-
Καλησπέρα παιδιά
σε Citroen C2 της ξαδέρφης μου συνέβη το εξής...
Μου ζήτησε χτες να πάω να του βάλω βενζίνη-είχε να κινηθεί καμιά βδομάδα.Μόλις μπήκα μέσα,μετά από λίγο,έβγαλε νερό από πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.Μιλάμε σαν καταρράχτης!Ευτυχώς που δεν κάθονταν κανένας γιατί το παντελόνι και τα παπούτσια του θα γινόντουσαν κ@λος.
Μετά από λίγη ώρα ξαναπέταξε νερά από το ίδιο σημείο.Συνολικά το έκανε 3 ή 4 φορές.Και μετά από λιγο άρχισε να βγάζει ατμούς από την μηχανή ψηλά(κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες).Το χει ξανακάνει άλλες 2 φορές παλιότερα,χωρίς όμως να ανεβάζει θερμοκρασία ή να κάνει θόρυβο.Όταν σταμάτησα για βενζίνη,είδα ότι έλειπε παραφλού(ούτε 100ml αλλά ούτε και 2 λίτρα).Στο μεταξύ το ντουλαπάκι και το πατάκι του συνοδηγού είναι λες και κάποιος ήπιε 5-6 ποτήρια νερό μονοκοπανιά και μετά κατούρησε.Βγάλαμε έξω τα χαρτιά και ότι άλλο υπήρχε στο ντουλαπάκι και τα στεγνώνουμε.
Τι μπορεί να είναι αυτό;
Υπόψιν ότι ο θερμοστάτης έχει αλλαχτεί πριν 14000χιλιόμετρα,η αντλία νερού μαζί με το παραφλού πριν 6000 χιλιόμετρα και όλα τα άλλα,κολλάρα,ψυγεία κλπ έχουν 104000 χιλιόμετρα(όσα έχει και το αμάξι).Τι μπορεί να είναι; -
Είναι το σύστημα του καλοριφέρ,που έρχεται ζεστό παραφλου απο τον κινητήρα! Πήγαινε άμεσα για έλεγχο.
-
@ggab said in Υγρό στην καμπίνα-επείγον:
Είναι το σύστημα του καλοριφέρ,που έρχεται ζεστό παραφλου απο τον κινητήρα! Πήγαινε άμεσα για έλεγχο.
Αν είναι ψυγείο καλοριφέρ,την κάτσαμε...Ειδικά τα εργατικά είναι πολλά γιατί πρέπει να λυθεί όλο το ταμπλό...
Αυτή τη βδομάδα θα το πάμε όπωσδηποτε... -
Μη τρελαίνεσαι. Συνήθως αρκεί να βγει το ντουλαπάκι.
-
Ψυγείο καλοριφέρ όλα δείχνουν. Το που αυτό βρίσκεται εξαρτάται από το αυτοκίνητο. Στο δικό μου βρίσκεται κάτω από το τιμόνι δεξιά οπότε δε χρειάζεται ξήλωμα ταμπλό. Σε άλλα είναι στο κέντρο κάτω από το ταμπλό άρα θέλει ξήλωμα.
Υγρό στην καμπίνα-επείγον