-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χωριό η Αράχωβα;; Η 'Μύκονος του χειμώνα;'
..πες καλύτερα ..'Η ξεφτίλα του χειμώνα', 'το 'αίσχος του χειμώνα' , 'η αηδία του χειμώνα'...θα αποτύπωνε καλύτερα την -θλιβερή-πραγματικότητα.
Καλά, για τα 'Κελαρια' πλέον δε το συζητάμε....
-
Τι παίζει με αυτές τις κίτρινες BMW με ξένες πινακίδες, που βλέπω στο κέντρο / Χίλτον ;
Μία τέτοια πάντως διπλοπαρκάρισε κανονικότατα και με το νόμο, και για πολύ ώρα, και έκλεισε την κοπέλα μου, κοντά στην πλατεία Μαβίλλη. Αναγκάστηκα να πάω να την πάρω με το δικό μου αμάξι (παραβιάζοντας και τον δακτύλιο )
-
Χτές το μεσημεράκι είδα ένα γαλάζιο Νissan Skyline GTR, παρκαρισμένο με Ολλανδικές πινακίδες...
-
Φαίνεται πως κάποιοι ευκατάστατοι ξένοι ήρθαν νωρίτερα για την ολυμπιάδα πιθανώς για να τη συνδυάσουν με διακοπές σε κάποιο νησί;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φαίνεται πως κάποιοι ευκατάστατοι ξένοι ήρθαν νωρίτερα για την ολυμπιάδα πιθανώς για να τη συνδυάσουν με διακοπές σε κάποιο νησί;Ίσως να συμβαίνει αυτό.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στις ακτές του Ν. Πρέβεζας.Το καλύτερο ;
Μία Ferrari F40 με.......Γιαννιώτικες πινακίδες ! -
-
Smart με κοτσαδόρο να τραβάει μπαγκαζιέρα γεμάτη ξύλα
-
Αν πετύχετε κανα RS6 Avant με βρετανικές πινακίδες μεταξύ Ερμιόνης και Κολωνακίου είναι ο ακατανόμαστος που τρέχει πάνω 'Κ13 GRE' λέτε να το τελικιάζει κιόλας?
-
-
Συγνώμη για την καθυστέρηση, η παλιοδουλειά, βλέπετε.
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σημερινό συμβάν, που με παραξένεψε: Σε δρόμο με πολύ μεγάλη ευθεία (για τους γνωρίζοντες, Πύργος - Κατάκολο, μόλις πριν το Κατάκολο), φορτηγάκι 'αγροτικό', φορτωμένο με σανίδες, καδρόνια κλπ οικοδομική ξυλεία μέχρι τα ουράνια, είχε τρείς σίγουρα αλλοδαπούς εργάτες καθισμένους πάνω στα άδετα ξύλα, ενώ οι εμπρός τροχοί μόλις που πατούσαν στο δρόμο (αφού η ξυλεία προεξείχε δυο μέτρα από πίσω).
Ποιο είναι το παράξενο? ότι η τροχαία δεν ασχολήθηκε με την 'υπερβολική' μου ταχύτητα των 100 χιλιομέτρων όπως παλαιότερα, αλλά σταμάτησε το φορτηγάκι.Μήπως πήγαινε σε κανα αυθαίρετο?
Πόσα είπαμε ότι έχει εκει κάτω?15.000 and counting, για την περιοχή στα δεξιά, άλλα τόσα στα αριστερά. Βγάζουμε Πρωθυπουργό...
Αφού υποψιάζομαι ότι κάνεις συχνά την διαδρομή αυτή, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις με πόσα συνήθως μπορείς να πας χωρίς να σε γράψουν? Γιατί με τα 60 του ορίου δεν πάνε ούτε τα φορτηγά. Άσε που δεν βρίσκω πάντα 'λαγό'
Λοιπόν, με έχουν γράψει:
Με 103 αντί 90, ενώ προσπερνούσα 2 μπετονιέρες χωρίς να έρχεται κανένας από απέναντι, σε ισάδι όπου επιτρέπεται η προσπέραση.
Με 110 αντί 90 (δεν πήγαινα με πάνω από 100 στο κοντέρ, αφού τους είχα δει, αλλά...)
Με 111 αντί 90 - και δεν έγραφε με τίποτα κάτω από 110, ώστε να γλυτώσω τους πόντους.
Με 80 αντί 60 !!!!
Με 168 αντί 90 (εντάξει, ξέρω, ανωριμότητες, μην αρχίζετε τώρα) πιάσαμε κουβέντα για τον καιρό και τη γλύτωσα.
