-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στην τιμή του τούρμπο πάντως, εγώ θα προτιμούσα να πάρω golf gt με...ηλιοροφή
Εγώ πάλι καθόλου. Βασικά η σύγκριση είναι άτοπη σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. η φιλοσοφία των αυτοκινήτων είναι διαφορετική (το ένα μικρομεσαίο h/b και το άλλο μικρό c/c).
σαφώς άλλη φιλοσοφία, γι' αυτό και μίλησα μόνο για τιμή! Κατά τα άλλα, περί ορέξεως...καλορίζικο
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σαφώς άλλη φιλοσοφία, γι' αυτό και μίλησα μόνο για τιμή! Κατά τα άλλα, περί ορέξεως...καλορίζικο
Καλορίζικο; Μπα... πού χρήματα... βασικά είναι το μεταπτυχιακό στη μέση (σε άλλη χώρα of course) αλλιώς θα έψηνα τους γονείς μου για μια «μεταβασούλα» από το Duna στο CZC (- Ε, μωρέ πατέρα, τι είναι 150 άλογα την σήμερον ημέραν; - Α, τίποτε παιδί μου, τα τριπλάσια από αυτά που έχεις τώρα!).
Πάντως αποτελεί σοβαρή σκέψη για όταν με το καλό βγάλω δικά μου χρήματα. Κακά τα ψέμματα, μπορεί να υποστηρίζω τα Fiat αλλά πολλές φορές γλυκοκοιτάζω μοντέλα που πραγματικά (ή έστω πιστεύω ότι) αξίζουν (αν και γιαπωνέζικο είναι το πρώτο μου). Άσε που μέχρι τότε θα έχουν προσθέσει και άτοκο διακανονισμό! Μέχρι τότε, νομίζω ότι δικαιούμαι να το ονειρεύομαι (και να το λιγουρεύομαι).
-
Σημαντική μείωση στην τιμή του CZT ανακοίνωσε ο εισαγωγέας:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=49017
-
Μιας κ προσανατολιζομαι να κλεισω τα χριστουγεννα αυτοκινητο ποια ειναι η γνωμη σας για το colt czc 1.5 (109hp) μετα κ την εκπτωση που διαμορφωνει την τιμη του στα 17600??
Ξερετε αν αυτη η εκπτωση θα ισχυει απο δω κ περα συνεχεια ή αν αποτελει μονο καλοκαιρινη προσφορα??
Πιστευω στα 2+2 μικρα cc ειναι καλη επιλογη πλεον στα λεφτα αυτα.
Το Micra δεν μου αρεσει ενω το peugeot 207cc ειναι για μενα ακριβο (ελπιζω μηπως μεχρι τα χριστουγεννα υπαρχουν μεταχειρισμενα) -
νταξει καλό και πανεμορφο το 207cc αλλά από αξιοπιστία τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα(207cc, tigra) δεν ειναι και τόσο καλά (λόγω της οροφης, μια γνωστη μου βαζει καθε βδομαδα αφρό για να κλείνει η οροφη ), οπότε το Mitsubishi ειναι καλή λύση στην περιπτωση που το εχεις ολη μέρα ανοιχτό(γιατί κλειστό ειναι πανασχημο)
το micra ειναι πιο ευπεπτο(αλλά λίγο περισσότερο γυναικείο)τεσπα εγω θα αγόραζα Fiat 500 με υφασμάτινη οροφή
-
To Colt δεν μ'αρεσει καθολου(ουτε κλειστο ουτε ανοιχτο) αλλα οκ γουστα ειναι αυτα..
Το 207cc ποσο εχει??
-
Ηρθε διπλα μου χτες ενα colt cabrio και τρομοκρατηθηκα απο τον εντυπωσιακα ελλιπη χωρο για τους πισω... Μια κοπελια καθοταν πισω απ το συνοδηγο και το κεφαλι της ηταν 4 αντε 5 εκατοστα απ το προσκεφαλο του συνοδηγου... Ολα ετσι ειναι αραγε σ αυτη την κατηγορια;
-
Σας ευχαριστω ολους για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας.
To colt παντως που το ειδα σε εκθεση τελικα δεν ειναι πολυ ασχημο με κλειστη οροφη(με ανοιχτη δεν το συζηταμε ειναι πανεμορφο)
Σε ασημι χρωμα μου αρεσε πολυ.Αν κ θελω να το δω κ σε μαυρο κυριως -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
To Colt δεν μ'αρεσει καθολου(ουτε κλειστο ουτε ανοιχτο) αλλα οκ γουστα ειναι αυτα..Το 207cc ποσο εχει??
