δεξιά.Απ'το πολύ cutting the corners έχουμε χάσει την ουσία. Άραγε διαβάζει κανένας συντάκτης αυτά που γράφονται στο forum;
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Το γεγονός ότι χωράς ή ότι ο άλλος δεν λέει να ξεκαβαλήσει την αριστερή δεν σημαίνει ότι τον περνάς από δεξιά.
Απ'το πολύ cutting the corners έχουμε χάσει την ουσία. Άραγε διαβάζει κανένας συντάκτης αυτά που γράφονται στο forum;
Οποτε τι κανεις;Πας και καθεσαι απο πισω και περιμενεις ποτε θα του ερθει η επιφοιτιση να κανει δεξια;
-
Η αληθεια ειναι οτι ακομα και εγω που ειμαι υπερ του δεοντος νομοσεβουμενος, ωρες ωρες φτανω στο αμην με μερικους και περναω απο δεξια...
Κλασσικη κατασταση τετοια ειναι η μαραθωνος... Ετσι οπως εχει γινει με το οριο ταχυτητητας 50, μονιμως καποιος ειναι με 60 στην αριστερη και δε κανει ακρη... Και παω με 80-90... μα καλα ειμαι παραλογος η ειναι τραγικο το οριο??? -
Στις Στήλες Ολυμπίου Διός, πηγαίνοντας προς Συγγρού...
Μηχανάκι με δύο επιβάτες, προφανώς ζευγάρι που τσακωνόταν. Η κοπέλα κατεβαίνει ενώ το μηχανάκι είναι εν κινήσει και... πέφτει χάμω στο δρόμο, μπροστά από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, και σηκώνεται και την κάνει σιγά σιγά ανάμεσα στα αυτοκίνητα...
Ο μηχανάκιας σταματάει λίγο παρακάτω και κοιτάει. Απλά.
Πάλι καλά που είχαμε μικρή ταχύτητα....
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Είναι μόνο δικιά μου παρατήρηση ή το βλέπετε κι εσείς?
Όλο και περισσότεροι αρχίζουν και παρκάρουν 'με το αυτί'...
Δεν τολμάω ν'αφήσω το αυτοκίνητο στο δρόμο μ'αυτά που βλέπω!Έχεις δίκιο!Και μερικοί έχουν και κοτσαδόρους...Εγώ που δεν έχω πάρκιν στην πολυκατοικία ψάχνω σε σημεία να το παρκάρω κάθετα στο δρόμο.Ειδικά τη νύχτα, που ο,τι και αν γίνει ψάξε βρες...Αλλιώς πάντα τσεκάρω κοτσαδόρους...Επίσης τσεκάρω και τα μοντέλα (όταν έχω την πολυτέλεια...).Αποφεύγω τα σάπια με τους μεταλλικούς προφυλακτήρες και όλα τα τύπου C3 με τα αρκουδάκια στην εταζέρα...
Μια και μιλάμε για πάρκιν και κοτσαδόρους, μια φίλη πήρε το 206 όταν είχα πρωτοβγεί.Το πρόσεχε,είναι και καλή οδηγός κτλ.Μια μέρα (λιγότερο από μήνα είχε το 206) πάρκαρε πίσω από ένα παλιό Φορντ Τράνζιτ (αυτά με τη μούρη) που έιχε κοτσαδόρο.Όταν πήγε να φύγει, το Τράνζιτ έλειπε.Μαζί έλειπε και το μισό Πεζώ...Ο τύπος έκανε όπισθεν, ο κοτσαδόρος τρύπησε τον προφυλακτήρα και ΣΚΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΖΩ, αυτός στα π@π@ρι@ του, έκανε μπροστά και ξήλωσε (μετρήστε):τον προφυλακτήρα
το αριστερό φτερό(ολόκληρο-μέχρι την πόρτα!!!!)
το φανάρι (σπασμένο εννοείται)
τον προβολέα ομίχλης (ισχύει ότι από πάνω)Επίσης τσάκισε:
το ψυγείο και τις σωληνώσεις του
και το καπώΔε ξέρω με πόση φόρα έκανε όπισθεν, τι απόσταση είχαν τα δύο αυτοκίνητα ή αν ο οδηγός ήταν κουφός και δεν άκουγε το κακόμοιρο το 206 να τσακίζεται.Επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως κατάφερε και τα ξήλωσε όλα αυτά με μια κίνηση (εκτός και αν έκανε πολλές μανούβρες)
Σκεφτείτε την κοπέλα που είδε το μισό (καινούργιο) αυτοκίνητό της σκορπισμένο στο δρόμο...
-
Στο τριημερο που μας περασε πηγαινοντας στη περιφερεια εκανα χρηση της Ε.Ο. οπου κινουμενος στην δεξια λουριδα μου εκανε εντυπωση οτι οσο επιανε το ματι μου η λουριδα ασφαλειας ηταν ερημη.Οσπου φανηκε ενα επαρχιακο ταξι που εχοντας αδειο το δρομο μπροστα του αρχισε να μας προσπερνα και ω του θαυματος.Ορισμενοι που για αρκετη ωρα ηταν νομοταγεις και χαλαροι,αρχισαν να τον ακολουθουν.
