-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
eρωτηση...
το αμαξι μου συνεχιζει να καιει ακαθεκτο λαδι...
περιπου 1 λιτρο ανα 4-5000χλμ το κοβω...
ο μηχανικος μου επιμενει οτι ειναι τα αμσοιλ.
εγω επιμενω οτι δεν ειναι.ο μονος τροπος να μας φυγει η καψα ειναι να δοκιμασω αλλα λαδια...
εβαζα 10-40.λεω να παω ειτε παλι σε μοτουλ 5-40 οπως παλια
ειτε σε ρεντ λαιν...
αλλαγες καθε 10000χλμ .
τι προτεινουμε?μιλτοοοο?Πάνο, το ίδιο μοτέρ έχουμε. 200ml ανά 1000χλμ δεν είναι μεγάλη κατανάλωση, αν κι εγώ δεν έχω δει ποτέ τέτοια κατανάλωση στο δικό μου (max 150ml με διάφορα λιπαντικά και κατά καιρούς, όχι συνέχεια). Δοκίμασες να μην φουλάρεις με ΑΜΟ στο κάρτερ; Έχουμε ξαναναφερθεί. Επίσης, μήπως με τις αλλαγές που έχεις κάνει στο μοτέρ κατεβάζεις πλούσιο μίγμα; Ξέρεις ότι το πλούσιο μίγμα καταναλώνει λιπαντικό. Εγώ δεν έχω πλούσιο μίγμα.
Χρησιμοποιώ από τον Δεκέμβριο του 2006 το HDD και είμαι υπερευχαριστημένος. Ο Μάκης το έβαλε πρόσφατα και θα σου πει νεότερα από κοντά. Ο Γιάννης είχε ΑΜΟ για καιρό χωρίς προβλήματα (εκτός από κάποια αυξημένη κατανάλωση στα πρώτα 2000χλμ) και από τον Φεβρουάριο χρησιμοποιεί κι αυτός HDD. Ο Δημήτριος χρησιμοποιεί AFL 5W40, κατανάλωση μηδέν και ιδιοτροπίες μηδέν. Έχω πολλά παραδείγματα επιτυχημένης εφαρμογής, πολύ περισσότερα από τα αποτυχημένης (είναι λογικό να υπάρχουν και αποτυχημένες εφαρμογές).
Μπορείς να το ψάξεις με το λιπαντικό δοκιμάζοντας κάτι άλλο όπως πχ το 300V 5W40, μήπως και με τις αλλαγές που έχεις κάνει άλλαξε ο τρόπος λειτουργίας του κινητήρα σου και κάτι δεν ταιριάζει με το ΑΜΟ. Δοκίμασε όμως πρώτα να μην φουλάρεις στο κάρτερ (βάζε περίπου στα 4/5 ή 5/6 του max).RedLine, αναφέρεις συνεχώς ανυποστήρικτες κατηγορίες για την AMSOIL. Χαμηλή ποιότητα υλικών, μηνύσεις για εξαπάτηση κλπ. Αυτό δεν είναι έντιμο όταν δεν υπάρχει αντίλογος από αυτόν που κατηγορείς χωρίς στοιχεία. Και δεν έχω κανένα λόγο να το παίζω δικηγόρος της AMSOIL (αν περιμένεις από μένα να συνεχίσω το πονηρό παιχνίδι σου γελάστηκες). Το χειρότερο είναι ότι δεν είσαι ικανός να δίνεις συμβουλές περί λιπαντικών, έστω και σε φιλοσοφικό επίπεδο, και ακολουθείς την τακτική της λάσπης. Πετάς λάσπη για να θάψεις (πρόσωπα και πράγματα) και μετά δείχνεις αυτό που θέλεις. Δεν το έχω δει από κανέναν αυτό και είναι πολύ ύπουλο. Το έκανες με μένα παλιότερα και δεν έπιασε, τώρα το κάνεις για τα AMSOIL (που όλως τυχαίως είναι η αγαπημένη μου μάρκα). Το γεγονός ότι είσαι άσχετος περί λιπαντικών (τα links και τα copy-paste δεν σε κάνουν σχετικό) και ακολουθείς αυτήν την τακτική προβληματίζει για άλλη μία φορά για τον ρόλο σου εδώ μέσα και παντού.
