-
6.000 (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) πυρκαγιές το 2007!!!!!
Δεν ξέρω τι σημαίνει 'ασύμμετρη απειλή', αλλά όποιος θεωρεί ότι αυτό ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών, αμέλειας κάποιων, έλλειψης πρόληψης κλπ, μάλλον ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ να το βλέπει έτσι.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Δυόμιση εκατομύρρια στρεμματα κάηκαν φετος (μεχρι στιγμης) και 73 ειναι οι νεκροι απο τις πυρκαγιές απο την αρχη του καλοκαιριου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μηπως ειμαστε χειροτεροι απο οτι νομιζουμε τελικα;
ΠΟΛΥ χειροτεροι
Oh yes...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ΠΟΛΥ χειροτεροι
Oh yes...
Οι λεηλασίες είναι η φυσική συνεχεια μιας τετοιας καταστασης.Οποιος πιστευει οτι αν αντι για Ελληνες ήμασταν Ελβετοι ή Αμερικάνοι και θα συμπεριφερόμασταν 'πολιτισμενα' απλά γελιέται.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΛΥ χειροτεροι
Oh yes...
Οι λεηλασίες είναι η φυσική συνεχεια μιας τετοιας καταστασης.Οποιος πιστευει οτι αν αντι για Ελληνες ήμασταν Ελβετοι ή Αμερικάνοι και θα συμπεριφερόμασταν 'πολιτισμενα' απλά γελιέται.
Διαφωνω καθετα και οριζοντια Αντρεα, αλλα θα ημασταν off-topic..
-
Στην Νέα Ορλεάνη έγινε ο χαμός από λεηλασίες και εκτελέσεις υπόπτων!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΛΥ χειροτεροι
Oh yes...
Στις πλημμύρες τις Κεντρικής Ευρώπης το 2002 που πάλι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους αναφέρθηκαν τέτοια περιστατικά;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Νέα Ορλεάνη έγινε ο χαμός από λεηλασίες και εκτελέσεις υπόπτων!Οoohhh, yeaaahhh!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Νέα Ορλεάνη έγινε ο χαμός από λεηλασίες και εκτελέσεις υπόπτων!
Οoohhh, yeaaahhh!
Πηρατε παραδειγμα Αμερικανων...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
6.000 (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) πυρκαγιές το 2007!!!!!Δεν ξέρω τι σημαίνει 'ασύμμετρη απειλή', αλλά όποιος θεωρεί ότι αυτό ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών, αμέλειας κάποιων, έλλειψης πρόληψης κλπ, μάλλον ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ να το βλέπει έτσι.
Μην επιμενεις Μανο , οσες φωτιες αντιμετωπισαμε στην Κορινθια ξερουμε ολοι η σχεδον ολοι , ποιος τις εβαλε , ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς .
Εχω ξαναγραψει , και μου κανει εντυπωση που δεν το αναφερει κανενας , για τα πεταμενα μπουκαλια ,
Για την ΔΕΗ ?????????????????????????? -
Και στην Γαλλία και Γερμανία το ίδιο έγινε. Είναι η ανθρώπινη φύση όχι το έθνος!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Στις πλημμύρες τις Κεντρικής Ευρώπης το 2002 που πάλι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους αναφέρθηκαν τέτοια περιστατικά;Είναι διαφορετικό πράγμα οι πλημμύρες. Πώς να κάνεις πλιάτσικο; Με βάρκα; Ενώ όταν περνάς με το φορτηγάκι από την έρημη περιοχή, δεν έχεις πρόβλημα να φορτώσεις ό,τι βρεις.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΠΟΛΥ χειροτεροι
Oh yes...
