-
Δεν υπάρχει παράνομο παρκάρισμα στα στενά της Καστέλλας Σάββα. Βολευόμαστε όπως να ναι... (ο ένας πάνω στον άλλο δηλαδή ) Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πού μένει και ποιος είναι, δεν το έχω ξαναδεί το αυτοκίνητο και τις τελευταίες 20 μέρες όπως είπα είναι ακίνητο στην ίδια θέση. Αλλά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση για να το πεις εγκαταλειμένο.
-
Ωχ καποιου παππού είναι που το κινεί μια φορά το μήνα...
Μία λύση είναι να περιμένεις κάνα δεκάλεπτο να ζεστάνεις λίγο το 1000άρι πριν το υποβάλλεις στα βασανιστήρια...*Μια χαρά είσαι, ωραία η Καστέλλα...
-
Αν δίπλα του υπάρχει πεζοδρόμιο, καθάρισες: Πάρε ένα φίλο και ανεβάστε το στο πεζοδρόμιο, λίγο μπρος - λίγο πίσω, μέχρι να αφήσει αρκετό χώρο για να στρίβεις. Το 205 δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ.
-
δεν υπάρχει πεζοδρόμιο Ηλία. Άγνωστη λέξη για καστέλλα αυτή
σκέφτηκα να του κολλήσω ένα χαρτί, αλλά δε νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. Τυχερός πάντως ο τύπος που δεν τον έχει τρακάρει κανείς ακόμα. Η κατηφόρα αυτή είναι κίνδυνος-θάνατος.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μία λύση είναι να περιμένεις κάνα δεκάλεπτο να ζεστάνεις λίγο το 1000άρι πριν το υποβάλλεις στα βασανιστήρια...10λεπτο??? Μα ποιού του περισσεύουν 10 λεπτά πρωί πρωί???
*Μια χαρά είσαι, ωραία η Καστέλλα...
όντως
αλλά έχει και τα κακά της -
Κολλημένος στον τοίχο είναι;
Πάντως, από αυτά που λες, κοίτα μην πάρεις ποτέ μεγαλύτερο αυτοκίνητο.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
VW Golf V 1,4 FSi μαύρο, 3θυρο με.......... ζάντες 18'...
Το είδα την ώρα που το πάρκαρε θηλυκή όμορφη ύπαρξη και έκατσα να το κοιτώ σαν χαζός..To Golf ή το θηλυκό;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κολλημένος στον τοίχο είναι;
Πάντως, από αυτά που λες, κοίτα μην πάρεις ποτέ μεγαλύτερο αυτοκίνητο....κολλημένος σε κήπο είναι, αλλά με ψηλό κράσπεδο και με λένε Σπύρο, όχι Κουταλιανό να του το ανεβάσω εκεί πάνω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κολλημένος σε κήπο είναι, αλλά με ψηλό κράσπεδο και με λένε Σπύρο, όχι Κουταλιανό να του το ανεβάσω εκεί πάνω -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
VW Golf V 1,4 FSi μαύρο, 3θυρο με.......... ζάντες 18'...
Το είδα την ώρα που το πάρκαρε θηλυκή όμορφη ύπαρξη και έκατσα να το κοιτώ σαν χαζός..To Golf ή το θηλυκό;
εσύ ποιό λες...;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tι να κάνω με τον τύπο???Mήπως να του άφηνες ένα σημείωμα στο παμπρίζ ζητώντας του ευγενικά να το βάλει αλλού; Μήπως να ρώταγες του γείτωνες αν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει;;
Πάντως η λύση είναι μία... Να του το χτυπήσει κάποιος 'καταλάθος'... Τότε θα το πάρει από εκεί! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πάντως η λύση είναι μία... Να του το χτυπήσει κάποιος 'καταλάθος'... Τότε θα το πάρει από εκεί!Ωραίος είσαι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως η λύση είναι μία... Να του το χτυπήσει κάποιος 'καταλάθος'... Τότε θα το πάρει από εκεί!