Με λίγα λόγια: Όταν το όργανο έχει τα ρούχα του, δεν γλυτώνεις με τίποτα.
edit: συνήθως δεν σε γράφουν αν πηγαίνεις κάτω από 100. -
Καί τά βγάζεις πέρα μέ τέσσερα παιδιά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...
ΥΓ: Πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2003 στους δρόμους και πώς (συγκρούσεις οχημάτων, απώλεια ελέγχου και στουκάρισμα σε ακίνητα εμπόδια, χτυπημένοι πεζοί κλπ); Που μπορώ να βρω τις στατιστικές;Κάποια στοιχεία για τα ελληνικά δεδομένα στα Στατιστικά Τροχαίας. Επίσης κάποια πολύ συνοπτικά στοιχεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σε αυτή τη σελίδα.
-
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, πρωινιάτικα, αλλά δεν άντεξα να μην παραθέσω το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα του τοπικού τύπου. Αντιγράφω:
'Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα όταν το αυτοκίνητο μάρκας ... που οδηγούσε ο ... και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του ... και η οικογενειακή τους φίλη ... συγκρούστηκε με τρακτέρ φορτωμένο με τομάτα, που οδηγούσε ο Βούλγαρος υπήκοος ..., το οποίο εκινείτο στην Εθνική Οδό χωρίς φώτα.'
Τι κι αν το αυτοκίνητο ήταν καινούριο, τι κι αν άνοιξαν όλες οι αεροκουρτίνες του, η κοπελιά στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Σαφώς, δεν φορούσε ζώνη. Μία κοπέλα νεκρή, μια άλλη σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι...
Ακριβώς δίπλα, είδηση με νεαρό από την περιοχή, που σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μοτο που οδηγούσε, κάπου κοντά στη Λάρισα.
Μπα, μόνο δυο νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματισμένος σήμερα? Συνηθισμένα πράγματα, αλλάζω σελίδα... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το καλύτερο ;
Μία Ferrari F40 με.......Γιαννιώτικες πινακίδες !Αποστόλη, την έφερες κιόλας, ρε θηρίο? Και γιά πότε η βόλτα που λέγαμε?
Καί τά βγάζεις πέρα μέ τέσσερα παιδιά;Περνάω τις κλήσεις στα έξοδα της εταιρίας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λοιπόν, με έχουν γράψει
.....
Με λίγα λόγια: Όταν το όργανο έχει τα ρούχα του, δεν γλυτώνεις με τίποτα.
edit: συνήθως δεν σε γράφουν αν πηγαίνεις κάτω από 100.Μάλιστα κατάλαβα, αν δεν έχουν γράψει αρκετούς μέχρι την ώρα που περνάω την πάτησα
Ευχαριστώ πολύ
Υγ. Μέσο όρο με 100 πάω εκεί, αλλά αφού γράφουν και με 80, άστα να πάνε...
-
Είδατε κάτι στα Στατιστικά της Τροχαίας; Στο 'Πίνακας επικίνδυνων παραβάσεων 6μήνου έτους 2004 και αντίστοιχου 2003' υπάρχει εγγραφή για κίνηση 'αργά και αριστερά' αλλά όχι για 'υπερβολική ταχύτητα'! Άρα η 'υπερβολική ταχύτητα' δεν είναι επικίνδυνη παράβαση.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, πρωινιάτικα, αλλά δεν άντεξα να μην παραθέσω το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα του τοπικού τύπου. Αντιγράφω:
'Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα όταν το αυτοκίνητο μάρκας ... που οδηγούσε ο ... και στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του ... και η οικογενειακή τους φίλη ... συγκρούστηκε με τρακτέρ φορτωμένο με τομάτα, που οδηγούσε ο Βούλγαρος υπήκοος ..., το οποίο εκινείτο στην Εθνική Οδό χωρίς φώτα.'
Τι κι αν το αυτοκίνητο ήταν καινούριο, τι κι αν άνοιξαν όλες οι αεροκουρτίνες του, η κοπελιά στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Σαφώς, δεν φορούσε ζώνη. Μία κοπέλα νεκρή, μια άλλη σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι...
Ακριβώς δίπλα, είδηση με νεαρό από την περιοχή, που σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μοτο που οδηγούσε, κάπου κοντά στη Λάρισα.