Στις πλημμύρες τις Κεντρικής Ευρώπης το 2002 που πάλι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους αναφέρθηκαν τέτοια περιστατικά;
Πριν 20 μερες πλυμμυρισε η μιση Βρεταννια ,κατι τετοιο δεν ακουστηκε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και στην Γαλλία και Γερμανία το ίδιο έγινε.** Είναι η ανθρώπινη φύση όχι το έθνος!**Εγω παλι πιστευω πως: οι λελασιες που αναφερατε, οι προσπαθειες για κερδοσκοπια απο ντοπιους καταστηματαρχες, τα (εκβιαστικα τελικα)τηλεφωνηματα για εγκλωβισμενους ενω στην πραγματικοτητα ηθελαν να τραβηξουν την προσοχη(καθενας για το δικο του χωριο) ενω αλλοι πραγματικα ηταν εγκλωβισμενοι, το γεγονος οτι το μισο χωριο(που τα σπιτια του ηταν ασφαλη) επινε καφεδακι στο καφενειο και το αλλο μισο παλευε με τις φωτιες....ΑΥΤΑ ειναι δειγμα του τι εστι ελληνικη νοοτροπια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι διαφορετικό πράγμα οι πλημμύρες. Πώς να κάνεις πλιάτσικο; Με βάρκα; Ενώ όταν περνάς με το φορτηγάκι από την έρημη περιοχή, δεν έχεις πρόβλημα να φορτώσεις ό,τι βρεις.
Πάντως με βάρκα είχαν γίνει οι λεηλασίες στη Νέα Ορλεάνη αν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν ξέρω τι σημαίνει 'ασύμμετρη απειλή', αλλά όποιος θεωρεί ότι αυτό ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών, αμέλειας κάποιων, έλλειψης πρόληψης κλπ, μάλλον ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ να το βλέπει έτσι.
Μην επιμενεις Μανο , οσες φωτιες αντιμετωπισαμε στην Κορινθια ξερουμε ολοι η σχεδον ολοι , ποιος τις εβαλε , ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς .
Εχω ξαναγραψει , και μου κανει εντυπωση που δεν το αναφερει κανενας , για τα πεταμενα μπουκαλια ,
Για την ΔΕΗ ??????????????????????????Δεν επιμένω εγώ, αλλά η αντιπολίτευση. Μάλλον το ίδιο θα έκανε και η ΝΔ αν ήταν στην αντιπολίτευση βέβαια, είναι τέτοιο το επίπεδο της πολιτικής μας.
Αλλά ΑΝ εξακολουθήσουν ειδικά τα μικρότερα κόμματα να χαρακτηρίζουν τα συμπεράσματα της κοινής λογικής ως 'Πολυδωριάδες', δεν θα πάρουν την ψήφο μου. Από τα κόμματα εξουσίας δεν περιμένω ούτως ή άλλως κάτι καλύτερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι διαφορετικό πράγμα οι πλημμύρες. Πώς να κάνεις πλιάτσικο; Με βάρκα; Ενώ όταν περνάς με το φορτηγάκι από την έρημη περιοχή, δεν έχεις πρόβλημα να φορτώσεις ό,τι βρεις.
Οτι είναι αντικειμενικά δυσκολότερο δε διαφωνώ αλλά κάποιος που θέλει να επωφεληθεί θα το κάνει έστω και με βάρκα, έστω για να ψάξει για μετρητα, κοσμήματα κτλ...
Τσπ πραγματικά κάποια πράγματα μπορεί να γίνονται παντού αλλά φοβάμαι οτι στον ίδιο βαθμό που εδώ υπάρχουν περισσότερα ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ, περισσότερα ρουσφέτια, περισσότερες επιδοτήσεις που καταλήγουν καγιέν, περισσότεροι ΚΑΦΡΟΙ (δηλαδή ολοι εμείς)...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως με βάρκα είχαν γίνει οι λεηλασίες στη Νέα Ορλεάνη αν θυμάμαι καλά...
Θα είχαν γίνει κι έτσι, αλλά τα νερά τραβήχτηκαν και ο στρατός που αναπτύχθηκε εκτελούσε τους πλιατσικολόγους που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν καλή μπάζα.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μην επιμενεις Μανο , οσες φωτιες αντιμετωπισαμε στην Κορινθια **ξερουμε ολοι η σχεδον ολοι , ποιος τις εβαλε , ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥς **.
Για την ΔΕΗ ??????????????????????????Για λέγε...
-
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες