-
να πω και εγω το δικο μου στορι με παπα .....
πριν λιγο καιρο ειχα παει σε μαγαζι να ρωτησω για ζαντες ....απο εξω παρκαρισμενο ενα fiat μπραβο(το τριπορτο αν το λεω καλα) με φιμε 16αρες, μπουρια , χαμηλωμενο κερομενο .... πολυ προσεγμενο ... μπαινοντας μεσα μιλουσε ενας νεαρος παπας με τον μαγαζατορα ... οπα λεω τι γινετε εχει πλακα να ειναι δικο του το μοτερι - μπαααα λεω απολκειεται......
ομως ... μας χαιρετα μπαινει στο αμαξι βαζει μπρος βουυυμμμ βουυυυμ σπινιαριστος και ολες τις ταχυτητες στον κοφτη ......τον πετυχα ξανα πριλ λιγες μερες ...... με καινουργιο αμαξι ....passat 1.8t με φιμε ζανταρες κτλπ κτλπ ......
μαλλον αυξηθηκαν οι οικογενιακες αναγκες ....
-
other priest-car: 206CC!!
-
Γενικά φοβάμαι τους παπάδες στον δρόμο και αρκετές φορές σταυροκοπιέμαι. Λέτε να οδηγούν έτσι επίτηδες για να κάνουμε τον σταυρό μας;
-
Λοιπον, τωρα διαβαζα το θεμα με τις μπαταριες και του τι γινονται οταν αδειασουν, και μου γεννηθηκε μια απορια.
Τι γινεται με τα ελαστικα οταν αλλαχθουν;
Ειναι μυθος η αληθεια οτι υπαρχει εργοστασιο καπου στις Η.Π.Α. οπου ολα τα φθαρμενα ελαστικα υστερα απο ειδικη επεξεργασια γινονται κατι σαν πισσα και φτιαχνουν δρομους;;; -
Μερικά τα βάζουμε σε προβλήτες για να μην χτυπάνε τα πλοία.....
Μερικά σε καϊκια αντί για μπαλόνια
Μερικά τα σχίζουνε κάθετα και τα κάνουν ποτίστρες για ζώα (κότες κυρίως)
Μερικά τα αγοράζουν αθίγγανοι και τα χρησιμοποιούν
Μερικά τα βάζουν σε parking για να μην χτυπάμε στους τοίχους
Μερικά πάνε στις πίστες καρτ για πιο ασφαλής εξόδους.Πολλά θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται για την ασφαλτόστρωση νέων δρόμων
Πολλά ανακυκλώνονται νομίζω -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Παπας με Uno Turbo 1400αρι ν αφηνει λαστιχα τουρμπισμενος κ να πλακωνεται στις σφηνες!
Φανταστηκα οτι εκτελουσε το εργο του Θεου πιο γρηγορα!!!όσους έχω δει, πιο αργά κι απ'το θάνατο πάνε
Σπύρος
Γιατί εχεις δει το θάνατο να οδηγάει?
πολλές φορές, πίστεψέ με!!! (συνήθως έχει γυναικεία μορφή, όπως αυτό το βλαμμένο χτες που πετάχτηκε από το πουθενά μπροστά μου 9 η ώρα το βράδυ με σβηστά τα φώτα στο 306 της.....)
Σπύρος
-
Η δικια μου προσφατη ιστορια με παπα εχει ως εξης:
Κινουμαι χαλαρα σε δρομο κοντα στη Βυτινα. Βλεπω μπροστα μου Νισσαν Sunny 1.5 το οποιο πλησιαζω να προσπερασω. Βγαζω φλας, κατεβαζω 4η και ξεκινω...
Ο οδηγος (παπας οπως ειδα μετα) ενω εχω ερθει σχεδον διπλα του και με εχει δει, παταει γκαζι για να μην τον περασω!!!
Περασα τελικα, αλλα οντως με εκανε να κανω το σταυρο μου μετα -
Χθες, σε συνεργειο ητανε μια Merc C200, αυτες με τον ασχημο 'κωλο' η οποια ουτε λιγο ουτε πολυ δεν υπηρχε λαμαρινα πανω της που να μην ηταν το λιγοτερο τσαλακωμενη και το χειρωτερο διαλυμενη. Το χειρωτερο ηταν οτι το αυτοκινητο μαλλον ειχε συρθει για πολλα μετρα αναποδογυρισμενο και ο ουρανος ειχε στην κυριολεξια ερθει στο ιδιο υψος του καπω.
Το κουφο ηταν οτι ο ιδιοκτητης του συνεργειου μου ειπε οτι η ζημια αυτη φτιαχνεται
-
Τα παντα φτιαχνονται πόσο κοστίζουν όμως???
-
Ποταμι προχθες στην γνωστη στροφη στην Ροσινιολ νεος τυπος κρατωντας σακιδιο ειχε ξεκινησει να περασει απεναντι!!!
Φυσικα 2 το μεσημερι αρκετη κινηση (αλλα οχι κολλημενα) και περναγε μια μια λωριδα χαλαρα !!! Οταν περασα ειχε φθασει στην 2η...
Ελεος...
-
Εδώ εγώ πριν λίγες μέρες είδα έναν που προσπαθούσε να διασχίσει την Περιφερειακή... Τι μου λές τώρα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τα παντα φτιαχνονται πόσο κοστίζουν όμως???Αυτο ειναι που με κουφαινει. Οταν η ζημια ειναι τοσο μεγαλη και λες να το φτιαξεις, δεν ειναι καλυτερα να παρεις ενα καινουργιο με καποια χρηματα παραπανω;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ εγώ πριν λίγες μέρες είδα έναν που προσπαθούσε να διασχίσει την Περιφερειακή... Τι μου λές τώραΝά'ταν μόνο ένας...
Να πας με 130 και να βλέπεις έναν τύπο στην νησίδα να προσπαθεί να βρει κενό να περάσει...
-
Αναβάτης σκούτερ τσούλαγε σε κατηφόρα. Το δεξί του χέρι το είχε σταυρωμένο και με το αριστερό μίλαγε στο κινητό. Το τιμόνι το κράταγε ο αρχάγγελος Γαβριήλ.
-
Πέτυχα πριν λίγο στο Καπανδρίτι παπά με μαύρη X5!
Τι θα ζήτησε ο άνθρωπος? Ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει από το σπίτι στην εκκλησία! Αυτός φταίει που ο Θεός εκείνη τη μέρα είχε κέφια?
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο.... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Τι θα ζήτησε ο άνθρωπος? Ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει από το σπίτι στην εκκλησία! Αυτός φταίει που ο Θεός εκείνη τη μέρα είχε κέφια?
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο.......και με το χάρο
Σπύρος
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο....Γιατι καλε μου ανθρωπε τον 'θαβουμε' τον ανθρωπο. Μπορει να χρειαζεται να πηγαινει σε εκκλησιες που βρισκονται σε off-road διαδρομες, κακο ειναι που πηρε Χ5;
-
Το πήρε με δικά του χρήματα ή με της ενορίας;
-
Μπαααα με τόσους γάμους, βαφτίσια και ευχαίλαια πέφτει πολύ 'μαρούλι' στην τσέπη τους...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάλι καλά που το χρώμα της πάντως ταιρίαζει με το ράσο....Γιατι καλε μου ανθρωπε τον 'θαβουμε' τον ανθρωπο. Μπορει να χρειαζεται να πηγαινει σε εκκλησιες που βρισκονται σε off-road διαδρομες, κακο ειναι που πηρε Χ5;
Ε ναι, σιγά τις off-road δυνατότητες της Χ5 Ας έπαιρνε Grand Cherokee
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!