Μπα, μόνο δυο νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματισμένος σήμερα? Συνηθισμένα πράγματα, αλλάζω σελίδα...Sorry για το ασχετο ποστ, αλλα υπενθυμιζω σε μερικους οτι οταν μιλαγαμε για ζωνες ασφαλειας, καποιος απο εδω μεσα αδυνατουσε να καταλαβει το ποσο απαραιτητη ειναι η ζωνη πισω, και μαλιστα προσπαθουσε να μας πεισει και με επιχειρηματα....
Το γραφω αυτο οχι για να το παιξω εξυπνος και να λεω 'Ι told you so...' αλλα μπας και αλλαξει αποψης και αρχισει να φοραει-ζηταει να φορανε ζωνη οι πισω, μπας και σε τυχον ατυχημα σωσει καποια ζωη (ισως και την δικη του οταν θα καθεται μπροστα απο τον λυμμενο επιβατη). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Sorry για το ασχετο ποστ, αλλα υπενθυμιζω σε μερικους οτι οταν μιλαγαμε για ζωνες ασφαλειας, καποιος απο εδω μεσα αδυνατουσε να καταλαβει το ποσο απαραιτητη ειναι η ζωνη πισω, και μαλιστα προσπαθουσε να μας πεισει και με επιχειρηματα....
Το γραφω αυτο οχι για να το παιξω εξυπνος και να λεω 'Ι told you so...' αλλα μπας και αλλαξει αποψης και αρχισει να φοραει-ζηταει να φορανε ζωνη οι πισω, μπας και σε τυχον ατυχημα σωσει καποια ζωη (ισως και την δικη του οταν θα καθεται μπροστα απο τον λυμμενο επιβατη).Συμφωνώ & επαυξάνω!
Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όταν σε ηλικία 7-8 ετών περίπου η αδερφή μου (εγώ γύρω στα 10, δίπλα της) εκτινάχθηκε από το πίσω κάθισμα και ανάμεσα από τα δυο μπροστινά καθίσματα και χτύπησε με τη μύτη στο κασετόφωνο, ελάχιστα κάτω από τον μοιραία σταυρό ανάμεσα στα φρύδια, όταν ο πατέρας μου για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι κοκάλωσε το αυτοκίνητο.
Η αδερφή μου τη γλίτωσε τελικά με ράμματα στη μύτη, αλλά εμένα η σκηνή αυτή μου έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη (κι ας έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια από τότε).
-
Τραγικό θέαμα που αντίκρυσα προχτές επιστρέφοντας από παραλία. Οικογένεια 3 μελής σε αυτοκίνητο 30ετίας, σε οικτρή κατάσταση (έγερνε δεξιά, είχαν σαπίσει όλες του οι επιφάνειες και κάπνιζε σαν εργοστάσιο). Όλα καλά ώς εδώ; Θέαμα που έχουμε δει οι περισσότεροι;
Τότε διαβάστε και αυτό:
Στην έξτρα ποτηροθήκη πάνω στο ταμπλώ, σε περίοπτη θέση (εγώ το είδα 2 αμάξια πίσω του) είχε βάλει ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ένα μπουκάλι, δροσερή, φρέσκια ΜΠΥΡΙΤΣΑ!!!!!!! Κόβω δεξιά και πάω δίπλα, AMSTEL η μπυρίτσα (μαύρη διαφήμιση ή μάλλον δυσφήμιση) ....ήταν και σχεδόν άδειο το μπουκάλι.........
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.........................
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το καλύτερο ;
Μία Ferrari F40 με.......Γιαννιώτικες πινακίδες !ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Γιανιωτικες πινακιδες (ΙΒΑ) βαζουμε στην Αθηνα λογω ελλειψεως Αθηναικων.Αρα η F-40 μπορει να μην ειναι του Αποστολη. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το καλύτερο ;
Μία Ferrari F40 με.......Γιαννιώτικες πινακίδες !ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Γιανιωτικες πινακιδες (ΙΒΑ) βαζουμε στην Αθηνα λογω ελλειψεως Αθηναικων.Αρα η F-40 μπορει να μην ειναι του Αποστολη.Αποστόλη , δεν μας τα χες πει αυτά !!!! .... F40
-
kacey, όσο όμορφη κι αν είναι η 3άρα στη υπογραφή σου, είναι τεράστια... Λυπήσου αυτούς με αργή σύνδεση...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
kacey, όσο όμορφη κι αν είναι η 3άρα στη υπογραφή σου, είναι τεράστια... Λυπήσου αυτούς με αργή σύνδεση...640Χ480 έβαλε ο αθεόφοβος!
Κacey κάνε την resize...μην την βγάλεις...γιατί είναι πανέμορφη η Ε30..
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!