-
μιλτο τα αμο τα ειχα και πριν τη μετατροπη και οντως τοτε εκαιγε οπως λενε ολοι λαδι......εκαιγε λιγο και μετα σταματαγε
τωρα εχω δοκιμασει να το αφησω μετα απο καποια σταθμη και συνεχιζει να καιει ακαθεκτο!ομως τωρα εχω και πλουσιο καυσιμο και 7500κοφτη
(μοτερ 206 με εκκεντρα 106 εξατμιση φουλ και προγραμμα περι τα 135αλογα και 17κιλα ροπη)δυο τεινα υπαρχουν.
καποια παπαρια εγινε στη τοποθετηση της κεφαλης μετα τη ροικη και τιποτα τσιμουχακια δεν εχουν κατσει καλα...(γνωμη δικια μου)
ειτε το μοτερ δε του ταιριαζει το αμο! (γνωμη μηχανικου)για αυτο λεω να παω σε μοτουλ 300ν ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ 15000ΧΛΜ (αλλαγη ανα 75000χλμ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟ!!!!!
και θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα.
απο την αλλη με τρωει να δοκιμασω κανα ρεντλαινσε πρωτη φαση θα ξαναβαλω 40αρι για να σιγουρευτω και θα αφησω δοκιμες με 30αρια για χειμωνα~!
-
Δοκιμασε πρωτα τα Motul 8100 και μετα βαζεις redline..Eγω εχω παρομοιες μετατροπες αλλα σε Alfa μοτερ με παρα πολυ πλουσια μιγματα και με τα 8100 καιω το max 300 - 400 ml ανα 5000χλμ
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Δοκιμασε πρωτα τα Motul 8100 και μετα βαζεις redline..Eγω εχω παρομοιες μετατροπες αλλα σε Alfa μοτερ με παρα πολυ πλουσια μιγματα και με τα 8100 καιω το max 300 - 400 ml ανα 5000χλμΣυμφωνω! Τα 8100 ειναι μια πολυ καλη λυση και πιστοποιημενα κατα API.
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
Δοκιμασε πρωτα τα Motul 8100 και μετα βαζεις redline..Eγω εχω παρομοιες μετατροπες αλλα σε Alfa μοτερ με παρα πολυ πλουσια μιγματα και με τα 8100 καιω το max 300 - 400 ml ανα 5000χλμΝαι, καλύτερα ξαναξεκίνα με κάτι πιο νορμάλ και μετά ξαναγύρνα στα 'σκληρά' οπότε βλέπεις και RED LINE.
Πάνο, όσο περνούν τα χιλιόμετρα η κατανάλωση αυξάνεται ή είναι σταθερή; Αν είναι σταθερή τότε η κατανάλωση του ΑΜΟ δεν είναι μόνο από Fuel Dilution αλλά παίζει και κάποια διαρροή (από τσιμουχάκια το πιθανότερο). Αλλά όπως λες βαράς και 7.5άρες, οπότε κι από κει καις κάτι παραπάνω (άλλο κόφτης 6.5 κι άλλο 7.5 εφόσον τον χτυπάς συχνά). Λίγο από το ένα λίγο από το άλλο, νά που πάει το λίτρο στα 5000χλμ. Η κατανάλωση είναι μικρή οπότε αξίζει να το ψάξεις πρώτα με το λάδι πριν τρέξεις να ξαναανοίγεις μοτέρ ή απλά το πάρεις απόφαση ότι θα καις (200ml/1000χλμ είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού).
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αυτό το διάβασα πρόσφατα στο BITOG , νομίζω το έργαψε ο pablo που είναι ντήλερ της amsoil οπότε πρέπει να είναι σωστό σαν πληροφορία.
Καλα ενταξει μην παιρνεις και σαν δεδομενο οτι διαβαζεις στο bitog, ειναι γνωστο πως ειναι 'ανδρο' της scAmsoil εκει μεσα, σαφως ομως υπαρχουν και πολλες φωνες που λενε και σωστες πληροφοριες, οπως μια που παραθετω παρακατω, ειναι copy paste απο forum, αλλα ως master των copy paste που με χαρακτηρισαν θεωρω υποχρεωση μου να επιβεβαιωσω τον χαρακτηρισμο..........
