-
Τη περασμένη βδομάδα πέρασα από Πολωνία και ορίστε οι τιμές της βενζίνη εκεί (ΒΡ ενώ η ORLEN είναι λίγο ακριβότερη): Euro95 τιμή 1,17 ευρώ, Ultimate τιμή 1,28 ευρώ, diesel 1 ευρώ. Οι τιμές είναι κατά προσέγγιση γιατί ακόμη δεν έχουν ευρώ αλλά PLZ με ισοτιμία που μεταβάλλεται καθημερινά. Πάρα πολλά αυτοκίνητα βέβαια έχουν εγκατάσταση γκαζιού με τιμή 0,70 ευρώ. Βενζίνη βάζεις παντού μόνος σου ενώ οι αντλίες γκαζιού στα βενζινάδικα είναι υπερσύγχρονες. Υπάρχουν και «βενζινάδικα» με γκάζι μόνο που είναι φτηνότερα σε κάτι οικόπεδα με επίγειες δεξαμενές.
Δεδομένου και του μέσου μισθού στη Πολωνία φαίνεται ότι υπάρχουν και χειρότερα. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μετά το γεγονός που γράφω στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 368#979368 (μην σας κουράζω ... πήγε να μου βάλει V-power αντί για super) είπα και εγώ να ξυπνήσω...1.1 ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η super σε όλα τα βενζινάδικα και 0.87 ευρώ στο γνωστό βενζινάδικο (EL-OIL νομίζω) Ιθάκης και Αντιοχείας....
Έβαζα σαν βλάκας Shell για τους αστείους πόντους που έδινε και έχανα τα λεφτά μου....
Έβαλα από ελ-οιλ...καμία διαφορά στην ποιότητα (που αν δεν είναι καλή η βενζίνη το καταλαβαίνω από το 1ο μέτρο με τα πυράκια που θα ακούω), και περισσότερη βενζίνη με τα ίδια λεφτά....
ξύπνησα και εγώ....καλημέρα!
αυτο στην Ιθάκης είναι καλό? γιατί περνάω από εκεί
-
Υπάρχει ακόμα με βενζινάδικο με πάνω από 1 ευρώ; Εδώ η βεζίνη ξεκινάει από 0,94 έως 0,97 στη Shell!!!
-
Ικαρια 1.12 - 1.15 απλη και 1.30+ η 100ρα (???)
Τσαμπα πραμα
-
Χθές στην Καβάλα σε πρατήριο της Revoil: 0.956
-
0,929 εβαλα τις προάλλες σε Aegean Aθήνα.
-
0,939 σταθερά εδώ και πολλές μέρες απο εκεί που βάζω (aegean)
0.896 περίπου αν θυμάμαι καλά στο γνωστό πρατήριο στα Διαβατά
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
0,929 εβαλα τις προάλλες σε Aegean Aθήνα.Από την Aegean περιμένουμε ακόμη καλύτερες τιμές αν ο κ.Μελισσανίδης συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας...
-
Το τελευταίο τρίμηνο βάζω από το πρατήριο της ΕΛΙΝ στην Πειραιώς 220 (αν θυμάμαι καλά) στον Ταύρο. Η τιμή της (απλής αμόλυβδης) είχε ξεκινήσει από τα 0,969 τον Ιούνιο, ενώ αυτήν την εβδομάδα έβαλα με 0,928 ... Έχοντας γεμίσει ήδη 6 φορές στο αντίστοιχο διάστημα το μηχανάκι μου σ' αυτό το πρατήριο, έχω παρατηρήσει μια αύξηση της αυτονομίας του ρεζερβουάρ κατά 10 με 15% ...
-
Εγώ είχα βάλει μερικές φορές στο ίδιο της ΕΛΙΝ και την τελευταία φορά διαπίστωσα κόμπιασμα του κινητήρα. Δεν ξανάβαλα.
Να δοκιμάσω ξανά; Κάθε μέρα περνάω από εκεί. -
ο αυγουστος τελειωσε και η σουμα εγινε , εδωσα για 100αρα με 1.150/λ 350 ευρω σε 31 μερες....αντε καλα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
έχω παρατηρήσει μια αύξηση της αυτονομίας του ρεζερβουάρ κατά 10 με 15% ...Εγώ δεν μετράω κατανάλωση, τη θεωρώ ΣΤΑΘΕΡΗ και βλέπω πόσο πειραγμένη είναι η αντλία...
-
BAPHΣ- ΚΟΠΩΠΙΟΥ ΑVIN 92,7 L
-
Ελα να πεφτει να γλυτώσουμε κανένα φράγκο!!!!!
-
Shell απέναντι από το ΙΚΕΑ 0.898 για απλή αμόλυβδη
-
Μπα; Έχουν απλή αμόλυβδη;
-
δυστυχως μεσα στην εβδομαδα θα αρχισει να ανεβαινει παλι, καθως αυξηθηκαν οι διθνεις τιμες.
χθες, δοκιμασα 100αρα ΒΡ μετα απο ...χρονια! Ειχε 1,199.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δυστυχως μεσα στην εβδομαδα θα αρχισει να ανεβαινει παλι, καθως αυξηθηκαν οι διθνεις τιμες.χθες, δοκιμασα 100αρα ΒΡ μετα απο ...χρονια! Ειχε 1,199.
την ultimate την θυμάμαι...στις αρχές που κόστιζε 1 ευρώ...
-
εννοω ποσο ειχε χθες!
-
άσχετο το σχόλιο μου....μου ήρθε φλασιά τότε που είχε 1 ευρώ κ λέγαμε όλοι απαπαπα σιγά μην βάλω. Τότε η απλή είχε 75-78 λεπτά.
Βενζίνη ώρα μηδέν!