-
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Με την χρήση που κάνεις θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι - έστω και αυτά τα σχετικά απλά λάδια - έχουν κουραστεί.
Φαντάζομαι ότι πριν 3 μήνες άλλαξες και φίλτρο, αν ναι θα έλεγα κράτα τα άλλο τόσο ...
Από την άλλη ο χειμώνας ήρθε - ειδικά από Κυριακή οπότε ... αν δεν λυπάσαι να πετάξεις πρόωρα τα repsol...Αν έχεις καλό αυτί ίσως να ακούσεις την διαφορά που θα κάνουν τα AFL το πρωί (να αλλάξεις και φίλτρο βέβαια).
Πάντα με φίλτρο οι αλλαγές λαδιού. Θα τα αλλάξω να δω τη διαφορά, έτσι κι αλλιώς δε λένε και τίποτα αυτά που έχω σα λαδάκια. Άσε που μου την έχει δώσει ο μηχανικός με τις μπαρούφες που μου έλεγε.
Από αυτί πάω καλά, πιάνω τη χροιά του κινητήρα όταν κουράζεται το λιπαντικό, από το παπί το scooter μέχρι και το αμάξι.
Ευχαριστώ φίλε μου -
σε κινητήρα με αυτά
τι λάδι αγοράζω για να προσθέσω (θέλω να το φτάσω στο φουλ απο τη μέση για να παρακολουθήσω αν καίει) και δεν εχω απο την αντιπροσωπεία το περισσεύμα.άμα θέλετε να δώσετε και κανένα λινκ χαμένο δεν θα πάει
-
Καλύτερα ότι ακριβώς σου έβαλαν. Ψάξε να δεις αν έχεις τιμολόγιο/απόδειξη που να αναφέρει τον τύπο του λαδιού ή πάρε τηλέφωνο.
-
Μια ερώτηση & από εμένα:
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια η διαφορά (στο http://www.trade-wind.gr) του Mobil 1 0W-40 1lt από το Mobil 1 0W-40 946ml; Ξέρω ότι το 2ο είναι το αμερικάνικο, έχουν την ίδια τιμή & χαρακτηριστικά-προδιαγραφές. Μπας & παίζει τπτ περίεργο; Ποιο είναι προτιμότερο εκ των 2; -
Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Δεν έχουν την ίδια τιμή, με τις τιμές που αναφέρει το site το ένα βγαίνει 12.56€ το λίτρο (το μπουκαλάκι των 0.946 λίτρων) ή 10.57€ το λίτρο (σε συσκευασία των 6 μπουκαλιών), ενώ το άλλο, το μη-Αμερικάνικο, όπως λέει έχει 11.80€ το λίτρο.
Κανονικά αν του λίτρου το δίνει 11.80€ αυτό των 946ml θα έπρεπε να το έχει 11.20€ (αντί 11.90€ που το έχει). Πάρτους και ρώτα τους καλύτερα.
-
-
Όντως, από κεκτημένη είχα γράψει λάθος την ιστοσελίδα. Τώρα το διόρθωσα. Θενξ!
Θα τους τηλ για να μου πουν ποιες οι διαφορές μεταξύ των 2 Mobil 1. Επειδή πολλά γίνονται & ποτέ δεν ξέρεις... (μαϊμού λιπαντικά, αν & το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο - πάντως, ήδη έχω χρησιμοποιήσει αυτό του 1 λίτρου, όχι το 'αμερικάνικο', από Λαμπριανίδη, & δεν είχα πρόβλημα). -
τελικά θα τα αλλάξω πιο νωρίς και λέω να βάλω 15W-50 ή 10W-50 συνθετικό
έχετε να προτείνετε κάποιο για VW 505?
θέλω 8 λτ και βρίσκω shell helix plus με 41 το 4λτ -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τελικά θα τα αλλάξω πιο νωρίς και λέω να βάλω 15W-50 ή 10W-50 συνθετικό
έχετε να προτείνετε κάποιο για VW 505?
θέλω 8 λτ και βρίσκω shell helix plus με 41 το 4λτΠιστεύω πως θα βοηθούσε όλους όσοι ζητούν προτάσεις για λάδια να μας αναφέρουν, κάποια από τα παρακάτω στοιχεία (όχι, δεν χρειάζεται όλα, βασικά όπου ξεφεύγουν από τον μέσο όρο):
[list:mjaagebw]Αυτοκίνητο, έτος παραγωγής, κινητήρα, χιλιόμετρα, ποσό συχνές είναι οι αλλαγές ως τώρα, με τι τύπου λάδια
Έχει αισθητή κατανάλωση λαδιού, αν ναι πόσο και με κανονική ή σκληρή χρήση. (ml ανά 1000 χιλιόμετρα)
Τι διαδρομές κάνει (διάρκεια, χλμ, τρόπος οδήγησης , μέση ταχύτητα, ορεινές διαδρομές; φορτωμένο ή άδειο;)
Χροιά κινητήρα, αποδεκτή, ενοχλητική, άνευ σημασίας;
Τι γράφει το manual σχετικά με τα λάδια
Πόσος χρόνος ζεστάματος είναι αποδεκτός, θερμοκρασίες εκκίνησης.
