-
Καλησπέρα ομάδα, έχω το εξής πρόβλημα σε Opel Corsa C 2001 μοντέλο, κάθε φορά που πάω να βάλω μπρος μετά από ώρες (όταν κρυώνει) το αυτοκίνητο δεν παίρνει σωστά μπρος ακούγεται διαφορετικά και αρχίζει μετά από λίγο να αναβοσβήνει το λαμπάκι check και αν ξεκινήσω δεν τραβάει το αμάξι, αν σβήσω και ξανά βάλω μπρος το αμάξι δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα θόρυβο χωρίς πρόβλημα, δηλαδή αν βάλω μπρος το σβήσω επιτοπου και ξανά βάλω μπρος δεν έχω κανένα απολύτως θέμα… Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι; Εγω το αισθάνομαι λες και ένας απο τους κυλίνδρους δεν παράγει έργο.
-
Σε ίδιο θέμα με ίδιο αμάξι , αφού πρώτα διαβάστηκε με διαγνωστικό έβγαζε αστοχία ανάφλεξης κυλίνδρων 1 και 3 δε το έκανε πάντα ωστόσο διορθώθηκε με αλλαγή πολλ/στη και μπουζί.
-
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για κινητήρα με καδένα χρονισμού σωστά? Αν κροταλιζει σαν diesel στην εκκίνηση ίσως είναι εκεί το πρόβλημα
-
Η αλήθεια είναι πως έχει έρθει η ώρα για να αλλάξω μπούζι θα γίνει αλλαγή μέσα στην εβδομάδα και βλέπουμε για πολλαπλασιαστή αν δεν στρώσει
Ναι με καδένα ειναι αλλά θόρυβο κάνει μόνο όταν δεν παίρνει σωστά μπρος ο κινητήρας -
Όλα καλά τελικά ήταν τα μπουζί στο διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στους κυλίνδρους 2,4
-
@basilisster said in Θέμα κατα την εκκίνηση του αυτοκινήτου:
Όλα καλά τελικά ήταν τα μπουζί στο διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στους κυλίνδρους 2,4
Εγω προτιμώ τα αντιστοιχα NGK και βάζω .
Πολλ/στη έβαλα το ίδιο που φόραγε της Bosch στα 95€ .
Το άλλαξα και λόγω χιλιομετρών και γιατι θα μπει υγραέριο και να είμαι εντάξει απο θέμα ανάφλεξης .
Θέμα κατα την εκκίνηση του αυτοκινήτου