-
Διάβασα στο http://rally.racing-live.com/en/index.html ότι ο DIDIER AURIOL θα γυρίσει πάλι πίσω με τη CITROEN με πλήρες πρόγραμα το 2003!Είμαι θαυμαστής του μεγάλου και τόσο διαφορετικού Γάλλου οδηγού,πιστεύω ότι λείπει πολύ από τη φετεινή χρονιά και η επάνοδός του θα προσφέρει πολλά στο WRC.Μήπως
κανένας ξέρει κάτι παραπάνω για το θέμα; -
Διάβασα στο http://rally.racing-live.com/en/index.html ότι ο DIDIER AURIOL θα γυρίσει πάλι πίσω με τη CITROEN με πλήρες πρόγραμα το 2003!Είμαι θαυμαστής του μεγάλου και τόσο διαφορετικού Γάλλου οδηγού,πιστεύω ότι λείπει πολύ από τη φετεινή χρονιά και η επάνοδός του θα προσφέρει πολλά στο WRC.Μήπως
Ο AURIOL ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ CITROEN...
ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ Η CITROEN ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ MCRAE C.,SAINZ ('Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2)ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ LOEB (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ BUG ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ)...
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΞΕΛΙΓΚΤΗΣ...
ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ FORD ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ... -
On 24-05-2002 18:36, harriswrc έγραψε:
Ο AURIOL ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ CITROEN...
ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ Η CITROEN ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ MCRAE C.,SAINZ ('Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2)ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ LOEB (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ BUG ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ)...
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΞΕΛΙΓΚΤΗΣ...
ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ FORD ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...Οριόλ ακριβός και μεγάλος σε ηλικία... και γκρινιάρης. Θοδωρή, συμφωνώ με Χάρη. Δύσκολα θα γυρίσει με πλήρες πρόγραμμα. Αν δεν τον δούμε σε Γερμανία, Ιταλία με Σουμπαρού, χλωμό το βλέπω να τον ξαναδούμε αν δεν αναθεωρήσει τουλάχιστον την τιμή του...ΣΧ
-
Ime megalos fan tu Didi, ton theoro exisu eniposiako me ton Mcrae sta perasmata tu.....alla distixos poli diskola ha vrethi sti citroen.
i apantisi tu Frequelin se antistixi erotisi dimosiografu prin kati mines itan apla ena 'OXI'
-
DIDIER AURIOL IS BACK!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ,ΜΕ COROLLA ΤΗΣ STEP2!!!
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ AGHINI(PROCAR-SUBARU),LOPES(PROCAR-SUBARU),CAMPOS (206),MADEIRA(FOCUS)ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ... -
On 03-06-2002 17:41, harriswrc έγραψε:
DIDIER AURIOL IS BACK!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ,ΜΕ COROLLA ΤΗΣ STEP2!!!
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ AGHINI(PROCAR-SUBARU),LOPES(PROCAR-SUBARU),CAMPOS (206),MADEIRA(FOCUS)ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ...Πες μου που το διάβασες το ευχάριστο νέο για τον φαλακρό να πάω να το δω με τα μάτια μου!
-
On 04-06-2002 17:19, thvarveris έγραψε:
Πες μου που το διάβασες το ευχάριστο νέο για τον φαλακρό να πάω να το δω με τα μάτια μου!
http://www.tmn-rallyedeportugal.com ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ENTRYLIST...
BEBAIA O ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ! -
On 04-06-2002 17:51, harriswrc έγραψε:
On 04-06-2002 17:19, thvarveris έγραψε:
Πες μου που το διάβασες το ευχάριστο νέο για τον φαλακρό να πάω να το δω με τα μάτια μου!
http://www.tmn-rallyedeportugal.com ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ENTRYLIST...
BEBAIA O ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!Ευχαριστώ Harri!
-
Ξαναζωντανεύω ένα παλιό topic που είχα ανοίξει εγώ, προκειμένου να πανηγυρίσω γαι την επιστροφή του DIDIER AURIOL στο WRC.
Ελπίζω να μας χαρίσει πάλι τις συγκινήσεις του παρελθόντος και να μην είναι θλιβερή σκιά του εαυτού του όπως άλλοι οδηγοί της γενιάς του που είναι ακόμα στον χώρο.
Επίσης πιστεύω ό,τι μαζί με τον GARDEMEISTER θα είναι το πιο ενδιαφέρον δίδυμο του WRC, καθώς είναι γνωστή και η ταχύτητα του παχουλού συμπαθέστατου Φινλανδού και η κόντρα του με τον DIDIER όταν ήταν πάλι μαζί στην SEAT πριν από κάποια χρόνια.
Και κάτι για να γελάσουμε.Πριν από λίγο καιρό σε ένα εγγλέζικο forum, όπου γράφουν και πολλοί δικοί μας forumαδες, γινόταν μια συζήτηση για τον DDIER και είχα γράψει ό,τι είμαι θαυμαστής του.Ένας Πορτογάλος forumας λοιπόν μεταξύ σοβαρού και αστείου μου είχε γράψει ό,τι μου ''απαγορεύει'' να είμαι ο πιο μεγάλος οπαδός του φαλακρού γιατί θέλει να είναι αυτός!
