-
@ggab said in Hyundai Elantra 2004:
Προσπαθώ να μάθω να οδηγώ στις 6000-6500 και μου βγάζει εκνευρισμό!
Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να οδηγείται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Μια χαρά θα δει τα άλογα όποιος ξέρει να αξιοποιεί το υλικό. Τα τούρμπο συνήθως "ξεψυχάνε" ψηλά, σε αντίθεση με τα εύστροφα ατμοσφαιρικά. Έλα, θα σου περάσει ο εκνευρισμός και πάλι φίλοι θα είμαστε.
-
Τεσπα!
Για εμένα τραγική υλοποίηση σε όλα πλην του στησίματος. -
Επανέρχομαι για κρίσιμη ερώτηση. Θέλω να αλλάξω το ραδιοκασετοφωνο στο 206, σε ράδιο cd. Βρήκα μεταχειρισμένο από παρόμοιο μοντελο, αλλα ο ιδιοκτητης δεν μπορει να βρει τον κωδικο που θέλει για να ξεκλειδώσει (διάβασα ότι ειναι4ψηφιος). Πού βρισκεται; Αν δεν τον βρει μπορώ να κάνω κάτι εγω;
-
@pasxos-0 said in Hyundai Elantra 2004:
Επανέρχομαι για κρίσιμη ερώτηση. Θέλω να αλλάξω το ραδιοκασετοφωνο στο 206, σε ράδιο cd. Βρήκα μεταχειρισμένο από παρόμοιο μοντελο, αλλα ο ιδιοκτητης δεν μπορει να βρει τον κωδικο που θέλει για να ξεκλειδώσει (διάβασα ότι ειναι4ψηφιος). Πού βρισκεται; Αν δεν τον βρει μπορώ να κάνω κάτι εγω;
Δεν νομίζω. Εκτός και αν κάτσεις άπειρες ώρες να πληκτρολογείς τετραψήφιους κωδικούς!
Τα εν λόγω ραδιοcd καινούργια σήμερα τα βρίσκεις λίγο πάνω απο το τζάμπα. -
Σε ενα Peugeot 306 που εχω υπαρχει η παρακατω διαδικασια...
ισως δουλεψει και σε εσενα....
Youtube Video -
@ggab said in Hyundai Elantra 2004:
Δεν νομίζω. Εκτός και αν κάτσεις άπειρες ώρες να πληκτρολογείς τετραψήφιους κωδικούς!
Τα εν λόγω ραδιοcd καινούργια σήμερα τα βρίσκεις λίγο πάνω απο το τζάμπα.Δεν το έχω ψάξει εκτεταμένα αλλά ένας τύπος το εδινε 120 ευρώ, δε το λες και φτηνό.
Δε θέλω να βάλω κατι άλλο εκτός του συμβατου με το 206 γιατί θα χαθούν οι ρυθμίσεις στην οθόνη και το χειριστήριο στο τιμόνι. -
@dgrgtc καλά μιλάμε έπαθα πλάκα , σοβαρό αντικλεπτικό που σου δίνει τον κωδικό σε αυτοκόλλητο πάνω στο ράδιο !
-
@yem said in Hyundai Elantra 2004:
@dgrgtc καλά μιλάμε έπαθα πλάκα , σοβαρό αντικλεπτικό που σου δίνει τον κωδικό σε αυτοκόλλητο πάνω στο ράδιο !
Όταν κυκλοφόρησε το 306 δεν υπήρχε YouTube όμως
-
@dgrgtc said in Hyundai Elantra 2004:
@yem said in Hyundai Elantra 2004:
Όταν κυκλοφόρησε το 306 δεν υπήρχε YouTube όμως
αχααχχαχα όντως είχαμε ακόμα dial up σύνδεση , χααχαχαχ
Hyundai Elantra 2004