You can add that silly expensive crap called AutoRx to the list of worthless snake oil scams as well. Oh, and do not make the mistake of voicing that over on that Bob is the Oil Guy forum...they will shut you down so fast your head wills spin;. That forum is nothing but a marketing tool for the Amsoil scam artists and that AutoRx hype additive. Rinse cycle....give me a break. RWD Volvos will run just as well on Walmart SuperTech oil for $1.15/quart as they will on Mobil 1 for $5.00/quart the only difference is oil change interval and cost.
-
RedLine μόνο άντρο της AMSOIL δεν είναι εκεί μέσα! Αν μπορεί να πει κανείς ότι είναι άντρο κάποιου τότε είναι της Schaeffer's που το ίδρυσε. Αλλά τελικά στην πράξη δεν είναι άντρο κανενός. Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει BITOG...
O Mousatos που έχει διαβάσει BITOG περισσότερο από μένα, Αμσοιλάκιας πάντως δεν έγινε. Οπότε μην φοβάσαι, δεν κινδυνεύεις. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
RedLine μόνο άντρο της AMSOIL δεν είναι εκεί μέσα! Αν μπορεί να πει κανείς ότι είναι άντρο κάποιου τότε είναι της Schaeffer's που το ίδρυσε. Αλλά τελικά στην πράξη δεν είναι άντρο κανενός. Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει BITOG...
O Mousatos που έχει διαβάσει BITOG περισσότερο από μένα, Αμσοιλάκιας πάντως δεν έγινε. Οπότε μην φοβάσαι, δεν κινδυνεύεις.Κατ΄ αρχην δεν απευθυνθηκα σε σενα ωστε να δωσεις απαντηση......
Σε τρωει ο κ@λος σου μου φαινεται τελικα, με προκαλεις εδω και μερες και δεν απανταω.
Σχετικα με το bitog , εγω δεν βλεπω πουθενα σπονσορες απο την Schaeffer's.Αντιθετως ολο ScAMSOIL βλεπω.Το αν εχω διαβασει και ποσο bitog δεν σε αφορα.Η γνωση, η πληροφορηση και ενημερωση δεν ειναι δικο σου μονοπωλιο.Αρα μην το καπηλευεσαι...Και σε τελικη ασε και εμας τους πτυχιουχους να πουμε τη γνωμη μας
Εσυ μπορεις ανενοχλητος να συνεχιζεις να κατεβαζεις κανοντας copy-paste ολα οσα σου πασσαρει η ScAMSOIL, δικαιωμα σου ειναι εξαλλου και απολυτα σεβαστο.Ασε και εμας τους ταπεινους 'χομπιστες' να κανουμε το κεφι μας, δεν τρωμε το ψωμακι κανενος στο φιναλε. -
Μακραν το καλυτερο και περγραφικοτερο της καταστασης του .........
Τα σεβη μου στον σκηνοθετη συναλφιστα AlfaRomeohttp://www.grapheine.com/bombaytv/play_ ... id=1513636
P.S. Μπορει να μπει και στην ενοτητα των funny videos
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ετσι ακριβως οπως το διατυπωνεις ειναι 'Η AMSOIL υποστηριζει...'
Το οτι δεν συμμορφωνεται με τους κανονες του ΑΡΙ, δεν ειναι κατακριτεο, πλην ομως αφηνει 'παραθυρακι' στο να αλλαζει τις συνταγες της οποτε θελει και να μην συμβαδιζουν τα πραγματικα τεχνικα χαρακτηριστικα τους με αυτα που ανακοινωνουν.Πάλι καταλήγεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Το ότι αλλάζει συνταγή δε σημαίνει οτι τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Η euro formula άλλαξε δυο φορές μέσα σε ένα χρόνο και φυσικά μαζί άλλαξαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το 40άρι έγινε λίγο πιο ελαφρύ για να βοηθάει στο στροφάρισμα.
Οι βασικοι προμηθευτες της πρωτης υλης παγκοσμιως ειναι 3 με 4. Αρα και η AMSOIL αναγκαστικα απο εναν απο αυτους προμηθευεται, ενας λογος παραπανω για να θεωρουνται φθηνα τα λαδια της ειναι οτι δεν δινει καθολου χρηματα για ΑΡΙ πιστοποιησεις.
