Όλα καλά τελικά ήταν τα μπουζί στο διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στους κυλίνδρους 2,4
Best posts made by basilisster
-
RE: Θέμα κατα την εκκίνηση του αυτοκινήτου
Latest posts made by basilisster
-
Όλα καλά τελικά ήταν τα μπουζί στο διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στους κυλίνδρους 2,4
-
Η αλήθεια είναι πως έχει έρθει η ώρα για να αλλάξω μπούζι θα γίνει αλλαγή μέσα στην εβδομάδα και βλέπουμε για πολλαπλασιαστή αν δεν στρώσει
Ναι με καδένα ειναι αλλά θόρυβο κάνει μόνο όταν δεν παίρνει σωστά μπρος ο κινητήρας -
Θέμα κατα την εκκίνηση του αυτοκινήτου
Καλησπέρα ομάδα, έχω το εξής πρόβλημα σε Opel Corsa C 2001 μοντέλο, κάθε φορά που πάω να βάλω μπρος μετά από ώρες (όταν κρυώνει) το αυτοκίνητο δεν παίρνει σωστά μπρος ακούγεται διαφορετικά και αρχίζει μετά από λίγο να αναβοσβήνει το λαμπάκι check και αν ξεκινήσω δεν τραβάει το αμάξι, αν σβήσω και ξανά βάλω μπρος το αμάξι δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα θόρυβο χωρίς πρόβλημα, δηλαδή αν βάλω μπρος το σβήσω επιτοπου και ξανά βάλω μπρος δεν έχω κανένα απολύτως θέμα… Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι; Εγω το αισθάνομαι λες και ένας απο τους κυλίνδρους δεν παράγει έργο.
-
RE: Σβήσιμο κινητήρα στο ρελαντί και μπούκωμα καθε φορά που φούλαρα το ντεπόζιτο
Άλλαξα πρόσφατα μπουζοκαλωδια και μπουζί, αντλία βενζίνης την άλλαξα 3μιση με 4 χρόνια πριν… υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι ο ρυθμιστής πίεσης της βενζίνης και όταν εγω πολλά λίτρα μέσα στο ντεπόζιτο να μην δουλεύει σωστά
-
Σβήσιμο κινητήρα και μπούκωμα κάθε φορά που φουλαρω το ντεπόζιτο
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Hyundai Accent του 2004 μοντέλο, το αμάξι κάθε φορά που το φουλαρω βενζίνη (σπανίως) μπουκώνει πολύ και μου σβήνει εν κίνηση όταν πατάω συμπλέκτη και δεν κρατάει ρελαντί τις περισσότερες φορές και κάθε φορα που πατάω το γκάζι ξεκινάει απότομα όταν όμως αδειάσει λίγο επανέρχεται στην σωστή λειτουργία δεν έχει κανένα απολύτως θέμα… Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει να με βοηθήσει… επίσης αναβοσβήνει το check
-
Σβήσιμο κινητήρα στο ρελαντί και μπούκωμα καθε φορά που φούλαρα το ντεπόζιτο
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Hyundai Accent του 2004 μοντέλο, το αμάξι κάθε φορά που το φουλαρω βενζίνη (σπανίως) μπουκώνει πολύ και μου σβήνει εν κίνηση όταν πατάω συμπλέκτη και δεν κρατάει ρελαντί τις περισσότερες φορές και κάθε φορα που πατάω το γκάζι ξεκινάει απότομα όταν όμως αδειάσει λίγο επανέρχεται στην σωστή λειτουργία δεν έχει κανένα απολύτως θέμα… Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει να με βοηθήσει… επίσης αναβοσβήνει το check