-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
τα συγκεκριμενα που σου εβαλαν ειναι πολυ καλα. Ποσο τα πληρωσες?
18,5 E/L χωρις φπα
καλα ειναι η μου πιασαν τον κ0λο
τοσο εχουν
Στο πιασανε κανονικα το κωλαρακι
42 ευρω το 4λιτρο με ΦΠΑ και στο φερνουν και στην πορτα σουδωσε μας τηλ και ονομα.Εδω οχι prive
-
RedLine
δωσε info! -
Εδωσα, γνωστο ειναι βρε το site
-
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... rod_id=642
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=75&prod_id=642Ναι εκει το ειδα και εγω spiros.
-
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=75&prod_id=642
Ναι εκει το ειδα και εγω spiros.
το ειχα δει πιο παλια, αλλα δεν το θυμομουν, οποτε κοντα επεσα στη τιμη που ειπα.
οι τιμες αυτες ειναι με τα μεταφορικα μεσα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.trade-wind.gr/index.php?co=products&cat_id=75&prod_id=642
Ναι εκει το ειδα και εγω spiros.
το ειχα δει πιο παλια, αλλα δεν το θυμομουν, οποτε κοντα επεσα στη τιμη που ειπα.
οι τιμες αυτες ειναι με τα μεταφορικα μεσα?
Ναι ολα κομπλε μεσα ειναι, και σου βαζουν και δωρακια, το μονο κακο ειναι οτι αν τους κανεις παζαρι δεν κοβουν 'λεπτο', αλλα και παλι εχουν πολυ καλες τιμες.
-
κανα GTI κανουν δωρο?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
42 ευρω το 4λιτρο με ΦΠΑ και στο φερνουν και στην πορτα σου
δωσε μας τηλ και ονομα.Εδω οχι prive
Λαμπριανίδης, τα στέλνει αφού πληρώσεις στη Eurobank με ΚΤΕΛ (χωρίς μεταφορικά). Όμως η τιμή πρέπει να συγκρίνεται με τη τιμή στο σουπερμάρκετ και όχι στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανα GTI κανουν δωρο?Καλοοοοοοοοοο
Μπα, κατι μπιχλιμπιδια στελνουν, αρωματικα, κατι spray λιπαντικα, μεχρι και προσθετα βενζινης μου ειχαν στειλει, επισης και κατι διαφημιστικες κουπες του καφε -
κανα GTI κανουν δωρο?
Καλοοοοοοοοοο
Μπα, κατι μπιχλιμπιδια στελνουν, αρωματικα, κατι spray λιπαντικα, μεχρι και προσθετα βενζινης μου ειχαν στειλει, επισης και κατι διαφημιστικες κουπες του καφεκριμα
φανταζομαι οτι σε ποιοτητα δεν υπαρχει καμια διαφορα απο αυτα που βρισκεις στο εμποριο ε?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λαμπριανίδης, τα στέλνει αφού πληρώσεις στη Eurobank με ΚΤΕΛ (χωρίς μεταφορικά). Όμως η τιμή πρέπει να συγκρίνεται με τη τιμή στο σουπερμάρκετ και όχι στο συνεργείο.[/quote]
Δηλαδη ας πουμε οτι το συνεργειο αγοραζει απο Λαμπριανιδη με 10,50 ευρω το λιτρο, δηλαδη 8,82 +ΦΠΑ, ποσο % θελει να βγαλει το συνεργειο???????????????????
Απο τα 8,82 μεχρι τα 18,50 πληρωνεις την 'ποδια' και το κατσαβιδι στο 'αφτι' του συνεργειατζη?????? -
Παρεπιπτωντοσ εγω τους πληρωνω οταν μου τα φερνουν στο γραφειο, και το αστειο ειναι οτι δεν δεχoνται ουτε 'tip'
-
εκτος απο αυτα που εχει στο site μπορεις να του παραγγειλεις και αλλη μαρκα, πχ fuchs?
-
Λαμπριανίδης, τα στέλνει αφού πληρώσεις στη Eurobank με ΚΤΕΛ (χωρίς μεταφορικά). Όμως η τιμή πρέπει να συγκρίνεται με τη τιμή στο σουπερμάρκετ και όχι στο συνεργείο.
Δηλαδη ας πουμε οτι το συνεργειο αγοραζει απο Λαμπριανιδη με 10,50 ευρω το λιτρο, δηλαδη 8,82 +ΦΠΑ, ποσο % θελει να βγαλει το συνεργειο???????????????????
Απο τα 8,82 μεχρι τα 18,50 πληρωνεις την 'ποδια' και το κατσαβιδι στο 'αφτι' του συνεργειατζη??????[/quote]σε αντιπροσωπιες κ εξουσιοδοτημενα !!!!
το θεμα ειναι αν τους πας τα λαδια εσυ θα σου σφραγισουν το βιβλιο των σερβις για το θεμα της εγγυησης
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος απο αυτα που εχει στο site μπορεις να του παραγγειλεις και αλλη μαρκα, πχ fuchs?Δεν εχω ιδεα, εχω ομως στο καταστημα τους στην Καλλιροης, και εχουν πολλα προιοντα που δεν ειναι στο site. Οπως επισης μερικα προιοντα στο καταστημα ηταν ακριβοτερα απο το site και εναλλαξ, μου εξηγησαν οτι αυτο συμβαινει διοτι ειναι 2 εντελως διαφορετικες εταιριες και οτι το site εχει επιχορηγησει
-
Συγνώμη αλλά το site που περιγράφετε ποιο είναι;
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Απο τα 8,82 μεχρι τα 18,50 πληρωνεις την 'ποδια' και το κατσαβιδι στο 'αφτι' του συνεργειατζη??????σε αντιπροσωπιες κ εξουσιοδοτημενα !!!!
το θεμα ειναι αν τους πας τα λαδια εσυ θα σου σφραγισουν το βιβλιο των σερβις για το θεμα της εγγυησης [/quote]
Κανεις λαθος, ειναι υποχρεωμενοι βαση κοινοτικου νομου να βαλουν τα λαδια που θα τους πας χωρις καμια αντιρηση, αρκει να πληρουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Συγνώμη αλλά το site που περιγράφετε ποιο είναι;Διαβασε λιγο πιο πισω να δεις
-
Απο τα 8,82 μεχρι τα 18,50 πληρωνεις την 'ποδια' και το κατσαβιδι στο 'αφτι' του συνεργειατζη??????[/quote]Πριν πάρα πολύ καιρό σας είχα γνωστοποιήσει την ύπαρξη του
http://www.trade-wind.gr/.....
Τότε που είχε γίνει μέγα θέμα με τα AMSOIL.Τα είχα πάρει 8,80 ενώ ο αντιπρόσωπος ο κος Αγγελόπουλος τα είχε 14,50
Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες σε όλα τους
Περι λιπαντικών γενικώς