Η amsoil γνωρίζω οτι μέχρι πρόσφατα προμηθευόταν PAO από την ίδια τη mobil. Φυσικό είναι να το αγόραζε ακριβότερα (πρέπει να βγάλει και η mobil κέρδος και μάλιστα αρκετό αφού πουλά σε ανταγωνιστή) , έτσι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να κάνεις οικονομία από αλλού ( βλέπε API) και να παίξεις με διαφορετικούς κανόνες στην αγορά ( βλέπε πολυεπιπεδο marketing).
Και για να αποκλιμακωσουμε την κατασταση και να χαμογελασουμε λιγακι:
http://www.dodgedakotas.com/boards/gen/24629-1.htmlyour stating nothing but what amsoil themself states!
funny how you missed the 2 independent studies we posted a short while back (eh steve?)amsoil thickened up so bad after 15,000
that the 5/30 came out looking more like 15/50!Για να γελάσουμε με τα παραπάνω να δώσω το link της παραπάνω ερασιτεχνικής μελέτης που έκανε μέλος του BITOG o 3 mad ponchos( για να μη ξεχνιόμαστε του άνδρου κατ'εσέ της amsoil ).
Κάθε χίλια μίλια γινόταν ανάλυση του λιπαντικού στα εργαστήρια της Blackstone με κόστος 20 δολλάρια πληρωμένα από μέλη του BITOG. π.χ
όταν ξεκινήσαμε με το mobil στα 6000 μίλια το 20 δόλλαρο το πλήρωσε ο patman και στα 11,000 μίλια ο Paul Seminara δηλ. o Pablo, ντήλερ της διαβολικής amsoil.
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/mobil1.html
Mobil 1 Honor Roll
0 Brian Schreurs
1,000 Gregory Wells
2,000 Joshua Scott
3,000 Charlie Nowlin
4,000 Andrea Holladay
5,000 Jay Rasberry
**6,000 'Patman' **
7,000 Sunny Garofalo
8,000 'Orange 01SS'
9,000 Tommy Lawson
10,000 Timothy Bundrick
11,000 Paul SeminaraΕδώ παραθέτω ένα Link από την περίοδο που δοκιμάζαμε το amsoil( από το BITOG.)
http://theoildrop.server101.com/forums/ ... art=1&vc=1ένα Link από την περίοδο που δοκιμάζαμε το mobil:
mobil test στο BITOGκαι ένα link από την εποχή που το συζητούσαμε εδώ στους 4τροχούς:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... bil#525315Αν είχες παρακολουθήσει κάποια από αυτές τις συζητήσεις θα ήξερες οτι το amsoil ΔΕΝ έγινε 50άρι και οτι προστάτεψε καλύτερα τον κινητήρα από το mobil που χρειαζόνταν κάθε λίγο και λιγάκι συμπλήρωμα αφού το έπινε σα νεράκι.
Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να γράφεις ανακρίβιες.
-
Ετσι ακριβως οπως το διατυπωνεις ειναι 'Η AMSOIL υποστηριζει...'
Το οτι δεν συμμορφωνεται με τους κανονες του ΑΡΙ, δεν ειναι κατακριτεο, πλην ομως αφηνει 'παραθυρακι' στο να αλλαζει τις συνταγες της οποτε θελει και να μην συμβαδιζουν τα πραγματικα τεχνικα χαρακτηριστικα τους με αυτα που ανακοινωνουν.Πάλι καταλήγεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Το ότι αλλάζει συνταγή δε σημαίνει οτι τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Η euro formula άλλαξε δυο φορές μέσα σε ένα χρόνο και φυσικά μαζί άλλαξαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το 40άρι έγινε λίγο πιο ελαφρύ για να βοηθάει στο στροφάρισμα.
Οι βασικοι προμηθευτες της πρωτης υλης παγκοσμιως ειναι 3 με 4. Αρα και η AMSOIL αναγκαστικα απο εναν απο αυτους προμηθευεται, ενας λογος παραπανω για να θεωρουνται φθηνα τα λαδια της ειναι οτι δεν δινει καθολου χρηματα για ΑΡΙ πιστοποιησεις.