Περιμένουμε λοιπόν τα πρώτα αγωνιστικά περάσματα του φαλακρού. -
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει, αλλά κρίμα πραγματικά που δε γυρίζει με μια ομάδα πραγματικά πρωταγωνίστρια. Ο Γάλλος, ίσως και να ήταν μέχρι και πριν 2-3 χρόνια ο πιο γρήγορος σε ΑΠΟΛΥΤΗ ταχύτητα. Μια ματιά σε χρόνους σουπερ ειδικών πείθει ... Το Οκτάβια είναι θεαματικό, αλλά υποδεέστερο. Μακάρι να δούμε το Fabia που σε διαστάσεις είναι άψογο και τον Γάλλο να δείχνει ότι μπορεί ακόμα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει, αλλά κρίμα πραγματικά που δε γυρίζει με μια ομάδα πραγματικά πρωταγωνίστρια. Ο Γάλλος, ίσως και να ήταν μέχρι και πριν 2-3 χρόνια ο πιο γρήγορος σε ΑΠΟΛΥΤΗ ταχύτητα. Μια ματιά σε χρόνους σουπερ ειδικών πείθει ... Το Οκτάβια είναι θεαματικό, αλλά υποδεέστερο. Μακάρι να δούμε το Fabia που σε διαστάσεις είναι άψογο και τον Γάλλο να δείχνει ότι μπορεί ακόμα.Πράγματι ο φαλακρός-με-το-γυαλί (πάνε πακέτο!) είναι πολύ γρήγορος και μακάρι να έχει διατηρήσει την ταχύτητά του. Φοβάμαι όμως πως, όπως φάνηκε και στη Seat και στην Peugeot, το γεγονός πως δεν τα πάει πολύ καλά με τους τεχνικούς μπορεί να μην βοηθήσει όσο θα έπρεπε τη Skoda να εξελίξει το Octavia και μελλοντικά το Fabia...
-
Επειδή αν προσπαθήσω να βάλω φωτογραφία θα τα κάνω μαντάρα δείτε http://a324.g.akamai.net/f/324/3595/1d/ ... po_003.jpg
Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες http://rally.racing-live.com/en/photos/ ... riol.shtml
-
άσε Θοδωρή το κάνω εγώ για σένα
-
[quote='cmarin']άσε Θοδωρή το κάνω εγώ για σένα
Ευχαριστώ Κώστα.Μου έχουν δείξει αλλά καταφέρνω πάντα να τα κάνω μαντάρα.
Παρατηρώντας καλύτερα είδα ό,τι DIDIER κάθεται στο κάθισμα του KENETH.Λέτε να του έχει κάνει ''μάγια'' ο Σουηδός και μόλις έκατσε στο καθισμά του να έχασε την ταχύτητα του ο Γάλλος.Δεν νομίζω. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παρατηρώντας καλύτερα είδα ό,τι DIDIER κάθεται στο κάθισμα του KENNETH.Λέτε να του έχει κάνει ''μάγια'' ο Σουηδός και μόλις έκατσε στο καθισμά του να έχασε την ταχύτητα του ο Γάλλος.Δεν νομίζω.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παρατηρώντας καλύτερα είδα ό,τι DIDIER κάθεται στο κάθισμα του KENETH.Λέτε να του έχει κάνει ''μάγια'' ο Σουηδός και μόλις έκατσε στο καθισμά του να έχασε την ταχύτητα του ο Γάλλος.Δεν νομίζω.Ποιος είναι ο ΚΕΝΕΤΗΣ, έχει καμία σχέση με το ΒΕΝΕΤΗ;
Έτσι όπως το είδα το διάβασα στα Ελληνικά.
Δεν έχει λεφτά η ομάδα, ούτε ένα μπάκετ δεν μπορούν να αγοράσουν...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Παρατηρώντας καλύτερα είδα ό,τι DIDIER κάθεται στο κάθισμα του KENETH.Λέτε να του έχει κάνει ''μάγια'' ο Σουηδός και μόλις έκατσε στο καθισμά του να έχασε την ταχύτητα του ο Γάλλος.Δεν νομίζω.
Ποιος είναι ο ΚΕΝΕΤΗΣ, έχει καμία σχέση με το ΒΕΝΕΤΗ;
Έτσι όπως το είδα το διάβασα στα Ελληνικά.
Δεν έχει λεφτά η ομάδα, ούτε ένα μπάκετ δεν μπορούν να αγοράσουν...
Απίστευτο γέλιο έκανα ρε Πέτρο, μπράβο.
Αν σου πω ότι κι εγώ το ίδιο έπαθα όταν το πρωτοδιάβασα... -
Στο επομενο RallyXS θα απαντησει ο Didier στις ερωτησεις των αναγνωστων.
Θωδορη, πυροβολα!Απορια...
Οι ερωτησεις που γινονται στους αγωνιζομενους στη συγκεκριμενη ενοτητα, προερχονται μονο απο αναγνωστες της Ελληνικης εκδοσης?ΥΓ.ΤΟ RallyXS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ!
Ο DIDIER AURIOL ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ!