-
Καλησπέρα, τις τελευταίες 2 βδομάδες από το πουθενά παρατήρησα μια μείωση στην δύναμη του αυτοκινήτου μου.Σταδιακά κατά την διάρκεια τις κανονικής επιτάχυνσης το αυτοκίνητο δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα μέχρι περίπου τα 80 χιλιομετρά.Όταν όμως αυξάνω περισσότερο την ταχύτητα μου και της στροφές παρατήρησα ένα άβολο τράνταγμα,κνοκαρισμα,βήξιμο προς τα μπροστά.Δίνεται μια αίσθηση οτι κάτι ανεπαρκή,εμποδίζει την μηχανή να δώσει την δύναμη που χρειάζεται.Ωστόσο παραμένοντας σε σταθερές στροφές και χωρίς καμιά πίεση δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι έκτος από κάποια μικρή ελλείψει δυνάμεις.Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει,καταλαβαίνει έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να είναι να μου απαντήσει ευχαριστώ.
-
Γενικότερο το σχόλιο, απλά με αφορμή την συγκεκριμένη ερώτηση: Όταν αρρωσταίνουμε πάμε στον γιατρό, δεν ρωτάμε σε ένα forum. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να γίνει διάγνωση εξ' αποστάσεως...
Από εκεί και πέρα, αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι το οτιδήποτε. Από πολλαπλασιαστές, μέχρι μπουζοκαλώδια, αντλία βενζίνης μέχρι τούρμπο/σωληνώσεις. Αυτά ισχύουν για βενζινοκίνητο. Αλλά μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, καθώς δεν ξέρουμε ούτε καν το μοντέλο και τι καύσιμο καίει...
-
Φυσικα και εχει δικιο ο Διας. Στην καλυτερη φταιει το καυσιμο - βενζινη
Αδυναμία επιτάχυνσης και τρανταγμα μηχανής