Η amsoil γνωρίζω οτι μέχρι πρόσφατα προμηθευόταν PAO από την ίδια τη mobil. Φυσικό είναι να το αγόραζε ακριβότερα (πρέπει να βγάλει και η mobil κέρδος και μάλιστα αρκετό αφού πουλά σε ανταγωνιστή) , έτσι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να κάνεις οικονομία από αλλού ( βλέπε API) και να παίξεις με διαφορετικούς κανόνες στην αγορά ( βλέπε πολυεπιπεδο marketing).
Και για να αποκλιμακωσουμε την κατασταση και να χαμογελασουμε λιγακι:
http://www.dodgedakotas.com/boards/gen/24629-1.htmlyour stating nothing but what amsoil themself states!
funny how you missed the 2 independent studies we posted a short while back (eh steve?)amsoil thickened up so bad after 15,000
that the 5/30 came out looking more like 15/50!Για να γελάσουμε με τα παραπάνω να δώσω το link της παραπάνω ερασιτεχνικής μελέτης που έκανε μέλος του BITOG o 3 mad ponchos( για να μη ξεχνιόμαστε του άνδρου κατ'εσέ της amsoil ).
Κάθε χίλια μίλια γινόταν ανάλυση του λιπαντικού στα εργαστήρια της Blackstone με κόστος 20 δολλάρια πληρωμένα από μέλη του BITOG. π.χ
όταν ξεκινήσαμε με το mobil στα 6000 μίλια το 20 δόλλαρο το πλήρωσε ο patman και στα 11,000 μίλια ο Paul Seminara δηλ. o Pablo, ντήλερ της διαβολικής amsoil.
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/mobil1.html
Mobil 1 Honor Roll
0 Brian Schreurs
1,000 Gregory Wells
2,000 Joshua Scott
3,000 Charlie Nowlin
4,000 Andrea Holladay
5,000 Jay Rasberry
**6,000 'Patman' **
7,000 Sunny Garofalo
8,000 'Orange 01SS'
9,000 Tommy Lawson
10,000 Timothy Bundrick
11,000 Paul SeminaraΕδώ παραθέτω ένα Link από την περίοδο που δοκιμάζαμε το amsoil( από το BITOG.)
http://theoildrop.server101.com/forums/ ... art=1&vc=1ένα Link από την περίοδο που δοκιμάζαμε το mobil:
mobil test στο BITOGκαι ένα link από την εποχή που το συζητούσαμε εδώ στους 4τροχούς:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... bil#525315Αν είχες παρακολουθήσει κάποια από αυτές τις συζητήσεις θα ήξερες οτι το amsoil ΔΕΝ έγινε 50άρι και οτι προστάτεψε καλύτερα τον κινητήρα από το mobil που χρειαζόνταν κάθε λίγο και λιγάκι συμπλήρωμα αφού το έπινε σα νεράκι.
Αν και απο bitog χρησιμα
Ελπιζω να μην σε επιπληξουν επειδη εκανες copy paste -
Μια απλη ερωτηση, γιατι τα δικα μου στοιχεια απο καποιο forum ειναι ανακριβιες, και τα δικα σου που ειναι απο bitog ( προσωπικη μου αποψη Scamsoilκρατειται) ειναι ολοσωστα?
Προσωπικα δεν παιρνω στα σοβαρα το bitog μιας και εχει γεμισει απο σπονσορες και ντιλερς MLM της scamsoil, δεν μπορω να δεχτω οτι ανθρωποι στο βωμο του κερδους θα σου πουν ολη την αληθεια ( προσωπικη μου εκτιμηση), πρεπει να κανουν πωλησεις, και για να γινει αυτο θα σου πουν οτι ακριβως θες να ακουσεις -
Για να κάνει κάνει κάποιος copy paste θα πρέπει να ξέρει που είναι..καθώς και να το έχει διαβάσει...
Το δύσκολο δεν είναι να κάνεις copy - paste .
Το δύσκολο είναι να ξέρεις οτι αυτό που κάνεις copy paste είναι σωστό και αξιόλογο. Και για να το κρίνει κάποιος αυτό, πρέπει να έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα. -
Για να κάνει κάνει κάποιος copy paste θα πρέπει να ξέρει που είναι..καθώς και να το έχει διαβάσει...