Το πατάς σε χαμηλές ή ψιλές στροφές
Προτεραιότητες (τι ζητάς από τα λάδια;)
Πόσα χρήματα είναι διευθετημένοι να διαθέτουν και πόσα χιλιόμετρα κάνουν ανά έτος.
... και ότι άλλο θεωρούν σχετικό.
[/list:u:mjaagebw]
Βρήκα και αυτό. Δες στο 7 & 8. Βλέπω πως είναι 40άρια -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Βρήκα και αυτό. Δες στο 7 & 8. Βλέπω πως είναι 40άρια
τι εννοείς είναι 40αρια?
-
Ότι όλα είναι 5w40. Εσύ γιατί θέλεις 50άρι και τι είναι αυτό που ζητά 8! λίτρα μήπως θες να πάρεις για δύο αλλαγές
-
15-50 βρίσκω 15-40 όχι, δες και τις προδιαγραφές που δείχνω παραπάνω 5-40 είναι για σαφώς ψυχρότερα μέρη απο την Ελλάδα σύμφωνα με το κατασκευαστή πάντα
8 λτ ή 8 quarts~=7,5 lt, δεν ειμαι σίγουρος, όπως και να έχει 2 4λτ τα θέλει -
-
Ήρθε η ώρα(2.500km) για τα πρώτα λαδάκια στη MiΤο
Σύμφωνα με τη FIAT, το λιπαντικό πρέπει να πληροί την 'FIAT 9.55535-S2 Classification'. Το 'εργοστασιακό' λάδι είναι το Selenia Star Pure Energy, αλλά κοιτώντας στη σελίδα της SELENIA είδα ότι και το 'Κ Pure Energy' ικανοποιεί την ίδια προδιαγραφή. Τι προτείνετε;
-
η περιπτωση να δοκιμασεις κατι εκτος σελενια παιζει ??
γενικα τα μοτερ της αλφα τα ατμοσφαρικα βεβαια γουσταραν πολυ τα μοτουλ δε δομικαζεις μοτουλ 8100 5-40 ??
μια ιδεα λεω ας μας που και οι ειδικοι τη γνωμη τους -
Λόγω εγγύησης, σύντομης πρώτης αλλαγής αλλά και έλλειψης χρόνου για πληροφόρηση, θα μείνω προς το παρόν στα Selenia. Δείτε όμως εδώ κάτι που εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται πατάτα ολκής:
Το βιβλιαράκι λέει στα συνιστώμενα λιπαντικά: FIAT 9.55535-S2 , και σαν πρώτης τοποθέτησης δίνει Selenia Star Pure Energy - Ref no F603.C07
Πάμε λοιπόν στη σελίδα της Selenia.....
Πατώντας για το MiTo, προτείνει τα ίδια με το Manual, Selenia Star P.E
Βλέποντας όμως τα στοιχεία του λιπαντικου(http://www.flitalia.it/en/fl/index.php? ... odPrd=1413' target='_blank), διαπιστώνουμε ότι έχει άλλο contractual technical Reference, απ' ότι γράφει το manual.
Το Contr. Tech. ref που γράφει το manual συμφωνεί με αυτό που αναφέρει το Selenia K P.E (http://www.flitalia.it/en/fl/index.php? ... odPrd=1411' target='_blank)
-
το KPE απο οτι ξερω το χρησιμοποιουν στο punto με τα 120 αλογα και λογικα και σε αυτο με τα 150 οπου και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο μοτερ που εχει και η mito
-
Απ' όσο γράφτηκε στο σχετικό θέμα της MiTo, φαίνεται πως ειναι το ίδιο ακριβώς λάδι, απλώς στο μανουαλ έγραψαν λάθος το contractual technical reference
-
O λαμπ σταμάτησε τα HDD;
Επειδή έρχεται η ώρα που θα αλλάξω ξύδια στο αμάξι (λιπαντικό, βαλβολίνες, παραφλού), να κάνουμε μια επανάληψη της διαδικασίας συλλογής δείγματος για ανάλυση; Σε τι δοχείο να μαζέψω; Ουροσυλλέκτη;
Περι λιπαντικών γενικώς