-
και ξαναλέω ότι με την ΜΤ90 κυριολεκτικά σώθηκα
είχα δοκιμάσει τα πάντα (κατί μου θυμίζει αυτό) και με αυτή οι ταχύτητες μπαίνουν καλύτερα και από καινούργιο αυτοκίνητο του 2006
-
Miltellas, για 307 1,6 τι βαλβολίνη θα έλεγες; Την ELF ΤRP;
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Πες μας τί γράφει το manual του αυτοκινήτου σου. Από εκεί θα ξεκινήσουμε.
Τί ιξώδες και για ποιά προδιαγραφή;
Το παλιότερο Colt (2003) το έδινε με σασμάν για 75W90 και χωρητικότητα 2.1λτ. Δεν γνωρίζω το GL αλλά λογικά θα είναι GL-4.Λοιπον,το manual γραφει βαλβολινη castrol/burmach bot 328(η ακριβως αντιστοιχα) 1,75 λιτρα..τπτ αλλο?
Τι καταλαβαινεις εσυ? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πες μας τί γράφει το manual του αυτοκινήτου σου. Από εκεί θα ξεκινήσουμε.
Τί ιξώδες και για ποιά προδιαγραφή;
Το παλιότερο Colt (2003) το έδινε με σασμάν για 75W90 και χωρητικότητα 2.1λτ. Δεν γνωρίζω το GL αλλά λογικά θα είναι GL-4.Λοιπον,το manual γραφει βαλβολινη castrol/burmach bot 328(η ακριβως αντιστοιχα) 1,75 λιτρα..τπτ αλλο?
Τι καταλαβαινεις εσυ?Τώρα σώθηκες... Πρέπει πρώτα να μάθουμε τί βαλβολίνη είναι αυτή που γράφει στο manual. Έως τότε αυτήν να χρησιμοποιείς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Miltellas, για 307 1,6 τι βαλβολίνη θα έλεγες; Την ELF ΤRP;Ναι! Και την TRZ 75W80. Εξαιρετικές για τα σασμάν μας και καμία σχέση με την μαμίσια SHELL ή TOTAL.
Αλλά καλύτερη όλων για τα γαλλικά μας σασμάν (που απαιτούν ψιλή βαλβολίνη 75W80) θεωρώ πλέον την MTG 75W90 GL-4 που είναι ψιλή 90άρα (στα όρια του 85) με αντοχή στις πιέσεις αντίστοιχη με των GL-5. Την έβαλα και το σασμάν μου δουλεύει καλύτερα από ότι καινούριο όταν το αγόρασα. Πρόσεξε το σχόλιο του SirGus παραπάνω που έβαλε την κορυφαία MT-90 της RED LINE... -
Xρειαζεσαι δηλαδη το ''GL-X'' της βαλβολινης?
-
Χρειάζομαι ιξώδες (πχ 75W90) και GL-Χ. Δύο πράγματα.
-
Ok,ευχαριστω για το ενδιαφερον (οπως παντα)!
-
Ναι! Και την TRZ 75W80. Εξαιρετικές για τα σασμάν μας και καμία σχέση με την μαμίσια SHELL ή TOTAL.
Αλλά καλύτερη όλων για τα γαλλικά μας σασμάν (που απαιτούν ψιλή βαλβολίνη 75W80) θεωρώ πλέον την MTG 75W90 GL-4 που είναι ψιλή 90άρα (στα όρια του 85) με αντοχή στις πιέσεις αντίστοιχη με των GL-5. Την έβαλα και το σασμάν μου δουλεύει καλύτερα από ότι καινούριο όταν το αγόρασα. Πρόσεξε το σχόλιο του SirGus παραπάνω που έβαλε την κορυφαία MT-90 της RED LINE...και μιλάμε για σασμάν με 170.000 χμ (μια επισκεύη μόνο σε ρουλεμάν και όχι συχρονιζέ) τεχνολογίας 65.
-
Συνεπώς αυτή θα κάνει και για το σαζμάν του 304 ε; Από το '78 χωρίς να έχει αλλαχτεί (το σαζμαν εννοώ!)... Miltellas, θα μπορούσες μήπως να μου πεις κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να πουλάει τις συγκεκριμένες βαλβολίνες;
-
RED LINE έχει μόνο ο Λαμπριανίδης στην Αθήνα. Του τηλεφωνείς ή κάνεις on line παραγγελία και σου στέλνει ταχυδρομικώς.
Λαμπριανίδης E-SHOPΑν θελήσεις την AMSOIL MTG αυτή τη στιγμή έχει μόνο ο Αγγελόπουλος από τον οποίο επίσης παραγγέλνεις ταχυδρομικώς.
Αγγελόπουλος -
Για την elf;
-
Για ELF TRP 75W80 έχει ο Χαραλαμπάκης (τηλ 2105985883) πάλι στην Αθήνα και στέλνει επίσης ταχυδρομικώς παντού. Εμείς εδώ Θεσσαλονίκη είμαστε για τα μπάζα σε αυτά τα θέματα...
-
Ο Χαραλαμπάκης έχει eshop; Σόρρυ για το πρήξιμο...
-
Όχι, δε νομίζω... Αλλά πάρτον τηλ αύριο πρωί να τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Θα σε εξυπηρετήσει.
-
Οκ! Ευχαριστώ πολύ!
-
Ναι! Και την TRZ 75W80. Εξαιρετικές για τα σασμάν μας και καμία σχέση με την μαμίσια SHELL ή TOTAL.
Αλλά καλύτερη όλων για τα γαλλικά μας σασμάν (που απαιτούν ψιλή βαλβολίνη 75W80) θεωρώ πλέον την MTG 75W90 GL-4 που είναι ψιλή 90άρα (στα όρια του 85) με αντοχή στις πιέσεις αντίστοιχη με των GL-5. Την έβαλα και το σασμάν μου δουλεύει καλύτερα από ότι καινούριο όταν το αγόρασα. Πρόσεξε το σχόλιο του SirGus παραπάνω που έβαλε την κορυφαία MT-90 της RED LINE...Στις γρήγορες αλλαγές γρατζουνάνε τα συγχρονιζέ; (μήπως είναι πολύ 'γλιστερές' οι βαλβολίνες).
-
Για μπλοκέ BMW θα συστήνατε προϊόν της Red Line?
Το ίδιο και για κιβώτιο BMW?Αν ναι, ποιά?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για μπλοκέ BMW θα συστήνατε προϊόν της Purple Line?
Το ίδιο και για κιβώτιο BMW?Αν ναι, ποιά?
-
Περι λιπαντικών γενικώς