Και οτι ελεγα οτι τουλαχιστον σ'αυτο το τομεα βαλαμε μυαλο.
Υ.Γ. Οχι,παραξενο για μενα,δεν τους ακολουθησα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στο τριημερο που μας περασε πηγαινοντας στη περιφερεια εκανα χρηση της Ε.Ο. οπου κινουμενος στην δεξια λουριδα μου εκανε εντυπωση οτι οσο επιανε το ματι μου η λουριδα ασφαλειας ηταν ερημη.Οσπου φανηκε ενα επαρχιακο ταξι που εχοντας αδειο το δρομο μπροστα του αρχισε να μας προσπερνα και ω του θαυματος.Ορισμενοι που για αρκετη ωρα ηταν νομοταγεις και χαλαροι,αρχισαν να τον ακολουθουν.
Και οτι ελεγα οτι τουλαχιστον σ'αυτο το τομεα βαλαμε μυαλο.
Υ.Γ. Οχι,παραξενο για μενα,δεν τους ακολουθησα.Όχι τους παρεξήγησες!!!
Άγγλοι, Κύπριοι και Γιαπωνέζοι ήταν και την θεώρησαν λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας!!!
Τα παρεξήγησες τα παιδιά...Οι Έλληνες δεν κάνουμε τέτοια...Και ο Ταρίφαμαν ξένος ήτανε κι αυτός.... -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δεν τολμάω ν'αφήσω το αυτοκίνητο στο δρόμο μ'αυτά που βλέπω!Έχεις δίκιο!Και μερικοί έχουν και κοτσαδόρους...
Αν θες το πιστεύεις. Οποτεδήποτε παρκάρω πίσω από αυτοκίνητο με κοτσαδόρο παίρνω τις πινακίδες του... Δεν ξέρω γιατί, αλλά μονίμως με πιάνει η ψυχή μου.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δεν τολμάω ν'αφήσω το αυτοκίνητο στο δρόμο μ'αυτά που βλέπω!Έχεις δίκιο!Και μερικοί έχουν και κοτσαδόρους...
Αν θες το πιστεύεις. Οποτεδήποτε παρκάρω πίσω από αυτοκίνητο με κοτσαδόρο παίρνω τις πινακίδες του... Δεν ξέρω γιατί, αλλά μονίμως με πιάνει η ψυχή μου.
Καλά κάνεις φίλε μου.Θα το κάνω κι εγώ από δω και πέρα, όταν αναγκαστικά...Μπορεί το αυτοκίνητό μου να ναι παλιό και μεταχειρισμένο, όμως το προσέχω σα τα μάτια μου ρε γαμώτο!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Καλά κάνεις φίλε μου.Θα το κάνω κι εγώ από δω και πέρα, όταν αναγκαστικά...Μπορεί το αυτοκίνητό μου να ναι παλιό και μεταχειρισμένο, όμως το προσέχω σα τα μάτια μου ρε γαμώτο!
κ μετά θεωρούσα τον εαυτό μου ως το μοναδικό 'περίεργο' που το κάνει αυτό!
Φυσικά το ίδιο ισχύει κ όταν απλά είναι κολητά τα αυτοκίνητα κ ας μην έχουν κοτσαδόρο αφού αρκετές φορές έχω βρει αυτοκίνητο χτυπημένο -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
κ μετά θεωρούσα τον εαυτό μου ως το μοναδικό 'περίεργο' που το κάνει αυτό!
Φυσικά το ίδιο ισχύει κ όταν απλά είναι κολητά τα αυτοκίνητα κ ας μην έχουν κοτσαδόρο αφού αρκετές φορές έχω βρει αυτοκίνητο χτυπημένο΄Δυστυχώς υπάρχει και άλλη μάστιγα που δεν καταπολεμείται.Πολλοί 'άνετοι' παρκάρουν με τη μούρη, ξύνοντας τα αυτοκίνητο που είναι πίσω απο την ελεύθερη θέση.Ο δικός μου προφυλακτήρας έχει 2 χαρακιές αριστερά....Α! έχω αλλάξει και το φλας που το βρήκα σπασμένο, μάλλον από τον ίδιο λόγο...
-
Από την εκπομπή της Πιπιλή στη ΝΕΤ σήμερα:
Βγήκαν για ρεπορτάζ σχετικά με το αντικοινωνικό παρκάρισμα (πάνω σε πεζοδρόμια).
Μια μαλακισμένη με μπλε γκόλφω IV είχε το χρέπι της παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο και, στη συζήτηση με τον ρεπόρτερ, εφηύρε έναν καινούργιο νόμο που λέει πως, όταν παρκάρεις χρόνια πάνω στο ίδιο σημείο στο πεζοδρόμιο, ΔΕΝ είσαι παράνομος.
'Και οι πεζοί;' Τη ρώτησε ο αφελής δημοσιογράφος.
Η απάντησή της...
'Ποιοι πεζοί;'
Α τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή κάργια...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!