-
Re pedia stin Kipro den exi erthi akomi gamoto mou !!!
-
ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΙΟ!!!ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΑΓΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΙΟ!!!ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΑΓΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ! -
Και στην Καρδίτσα τα ίδια!!!Έφτασα μέχρι την Αθήνα για να το βρω,εδώ έχει εξαντληθεί παντού από τις πρώτες μέρες!Αλλά όταν τελικά το βρήκα,πραγματικά άξιζε τον κόπο!!!Φοβερό τεύχος,φοβερό DVD!
Συγχαρητήρια και συνεχίστε την καλή δουλειά!!!! -
Ο χρήστης mmarg έγραψε:
Tο τεύχος δεν έχει εξαντληθεί ακόμα. Aν και πάλι δεν καταφέρετε να το βρείτε, στο τέλος του μήνα θα μπορείτε να το προμηθευτείτε τηλεφωνώντας στο 210-97 92 500.
Εγώ δεν το βρίσκω πλέον ουτε στην Αθήνα.....
-
Μεγάλη ήττα και στον Πύργο! Άφαντο!
Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε τέλος μήνα στο τηλέφωνο που δόθηκε ή θα γίνει και πάλι χαμός;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Μεγάλη ήττα και στον Πύργο! Άφαντο!
Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε τέλος μήνα στο τηλέφωνο που δόθηκε ή θα γίνει και πάλι χαμός;ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Απ' ότι βλέπω θα γίνει χαμός Θοδωρή!!! Στο περιοδικό ακούτε; Βάλτε ξεχωριστή γραμμή τηλεφώνου γιατί αλλιώς...
ΥΓ: Ε, αφού το ξέρατε ότι θα βγει στις 27/12! Δεν το ξέρατε; Πού πάτε 8 ολόκληρες ημέρες μετά να το βρείτε;
-
ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΞΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ DVD!!!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ???
ΡΩΤΑΩ Σ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ **ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΘΕΑΑΑΑΑ: **ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ RALLY XS??? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΟΙΟ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ???Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ......
ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
ΘΕΛΕΙ DVD ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ: Ε, αφού το ξέρατε ότι θα βγει στις 27/12! Δεν το ξέρατε; Πού πάτε 8 ολόκληρες ημέρες μετά να το βρείτε;και όμως εγώ το βρήκα στο Βόλο στις 24/12.
είχε 3 αντίτυπα, εκ των οποίων πήρα τα 2.
δυο τρείς να υπήρχαν στην περιοχή σαν και μένα...δεν θέλει και πολύ για να εξαντληθούν...και πολύ πριν τις 27.
είναι όμως πολύ καλό τεύχος και το DVD άπαιχτο!!!
περιμένουμε το επόμενο σύντομα -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ: Ε, αφού το ξέρατε ότι θα βγει στις 27/12! Δεν το ξέρατε; Πού πάτε 8 ολόκληρες ημέρες μετά να το βρείτε;Μα, στις 27/12 το αναζήτησα! Το λάθος μου ήταν που δεν το έψαξα νωρίτερα
-
ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΙΟ!!!ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΑΓΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Kai ti ypallilos... o ksakoustos PAYLARAS!
O Harris tou eixe stisei karteri apo nwris. -
Πολύ καλό και το καινούργιο RallyXS.
Μπράβο και πάλι στην ομάδα του περιοδικού.
Το πήρα πρωί πρωι στης 27 εδώ στην Λαμία κι έτσι δεν συνάντησα πρόβλημα. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΥΓ: Ε, αφού το ξέρατε ότι θα βγει στις 27/12! Δεν το ξέρατε; Πού πάτε 8 ολόκληρες ημέρες μετά να το βρείτε;
και όμως εγώ το βρήκα στο Βόλο στις 24/12.
είχε 3 αντίτυπα, εκ των οποίων πήρα τα 2.
δυο τρείς να υπήρχαν στην περιοχή σαν και μένα...δεν θέλει και πολύ για να εξαντληθούν...και πολύ πριν τις 27.
είναι όμως πολύ καλό τεύχος και το DVD άπαιχτο!!!
περιμένουμε το επόμενο σύντομαΜπράβο kamil, είσαι και η πρώτη!!!
Ενώ στην Ελλάδα έχουν εξαφανιστεί τα τεύχη, εγώ από Ελβετία έχω εξασφαλισμένο το δικό μου!!
Να βάλω κοτσαδόρο και μπαγκαζιέρα για τια σοκολάτες;; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπράβο kamil, είσαι και η πρώτη!!!
Ενώ στην Ελλάδα έχουν εξαφανιστεί τα τεύχη, εγώ από Ελβετία έχω εξασφαλισμένο το δικό μου!!
Να βάλω κοτσαδόρο και μπαγκαζιέρα για τια σοκολάτες;;Ποιος είπε οτι θα σου το δώσω τελικά
θα το κρατήσω σε περίπτωση που χαλάσει το δικό μου DVD -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μπράβο kamil, είσαι και η πρώτη!!!
Να βάλω κοτσαδόρο και μπαγκαζιέρα για τια σοκολάτες;;Ποιος είπε οτι θα σου το δώσω τελικά
θα το κρατήσω σε περίπτωση που χαλάσει το δικό μου DVDΠρόσεξε τρίπλα!!
Κι εγώ θα αντιγράψω το δισκάκι του Αμαξόπουλου, μετά το στρατό που θα πάρω αντιγραφικό, και θα φάω περισσότερες σοκολάτες στην πρώτη μου άδεια!!!
Και γκόλ!!!
Τι έλεγες;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πρόσεξε τρίπλα!!
Κι εγώ θα αντιγράψω το δισκάκι του Αμαξόπουλου, μετά το στρατό που θα πάρω αντιγραφικό, και θα φάω περισσότερες σοκολάτες στην πρώτη μου άδεια!!!
Και γκόλ!!!
Τι έλεγες;τι να πώ τώρα με έκανες και ζήλεψα !!!
καλέ σύνελθε μέχρι να απολυθείς εσύ , το rally XS θα έχει βάλει άλλα 5-6 DVD με WRC...
anyway για να μην το κανουμε chat και δώσουμε αφορμή για σχόλια και κακίες [που έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο καιρό στο forum μας] απλά έχε το νού σου γιατι ξέρεις τι λένε για τις σοκολάτες!!!! -
Όσοι πιστοί προλάβετε. Έγινε επαναδιανομή. Eκεί που δεν υπήρχε το Rally XS, πιθανόν τώρα να υπάρχει. Mια ερώτηση δεν κάνει κακό... και ελπίζω να μην διαδώσετε ότι σας λέω τα μυστικά της εταιρίας...
-
17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!!!
-
17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!!!
Παιδιά, κι εγώ σήμερα το πήρα, ο περιπτεράς μου, που μου το κρατάει έτσι κι αλλιώς μου είπε ότι σήμερα (18/2) κυκλοφόρησε 1η μέρα. Δεν το έχω κοιτάξει ακόμη για εντυπώσεις....
Rally XS