Ωραίος είσαι.
Ε για πλάκα το είπα... Δεν είμαι τόσο κακός άνθρωπος...
-
Καστέλλα, ε; Δρόμος με πλάκες σαν της Β. Γεωργίου; Δύσκολα τα πράγματα. Επειδή κι εγώ ζω στον Πειραιά, το παν είναι η συνεννόηση. Αν ο καθένας παρατάει το αυτοκίνητο σε λάθος σημείο, κάνει κόλαση τη ζωή των περιοίκων. Πάντως η περιοχή έχει ένα καλό: γίνεσαι άσσος στο παρκάρισμα.
-
θηλυκό στην Γλυφάδα έκανε τρία φανάρια για να παρκάρει όχημα μικρότερο απ'το δικό μου τη στιγμή που υπήρχε άπλετος χώρος για 1μιση δικό μου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως η λύση είναι μία... Να του το χτυπήσει κάποιος 'καταλάθος'... Τότε θα το πάρει από εκεί!
Ωραίος είσαι.
μια χαρα ειναι. γαιδουρια στην γαιδουρια. αντε πια που θα νοιαστω κιολας. Αφου δεν τον νοιαζει εκεινον
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θηλυκό στην Γλυφάδα έκανε τρία φανάρια για να παρκάρει όχημα μικρότερο απ'το δικό μου τη στιγμή που υπήρχε άπλετος χώρος για 1μιση δικό μουκαι που ειναι το παραξενο???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καστέλλα, ε; Δρόμος με πλάκες σαν της Β. Γεωργίου; Δύσκολα τα πράγματα. Επειδή κι εγώ ζω στον Πειραιά, το παν είναι η συνεννόηση. Αν ο καθένας παρατάει το αυτοκίνητο σε λάθος σημείο, κάνει κόλαση τη ζωή των περιοίκων. Πάντως η περιοχή έχει ένα καλό: γίνεσαι άσσος στο παρκάρισμα....και απ' ότι κατάλαβα ξεχνάς και τα μεσσαία/μικρομεσσαία αυτοκίνητα εάν υπάρχει τόσο πρόβλημα.
-
Πριν από λίγο καιρό, είχα τραβήξει (και παραθέσει) αυτή τη φωτό:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/373177/0/������060.jpg
Επειδή μπορεί και να μην πιστέψατε ότι κινείται, πάρτε χθεσινές φωτογραφίες! (Σημειωτέον ότι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας χθες, έβρεχε).
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392228/0/������075.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392229/0/������076.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ilias1069/21468/392230/0/������077.jpg
Όλα τα λεφτά είναι οι καθαριστήρες (δηλαδή ότι έχει μείνει), που τους έχει σηκωμένους μάλλον για να μην της βγάλουν κανα μάτι.
Συγχωρήστε μου την κακή ποιότητα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης πρόσεχα μη με πάρει χαμπάρι, δεν έχανε και τίποτα να μου αφήσει καμιά στάμπα....
*Προσέξατε τον πίσω προφυλακτήρα; Τότε υπήρχε, τώρα όχι πιά. -
Καλά εκεί στην τροχαία δεν τη έχουν δει..;;;;
Αλλά ξέρω την αράζουν στην ευθεία (μέσα σε θάμνους) στην διασταύρωση της Αμαλιάδας και κόβουν για ταχύτητα...Αν είναι δυνατόν ο χάρος...!!!
Στην πρώτη φωτό έχει και πέτρες στις ρόδες, φαντάσου τι χειρόφρενο έχει...
Τζάμι μπροστά έχει;
-
Δε πιστευω ο τι υπαρχει Ευρωπαικη χωρα στην οποια αυτο το πραγμα μπορουσε να κυκλοφορησει για παραπανω απο 5' χωρις ο οδηγος να καταληξει στην Αστυνομια και το αμαξι για παλιοσιδερα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!