-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Με διαστηματα 30000χλμ και...διαστημικο λαδι να βαλεις θα βγει τηγανολαδο για να μην πω λιπος απο γυραδικο!
Οποιος στο ειπε αυτο απλα δεν ηξερε τι ελεγε, πιστεψε μεΕχεις δικο σου χημειο?
Hold on! Mobil 1 speaking...
Γειά σου Μάκη! Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!
Κανεις λαθος........valvoline speaking
Για να μη call me please
Gia πληροφοριες λιπανσης πατηστε το 1
για προδιαγραφες πατηστε το 2
για τα ιξωδη το 3
για θεματα συσκευασιας και δωρων το 4
για προδιαγραφες κατασκευαστων το 5ελαχιστη χρεωση 0,70/10 sec χωρις φπα
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Οντως Μιλτο το προσεξα, αλλα οταν σου λεει 'can mix' αλλα ταυτοχρονα στην ιδια σελιδα 'not recommended' εγω αλλο συμπερασμα βγαζω!
Βασικα και για να εχει πιο ευρυ ιξωδες απο τα αλλα δεν θα πρεπει να αναμιχθει αν και συναδελφος 'λαδας' με εργαστηριο στην Αθηνα που προμηθευει πολλες Ελληνικες κατασκευαστριες λαδιων μου ειπε να ΜΗΝ ανακατευουε κανενα της σειρας αφου ΔΕΝ εχουν τα ιδια πακεττα προσθετων και συχνα το αποτελεσμα ειναι αμφιλεγομενο!
Απο την αλη οποιο απο τα αλλα και να ανακατεψεις το τελικο λαδι υπαρχει σαν ιξωδες στη σειρα εκτος αν ανακατεψεις καποιο με τα 5/40!!!Εν τέλη για να μην βασανίζεται ο φίλος μας πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει για συμπλήρωμα το 8100 5W40 στο 300V 5W40 δεδομένου ότι ούτως ή άλλως σύντομα θα το γυρίσει στα 8100. Θα υποβαθμίσει τα 300V μεν αλλά ούτως ή άλλως δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσει.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Hold on! Mobil 1 speaking...
Κανεις λαθος........valvoline speaking
Από πότε ρε προδότη;
-
περιμενε να δεις.......
-
-
περιμενε ειπαααααα
-
νταααξειιιι
-
Είσαι άπαιχτος!
Λοιπόν!
Valvoline
SynPower MXL 0W30
SynPro 0W40 / 5W40 / 5W30Θα σου κάνω διαφήμιση... Αλλά... Πόσα θα μου δώσεις;
-
no no no no no no kardia moy
SYN POWER XL III 5w/30katse a parv egv prvta ap aytoys gia thn diafhmish kai ta moirazomaste
-
Δηλδγή τωρα ρε Μάκη, τα Mobil1 δεν είναι τα κορυφαία λάδια?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλδγή τωρα ρε Μάκη, τα Mobil1 δεν είναι τα κορυφαία λάδια?εγραψα πουθενα κατι τετοιο?
-
εγραψα πουθενα κατι τετοιο?
Μην αρπάζεσαι ρε!!! Είδα την αλλαγή σε Valvoline και είπα να σου κάνω λίγη πλάκα!
Αμαν ρε! Δεν σου ξανακάνω πλάκα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εγραψα πουθενα κατι τετοιο?
Μην αρπάζεσαι ρε!!! Είδα την αλλαγή σε Valvoline και είπα να σου κάνω λίγη πλάκα!
Αμαν ρε! Δεν σου ξανακάνω πλάκα!
δεν αρπαζομαι ρε:rant:
πλακα κανω κι εγω:rant:
-
SYN POWER XL III 5w/30
Δεν βρίσκω τα τεχνικά του. Πολύ καινούριο προϊόν. Είναι εξειδικευμένο και το μόνο που βρήκα είναι ότι καλύπτει τις προδιαγραφές ACEA A5/B5/C3 - VW 503.00, 504.00, 506.00, 506.01, 507.00 αλλά θα ήθελα περισσότερα στοιχεία. Το ευρωπαϊκό site της Valvoline είναι ακόμη ατελές και δεν λειτουργούν όλα τα link. Ιδού η σχετική σελίδα.
-
Πλάκα -πλάκα τα sunoco έχουν εξαιρετικές προδιαγραφές και ο αντιπρόσωπος είναι δίπλα μου, κρίμα που έχω αποθέματα για 4 χρόνια. Τελικά το Βέλγιο είναι η Μέκκα των λιπαντικών, σχεδόν όλοι έχουν εργοστάσια εκεί.
-
Με διαστηματα 30000χλμ και...διαστημικο λαδι να βαλεις θα βγει τηγανολαδο για να μην πω λιπος απο γυραδικο!
Οποιος στο ειπε αυτο απλα δεν ηξερε τι ελεγε, πιστεψε μεΕχεις δικο σου χημειο?
Αυτο ειναι απαντηση στα λεγομενα μου η σχετιζεται με καποιο τροπο με αυτα;
Γιατι διακρινω ειρωνια στον τροπο απαντησης σου κι επειδη εχω ξαναδει το εργο με συγχωρεις αλλα δεν εχω διαθεση να συνεχισω σ' αυτο το στυλ.
Και για να σου απαντησω δεν εχω δικο μου χημειο αλλα εχω προσβαση αν χρειαστει, αυτο με κανει με καποιο τροπο να εχω καλυτερη αποψη για τα λαδια πιστευεις;
Αλλωστε δηλωσα παραπανω δημοσιως οτι ευχαριστως πληρωνω για μια αναλυση πριν και μετα σε λαδι της προτιμησεως του φιλου μας δεν νομιζω να μιλαω θεωρητικα αν και η ολη συζητηση εδω φυσικα και δεν μπορει να μην ειναι καθαρα θεωρητικη.
Τελος παντων για να μην μιλαμε επι ωρες αγοραστε ολοι Mobil1 παιδια ειναι τα καλυτερα... -
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά είμαστε όλοι μια ωραία παρέα, είμαστε.
-
-
Με λίγο έως πολύ σπρώξιμο( συμπλήρωμα λαδιού και αλλαγές φίλτρων) όλα γίνονται.
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/mobil1.html
http://neptune.spacebears.com/cars/stories/amsoil.html -
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Περι λιπαντικών γενικώς