το 207cc εχει 20Κ ενω το colt czc 17,6Κ
Ειναι σεβαστη η διαφορα
Βεβαια ελπιζω να ισχυει η τιμη του colt μεχρι τα χριστουγεννα που θα γινει η αγορα.
Αλλιως.... -
σε μαύρο και πορτοκαλί μου αρέσει στα άλλα όχι τόσο.
μεγάλο μειονέκτημα το εσωτερικό του για εμένα. ποτε δεν μου άρεσε το κολτ μέσα.
το Μικρα σαφώς πιο συμπαθητικό. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
νταξει καλό και πανεμορφο το 207cc αλλά από αξιοπιστία τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα(207cc, tigra) δεν ειναι και τόσο καλά (**λόγω της οροφης, μια γνωστη μου βαζει καθε βδομαδα αφρό για να κλείνει η οροφη **:lol: ), οπότε το Mitsubishi ειναι καλή λύση στην περιπτωση που το εχεις ολη μέρα ανοιχτό(γιατί κλειστό ειναι πανασχημο)
το micra ειναι πιο ευπεπτο(αλλά λίγο περισσότερο γυναικείο)τεσπα εγω θα αγόραζα Fiat 500 με υφασμάτινη οροφή
ΤΙ αφρό, πολυουρεθάνης;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Μικρα σαφώς πιο συμπαθητικό.
μπορει να ειναι συμπαθητικο μεσα (αν κ δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο αυτοκινητο) αλλα απο εξω για μενα ειναι πανασχημο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
νταξει καλό και πανεμορφο το 207cc αλλά από αξιοπιστία τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα(207cc, tigra) δεν ειναι και τόσο καλά (**λόγω της οροφης, μια γνωστη μου βαζει καθε βδομαδα αφρό για να κλείνει η οροφη **:lol: ), οπότε το Mitsubishi ειναι καλή λύση στην περιπτωση που το εχεις ολη μέρα ανοιχτό(γιατί κλειστό ειναι πανασχημο)
ΤΙ αφρό, πολυουρεθάνης;
θα τη ρωτησω
-
Γεια σας παιδια
Μηπως ξερετε αν η τιμολογιακη πολιτικη για το colt czc παραμεινει ως εχει ή θα αλλαξει??
Ρωτω δλδ αν αποτελει μονο καλοκαιρινη προσφορα το Hot Deal... -
δε νομιζω η mitsubishi απ'οτι παρακολουθω δεν αλλαζει τις τιμολογιακες πολιτικες της. Οποτε και να υπαρξει καποια αλλαγη δεν θα ειναι και μεγαλη..
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
δε νομιζω η mitsubishi απ'οτι παρακολουθω δεν αλλαζει τις τιμολογιακες πολιτικες της. Οποτε και να υπαρξει καποια αλλαγη δεν θα ειναι και μεγαλη..makari...
elpizo na min alaksei kati stin timi mexri ta xristougenna... -
παντως η εκπτωση ισχυει,2000στο απλο 1500 και στο turbo 4000ευρω.το λεω μιας και σημερα μια φιλη εκλεισε το απλο και η εκπτωση ισχυει!τωρα μεχρι ποτε θα ειναι δεν ξερω.
-
Δεν με λετε, μια φιλη μου εχει το colt CZ3
Το αγορασε απο καποιο Μπουλουμπαση αντιπροσωπο. Συμφωνα με αυτον το πρωτο σερβις του colt πρεπει να γινει στα 7500km η στους 6 μηνες.Ετυχε να καλεσει σημερα τον αντιπροσωπο Παπρα για καποιο αλλο θεμα. Εκει της ειπαν πως το πρωτο σερβις μπορει να το κανει στους 12 μηνες η στα 7500χλμ
Τι ισχυει;
-
Τιποτα απο αυτα.
Ειναι 1 ετος +/- 1 μηνα η 20.000 km +/- 500, οποιο συμβει πρωτο.Επειδη ειχα παρομοια ιστορια που κατεληξε σε επιστολη σε περιοδικο και επισημη απαντηση απο πλευρας Σ αυτα ειναι τα ισχυοντα διαστηματα service.
-
παίδες καλημέρα...εγκαινιάζω το τοπικ σας μια και η Σαρακακιτιδα χτύπησε και την αδερφή μου. Μετά το σιβικ 1,8 στην οικογένεια μπήκε σήμερα και το νέο κολτ invite reload 1.3. Είναι μαύρο και 3θ με 16αρια. Θα χρειαστώ τις παρατηρήσεις κατόχων. Αναμένω συμβουλές από ήδη ιδιοκτήτες...
MITSUBISHI COLT & CΖC