-
οχι, τωρα γραφομαι
-
-
To google sky είναι εκπληκτικό!
Ειδικά αν σου αρέσει η αστρονομία. -
Οντως μοιαζει εκπληκτικο!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
coyote
ποιο είναι το nickname σου για να βαλω ως referrer;coyote_DK
εισαι σε alliance?
μπηκα και εγω σε αυτο το Game...τι κανω?
ειμαι με BridgeBurners
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μου την δινει που δεν εχει την Αλεξ/πολη παντως
μηπως κανεις λαθος?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μηπως κανεις λαθος?
δεν την εχει σε πληρες ζουμ εννοει.
δεσ την σαμοθρακη πως ειναι φαινονται μεχρι και τα σπιτια σε χωρια, 3D landscape κλπ
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
μηπως κανεις λαθος?
δεσ την σαμοθρακη πως ειναι φαινονται μεχρι και τα σπιτια σε χωρια, 3D landscape κλπ
οοο ναι!
ζητω συγνωμη, εχεις δικιο!
μερικα χωρια της περιοχης ειναι φοβερα.... -
μηπως κανεις λαθος?
οι αποθήκες πυρομαχικών, τα Μ60, οι Καναδέζες...
-
Κατεβασα την τελευταια εκδοση (4.2.0181.2634 (beta) )αλλα χαθηκε ο πινακας που εγραφε τις συντεταγμένες και το υψος .Οσο και να εψαξα δεν βρηκα επιλογη για να επανελθει αυτος ο πινακας.Τον καταργησαν ή (το πιθανοτερο) δεν τον βρισκω εγω?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατεβασα την τελευταια εκδοση (4.2.0181.2634 (beta) )αλλα χαθηκε ο πινακας που εγραφε τις συντεταγμένες και το υψος .Οσο και να εψαξα δεν βρηκα επιλογη για να επανελθει αυτος ο πινακας.Τον καταργησαν ή (το πιθανοτερο) δεν τον βρισκω εγω?εχω την ιδια εκδοση και συντεταγμενες βγαζει κανονικα
η υψομετρικη πληροφορια υπαρχει/δεν υπαρχει το ιδιο ειναι yatabaza
-
η υψομετρικη πληροφορια υπαρχει/δεν υπαρχει το ιδιο ειναι yatabaza
Αυτο το βρηκα,μου το βγαζει κατω αριστερα τωρα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
To google sky είναι εκπληκτικό!
Ειδικά αν σου αρέσει η αστρονομία.Μπορείς να κατεβάσεις και το Stellarium, πολύ καλύτερο και δωρεάν. Και άμα θες κάτι παραπάνω, ψάξε για το starry night.
-
coyote
ποιο είναι το nickname σου για να βαλω ως referrer;coyote_DK
εισαι σε alliance?
μπηκα και εγω σε αυτο το Game...τι κανω?
ειμαι με BridgeBurners
ειμαι για να το παρατησω τωρα... εφαγα ξύλο και δεν έχω πολυ χρόνο
Ο coyote ειμαι και εκει με κατι πελοποννησιους οι οποίοι τρέχουν τωρα....
-
Googlearth Flight Simulator!
Το ξέρατε? Εγώ τώρα μόλις το ανακάλυψα και πετάω στη Νέα Υόρκη! Ανοίξτε το πρόγραμμα και πατήστε Ctrl+Alt+A και θα ανοίξει ένα πινακάκι. Αν δεν το πιάσει με την πρώτη δοκιμάστε 1-2 φορές.
http://uk.youtube.com/watch?v=ilzpsWqdueg
Εγώ το παίζω με την τιμονιέρα με γκάζι φρένο, είναι πολύ ωραίο!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ το παίζω με την τιμονιέρα με γκάζι φρένο, είναι πολύ ωραίο!Χαχαχα, απίστευτος!
-
Ναι, είδα την επιλογή Joystic enable και πήγε το μυαλό μου στη G25! Πάντως με το τιμόνι είναι πολύ ποιο σταθερό σε σχέση με το πληκτρολόγιο!
Πριν λίγο ήμουν πάνω από το Nuerburgring, τώρα πάω προς Μαρανέλο μεριά..
-
Όπως παρατήρησε ο hunter σε άλλο θέμα πλέον φαίνεται ωραιότατα η πίστα στις Σέρρες!
Όσο για το flight simulation mode τι να πω.....είμαι εμβρόντητος! Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα.
Εμένα δεν μου ξεκίναγε με Ctrl+Alt+A αλλά μόνο με Ctrl+A. Αφού ανπίξει μια φορά μετά έχεις μια γραμμή παραπάνω στο μενού Tools με το simulator ή το ανοίγεις με Ctrl+Alt+Α.
Πετάαααααααωωωωωωωωωωω! -
Έχω κολλήσει εδώ και 1 ώρα χαζεύοντας την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!! Σαν το Google Earth αλλά με τη δυνατότητα να βλέπεις απο πραγματική φωτογραφία (επιλογή: bird's eye). Επίσης και την κίνηση στους δρομους (σε πολύ μεγάλες πόλεις)
Κάποια screenshots:
-
Οι φωτογραφίες είναι όντως live;
Έψαξα και βρήκα το εξοχικό μου και μπροστά στο οικόπεδο ήταν παρκαρισμένο το Yaris του διπλανού. Γύρισα γύρω γύρω την εικόνα και όταν ξαναβρέθηκα στην αρχική θέση το Yaris έλειπε
Κάνουν τα μάτια μου πουλάκια ή μιλάμε για την απόλυτη κατασκοπευτική μηχανή;
GOOGLE EARTH