Το δύσκολο δεν είναι να κάνεις copy - paste .
Το δύσκολο είναι να ξέρεις οτι αυτό που κάνεις copy paste είναι σωστό και αξιόλογο. Και για να το κρίνει κάποιος αυτό, πρέπει να έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα.Συμφωνω, αρα κατα την δικη μου εκτιμηση εχεις κανει λαθος εσυ που πιστευεις 'πωλητες' προιοντων MLM
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μια απλη ερωτηση, γιατι τα δικα μου στοιχεια απο καποιο forum ειναι ανακριβιες, και τα δικα σου που ειναι απο bitog ( προσωπικη μου αποψη Scamsoilκρατειται) ειναι ολοσωστα?Ποιό BITOG βρε χριστιανέ μου, κατάλαβες οτι σου έδωσα την επίσημη σελίδα του τεστ που εσύ μας αποκάλυψες;
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/mobil1.htmlΔιάβασέ το πρώτα και μετά τα ξαναλέμε. Τέλος για σήμερα.
-
Μια απλη ερωτηση, γιατι τα δικα μου στοιχεια απο καποιο forum ειναι ανακριβιες, και τα δικα σου που ειναι απο bitog ( προσωπικη μου αποψη Scamsoilκρατειται) ειναι ολοσωστα?
Ποιό BITOG βρε χριστιανέ μου, κατάλαβες οτι σου έδωσα την επίσημη σελίδα του τεστ που εσύ μας αποκάλυψες;
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/mobil1.htmlΔιάβασέ το πρώτα και μετά τα ξαναλέμε. Τέλος για σήμερα.
Δεν λεω για την δικη μου, τα υπολοιπα του bitog που εδειξες ανεφερα.
-
Ποιό BITOG βρε χριστιανέ μου, κατάλαβες οτι σου έδωσα την επίσημη σελίδα του τεστ που εσύ μας αποκάλυψες;
Παρε και αυτο γιατι μισα τα κανεις copy paste:
-
και ένα link από την εποχή που το συζητούσαμε εδώ στους 4τροχούς:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... bil#525315Αγοράκι μου , όταν εσύ πήγαινες εγώ γυρνούσα.... αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.
-
και ένα link από την εποχή που το συζητούσαμε εδώ στους 4τροχούς:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... bil#525315Αγοράκι μου , όταν εσύ πήγαινες εγώ γυρνούσα.... αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.
Δεν πειραζει, θα μαθω και εγω σιγα σιγα, θα φτασω και εγω εκει που εισαι lubeland, δεν κανουμε κοντρα γνωσεων εξαλου.Ο καθενας οτι μπορει δινει, ευτυχως ζουμε σε Δημοκρατικους καιρους και εκφραζουμε την γνωμη μας ελευθερα χωρις φοβο και παθος. Αλλα θιγεσαι πολυ ευκολα, μηπως εισαι παιδι της περιφερειας και αισθανεσαι απειλη οταν καποιος αλλος ταρακουναει τα νερα του κατεστημενου ? Μην ανησυχεις παντως,ουτε ο νεος Σεριφης του forum ειμαι, ουτε διεκδικω τις δαφνες και τα ηνια απο την 'αγελη' σας
-
Ο μουσάτος είναι εθισμένος στο bitog και το διαβάζει πολύ. Εγώ παρόλο που το διαβάζω σπάνια, το ξέρω από τότε που ξεκίνησε - έχω κωδικό μέλους λίγο κάτω από 1000 και το ξέρω από τότε που είχε 200 μέλη (στην αρχή κόντεψε να κλείσει λόγω κόστους). Δεν είναι άντρο της amsoil, υπάρχουν και άλλοι παραγωγοί και οι ντίλερ της amsoil δεν μπορούν να λένε ότι τα λάδια τους είναι καλύτερα από τα άλλα χωρίς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Μπορεί μερικά τεστ να ταιριάζουν στα λάδια τους, αλλά άλλα τεστ ταιριάζουν στα λάδια άλλων κατασκευαστών.
Ότι κάποτε θα υπερασπιζόμουν την amsoil δεν μου περνούσε ποτέ απ' το μυαλό
Περι λιπαντικών γενικώς